2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu şeker sonucunumu alacaksın o saatte tahlil olmuyor herhalde,inşallah tahlillerinde temiz çıkar.

amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bilemiyorumki , inşallah en kısa zamanda geçer ;

bu arada yarın medicalpark ta seminer varmış, gelirmisin sende .
CANIM GELMEK İSTİYORUM. EŞİME DE SÖLEDİM DÜN senin için iyi olur dedi. bi aksilik çıkmazsa gelmek istiyorum. bakalım yarın kesin ceavap veririm. a.s.

şemşaver oğlunun karnesi güzelmiş inşallah hayat boyu hep böyle başarılı olur..
ya bahsettiğin şey idrar yolları enfeksiyonu gibi duruyor. benimde başlarda öyle bir ağrım vardı.. doktor idar yolları efeksiyonu dedi ilaç kullandım düzelmiştim.
bu arada göğüs altı ve bel ağrım için koltuğumu değiştirdim. daha dik durabilen bir koltuk şu an çok iyiyim ağrın geçiyor gibi. sanırım oturuşta bir yanlışlık var bu düzeltti beni.inşallah iyi gelir daha 32 . haftaya burdayım o zamana kadar nasıl sabrederim o ağrıya. :çok üzgünüm:

canım inşallah sende çok güzel haberlerle dönersin,bende özledim kızımı ama daha var gitmeme sağlıkla büyüyüp gelişirler inşallah.

bursasu şeker sonucunumu alacaksın o saatte tahlil olmuyor herhalde,inşallah tahlillerinde temiz çıkar.

tuğçecim çok teşekkür ederim cnm
bensana hala puan veremiyorum ama malesef her seferinde aynı şeyi söylüyor
yok testi yaptırcam cnm akşama
inşallah kötü bişey çıkmaz

bu arada hava burdada birdenbire kapattı yaaa

kızlar nerelerdesiniz yaa
bende gönişimi koydum kimse bakmamış:CüvCüv::dilcikar::dilcikar:

herkese günaydın güzel nisan anneleri ve melekleri..hayırlı cumalar olsun inşallah...

dün nivea ya mail attım yine göndermiyolar.:dilcikar:.küstüm artık niveanın hiç bişeyini kullanmıycam..geröş tavşan dağ misali olcak ama..:roflol:

Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Kuruluşumuz tarafından yapılan numune ürün gönderim dönemi sona ermiştir.

NIVEA ürünlerine karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. NIVEA ürünleri hakkında bilgi almak için NIVEA Güzellik Hattı'na hafta içi 09:00-18:00 arasında ulaşabilirsiniz.

canım bende sana puan veremiyorum herhalde bir kere verilince bidaha verilmiyor arkadaşlarda bana puan vermek istemiş sanırım ama hiç yorum yok ve yanında mavi ışık var herhalde bir sorun var biraz önce sana ve eda ya vermek istedim olmadı ama urlaya puan verebildim -tatlicadiarzu-

karneleri verdim geldim yaşasın tatilllllllllllllllllllllllll

cnm bende attım ama daha cvp gelmedi

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah:)
Hemen bakıyorum göbüşüne canım

Canım banada aynı mail geldi niveadan..kötükedihüso

kızlar bi arkadasım benimle aynı hamile 28 hafta dün kontolde dr bebek asağı inmiş ve doğum pozisyonuna girmiş demiş erken doğum riski varmıs yat demiş böyle olan oldumu bebek yukarı çıkarmı tekrar tecrübeli arkadaslar bişey söleyinnnn

merhaba arkadaşlar bugun evdeyim ve 11.30 kalktım ay cuma cuma niye böyle uyudum zaten bir sürü karışıkta rüya gördüm....Neyse söyle bir gecmişe bakayım ben de geliyom....

tatile girenler gözünüz aydın olsun arkideşlerim,şemşamer senin ağrıyı biliyorum bendede var çatı genişliyor herhalde diye düşünmekteyim benimki yaklaşık 1 aydır ağrıyor çünkü

Croxilex bana da aynı mail geldi benneyaptımki aman cok hasretttik sanki naniknanik dimi ama.....

kızlar o bahsettiğiniz ağrı bendede oluyor bugünde acışıyo gibi iyice korktum yani

bugün yine katılım az gibi geldi Ankaranın havasıda çok sıkıcı ve kasvetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…