SİNEHAS
canım uyku setini falan eger şüphen cok güçlüyse degiştire bilirsin ve bence en şık kızada oglana giden renk turuncu henm turuncunun enerjiside cok güclü ve güzelmiş
giysilere gelince yesil sarı beyaz kırmızı turuncu turkuaz yani aslında oglan annesi olarak ben pebe haric her rengi giydirdim ogluma
gerci masmavi giydirdigim halde bana kızmı diye sorarlardı deli olurdum zaten oglan doğarsa dünya hediye gelir onlarlada idare edersin bence gari kalanların rengide o kadar önemli degil zaten şimdi aldıklarını en fazla 6ay kullanacan korkma
Canım bak oldu heralde.Nasıl gözüküyor. kaydirigubbakcemile3
çok güzel güle güle kullan cnm
çok güzel güle güle kullan cnm
Senin avatarı da şimdi farkettim Çoook şirin.....Eminim gülerek kullanacaksın.:1rolleyes:
Sinehas niye bir daha alasın ki bence aldığın yeri ara ve durumunu söyle.Kesin olmamakla birlikte değiştirebileceğini bilsinler.
ya aslında insanın içine gerçekten şüphe düşüyor, hem pembelerde gözüm kalıyor hem de alsam da hiç içim rahat olmuyor bazen, bir de hediye edilir başkasına ama onun niyetine alınca insan kıyamıyor.
bazen bebişimi kızım diye severken bile tereddüt ediyorum çocuk cinsel kimlik bunalımına girer erkekse falan diye CADIARZU :)
ben cıkıyorum
2 gün tatilim
pazartesi görüşmek üzere..............
ya bana hep kız dedi doktor da yine de bazen duyuyoruz doğuncaya kız diyormuş erkek oluyomuş ya da tam tersi.
bir de benim kayınvalidem erkek istiyor :) saf kalplidir dua falan eder de.
şimdi kızımız falan diye sevse de ben biliyorum o içinden erkek istiyor :)
Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Kuruluşumuz tarafından yapılan numune ürün gönderim dönemi sona ermiştir.
NIVEA ürünlerine karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. NIVEA ürünleri hakkında bilgi almak için NIVEA Güzellik Hattı'na hafta içi 09:00-18:00 arasında ulaşabilirsiniz.
nivea banada böyle yazmış kılzar hıhh
Kızlar ben de çıkıyorum. Yarın kısmetse bebeğimizin yatak mobilyasını alıcağız. Görüşmek üzere....
Nehir_25 öncelikle aramıza hoş geldin,
kusura bakma ama bişey öğrenmek istiyorum,,,
birkaç sayfa önce yazdığın da da merak etmiştim ama şimdi sorayım dedim,,
ne de olsa bu topiğin patavatsızı benim........
Sizi başından beri takip ediyorum, hepinizi tanıyorum diye bildirmişsin,,,
peki şimdiye kadar niye bişeyler yazmadın, şimdi ne olduda yazmaya karar verdin.
Ay kusura bakma ,, ama merak işte ,,, okuyupta neden katılım yapmadığını merak ettim.
aynen valla benim kaynanam hala daha belki erkektir diyor
benimde içime kurt düştü işte
neyse yaaa bu kadar şüpheci olmayalım Allah yazısını yazmıştır nasıl olsa
erkeksede başımız üstüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?