2009 Nisan Anneleri buraya

sağol tatlım benimde duam hep sağlıklı olsunlarda gerisi dert diil Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

urlacım çok sağol bitanem iyi sıpalar maşallah sancı gelmezse 38 i bekleriz dedi ama çok düşük bi ihtimal tabi bide maşallah tek bebek gibi kilo alıyolar rahmin yükü iyice artıyor kısmet bakalım küveze gerek kalmıcak kadar dayansalar yeter bize

günaydın büyülü bahceler

senay masallah bebişlere
cok merak ediyorum seni 1 fotografını koysana yaaaaa,
nehir hosgeldin canım
bursasu sekerin ii cıkmıs sevindim

tüm bebişlere masallahhhhhh
41 kere..............

günaydın kızlar ................................

bursasu gözün aydın canım......................

posiedon bende yağmuru çok severim canım ne güzel keyfini çıkar..............

didem foto güzelçıkmış bide yüzünü görsek hehe...................

merhaba kızlar,
Bende dün şeker testi yaptırdım ve sonuç iyi çıktı çok sevindim. Niyeyse baya bi dert etmişim farketmeden.
Bursasu seninde gözünaydın canım şeker sonuçların iyi çıkmış.
Şenay bebeklerine 41 kere maşallah negüzel gelişiyolar hiç farkı yok gerçekten tek bebeklerden. Umarım senin süprizcide ayrıntılıda gösterin cinsiyetini.

Buarada benim tarih 6-7 nisan olarak görünüyorrrr.
bebek başaşağı pozisyonda kilosu 1560 buayda nekadar hızlı büyüyo bu bebekler onun için böyle sızlanmalarımız başladı di mi??

kızlar bugün hava yağmurlu insanın içi sıkılıyo yahu.
Ya ben fırsat olmadı bir türlü yediklerimi yazamadım ama bundan sonra yazıcam.
Benim doktor da pek kızmıyo kilolarla ilgili bişey demedi hiç 9,5 kiloda duruyoruz şimdilik.

kimseler yok kendi kendime konuşuyorum nerdesiniz??
bebişin cicilerini attım makinaya şimdi onları bekliyorum ütülemek için.
burda da kimse yok gidip ev işi uydurayım kendime bari.

dozkan şeket testinin sonucuna sevindim.. inşallah başka kimsede bi problem çıkmaz..
bebeğin maşallah kocaman olmuş. ya çok hılzı büyorlar.dediğin gibi o yüzden ağrılarımız arttı. benim oğlum hep sağ tarafımda duruyor. artık pek kasıklarımda hissetmiyordun. sanırım kasıklarda taşımak daha kolay şimdi rahim büyüdükçe organlara baskı yapıyor. neyse bolbol dinlenip idare etçrz.
dün akşam ütü yapatım biraz dedim. 2 pantolon 2gömlek ütüledim. işim bitti.. artık biriktirmeden yapıcam. bir anda koca sepet ütüyü yapamıyorum. :mymeka:

teşekkür ederim edacım. Umarım herkesin sonuçları iyi çıkar.
Benim de gözümde büyüyo valla bu ütü işi. Ama korkunun bi faydası yok baktım bende bi posta bugün yaparım ütüyü. kalanlarıda haftaya anca.

dozkan canım i olmana cokm sevindimmm

kızlar yaa DEMİR in kafası sag kaburgamın hemen altında
dozkan bas asagı duruyooo demişsin hep öyle mi duracak doguma kadar
acaba bas asagı senin DEMİR de rahat mı yada benim oglan ne zaman dönecek

tecrübeli arkadaslardan ayrdım istiyroummmm
bebişler ne zaman dönecek
selinay canım bi foto yapıstırırım sana yüzümü gösteren:::))))))
ama bizde seni görelim demiiii::::)))))

canım gözün aydın, sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim,,,
bu gidişle şeker testinide 1-2 kişi haricinde temiz atlatıyoruz.
Oğluşunada maşallah ... 1089 gr cık olmuş, yermiş onu teyzesi

sağlık olsun güzelim, ne yapalım gönüller bir olsun ,
artık bizler aktarım yaparız sizlere

canım seninde gözün aydın, test sonuçların temiz çıkmış, bebişinede maşallah , ya bu bebekler nasıl hep baş aşağı durduyorlar , sıkılmıyorlarmı ,,,

DOZKAN,BURSASU test sonuçlarınız temiz çıkmış çok sevindim miniklerinizde kocaman olmuş maşallah umarım her zaman böyle güzel haberlerle döneriz,ALLAH yokluklarını göstermesin yavruların

Kızlar merhaba
Bursasu testin iyi çıkmış sevindim maşallah oğluşuna canım

Dozkan şeker testinin iyi çıkmasına sevindim
Bebişde büyümüş maşallah:)

kzlar internetimde problem var giremedim 2 gündür daha birkaç gün sürebilir merak etmeyin yaşıyorum dozkan şafağımızı saymayı unutma öptüm herkesi

kzlar internetimde problem var giremedim 2 gündür daha birkaç gün sürebilir merak etmeyin yaşıyorum dozkan şafağımızı saymayı unutma öptüm herkesi

çiçek merak ettim canım ya iyiki haber verdin. Ben sayarım şafağı sen gelene kadar görev bendeeeeee.:CüvCüv:

Son düzenleme:
Didemcim sanırım şimdilik başaşşağı ama daha doğum için değil bu duruş değişir yani.
doğum için sonay falan dönmüş olur. doğum kanalına yerleşmek için yani.

şirvan bende merak ediyorum nasıl duruyo bu bebişler o kadar zaman başaşşağı. gerçi düşünsene yerçekimi yok yüzüyo bizim bıcırlar hehehehe

DOZKAN,BURSASU test sonuçlarınız temiz çıkmış çok sevindim miniklerinizde kocaman olmuş maşallah umarım her zaman böyle güzel haberlerle döneriz,ALLAH yokluklarını göstermesin yavruların

teşekkür ederim tuğçecim. bebişlerin kilolarını duydukça daha hızlı alışveriş yapmaya başladım hehehehehhihoyyyt

Kızlar merhaba
Bursasu testin iyi çıkmış sevindim maşallah oğluşuna canım

Dozkan şeker testinin iyi çıkmasına sevindim
Bebişde büyümüş maşallah:)

glnm teşekkür ederim. bu testide geçtik . bundansonra test kalmadı inşallah hepimiz sorunsuz bitiririz kalan günlerimizi.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…