kızlar ya geöen gün de yazmıştım ama yine yazayım buğün kalabalık fikrinizi alayım..bebeğime şimdilik şunları
1 hastane çıkışı 10 prç
2 zıbın takımı
5 ayaklı tulum
5 çıtçıtlı body
6 tane çorap
1 pijama takımı
1 tulum
sizce daha ne kadar almalıyız...örgü ..batanite vs..yazmadım..
saol dozkan...haklısın bi kaç parça daha alalım ayaklı tulum ve bodyler yeter mi diyosun..
bi şey daha sorcam dr genen kontrolde magnezyum verdi ama ben kullanmıyorum çünkü şimdilik bi şikayetim yok acaba şikayetim olmasada kullanmalımıyım..sadece demiri kullanıyorum...
deil mi yaa onları nasıl kurutup baş edicem..saol canım..a.s.cnm cım zıbın 4-5 tane olsun kusar eder yıka kurut nasıl baş edeceksin
kusmuk mendilleri al yelek ör bebekler çok üşür o inceceik şeylerle
battaniye ben bir peluş bi örgü birde penye aldım
birde hastane çıkşının içinde penye battniyesi var
eldiven çok kirleniyomuş kızlaar bol bol alın beni dinlerseniz..
Benimde annem almış ayaklı pijamalardan 3 tane takımcanım benim doktor magnezyumu verdi ama şikayetin olmazsa kullanma dedi. benimde şikayetim yok kullanmıyorum. bence şikayetin yoksa fazladan ilaç içmenin iyi bi tarafı yok içme bence.
bu arada 5 tane badi almışsın ama önümüz yaz ve bebeğinide alıp çarşıya gider alırsın diycem ama aldıkların en küçük boysa istersen bir büyüğünden birkaç tane daha al.
ayaklı tulum ben 2 tane aldım pek kullanamıyorum çıtçıt falan zor geliyo. altüst penye pijamalarda bebek daha rahat hareket ediyo gibi geliyo hemde boyu hemen uzuyo bebeklerin engelliyo gibi geliyo bana tulum şeklinde olanlar.
saol dozkan...haklısın bi kaç parça daha alalım ayaklı tulum ve bodyler yeter mi diyosun..
bi şey daha sorcam dr genen kontrolde magnezyum verdi ama ben kullanmıyorum çünkü şimdilik bi şikayetim yok acaba şikayetim olmasada kullanmalımıyım..sadece demiri kullanıyorum...
ben de aynı şekilde düşünüyorum allaha şükür şimdilik bi şikayetim yok içmiyorum..demiri de içmiycem ama dr bırakma kansızlık var dedi onu düzenli kullanıyorumcanım benim doktor magnezyumu verdi ama şikayetin olmazsa kullanma dedi. benimde şikayetim yok kullanmıyorum. bence şikayetin yoksa fazladan ilaç içmenin iyi bi tarafı yok içme bence.
bu arada 5 tane badi almışsın ama önümüz yaz ve bebeğinide alıp çarşıya gider alırsın diycem ama aldıkların en küçük boysa istersen bir büyüğünden birkaç tane daha al.
ayaklı tulum ben 2 tane aldım pek kullanamıyorum çıtçıt falan zor geliyo. altüst penye pijamalarda bebek daha rahat hareket ediyo gibi geliyo hemde boyu hemen uzuyo bebeklerin engelliyo gibi geliyo bana tulum şeklinde olanlar.
Benimde annem almış ayaklı pijamalardan 3 tane takım
Küçük onlarda..
Ben bi hastane çıkışı aldım başkada birşey almadım..
Eşim daha erken diyo
Doğunca alırsın diyo
bebek çıplak durcak ya evde sanki
Allahım ya...klava:
valla glnm benim eşimde aynen öyle diyodu zor ikna ettim..ama benim eşim sanırım beni sinirlendirmek için diyodu o öyle diyince ben başlıyodum anlatmaya o da beni konuşturmak için diyodu..:asigim: belki seninkide sinirlendirmek için öyle diyodur..Benimde annem almış ayaklı pijamalardan 3 tane takım
Küçük onlarda..
Eşim daha erken diyo
Doğunca alırsın diyo
Allahım ya...klava:
göztepe yakınında oturan bayanlar ; geçen gün april yazmıştı,
medicalparkta seminer var diye ;
cumartesi saat 14 de ; sizlerde gelsenize .......
:roflol: ay çok güldüm yaaa dolabın başına oturuyom ne giysem hiç bişey olmuyo diye o da giyip çıkarıyo belleri daralmışyok kazaktan göbeğim çıtı.. gece yatmadan kocaman tost yiyor. açlıktan uyuyamıyormuş. ben mi hamileyim o mu anlamadım.Hiç üzme tatlı canını kocalar derdine yansın bizim kiloların sebebi var bebişlerimiz geliyo ama onların işi zor doğum moğum da yapmıyolar :teytey:
benim eşim ilk bebeğimde ben hamileyken 10 kilo aldı ben doğumdan sonra verdim ama onun kiloları hala duruyo lülülülülülülülülülülülü
hep aynılar yaaa ama olsun bak demekki hislerimizi paylaşıyorlar. bazısı hiç aldırmaz ilgilenmez. mirmirmirmiraynen canım benim eşimde benimle berebar şişiyo oda kilo aldı işin komik yanı benim belim ağrır onunda ağrıyo midem ekşiyo onunda ekşiyo göbeklerde maşallah yarışıyo diyorum ikimiz beraber doğum yaspacağız herhalde.hihoyyyt
:roflol: ay çok güldüm yaaa dolabın başına oturuyom ne giysem hiç bişey olmuyo diye o da giyip çıkarıyo belleri daralmışyok kazaktan göbeğim çıtı.. gece yatmadan kocaman tost yiyor. açlıktan uyuyamıyormuş. ben mi hamileyim o mu anlamadım.
ilk zamanlar benle miğdesi bulanıyodu. alem adam yaa delikafadulden
hep aynılar yaaa ama olsun bak demekki hislerimizi paylaşıyorlar. bazısı hiç aldırmaz ilgilenmez. mirmirmirmir
günaydın şekerler azıcık geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım urlacım bizde seni öpüyoruz:1hug: ben kaçar yatar hepiniz kendinize ii bakın bye
meraba büyülü bahceler
ALLAH muhabbetinizi arttırsın artık gecmişi okumak daha zor oldu valllaaa
hızınıza yetişemiyorummm
yeni ciciler herkese hayırlı olsunnn
dogum cantalarıda hazırlanmıs biz tembel tembel oturuyoruzzz
zırtt diye dogurucam haberim yokkk.:::::))))
bursasu canım kıyafetleri yıkarken makıne de yıkıyorum ama deterjan yerine su alırken biraz yarım cay bardagı kadar sirke koyuyorum
kokmuyor merak etme, illa deterjan da kullanıcam yumusatıcı kullanıcam derseniz içinize sinmezse mutlaka sirke ekleyin
sirke deterjanların (kimyasalların) zararlı etkilerini azaltır, ama bebek kıyafatlerinde kullanmayın derim, bebişlerin citleri cok hassas olacagından tahriş olurlar::::(((
ŞİRVAN BENDE GELMEK İSTERİM BU CUMARTESİ İŞİM YOK.. ama ben daha önce gelmedim oraya bulgurluyu biliyorsun sen ordan kadıköy minübüslerine binsem önünde inebilirim dimi. birbirimizi orda bulabilirmiyizz. telin var ararım bulamazsam direk semier salonuna mı gircen.
CANIM BULGURLUDAN MÜNİBÜSE BİNDİĞİNDE GÖZTEPE KÖPRÜSÜNDE İNECEKSİN . ORDAN ZATEN MEDİCALPARK HASTENESİ GÖZÜKÜYOR, YA 10 DAK YÜRÜYECEKSİN , YADA AŞAĞIYA E5 İNİP KARŞIYA GEÇTİNTEN SONRA MÜNİBÜSE BİNECEKSİN VE HEMEN İNECEKSİN .....
NE YAZIKKİ BULGURLU MÜNİBÜLERİ ÖNÜNDEN GEÇMİYOR
ehehhehhe erkekler öle sen eşine bakma ben onu dinler ve beklersen hiç bir sey alamazdım gecen hafta penye battanıye aldım sarılı beyazlı cok şirinBenimde annem almış ayaklı pijamalardan 3 tane takım
Küçük onlarda..
Eşim daha erken diyo
Doğunca alırsın diyo
Allahım ya...klava:
günaydın şekerler azıcık geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım urlacım bizde seni öpüyoruz:1hug: ben kaçar yatar hepiniz kendinize ii bakın bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?