CANIM GELMEK İSTİYORUM. EŞİME DE SÖLEDİM DÜN senin için iyi olur dedi. bi aksilik çıkmazsa gelmek istiyorum. bakalım yarın kesin ceavap veririm. a.s.amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bilemiyorumki , inşallah en kısa zamanda geçer ;
bu arada yarın medicalpark ta seminer varmış, gelirmisin sende .
şemşaver oğlunun karnesi güzelmiş inşallah hayat boyu hep böyle başarılı olur..günaydın kzlar. geçmişi okuyana kadar canım çıktı. bilgisayara virüs bulaşmış bi türlü düzgün çalışmıyor. güç bela bi kısımını okudum.
geda iyi yolculuklar canım. öğretmen arkadaşlar oh ne güzel tatille girdiniz. bizim okulda boşaldı. bende alabilirsem 10 gün izin alayı düşünüyorum. hiç olmazssa 10 günü evimde oğlumla rahat rahat geçiririrm.
eda geçmiş olsun canım. benimde söylemesi ayıp kızlar, bacaklarımın arası acayip arıyo ya. sankim genişliyo . bide afadersiniz iidrarı birazcık tutuncak sankim altım çıkacak gibi hissediyom. sizdede varmı öyle bişey.
örnek ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın.
kkya zaten zor giriyom oralara hiç giremem.
unttuğum varsa kusura bakamıyn.
selinay benim oğlanda alıyo bugün karne. amaben çok önceden gördüm karnesini hepsi 5 allaha şükür:lepi:,
darısı yeni bebişlerin başına . onlarında böyle güzel karnelerini görürüz inş.
şimdilik bu kadar.
canım inşallah sende çok güzel haberlerle dönersin,bende özledim kızımı ama daha var gitmeme sağlıkla büyüyüp gelişirler inşallah.
bursasu şeker sonucunumu alacaksın o saatte tahlil olmuyor herhalde,inşallah tahlillerinde temiz çıkar.
tuğçecim çok teşekkür ederim cnm
bensana hala puan veremiyorum ama malesef her seferinde aynı şeyi söylüyor
yok testi yaptırcam cnm akşama
inşallah kötü bişey çıkmaz
bu arada hava burdada birdenbire kapattı yaaa
kızlar nerelerdesiniz yaa
bende gönişimi koydum kimse bakmamış:CüvCüv::dilcikar::dilcikar:
herkese günaydın güzel nisan anneleri ve melekleri..hayırlı cumalar olsun inşallah...
dün nivea ya mail attım yine göndermiyolar.:dilcikar:.küstüm artık niveanın hiç bişeyini kullanmıycam..geröş tavşan dağ misali olcak ama..:roflol:
Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Kuruluşumuz tarafından yapılan numune ürün gönderim dönemi sona ermiştir.
NIVEA ürünlerine karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. NIVEA ürünleri hakkında bilgi almak için NIVEA Güzellik Hattı'na hafta içi 09:00-18:00 arasında ulaşabilirsiniz.
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah:)tuğçecim çok teşekkür ederim cnm
bensana hala puan veremiyorum ama malesef her seferinde aynı şeyi söylüyor
yok testi yaptırcam cnm akşama
inşallah kötü bişey çıkmaz
bu arada hava burdada birdenbire kapattı yaaa
kızlar nerelerdesiniz yaa
bende gönişimi koydum kimse bakmamış:CüvCüv::dilcikar::dilcikar:
herkese günaydın güzel nisan anneleri ve melekleri..hayırlı cumalar olsun inşallah...
dün nivea ya mail attım yine göndermiyolar.:dilcikar:.küstüm artık niveanın hiç bişeyini kullanmıycam..geröş tavşan dağ misali olcak ama..:roflol:
Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
NIVEA ürünlerine karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. NIVEA ürünleri hakkında bilgi almak için NIVEA Güzellik Hattı'na hafta içi 09:00-18:00 arasında ulaşabilirsiniz.
kızlar bu sitede çok güzel çok faydalı şeyler yazıyor bir bakın derimm
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil...Di ama sustum... Ve gittim :))
yaa urlacım okudum çok şaşırıdm burda hava öyle güzelki :teytey::teytey::teytey:
Croxilex bana da aynı mail geldi benneyaptımki aman cok hasretttik sanki naniknanik dimi ama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?