2009 Nisan Anneleri buraya

aslında şüphem yoktu ama burada bazı arkadaşlar son ultrasonda dr un cinsiyeti yanlış anladığını farketmişler.bende uzun zaman oldu gitmeyeli o yüzden heyecan yaptım..
haftaya gideceğim kısmetse ama neredeyse dayanamayıp bugün gidesim geldi..
neyse 1 hafta daha sabredeyim,sağlıklı olsunda gene alırız ne yapalım artık..:Saruboceq:

Sinehas niye bir daha alasın ki bence aldığın yeri ara ve durumunu söyle.Kesin olmamakla birlikte değiştirebileceğini bilsinler.

ya aslında insanın içine gerçekten şüphe düşüyor, hem pembelerde gözüm kalıyor hem de alsam da hiç içim rahat olmuyor bazen, bir de hediye edilir başkasına ama onun niyetine alınca insan kıyamıyor.

bazen bebişimi kızım diye severken bile tereddüt ediyorum çocuk cinsel kimlik bunalımına girer erkekse falan diye CADIARZU :)

Sinehas niye bir daha alasın ki bence aldığın yeri ara ve durumunu söyle.Kesin olmamakla birlikte değiştirebileceğini bilsinler.

almak doğru değilmiş aslında hem alıp hem üzülen tek kişiyim heralde ne yapayım neyse..
artık olan oldu,kız erkek farketmez değiştirebildiklerimi değiştiririm değiştiremediklerimde kalsın belki bigün kızım olur :CüvCüv:

haklısın valla ama senin haftan bayaa önde bana göre artık bellidir seninki benim bide dr kontrolüm 3 hafta önceydi ve kordon dolamıştı yaramaz bebişim kendine,ondan tırstım.haftaya netleşir işallah:Saruboceq:

değişmez değişmez rahat olsun için.....almazsakta ne zaman gelecekleri belli değil ya erken davranırlarsa artık pembe falan dinlemeyiz giydiririz oğlanlarada:))

ya bana hep kız dedi doktor da yine de bazen duyuyoruz doğuncaya kız diyormuş erkek oluyomuş ya da tam tersi.

bir de benim kayınvalidem erkek istiyor :) saf kalplidir dua falan eder de.

şimdi kızımız falan diye sevse de ben biliyorum o içinden erkek istiyor :)

Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Kuruluşumuz tarafından yapılan numune ürün gönderim dönemi sona ermiştir.

NIVEA ürünlerine karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. NIVEA ürünleri hakkında bilgi almak için NIVEA Güzellik Hattı'na hafta içi 09:00-18:00 arasında ulaşabilirsiniz.

nivea banada böyle yazmış kılzar hıhh

aynen valla benim kaynanam hala daha belki erkektir diyor
benimde içime kurt düştü işte
neyse yaaa bu kadar şüpheci olmayalım Allah yazısını yazmıştır nasıl olsa
erkeksede başımız üstüne..

Nehir_25 öncelikle aramıza hoş geldin,

kusura bakma ama bişey öğrenmek istiyorum,,,
birkaç sayfa önce yazdığın da da merak etmiştim ama şimdi sorayım dedim,,
ne de olsa bu topiğin patavatsızı benim........

Sizi başından beri takip ediyorum, hepinizi tanıyorum diye bildirmişsin,,,
peki şimdiye kadar niye bişeyler yazmadın, şimdi ne olduda yazmaya karar verdin.

Ay kusura bakma ,, ama merak işte ,,, okuyupta neden katılım yapmadığını merak ettim.

canım boşver banada molfix ve huggies böyle demişti,bi tek nivea gönderdi bide sanosan diye bi firma var Alman malı istersen onada gönder bana şampuan felan bişiler gönderdiler
güzel bi markaya benziyor.
onu kullanabilirim,niveayıda Alman mallarına güveniyorum nedense..
istersen bi dene..

Kızlar ben de çıkıyorum. Yarın kısmetse bebeğimizin yatak mobilyasını alıcağız. Görüşmek üzere....

hoşçakal :a015:
hayırlı olsun aldıklarınız.sen ne renk alacaksın ?
mor konusunda kimse bişey demedi
kız erkek ikisinede lila olurmu??turuncu veya yeşil istemiyorum o yüzden yoksa krem rengi alıcam bu gidişle..

:) sorguda gibi hissettimkendimi :mymeka:

ya aslında hep yazmak istedim ama işim nedeniyle ben gündüzleri fazla evde olmuyorum, siz de sanırım iş yerinde daha fazla nete girme imkanı buluyorsunuz ve ben açtığımda nerdeyse herkes veda yazılarını yazıyor. akşamları da ben geçmişleri okuyarak sizi tanıdım. bir de böyle siz sanki önceden arkadaşmış gibi olmuşsunuz muhabbete dalmak istemedim ama şimdi de tatil başladı ve iznime de az kaldı buraya girme imkanım fazla olduğu için yazmaya başladım :)

ayyhh terledim :bbo:

Canım benim kayınpederim ben hamile olmadan benim oğlum olacağını rüyasında görmüş..
Ama eşimin ve de benim ailemde kız torun yok kızı çok istediler..
Benimde bir oğlum olacak..
Ya değişirse diyemiyorum
Ayrıntılıda gördük oğlan olduğunugamyoncuiremsu
Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin cümlesine..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…