2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın Nisan Anneleri Ve Onların AŞKLARI...........................

Bu gün cuma eheheh yine 2 gün tatil......

bizim yarın doktor kontrolümüz var..........

saat :11 de

bakalım ogluşum nasıllarmış....

peki tatlım sagolasın

iyi yolcıuluklar canımç...................
ben nıveadan,babystardan,molfixden numunelik bezler aldım......... sitelerine giip formu eksiksiz doldurun 15 gün 1 ay içerisinde gönderıyorlar zaten mail gelıyr

Günaydın kızlar güzel bir gün sizlerle olsun:)

Teşekkür ederim canım..:1hug:

günaydındelikafadulden

günaydın herkese......kızlar ben artık tatilim... yuppi.....2. dönemde işe gitmiyorum hiç... zaten 8 haftalik iznimin ilk günü 2. dönemin ilk gününe denk geliyordu... artık evde gün sayıcaz bakalım... ayyy çok heyecanlı valla... düşününce içim kıpır kıpır oluyo benim....

oh maşallah hadi bakalım tatilin güzel gecer evinde inşallah

bende tatil yapsammı diyorum
elimde istesem bugun gelmem ama canım sıkılır evde...

mart sonuna kadar allahım izin verirse calışmak istıyorum....

KIZLAR DÜN BENDE İŞ ÇIKIŞI BİR TANE HASTANE CIkışı aldım
yeşilli kremli

hep mavi olmazki

peluş battaniyeside sarı beyaz

günaydın kısçeler:))))
nasılsınız bakalım!!
bugün cuma gene bir hafta daha geçti...

Günaydın canım
ben de artık tatildeyim. bugün dersim yok ama benim çocuklara karnelerini dağıtmaya gidicem okula
benim 8 haftalık iznim ikinci dönem başladıktan iki hafta sonra başlıyo aslında ama doktor kabul ederse ikinci dönemin başında ayrılcam ben de inş.sositososito

burda acayip rüzgar var!
sabah şirkete gelirken uçacağım sandım
ama allahtan göbem vardı engel oldu:)
hava çok kötü....

günaydın şekerler kocişin iş yerindeyim bu gün kontrolumüz var 11 :30 da bakalım ne yapıyo benim sıpalar haberlerini veririm

aslında bende evde sıkılırım diyordum mart ortasına kadar çalışırım diyordum ama artık 30. haftam bitiyor ve kendimi bu hafta inanaılmaz ağır hissetmeye başladım, korkuyorum da bebeğime bişey olacak diye... bebeğim zaten baş aşağı şu an... o yüzden onu ve kendimi riske atmak istemedim.. açıkçası evimde kahvaltı yapmayıda özlemişim yahuuuu...

COLOR="Red"]canım şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. kendine dikkat et , eee bu arada 31 ocaktaki kadıköy buluşmasında yokmusun şimdi; [/COLOR]

ne bilim güzelim içimden öyle geldi, sağlıklı olsun da erkek - kız farketmez.

canım isterken bebek için numunemi istiyosun , yani belirtiyormusunuz.

günaydın şekerler kocişin iş yerindeyim bu gün kontrolumüz var 11 :30 da bakalım ne yapıyo benim sıpalar haberlerini veririm

hadi hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruz canım .

burda acayip rüzgar var!
sabah şirkete gelirken uçacağım sandım
ama allahtan göbem vardı engel oldu:)
hava çok kötü....

ehehe burdada yagmur rüzgar fırtına felaaket allahtan eşim bıraktı............

ayy hemen gel sonra merak ederım ben şimdi ikizleri.........................

hadi bakalım güzel haberlerle gelin..........

bence senin ikiside kız

tabi allahımbilirde..............

kızlar bende aromel e üye olmuşum,,,
okadar çok yere üye oldumki neler yazdığımı bile hatırlamıyorum.

geçen gün aromelden -privacy 100 ml parfüm gönderdiler,,,
bunlar dışında babystardan 2adet bez,
bebelactan -ıslak mendil(küçük), mamaönlüğü, 2/3 tanede küçük mama paketleri (1 kullanımlık)
göndermişlerdi. bunu yiğenim adına kayıt olmuştum, ççünkü bebeğinizin kaç aylık olduğunu istemişlerdi.

canım ben belirttim bebeğim için numunelerinizden istiyorum yazdım

arkadaşlar günaydın ve hayırlı cumalar mutlu hafta sonları diliyorum hepinize.

Günaydın Hamişler:)
Bişey oldu yine siteye yazdım yazdım birden bağlantı koptu, yeni baştan yazıyorum
Hergün 1 adım daha yaklaşıyoruz bebeklerimize. Ben çok heyecanlanıyorum ve hala inanamıyorum. O da sanki benim inadıma, geçen hafta hep uyuyodu bu hafta saat başı kendini hatırlatıyo. 7 ay çabucak geçti gibi geliyo düşünce ama sanki 2 ay zor geçiyo gibi geliyo. Hayırlısıyla bi doğsalar, alsak sağlıkla kucağımıza. Çok şükür öyle çok ciddi sorunlarımız olmadan geldik buralara işallah Allah tamamına erdirir. Evlilik hazırlığından daha heyecanlıymış, anne olmaya hazırlanmakhihoyyyt

aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda geçtim artık bi kız bi erkekten zaten öğrenebileceğimden de umudum yok yerleri iyice daraldı nasıl göstersin yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…