urlacım ebrar tuğba iş yerinden bağlanıyor internete haftada 1 kere filan anca girebiliyor. çünkü işede haftada 1 kere gidiyor. öyle yazmıştı en son merak etme canım.
hadi canım görüşrüz. :teselli:
selam kıslarrr... inşallah herkes iyidir... geçmişi okumak istedim ama önce yazayım dedim... bugün okul çıkışı son günün şerefine bi gezelim dedik... iki hamiş:) iki de başka arkadaş.. baya yorulduk ama iyi oldu.. şimdi girdim eve...
yarın de nasip olursa memlekete gidecem. dr izin verdi inşallah bişiy olmas 10saatlik otobüs yolculuğu ve tek başıma... aslında tırsıyorum biras... yani uzuuuuuun bi süre yokum buralarda nete girme şansım olmas pek... yarın akşam bi ara uğrarım belki...
o yüzden geçmişten önce biras size takılayım dedim... ayy
y ne uzun oldu.... inşallah sizlerde bi yaramazlık yoktur olmaz da....
ben nıveadan,babystardan,molfixden numunelik bezler aldım......... sitelerine giip formu eksiksiz doldurun 15 gün 1 ay içerisinde gönderıyorlar zaten mail gelıyrkızlar ya kusura bakmayın leptop tutukluk yaptı yazamadım bir türlü,nıvea.com a girdim yukarıda iletişim bölümü var oraya tıklayın- yorumlar,diğer- yazan yere msj yazıp bütün boşlukları doldurup gönderin 1 ay sonra gönderdiler,bayb star da bez göndermişti onada aynı işlemleri yapın.sevgiler:1hug:
Günaydın kızlar güzel bir gün sizlerle olsun:)
Teşekkür ederim canım..:1hug:
günaydın herkese......kızlar ben artık tatilim... yuppi.....2. dönemde işe gitmiyorum hiç... zaten 8 haftalik iznimin ilk günü 2. dönemin ilk gününe denk geliyordu... artık evde gün sayıcaz bakalım... ayyy çok heyecanlı valla... düşününce içim kıpır kıpır oluyo benim....
günaydın herkese......kızlar ben artık tatilim... yuppi.....2. dönemde işe gitmiyorum hiç... zaten 8 haftalik iznimin ilk günü 2. dönemin ilk gününe denk geliyordu... artık evde gün sayıcaz bakalım... ayyy çok heyecanlı valla... düşününce içim kıpır kıpır oluyo benim....
selam kıslarrr... inşallah herkes iyidir... geçmişi okumak istedim ama önce yazayım dedim... bugün okul çıkışı son günün şerefine bi gezelim dedik... iki hamiş:) iki de başka arkadaş.. baya yorulduk ama iyi oldu.. şimdi girdim eve...
[
yarın de nasip olursa memlekete gidecem. dr izin verdi inşallah bişiy olmas 10saatlik otobüs yolculuğu ve tek başıma... aslında tırsıyorum biras... yani uzuuuuuun bi süre yokum buralarda nete girme şansım olmas pek... yarın akşam bi ara uğrarım belki...
o yüzden geçmişten önce biras size takılayım dedim... ayyy ne uzun oldu.... inşallah sizlerde bi yaramazlık yoktur olmaz da....
Canım martta gelicek, gelsin koyarım tabiki. Teşekkür ederim bu arada
Şirvancım içine mi doğdun oğlun yazmışsın:))) Biz öğrenmedikki haladelikafadulden
Canım seninkide hayırlı olsun. Sağlıkla kullansınlar işallah. Nereden aldınız? Biz Maskodan aldık. Yapılcak daha doğrusu, ölçüleri biraz değişik oda çok büyük olmadığı için.
canım evet görünce bende biraz şaşırdım okadar da güzel kokuyorki paketini açmadım ama buram buram kokuyor çok hoşuma gitti Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin yanlız bebe yağı üretmemişler o biraz kötü oldu,göndermedilerse yine deneyin pes etmek yokÇok üzgünüm çoook
günaydın şekerler kocişin iş yerindeyim bu gün kontrolumüz var 11 :30 da bakalım ne yapıyo benim sıpalar haberlerini veririm
burda acayip rüzgar var!
sabah şirkete gelirken uçacağım sandım
ama allahtan göbem vardı engel oldu:)
hava çok kötü....
günaydın şekerler kocişin iş yerindeyim bu gün kontrolumüz var 11 :30 da bakalım ne yapıyo benim sıpalar haberlerini veririm
kızlar bende aromel e üye olmuşum,,,
okadar çok yere üye oldumki neler yazdığımı bile hatırlamıyorum.
geçen gün aromelden -privacy 100 ml parfüm gönderdiler,,,
bunlar dışında babystardan 2adet bez,
bebelactan -ıslak mendil(küçük), mamaönlüğü, 2/3 tanede küçük mama paketleri (1 kullanımlık)
göndermişlerdi. bunu yiğenim adına kayıt olmuştum, ççünkü bebeğinizin kaç aylık olduğunu istemişlerdi.
Günaydın kızlar güzel bir gün sizlerle olsun:)
Teşekkür ederim canım..:1hug:
Şirvan canım bende niveadan numuna istedim
Biraz önce mail geldi
Göndermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?