amin canım.
çok sevindim bebişlerin iyi olsunda kız erkek farketmez.ikiz olunca aynı cinsiyet olduğundada tatlı oluyorlar.seninki tek yumurta değil sanırım.o zaman pek benzemezler,iki kızın bile olsa birbirinin aynısı olmayacak..sağlıklı olsunlarda Allah daha iyi haberler almayıda nasip etsin..:Saruboceq:
dozkan şeket testinin sonucuna sevindim.. inşallah başka kimsede bi problem çıkmaz..
bebeğin maşallah kocaman olmuş. ya çok hılzı büyorlar.dediğin gibi o yüzden ağrılarımız arttı. benim oğlum hep sağ tarafımda duruyor. artık pek kasıklarımda hissetmiyordun. sanırım kasıklarda taşımak daha kolay şimdi rahim büyüdükçe organlara baskı yapıyor. neyse bolbol dinlenip idare etçrz.
dün akşam ütü yapatım biraz dedim. 2 pantolon 2gömlek ütüledim. işim bitti.. artık biriktirmeden yapıcam. bir anda koca sepet ütüyü yapamıyorum. :mymeka:
slm kızlar ben geldim allaha çok şükür şekerim normnal çıktı 98
bebeğimin eli hep yüzündeydi bize doğru düzgün bi poz vermedi afacan oğlum
1089 gram olmuş maşallah oğluma
herşey çok iyi kızlar şükürler olsun
canım testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim.. Maşşalah oğluna .. Demek ki benimkide 1000 gr. Bulmuştur. En son 5 ocakta 700 gramdı maşallah yavrularımıza
şirvancım ben gelemiyorum seminere aslında çok da istiyordum ama olmadı malesef annem geliyormuş bana ben seminere gidicem diyemedim.. Anneme kıyamam 2-3 aydır gelmiyordu zaten hep ben gidiyordum. Hem yiğenimide getircek. Inşallah bi dahakine yine haberim olsun mutlaka gelmek istiyorum.. A.s.
merhaba kızlar,
bende dün şeker testi yaptırdım ve sonuç iyi çıktı çok sevindim. Niyeyse baya bi dert etmişim farketmeden.
Bursasu seninde gözünaydın canım şeker sonuçların iyi çıkmış.
şenay bebeklerine 41 kere maşallah negüzel gelişiyolar hiç farkı yok gerçekten tek bebeklerden. Umarım senin süprizcide ayrıntılıda gösterin cinsiyetini.
Buarada benim tarih 6-7 nisan olarak görünüyorrrr.
Bebek başaşağı pozisyonda kilosu 1560 buayda nekadar hızlı büyüyo bu bebekler onun için böyle sızlanmalarımız başladı di mi??
kzlar internetimde problem var giremedim 2 gündür daha birkaç gün sürebilir merak etmeyin yaşıyorum dozkan şafağımızı saymayı unutma öptüm herkesi
DOZKAN,BURSASU test sonuçlarınız temiz çıkmış çok sevindim miniklerinizde kocaman olmuş maşallah umarım her zaman böyle güzel haberlerle döneriz,ALLAH yokluklarını göstermesin yavruların
Kızlar merhaba
Bursasu testin iyi çıkmış sevindim maşallah oğluşuna canım
Dozkan şeker testinin iyi çıkmasına sevindim
Bebişde büyümüş maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?