2009 Nisan Anneleri buraya

cnm cım zıbın 4-5 tane olsun kusar eder yıka kurut nasıl baş edeceksin
kusmuk mendilleri al yelek ör bebekler çok üşür o inceceik şeylerle
battaniye ben bir peluş bi örgü birde penye aldım
birde hastane çıkşının içinde penye battniyesi var
eldiven çok kirleniyomuş kızlaar bol bol alın beni dinlerseniz..

haklısınız kızlar tsanırım tansiyonum düşüyor..bide ev kaloriferli katı yakıt kullanılıyo acaba diyorum oda mı etkili..hergün agzımda bi kurulukla uyanıyorum..

canım benim doktor magnezyumu verdi ama şikayetin olmazsa kullanma dedi. benimde şikayetim yok kullanmıyorum. bence şikayetin yoksa fazladan ilaç içmenin iyi bi tarafı yok içme bence.

bu arada 5 tane badi almışsın ama önümüz yaz ve bebeğinide alıp çarşıya gider alırsın diycem ama aldıkların en küçük boysa istersen bir büyüğünden birkaç tane daha al.
ayaklı tulum ben 2 tane aldım pek kullanamıyorum çıtçıt falan zor geliyo. altüst penye pijamalarda bebek daha rahat hareket ediyo gibi geliyo hemde boyu hemen uzuyo bebeklerin engelliyo gibi geliyo bana tulum şeklinde olanlar.

deil mi yaa onları nasıl kurutup baş edicem..saol canım..a.s.
kusmuk mendilleri yaptık bi sürü..battaniye ve ceket yelek türü örgüleri annecim yaptı..hala da yapıyor.. aslında hiç eldiven almadım takımların içinde var 3 tane..2 -3 de zıbın daha alıyım..a.s

Benimde annem almış ayaklı pijamalardan 3 tane takım
Küçük onlarda..
Ben bi hastane çıkışı aldım başkada birşey almadım..
Eşim daha erken diyo
Doğunca alırsın diyo
bebek çıplak durcak ya evde sanki
Allahım ya...klava:

cnm banada verdi ama bende kullanmıyorum magnezyumu şikayetim yok çünkü

ben de aynı şekilde düşünüyorum allaha şükür şimdilik bi şikayetim yok içmiyorum..demiri de içmiycem ama dr bırakma kansızlık var dedi onu düzenli kullanıyorum

aldığım body ler farklı boylarda canım ama en büyüğünü 5 aylıkken giyer o kadar..tulumlarda boy boy..ama bakalım artık dediğin gibi yazın çıkar ihtiyaçlarımızı bebeğimizin gelişimine göre karşılarız..

Erkekler böyle canım hem bilmiyolar hemde yorum yapıyolar yok erken yok doğunca alırsın bilmem ne. Onlar bizi hep böyle çarşı pazar gezebilecek sanıyolar doğum yapınca insan bi süre saçını bile tarıyamıyo haberleri yok.
Benimki de daha erken diyo. Ama valla ben ağırlaşmaya başladım öyle saatlerce çarşı gezecek halim kalmayacak yakında haberi yok. Gerçi ben pek takmıyorum gelirken geçerken alıyorum bişeyler. Büyük eşyalar için beyefendinin keyfini bekliyoruz valla. Bakalım bu haftasonu kaydirigubbakcemiletekrar deniycem.

ay ne çok konuşmuşsunuz bugün kıslar oku oku bitiremedim valla
april, cicek mobilyalarınız hayırlı olsun güle güle kullansın bebişleriniz inş.
biz mobilya almıcaz şimdi kiradayız ev de pek büyük diil
bebiş doğduktan 2 ay sonra kendi evimize taşıncaz inş.:Saruboceq:
o zaman yapıcam kızıma güsel bi oda

valla glnm benim eşimde aynen öyle diyodu zor ikna ettim..ama benim eşim sanırım beni sinirlendirmek için diyodu o öyle diyince ben başlıyodum anlatmaya o da beni konuşturmak için diyodu..:asigim: belki seninkide sinirlendirmek için öyle diyodur..

göztepe yakınında oturan bayanlar ; geçen gün april yazmıştı,
medicalparkta seminer var diye ;

cumartesi saat 14 de ; sizlerde gelsenize .......

ŞİRVAN BENDE GELMEK İSTERİM BU CUMARTESİ İŞİM YOK.. ama ben daha önce gelmedim oraya bulgurluyu biliyorsun sen ordan kadıköy minübüslerine binsem önünde inebilirim dimi. birbirimizi orda bulabilirmiyizz. telin var ararım bulamazsam direk semier salonuna mı gircen.

:roflol: ay çok güldüm yaaa dolabın başına oturuyom ne giysem hiç bişey olmuyo diye o da giyip çıkarıyo belleri daralmışyok kazaktan göbeğim çıtı.. gece yatmadan kocaman tost yiyor. açlıktan uyuyamıyormuş. ben mi hamileyim o mu anlamadım.
ilk zamanlar benle miğdesi bulanıyodu. alem adam yaa delikafadulden

hep aynılar yaaa ama olsun bak demekki hislerimizi paylaşıyorlar. bazısı hiç aldırmaz ilgilenmez. mirmirmirmir

günaydın şekerler azıcık geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım urlacım bizde seni öpüyoruz:1hug: ben kaçar yatar hepiniz kendinize ii bakın bye

Hiç sorma benimki ilk bebekte senin canın çekmiştir diyip marketten canı ne çekiyosa alıp gelip bi güzel lüpletiyodu bende ona bakıyodum bu ne yapıyo diye heheehhh.
Bu sefer biraz daha dikkat ediyo . ikincide alınanlar verilmiyo diye herhalde delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

meraba büyülü bahceler

ALLAH muhabbetinizi arttırsın artık gecmişi okumak daha zor oldu valllaaa
hızınıza yetişemiyorummm

yeni ciciler herkese hayırlı olsunnn
dogum cantalarıda hazırlanmıs biz tembel tembel oturuyoruzzz
zırtt diye dogurucam haberim yokkk.:::::))))

bursasu canım kıyafetleri yıkarken makıne de yıkıyorum ama deterjan yerine su alırken biraz yarım cay bardagı kadar sirke koyuyorum
kokmuyor merak etme, illa deterjan da kullanıcam yumusatıcı kullanıcam derseniz içinize sinmezse mutlaka sirke ekleyin
sirke deterjanların (kimyasalların) zararlı etkilerini azaltır, ama bebek kıyafatlerinde kullanmayın derim, bebişlerin citleri cok hassas olacagından tahriş olurlar::::(((

günaydın şekerler azıcık geçmişi okuyayım dedim ama dayanamadım urlacım bizde seni öpüyoruz:1hug: ben kaçar yatar hepiniz kendinize ii bakın bye

Aferim işte böyle şenaycım yoklamanı ver sonra gidip yatabilirsin. hadi sen yorma kendini canım:CüvCüv::CüvCüv:

Hoşgeldin didemcim.
Bişey sorcam şimdi kayatuzu ve sirkeyle yıkayınca bebeğin çamaşırları şimdi lekeli değil ama ilerde lekelerde olacak ya onlarda temizlenir mi?
ikinci soru sert olmaz mı.
üçüncü soru kayatuzu hangi göze koyulacak .

tamam başka sormıycam sözzz.kaydirigubbakcemile5

kızlar bebekler ilk doğdukları zamanda bir süre çıtçıtlı badi giyemiyorlar zıbın giyiyorlar diye biliyorum o yüzden bayağı zıbın oalmayı düşünüyorum ve ayaklı altlardan alacağım inşallah ne alırsak alalım hep bir eksik varmış gibi geliyor

ehehhehhe erkekler öle sen eşine bakma ben onu dinler ve beklersen hiç bir sey alamazdım gecen hafta penye battanıye aldım sarılı beyazlı cok şirin

ALLAHA EMANET OLUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…