2009 Nisan Anneleri buraya

ben sadece 2 yerden istedim sağolsunlar ikiside göndermiş geri dönüp teşekkürde ettim onlarda bana tekrar övgü maili göndermiş iyice dost olduk yani şakkıdı

kıslar bizim bebişler nisanda doğucağına göre ya koç burcu olcaklar ya da boğa
bakın bakalım nasıl bebişlerimiz olcakmışyerimseniben

Koç (21 Mart-20 Nisan)

Dikkatleri üzerine çekmek için çığlıklar atan bir bebek tabii ki koç bebeği…Diğer bebeklere göre aceleci, çabuk konuşup, çabuk yürüyecek. İdare etmekte zorlanacaksınız, zor günler sizi bekliyor, bu ufaklık inatçı kişiliğini daha küçücükken ispatlamaya çalışacaktır. Dolayısıyla her an kazalar olabilir. Tabii müdahaleler onu yıldırmayacaktır. Sevgisini gösterdikçe siz de kızgınlıklarınızı unutacaksınız çünkü sevgi gösterilerini çok sever. Bir işiniz olduğunda onu kimseye bırakmamayı tercihedin, insanları pes ettirebilir. Cömert olduğundan paylaşmakta zorluk çekmeyecektir. Ama istedikleri olmayınca cömertlikten vazgeçebilirler. Küçükken derslerdenkaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. Övüldüklerinde başarılı olurlar, saldırgan davranırsanız çalışma güçlerini kaybederler. Düş gücü kuvvetlidir, sert, pratik, idealist ve hayalci… Sabırsızdır, doğum günü hediyelerini açmak için acele edecektir.Onlardan beklediklerinizi genellikle alırsınız. Sürekli ilgisini çekecek işlerle meşgul ederseniz, başınızı daha az derde sokarlar. Hayal gücü dolayısıyla büyüdüğünde batıl inançları olabilir. Küçükken de perilere, cadılara inanır, masallarda yaşar. Ona bütün şefkatinizi ve sevginizi verin, asi karakteriyle baş etmenin tek yolu onusevgiye boğmaktır.

Boğa (21 Nisan-21 Mayıs)

İnatçı bir bebek olmasına rağmen onu yetiştirmek zevklidir. Boğa çocukları güçlü ve sağlıklı yapılıdırlar genelde. Erkekler; yaramaz, şakacı ve dayanıklı, kızlar ise düzenli, evcilik oynamayı seven çocuklardır. Her zaman oturup bebeklerle oynamazlar, sokakta erkek çocuklarla misket oynarken ya da ağaçlara tırmanırken de görebilirsiniz. Dayanıklı yapıları nedeniyle ruhsal yönden de dengelidirler. Ara sıra aksi, inatçı olmalarına rağmen çabuk kırılıp gücenmez, saldırganlık yapmaz, duygusal depresyonlara girmezler. Kendi halinde oyun kurup oynamayı severler, üzerlerine varırsanız kavgacı olurlar. Disipline ve emirlere karşı çıkabilirler.Makul açıklamalar yapmanızı bekler. Hassas yapısı ve renklere, seslere duyarlılığı dolayısıyla parlak, çarpıcı turuncular, kırmızılar onu huzursuz yapar fakat daha pastel tonlar, mavinin tonları onu sakinleştirir. Müzik yeteneği de küçük yaşta keşfedilerek ses ve enstrüman eğitimi alması sağlanabilir. Okul hayatında başarılı ve düzenli olurlar, öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar. Ev işlerinde size yardımcı olurlar, büyüdüklerinde ise oturan karakterleri ile daha uslu, sakin bir yapıya sahip olurlar. Sadece sevgiyle sarın onları.

niyekine , gönderiyolar işte bizimi kandırıyorlar,,
şimdi mail mi atalım diğer yerlere gönderiyosunuz , bize gelince yokmu diye :))))

isteyiş farklı bence o yüzden olabilirmi?
Canım gelen mail bu:

Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Kuruluşumuz tarafından yapılan numune ürün gönderim dönemi sona ermiştir.

niyekine , gönderiyolar işte bizimi kandırıyorlar,,
şimdi mail mi atalım diğer yerlere gönderiyosunuz , bize gelince yokmu diye :))))

isteyiş farklı bence o yüzden olabilirmi?

yok canım isteyişle ilgili değildir ama isteme zamanıyla ilgili olabilir,ben aynen şöyle yazdım,NIVEA NIN BEBEKLER İÇİN ÜRÜNLERİ VARMI BİLMİYORUM VARSA BEBEĞİM İÇİN NUMUNELERİNİZDEN GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıgördüğün gibi saçma bile oldu

her durumda inatçı bebişlerimiz olcak sanırsam:1shok:
ikisinde de inatçıdırlar yazıyodelikafadulden

sağlıklı olsunlarda inatçı olsunlar yerim ben onların ağzını burnunu Allah yokluklarını göstermesin.

günaydın kızlar çok heyecanlıyım oğlumun karnesini almaya gidicem allah sizede yaşatsın çok güzel bi duygu...............................................

şenaycım benim arkadaşa 9 aya kadar iki erkek dediler son ay biriniz kız olduğunu öğrendi şimdi ikizleri 8 yaşında bi daha bebiş düşünmüyo bi taşla iki kuş yani darısı başına......................

ruveydax yandık o zaman canım ya ben hep sakin bi bebişim olsun istiyom hayırlısı bakalım..........................inatçı çocukla uğraşmak çok zor.........................

aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda geçtim artık bi kız bi erkekten zaten öğrenebileceğimden de umudum yok yerleri iyice daraldı nasıl göstersin yavrucak

oy yerim onları ben sen git gelde.....................

haberleri çabucak anlat bizlere

GÜNAYDIN KIZLAR....
şenay hadi canım güzel haberle dönersin inşallah merakta bırakma bizi....
kızlar gögüs altınmdaki ağrı sabah işe gelip orturmamla tekrar başladı. akşamda evde hep uzanarak tv izledim. yemek yerken bile zorlanıyorum. uzun oturmam gerekiyor. ılık bir duş aldım eşime masaj yaptırdım sırtıma karnım bşr anda büyüdü ondan mı bu kadar ağrı çekiyorum biliyorum. doktorda bişey demiyor gıccık yapacak bişey yok diyo. daha şimdiden böleysem ilerde nolurum artık. allah sonumu hayretsin.. kaydirigubbakcemile

sağlıklı olsunlarda inatçı olsunlar yerim ben onların ağzını burnunu allah yokluklarını göstermesin.

amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bilemiyorumki , inşallah en kısa zamanda geçer ;

bu arada yarın medicalpark ta seminer varmış, gelirmisin sende .

günaydın kzlar. geçmişi okuyana kadar canım çıktı. bilgisayara virüs bulaşmış bi türlü düzgün çalışmıyor. güç bela bi kısımını okudum.

geda iyi yolculuklar canım. öğretmen arkadaşlar oh ne güzel tatille girdiniz. bizim okulda boşaldı. bende alabilirsem 10 gün izin alayı düşünüyorum. hiç olmazssa 10 günü evimde oğlumla rahat rahat geçiririrm.

eda geçmiş olsun canım. benimde söylemesi ayıp kızlar, bacaklarımın arası acayip arıyo ya. sankim genişliyo . bide afadersiniz iidrarı birazcık tutuncak sankim altım çıkacak gibi hissediyom. sizdede varmı öyle bişey.

örnek ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın.

kkya zaten zor giriyom oralara hiç giremem.

unttuğum varsa kusura bakamıyn.

selinay benim oğlanda alıyo bugün karne. amaben çok önceden gördüm karnesini hepsi 5 allaha şükür:lepi:,

darısı yeni bebişlerin başına . onlarında böyle güzel karnelerini görürüz inş.
şimdilik bu kadar.

croxilex Allah muhabbetinizi arttırsın cnm
benim kocvayada ben sitem ediyorum ilgisizsin diye ama o bana baöle şeyler yapmayı akıl edemiyor ben bu konuda çok yaratıcıyım böyle süprizleri hep ben yaparım benneyaptımki

amin cnm Allah onların yardımcısı olsun vallahi haberleri bile syretmiyorum Allah isreili nasıl biliyosa öyle yapsın

tuğçe bende biraz önce niveadan istedim cvp bekliyorum inşallah gelir..ne yüzsüzsünüz die mail geliyomuş..göndermiyoz dedik ya die..
bende şimdi nivea ya attım kızlar yeni doğacak bebeğime ürünlerinizde deneme amaçlı numuneler rica edyorum yazdım
bakalım ne olacak ama inan bende isterken yazarken bile utanıyorum sanki biri kapıya gelcek hani bebek nerde yalancı diyecek bana diye :))))

hhihihi aynı şeyleri yaşıoruz ne yazıkki ooof offf az yemek lazım özlem biliyorum ama ne yazıkki bazen mümkün olmuo geçen gece gözüm döndü 3 dürüm yedim!!!!!!!!!!!!!

maşallah cicek yavaş cnm ya 3 dürüm :1shok::1shok::1shok:

herkese hayırlı cumalar anneler Allah bebeklerimizi bizi ve sevdiklerimiz korusun inşallah :Saruboceq:

kızlar hava süper içim kıpır kıpır
bu sabah erkekn kalktım çünkü akşam 7de doktora gidicem oğlumu görcem inşallah ve şeker testi

havalar böle olunca çok heyecanlanıyorum sanki bahar gelmiş gibi

canım benimde gögüs altımda agrı var benım gögüslerim bayagı büyüdübide karnım bu hafta bayagı cıktı artık nefes almakta güçleşti allah yardımcımız olsun...

ay selinay inşallah dersler güzeldir hepsi 5 amin canım .... sagol....

valla bizim bursı kara kış oldu

yagmur,rüzgar,çamur,fırtına kara bi hava .............
bende yarın görecegim ogluşumu ehehehehee

canım inşallah sende çok güzel haberlerle dönersin,bende özledim kızımı ama daha var gitmeme sağlıkla büyüyüp gelişirler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…