2009 Nisan Anneleri buraya

merak ettim bakalım ne yemişsin afiyet olsuncokacimcoook

canım ben mesela kahverengi, yeşil olarak düşünüyorum,,,,
mavi çok sıradan geliyor bana ,,, hep erkek çoçuk odası mavi oluyor,
genede sen bilirsin.

kızlar ne güzel azda olsa bişeyler yapıyosunuz,
ben hiç bir şey yapmıyorum.
Akşam sabah 10-15 dak yürüyüşüm var oda (evden -münibüse - münbüsten işe )

göztepe yakınında oturan bayanlar ; geçen gün april yazmıştı,
medicalparkta seminer var diye ;

cumartesi saat 14 de ; sizlerde gelsenize .......

benim poponun üst tarafıda dümdüz oldu kızlar güya kızı olanın kalçaları büyür derler heheh..............

bebe odalarını alanlar ne güzel valla..daha biz bi kaç parça kıyafetten başka bişey almadık...hayırlı olsun sağlıkla yatırın inşallah..
şirvancım senin alacağın takımda çok hoş ve fiyatıda gayet ii..çok hoşuma gitti..

olur cnm neden olmasın hem aarın öbürgün kızın olur onada kulllanırsın
benim beğendiğim arasında rengarenk bile var bence olur maviye boğmana gerek yok cnm

bencede yaa .. tatlıbi yeşil olduktan sonra olabilir. hep benim istediğim oluyor bi kerede eşimin istediği olsun.aslında ben mavi istiyorum desem tamam der ama onun da bebeği bencillik yapmıyım o kadar.

merak ettim bakalım ne yemişsin afiyet olsuncokacimcoook

bak bakalım şişko ne yemiş.. :icecream:
eşimde işten gelince aşkım falan derdi. şimdi tombiş karım benim diyo. gıcık oluyom.. kendide kilo aldı beraber doğururuz artık diyom bende ona hiç altta kalmam. :mymeka:

eşimde işten gelince aşkım falan derdi. şimdi tombiş karım benim diyo. gıcık oluyom.. kendide kilo aldı beraber doğururuz artık diyom bende ona hiç altta kalmam. :mymeka:

Hiç üzme tatlı canını kocalar derdine yansın bizim kiloların sebebi var bebişlerimiz geliyo ama onların işi zor doğum moğum da yapmıyolar :teytey:
benim eşim ilk bebeğimde ben hamileyken 10 kilo aldı ben doğumdan sonra verdim ama onun kiloları hala duruyo lülülülülülülülülülülülü

kızlar ya geöen gün de yazmıştım ama yine yazayım buğün kalabalık fikrinizi alayım..bebeğime şimdilik şunları

1 hastane çıkışı 10 prç
2 zıbın takımı
5 ayaklı tulum
5 çıtçıtlı body
6 tane çorap
1 pijama takımı
1 tulum

sizce daha ne kadar almalıyız...örgü ..batanite vs..yazmadım..

aynen canım benim eşimde benimle berebar şişiyo oda kilo aldı işin komik yanı benim belim ağrır onunda ağrıyo midem ekşiyo onunda ekşiyo göbeklerde maşallah yarışıyo diyorum ikimiz beraber doğum yaspacağız herhalde.hihoyyyt

bence birkaç tane şöyle altüst pijama gibi penye takımlardanda al canım.onlarında ayaklı altları olanlar var. tulumlardan daha rahat oluyo.kaydirigubbakcemile5

Aynen canım benim eşimde benimle birlikte kilo aldı..
Hatta geçen gün yeğeni bir şey dedi kaldık öylece
Yengem yorulduğunda bebeği sen mi taşıyosun dayı dedidelikafadulden
Yıkıldık gülmekten...kaydirigubbakcemile3

ay ben yerim onu ne tatlı bu çocuk milleti yahu lafı oturtmuş valla.hihoyyyt

saol dozkan...haklısın bi kaç parça daha alalım ayaklı tulum ve bodyler yeter mi diyosun..
bi şey daha sorcam dr genen kontrolde magnezyum verdi ama ben kullanmıyorum çünkü şimdilik bi şikayetim yok acaba şikayetim olmasada kullanmalımıyım..sadece demiri kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…