Günaydın Nisan Anneleri Ve Onların AŞKLARI...........................
Bu gün cuma eheheh yine 2 gün tatil......
bizim yarın doktor kontrolümüz var..........
saat :11 de
bakalım ogluşum nasıllarmış....
peki tatlım sagolasın
iyi yolcıuluklar canımç...................
ben nıveadan,babystardan,molfixden numunelik bezler aldım......... sitelerine giip formu eksiksiz doldurun 15 gün 1 ay içerisinde gönderıyorlar zaten mail gelıyr
günaydındelikafadulden
Canım gelen mail bu:niyekine , gönderiyolar işte bizimi kandırıyorlar,,
şimdi mail mi atalım diğer yerlere gönderiyosunuz , bize gelince yokmu diye :))))
isteyiş farklı bence o yüzden olabilirmi?
niyekine , gönderiyolar işte bizimi kandırıyorlar,,
şimdi mail mi atalım diğer yerlere gönderiyosunuz , bize gelince yokmu diye :))))
isteyiş farklı bence o yüzden olabilirmi?
her durumda inatçı bebişlerimiz olcak sanırsam:1shok:
ikisinde de inatçıdırlar yazıyodelikafadulden
aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda geçtim artık bi kız bi erkekten zaten öğrenebileceğimden de umudum yok yerleri iyice daraldı nasıl göstersin yavrucak
sağlıklı olsunlarda inatçı olsunlar yerim ben onların ağzını burnunu allah yokluklarını göstermesin.
günaydın kızlar....
şenay hadi canım güzel haberle dönersin inşallah merakta bırakma bizi....
Kızlar gögüs altınmdaki ağrı sabah işe gelip orturmamla tekrar başladı. Akşamda evde hep uzanarak tv izledim. Yemek yerken bile zorlanıyorum. Uzun oturmam gerekiyor. ılık bir duş aldım eşime masaj yaptırdım sırtıma karnım bşr anda büyüdü ondan mı bu kadar ağrı çekiyorum biliyorum. Doktorda bişey demiyor gıccık yapacak bişey yok diyo. Daha şimdiden böleysem ilerde nolurum artık. Allah sonumu hayretsin.. Kaydirigubbakcemile
croxilex Allah muhabbetinizi arttırsın cnmsabah laptopun kapağını bi kaldırdım içinde bi not''bebeğim benim seni çok seviom''yazmış..canım kocam..ama dün çok sitem etmiştim bu günlerde ilgin azalıo die halbuki adamcağız neler yapıo beni mutlu etmek için..bende süslendim püslendim kocamı bekliom 3 te gelecek aşkım benim...
amin cnm Allah onların yardımcısı olsun vallahi haberleri bile syretmiyorum Allah isreili nasıl biliyosa öyle yapsınkızlar ya ben çok korktum korkunca birşey olmaz değilmi Allah esirgesin,çocuklar kapının orda torpil patlattı ben dalmışım acayip zıpladım çok korktum aklıma filistindeki kardeşlerimiz geldi Allah yardımcıları olsun israil kahrolsun.
bende şimdi nivea ya attım kızlar yeni doğacak bebeğime ürünlerinizde deneme amaçlı numuneler rica edyorum yazdımtuğçe bende biraz önce niveadan istedim cvp bekliyorum inşallah gelir..ne yüzsüzsünüz die mail geliyomuş..göndermiyoz dedik ya die..
hhihihi aynı şeyleri yaşıoruz ne yazıkki ooof offf az yemek lazım özlem biliyorum ama ne yazıkki bazen mümkün olmuo geçen gece gözüm döndü 3 dürüm yedim!!!!!!!!!!!!!
canım benimde gögüs altımda agrı var benım gögüslerim bayagı büyüdübide karnım bu hafta bayagı cıktı artık nefes almakta güçleşti allah yardımcımız olsun...GÜNAYDIN KIZLAR....
şenay hadi canım güzel haberle dönersin inşallah merakta bırakma bizi....
kızlar gögüs altınmdaki ağrı sabah işe gelip orturmamla tekrar başladı. akşamda evde hep uzanarak tv izledim. yemek yerken bile zorlanıyorum. uzun oturmam gerekiyor. ılık bir duş aldım eşime masaj yaptırdım sırtıma karnım bşr anda büyüdü ondan mı bu kadar ağrı çekiyorum biliyorum. doktorda bişey demiyor gıccık yapacak bişey yok diyo. daha şimdiden böleysem ilerde nolurum artık. allah sonumu hayretsin.. kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar çok heyecanlıyım oğlumun karnesini almaya gidicem allah sizede yaşatsın çok güzel bi duygu...............................................
şenaycım benim arkadaşa 9 aya kadar iki erkek dediler son ay biriniz kız olduğunu öğrendi şimdi ikizleri 8 yaşında bi daha bebiş düşünmüyo bi taşla iki kuş yani darısı başına......................
ruveydax yandık o zaman canım ya ben hep sakin bi bebişim olsun istiyom hayırlısı bakalım..........................inatçı çocukla uğraşmak çok zor.........................
croxilex Allah muhabbetinizi arttırsın cnm
benim kocvayada ben sitem ediyorum ilgisizsin diye ama o bana baöle şeyler yapmayı akıl edemiyor ben bu konuda çok yaratıcıyım böyle süprizleri hep ben yaparım benneyaptımki
amin cnm Allah onların yardımcısı olsun vallahi haberleri bile syretmiyorum Allah isreili nasıl biliyosa öyle yapsın
bende şimdi nivea ya attım kızlar yeni doğacak bebeğime ürünlerinizde deneme amaçlı numuneler rica edyorum yazdım
bakalım ne olacak ama inan bende isterken yazarken bile utanıyorum sanki biri kapıya gelcek hani bebek nerde yalancı diyecek bana diye :))))
maşallah cicek yavaş cnm ya 3 dürüm :1shok::1shok::1shok:
herkese hayırlı cumalar anneler Allah bebeklerimizi bizi ve sevdiklerimiz korusun inşallah :Saruboceq:
kızlar hava süper içim kıpır kıpır
bu sabah erkekn kalktım çünkü akşam 7de doktora gidicem oğlumu görcem inşallah ve şeker testi
havalar böle olunca çok heyecanlanıyorum sanki bahar gelmiş gibi
croxilex Allah muhabbetinizi arttırsın cnm
benim kocvayada ben sitem ediyorum ilgisizsin diye ama o bana baöle şeyler yapmayı akıl edemiyor ben bu konuda çok yaratıcıyım böyle süprizleri hep ben yaparım benneyaptımki
amin cnm Allah onların yardımcısı olsun vallahi haberleri bile syretmiyorum Allah isreili nasıl biliyosa öyle yapsın
bende şimdi nivea ya attım kızlar yeni doğacak bebeğime ürünlerinizde deneme amaçlı numuneler rica edyorum yazdım
bakalım ne olacak ama inan bende isterken yazarken bile utanıyorum sanki biri kapıya gelcek hani bebek nerde yalancı diyecek bana diye :))))
maşallah cicek yavaş cnm ya 3 dürüm :1shok::1shok::1shok:
herkese hayırlı cumalar anneler Allah bebeklerimizi bizi ve sevdiklerimiz korusun inşallah :Saruboceq:
kızlar hava süper içim kıpır kıpır
bu sabah erkekn kalktım çünkü akşam 7de doktora gidicem oğlumu görcem inşallah ve şeker testi
havalar böle olunca çok heyecanlanıyorum sanki bahar gelmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?