2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu artık olacak o kadar ağrılar karnımızda galiba arada banada oluyor ama uzun süreli olmayınca korkmuyorum birde genelde aynı dönemlerde olduğumuz için aynı sorunları yaşıyoruz farkındamısınız,belkide ben onun için paniklemiyorum

selamlar.... okuldan geldim eşim cuma namazından gelene kadar kahvaltı hazırlamam gerek... ama önce size selam vermek istedim... herkes iyidir inşallah....

çiçekcim dün ben takvimle uğraşırken yazını görmedim... teşekkür ederim... bişiyler yapmaya çalıştım idare etsin artık....

yolculuk konusundaki dua ve dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkürler...

şirvancım ne yazık ki gelemiyorum halbuki çok istiyodum ama nasip.... artık bebişlerle olana inşallah...

şimdilik hoşçakalın....

evet oslem farkındayım cnm
herhalde doğuma hazırlık sancıları bunlar :SS

bende ayıptır sölemesi basur çıkmış (

bursasu benden çnce davrandı :)))
...gelişmiş cevap yazarken buyuk A ile gosterilen renk değiştirme panelinden secebilirsin canım

ay kızlar bir unutkan oldumki soemayın.....sizde de varmı unutkanlık.....biraz önce eşim aradı telefonun faturasını ödememişim tel. kesilmiş...ay bir de " ben internetten öderim sen unutuyon" diye bi de adama ahkam kestiydim ayol......ay ben cocuğa nasıl bakacam bu kafayla

bakarsın hemde öyle bi bakarsın ki sen unutsan o kendini hatırlatır ehehehhehe

bir uykum geldi anlatam offfffffff şöyle bi uyusam şimdi.............

evet oslem farkındayım cnm
herhalde doğuma hazırlık sancıları bunlar :SS

bende ayıptır sölemesi basur çıkmış (

urla sağol cnm benim bebişte öyle nereye denk gelirse valla

bugün benim ağrım bayağı uzun sürdü ağrı gibi değilde batma gibi oluyor,daha önce eysam erken doğum belirtilerinden bahsederken vajinada yırtılma hissi demişti o aklıma geldi ama siz korkmayın çünki ağrı değil batma yırtılma gbi oluyor bide ben hep yatıyorum hayırdır inşallah,BURSASU canım geçmiş olsun o problem gebelikten dolayı çoğumuzda oluyor malesef

o bende de var canım. herşeyleri unutur oldum. hamilelikten kaynaklanıyor sanırım

kızlar derin nefes aldığımda sanki karnım içerden yırtılıyormuş gibi hissediyorum var mı böyle bişey yaşayan...:uhm:

hımmm kıslar bu arada nicedir söyleyeceğim ama unutuyorum gerçi unutmuyorumda tam kesinleşsin diye bekliordum bebişin cinsiyeti ama artık bekleyemeyeceğim zaten her gören erkek diyor,onun için ben tosunum için düşündüğüm ve istediğim ismi yazıyorum,Zorbey Kaan ikincisi zaten babasının ismi nasipse,zorbeyde hep beğendiğim bir isimdir,eşim Mustafa Kemal olsun çok istiyor ama bence çok ağır olur yoksa bende hemfikirim ama bakalım işte,paylaşayım istedim sizlerlede

iddialı bir isim gerçekten!!
Zorbey..

Eşim babasının ismini koymak istiyor.
Ekrem efe
ben başta istemiştim ama bir takım olaylardan sonra artık istemiyorum...

Rüzgar efe olacak benim oğlumm

oslem iyi düşünün zorbey bana değişik geldi ilginç bi isim bizde daha karar veremedik isime ben ceren istiorum eşim yüsra benim adım esra olduğu için istiyor o bakalım kiin fendi yenecek:)
ağrılardan bahsetmişsiniz tam göremedim bacak arsı vaginal ağrı bendede zaman zaman oluyo hatta olunca yürüyemiyorum bile mağnezyum gecirir dedi dr oda iğrenç yaa içemiyorumkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…