kızlar bende yazdım yemek topiğimize en çok ta ben yemişim.kaydirigubbakcemile
aslında 1 günü tamamladıktan sonra sabah öğle akşam ara öğün diye yazsak daha sağlıklı olmazmı.. takip etmesi kolay olur bence :1rolleyes:
özlembende mısır gevreği alıcam hem bahaneyle sütte içmiş olurum.. Iş yerinde de pratik olur hemen 5 dk.da yenir. özellikle tercih ettiğinbişey var ya hamileyiz ya ne biliyim hepsini yiyebiliyormuyuz ?
Alladım canım saol ben telle arayıp sorucam. Birazdan bakalım ne dicek.. Yoksa daha 1,5 ay çalışıcaz gittikçe şişiyoruz son günler daha da zor olucak. Ilaç iyi gelir inşallah.
Ay kızlar mobilya rengi konusunda kararsızım.. Eşim yeşil istiyor ben mavi diyorum..
Erkek çocuğuna hiç yeşil olur mu yaa :mymeka: Gerçi ortak renk ama mobilyada yeşil kız rengi gibi geliyor bana... Sizce erkek bebeğine yeşil nasıl.. Saçma mı olur..
sen normal doğummu düşünüyorudm çiçekcim?
Normal doğum yapmak isteyenler için özel egzersiz hareketleri var.ben evde kitaptan bakıp denemiştim ama sonra tembellik ettim.şimdi sadece yürüyorum okadar.
çok fazla yürüyüncede baldırlarım acıyo.(popoma yakın taraflar:)
eve gidip bir oturunca bir daha yerimden kalkmak için yardım alıyorum..
benim popom gitmesin ya kalsın kadıan popo yakışıyo hihihihkaydirigubbakcemile3off yaa bencede popodan nasıl vercezz. sinir oluyom 2 kilo alsam hemen büyüyo.. -tatlicadiarzu-
günaydın kızlar herkes iyidir umarım..
yok kızzz aşşağıdan kopyaladım.. sen yokmulun demek ki o zaman.. :icecream:
olur cnm neden olmasın hem aarın öbürgün kızın olur onada kulllanırsın
benim beğendiğim arasında rengarenk bile var bence olur maviye boğmana gerek yok cnm
merak ettim bakalım ne yemişsin afiyet olsuncokacimcoook
saol bursasu çok şükür iyiyim..baş dönmem filan geçti şimdilik ama sık sık oluyor anlamadım nedenini sizlerdede oluyor mu??benim popom gitmesin ya kalsın kadıan popo yakışıyo hihihihkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm sen nasılsın
eşimde işten gelince aşkım falan derdi. şimdi tombiş karım benim diyo. gıcık oluyom.. kendide kilo aldı beraber doğururuz artık diyom bende ona hiç altta kalmam. :mymeka:
bencede yaa .. tatlıbi yeşil olduktan sonra olabilir. hep benim istediğim oluyor bi kerede eşimin istediği olsun.aslında ben mavi istiyorum desem tamam der ama onun da bebeği bencillik yapmıyım o kadar.
bak bakalım şişko ne yemiş.. :icecream:
eşimde işten gelince aşkım falan derdi. şimdi tombiş karım benim diyo. gıcık oluyom.. kendide kilo aldı beraber doğururuz artık diyom bende ona hiç altta kalmam. :mymeka:
kızlar ya geöen gün de yazmıştım ama yine yazayım buğün kalabalık fikrinizi alayım..bebeğime şimdilik şunları
1 hastane çıkışı 10 prç
2 zıbın takımı
5 ayaklı tulum
5 çıtçıtlı body
6 tane çorap
1 pijama takımı
1 tulum
sizce daha ne kadar almalıyız...örgü ..batanite vs..yazmadım..
Aynen canım benim eşimde benimle birlikte kilo aldı..Hiç üzme tatlı canını kocalar derdine yansın bizim kiloların sebebi var bebişlerimiz geliyo ama onların işi zor doğum moğum da yapmıyolar :teytey:
benim eşim ilk bebeğimde ben hamileyken 10 kilo aldı ben doğumdan sonra verdim ama onun kiloları hala duruyo lülülülülülülülülülülülü
Aynen canım benim eşimde benimle birlikte kilo aldı..
Hatta geçen gün yeğeni bir şey dedi kaldık öylece
Yengem yorulduğunda bebeği sen mi taşıyosun dayı dedidelikafadulden
Yıkıldık gülmekten...kaydirigubbakcemile3
saol bursasu çok şükür iyiyim..baş dönmem filan geçti şimdilik ama sık sık oluyor anlamadım nedenini sizlerdede oluyor mu??
saol bursasu çok şükür iyiyim..baş dönmem filan geçti şimdilik ama sık sık oluyor anlamadım nedenini sizlerdede oluyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?