evet oslem farkındayım cnmbursasu artık olacak o kadar ağrılar karnımızda galiba arada banada oluyor ama uzun süreli olmayınca korkmuyorum birde genelde aynı dönemlerde olduğumuz için aynı sorunları yaşıyoruz farkındamısınız,belkide ben onun için paniklemiyorum
evet oslem farkındayım cnm
herhalde doğuma hazırlık sancıları bunlar :SS
bende ayıptır sölemesi basur çıkmış(
urla sağol cnm benim bebişte öyle nereye denk gelirse valla
bursasu benden çnce davrandı :)))
...gelişmiş cevap yazarken buyuk A ile gosterilen renk değiştirme panelinden secebilirsin canım
ay kızlar bir unutkan oldumki soemayın.....sizde de varmı unutkanlık.....biraz önce eşim aradı telefonun faturasını ödememişim tel. kesilmiş...ay bir de " ben internetten öderim sen unutuyon" diye bi de adama ahkam kestiydim ayol......ay ben cocuğa nasıl bakacam bu kafayla
bursasu artık olacak o kadar ağrılar karnımızda galiba arada banada oluyor ama uzun süreli olmayınca korkmuyorum birde genelde aynı dönemlerde olduğumuz için aynı sorunları yaşıyoruz farkındamısınız,belkide ben onun için paniklemiyorum
evet oslem farkındayım cnm
herhalde doğuma hazırlık sancıları bunlar :SS
bende ayıptır sölemesi basur çıkmış(
urla sağol cnm benim bebişte öyle nereye denk gelirse valla
ay kızlar bir unutkan oldumki soemayın.....sizde de varmı unutkanlık.....biraz önce eşim aradı telefonun faturasını ödememişim tel. kesilmiş...ay bir de " ben internetten öderim sen unutuyon" diye bi de adama ahkam kestiydim ayol......ay ben cocuğa nasıl bakacam bu kafayla
]canım senin neren ağrıyor geçmiş olsuno bende de var canım. herşeyleri unutur oldum. hamilelikten kaynaklanıyor sanırım
hımmm kıslar bu arada nicedir söyleyeceğim ama unutuyorum gerçi unutmuyorumda tam kesinleşsin diye bekliordum bebişin cinsiyeti ama artık bekleyemeyeceğim zaten her gören erkek diyor,onun için ben tosunum için düşündüğüm ve istediğim ismi yazıyorum,zorbey kaan ikincisi zaten babasının ismi nasipse,zorbeyde hep beğendiğim bir isimdir,eşim mustafa kemal olsun çok istiyor ama bence çok ağır olur yoksa bende hemfikirim ama bakalım işte,paylaşayım istedim sizlerlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?