merhaba cnm hoşgeldnHerkese merhaba!
ben geldimmmmmmm haberler çok iyi maşallahiki haftada bayağı gelişmişler 830 gr olan 1300 olmuş 745 gr olan 1100 olmuş durumları herşeyleri çok iyi dr amcaları pek bi beğendi haftalarından da 2 hafta ilerde görünüyolar bebişlerim pek mutlu oldum cinsiyetinden yine emin olamadık 31 ocakta ayrıntılıya giricez yine bi kız cepte de:)))) diğer yaramaza bakıcaz Allah hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
ben geldimmmmmmm haberler çok iyi maşallahiki haftada bayağı gelişmişler 830 gr olan 1300 olmuş 745 gr olan 1100 olmuş durumları herşeyleri çok iyi dr amcaları pek bi beğendi haftalarından da 2 hafta ilerde görünüyolar bebişlerim pek mutlu oldum cinsiyetinden yine emin olamadık 31 ocakta ayrıntılıya giricez yine bi kız cepte de:)))) diğer yaramaza bakıcaz Allah hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
merhaba cnm hoşgeldn
gözün aydın cnm maşallah bebişlerine bana ikiside kız gibi geliyor ama hayırlısı cnm Allah gönlüne göre versin inş.
canım gözünaydın Allah hep böyle güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin,banada ikinci bebeğinde kız gibi geliyor hayırlısı olsun.
merhaba cnm hoşgeldn
Hoşbulduk Bursasu. Sormak istediğim bir şey var sana . Tickerlar için 2 siteye girdim ama olmadı. Kullanıcı panelinde yapıştıracak yer yok.Sana zahmet kısaca anlatabilir misin?:uhm:
kızlar 2 günden beri karnıma çok ağrılar giriyo ya resmen karnım kasılıyor çok korkuyorum
selamlar.... Okuldan geldim eşim cuma namazından gelene kadar kahvaltı hazırlamam gerek... Ama önce size selam vermek istedim... Herkes iyidir inşallah....
çiçekcim dün ben takvimle uğraşırken yazını görmedim... Teşekkür ederim... Bişiyler yapmaya çalıştım idare etsin artık....
Yolculuk konusundaki dua ve dilekleriniz için allah razı olsun çok teşekkürler...
şirvancım ne yazık ki gelemiyorum halbuki çok istiyodum ama nasip.... Artık bebişlerle olana inşallah...
şimdilik hoşçakalın....
hımmm kıslar bu arada nicedir söyleyeceğim ama unutuyorum gerçi unutmuyorumda tam kesinleşsin diye bekliordum bebişin cinsiyeti ama artık bekleyemeyeceğim zaten her gören erkek diyor,onun için ben tosunum için düşündüğüm ve istediğim ismi yazıyorum,zorbey kaan ikincisi zaten babasının ismi nasipse,zorbeyde hep beğendiğim bir isimdir,eşim mustafa kemal olsun çok istiyor ama bence çok ağır olur yoksa bende hemfikirim ama bakalım işte,paylaşayım istedim sizlerlede
ben geldimmmmmmm haberler çok iyi maşallahIki haftada bayağı gelişmişler 830 gr olan 1300 olmuş 745 gr olan 1100 olmuş Durumları herşeyleri çok iyi dr amcaları pek bi beğendi haftalarından da 2 hafta ilerde görünüyolar bebişlerim pek mutlu oldum cinsiyetinden yine emin olamadık 31 ocakta ayrıntılıya giricez yine bi kız cepte de:)))) diğer yaramaza bakıcaz allah hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah:saruboceq:
Senay gozun aydın canım Allah sağlıkla ikisini de kucagına almak nasip etsin inşallah...
Bu arada Efe ismini düşünenleri uyarayım tam bir yaramaz oluyorlar...hele poseidon seninki ucurur ortalığı rüzgar gibi ucar..efelenir durur..:)
yegenim varda efe adı aynı efe gibi yuruyor daha 1 yaşında ama illallah cektırdı herkese
Gözünaydın Şenay..
Sağlıklı olmaları en güzel haber :)
Rumelili hayırlı haberlerle dön inşallah:)
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır hatta baştan beri bu bölümü takip ediyorum. ama merhaba demek 1300 lü sayfalarda nasipmiş.
aynı duyguları aynı sıkıntıları yaşayan insanlarla bir arada olmak sanal da olsa güzel.
kendimizi biraz tanıtalım bundan sonra özellikle izne ayrıldıktan sonra sıkça burda olacağım inşaallah.
ben sizleri tanıyor sayılırım.
benim kızımın muhtemel doğum tarihi 13 nisan, ismi inşaallah elif reyyan olacak.
annesi de kuran kursu öğretmeni gaziantepte yaşıyor konyalı :)
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır hatta baştan beri bu bölümü takip ediyorum. ama merhaba demek 1300 lü sayfalarda nasipmiş.
aynı duyguları aynı sıkıntıları yaşayan insanlarla bir arada olmak sanal da olsa güzel.
kendimizi biraz tanıtalım bundan sonra özellikle izne ayrıldıktan sonra sıkça burda olacağım inşaallah.
ben sizleri tanıyor sayılırım.
benim kızımın muhtemel doğum tarihi 13 nisan, ismi inşaallah elif reyyan olacak.
annesi de kuran kursu öğretmeni gaziantepte yaşıyor konyalı :)
,,,canım gözün aydın, çok sevindik ,ikizlerin iyi olmalarına kilolarınada maşallah , bu arada doğum tarihi ile ilgili birşey söyledimi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?