2009 Nisan Anneleri buraya

ben geldimmmmmmm haberler çok iyi maşallah iki haftada bayağı gelişmişler 830 gr olan 1300 olmuş 745 gr olan 1100 olmuş durumları herşeyleri çok iyi dr amcaları pek bi beğendi haftalarından da 2 hafta ilerde görünüyolar bebişlerim pek mutlu oldum cinsiyetinden yine emin olamadık 31 ocakta ayrıntılıya giricez yine bi kız cepte de:)))) diğer yaramaza bakıcaz Allah hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Herkese merhaba!
merhaba cnm hoşgeldn

gözün aydın cnm maşallah bebişlerine bana ikiside kız gibi geliyor ama hayırlısı cnm Allah gönlüne göre versin inş.

canım gözünaydın Allah hep böyle güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin,banada ikinci bebeğinde kız gibi geliyor hayırlısı olsun.

merhabalar kızlar iş yoğunluğundan uğramıyorum buralara ama aklım sizde arada okuyorum yazılanları...tatile çıkan arkadaşlara şimdiden iyi tatiller bol bol dinlenin zor zamanlar bizleri bekliyor...bende geçirsem şu 6 haftayıda evimde dinlensem o kadar iyi gelecek ki....hiç sıkılmam evde biraz ev kuşuyumdur da:))....bende yarın bebeğimi göreceğim inşallah bakalım neler yapıyor benim akıl küpüm.....çok özledim onu çokkkk......

Senay gozun aydın canım Allah sağlıkla ikisini de kucagına almak nasip etsin inşallah...

Bu arada Efe ismini düşünenleri uyarayım tam bir yaramaz oluyorlar...hele poseidon seninki ucurur ortalığı rüzgar gibi ucar..efelenir durur..:)

yegenim varda efe adı aynı efe gibi yuruyor daha 1 yaşında ama illallah cektırdı herkese

merhaba arkadaşlar

uzun zamandır hatta baştan beri bu bölümü takip ediyorum. ama merhaba demek 1300 lü sayfalarda nasipmiş.

aynı duyguları aynı sıkıntıları yaşayan insanlarla bir arada olmak sanal da olsa güzel.

kendimizi biraz tanıtalım bundan sonra özellikle izne ayrıldıktan sonra sıkça burda olacağım inşaallah.

ben sizleri tanıyor sayılırım.

benim kızımın muhtemel doğum tarihi 13 nisan, ismi inşaallah elif reyyan olacak.

annesi de kuran kursu öğretmeni gaziantepte yaşıyor konyalı :)

kızlar 2 günden beri karnıma çok ağrılar giriyo ya resmen karnım kasılıyor çok korkuyorum

canım sen mağnezyum içmiyormusun ,doktor bana karındaki kasılmalar için magnezyum vermişti,,,

hayırlısı olsun güzelim,, inşallah görüşürüz bir ara artık.

zorbey bizim bir tanıdığın ismi; o yüzden yabancı gelmedi,
benim eşimde bir ara mirza koyalalım diye tutturmuştu, ama ben istemedim. .
Biz hala isim konusunda karar veremedik,
baran
boran
kaan
burak
batuhan
isimlerinde gidip geliyoruz. Boran olabilr ama tam bir kesinlik yok.

canım gözün aydın, çok sevindik ,ikizlerin iyi olmalarına kilolarınada maşallah , bu arada doğum tarihi ile ilgili birşey söyledimi doktor.

sağol tatlım Allah hepimize nasip etsin inşallah

canım hoşgeldin aramıza sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeni diliyorum:1hug:

Aramıza hoşgeldin :)
:CüvCüv::ecrin_bebek:

poseidon efe ismini bende çok beğenirim,nehir arkadaşım hoşgeldin canımcım hepimizn farklı zamanlarda hemen hemen aynı problemleri oluyor işte,şenaycım çok sevindim bebişler harika gidiyor allah nazardan esirgesin maşallah maşallah,tuğçe darısı senin iyi haberlerini almaya biz gidemedik bu hafta kısmetse haftaya kaldı ben kaanı bekleyecem diye şekerimide daha ölçtürmedim,inşallah oda haftaya,allah kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim inşallah isimleriyle büyüsünler serpilsinler bebişlerimiz

rumelili ve dr a gidecek arkdaşalrımız heyecan doruktadır bundan sonra ne kadarda büyümüşler diyeceğiz inşallah güzel habelerle gelin

,,,canım gözün aydın, çok sevindik ,ikizlerin iyi olmalarına kilolarınada maşallah , bu arada doğum tarihi ile ilgili birşey söyledimi doktor.

sağolcanım valla 35 görcez bu gidişle dedi sonrada her an sancı beklicekmişiz şayet gelmezlerse (düşük bi ihtimal tabi) 38+2 de alıcaz dedi

gnlm kvrck canım dr sana neden diyet verdi sonuçların iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…