2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba bende aynı durumda sayılırım ultr.01/05 görünüyor ama bence nisan da gelecek gibi oğluşum.

çok teşekkür ederim ilgin için uğraştım en sonunda buldum şükürrrrrr :sm_cool:

üsküdar- bağlarbaşında hatay künefecisi var,,, genelde ordan alıyoruz... gece 1:30 kadar
açık; geçen gece eşimin maçı vardı, bende izlemeye gitmiştim. dönüşte oraya uğradık
künefe değilde , dondurma aldık sadece (oda güzeldi)

afiyet olsun biz de oğlumla yedik geldik
ben yeni üye oldum sizlere alışmaya ve alıştırmaya çalışıyorum kendimi

hoşgeldin canım aramıza. Bizde gittik kızımla tuzluydu tatlıydı karşılıklı birbirimizi şımarttık geldik. Kardeşi gelmeden şöyle başbaşa geçireceğimiz son zamanlar olduğu için tadını çıkarıyoruz valla.:lepi:

ehehehehehe

gelsinler herseyi kendileri yapsınlar canım sıkma canını laf arasındada dersin kusura bakmayın kendime bile yetemiyorum hiç cekinmeyin de kendi eviniz gibi göün işinizi ehehehe düşünen zaten gelmezz

sonucta ankaradada tedavisi oluyomuş
aallah saglık versin

Bu arada urla ben de korktum erken doğum diye zaten subat annesi erken doğum olayını biliyorum...aha dedim bizde başladık doğrumaya
ehehehhe

allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin

ilahi urla ben sana ne diyeyim benide çok korkuttun, Allah korusun kız biz hamileyiz insan alıntı yazısını başa yazar nasıl korktum senin adına
kız ne bileyim bidahakine alıntı yazısı üste olacak tamam
kıslar bebişimin cicilerini koydum bakabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/224638-2009-nisan-bebislerinin-cicileri.html

sizler de koyun da ciciler topiğimiz biraz hareketlensin kızlar

oy ne güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin bizim banyo havlumuz yok daha
digerleri tamamda

Herkese merhaba.Nisan mı mart mı annesi olacağımı bilmediğim için size de bir merhaba diyeyeim dedim.:)))
Nasılsınız bakalım güzel anneler, şikayet falan var mı?

hoşgeldinnnnnnnnnnn 30. -31. haftadakiler bu topiiktee.......

selam kızlar ne var ne yok

hoşgeldiniz......................ikizlerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Aranız da hiç magnesıum kullanan var mı? bana son gidişimde dr verdi, dr.da değişti belki duymuşunuzdur evinde yılbaşı gecesi ölü bulunan Reyhan hnmdı.drum.

canım kulüpte 3 konu başlığını takip ediyorum en başta siz geliyorsunuz ama aynı sıkıntıları yaşayınca insan mecbur takip ediyor,kelebek arkadaşımızı rahim ağzı yetmezliğinden tanıyorum onlarda benim gibi sürekli istirahat etmek zorundalar,birde kan pıhtılaşması sorunu yaşayan arkadaşlar var aynı sorun bendede var zaten o konu sayesinde araştırmalarımı yaptırdım hepsinden Allah razı olsun,sizler varsınız ki aynı sorunlar,aynı dönem,aynı hisler,zaten olmasaydınız evde yat yat kafayı yerdim.:1rolleyes:

Aranız da hiç magnesıum kullanan var mı? bana son gidişimde dr verdi, dr.da değişti belki duymuşunuzdur evinde yılbaşı gecesi ölü bulunan Reyhan hnmdı.drum.

canım ben geçmiş olduğumuz çarşambadan beri kullanıyorum.....
günde 2 kez.(çalıştığım için doktor öyle söyledi)

magnesıum kullanıyorum hatta kullanmazsam azap oluyor benim için kramplar......2 gün ihmale karşılık dayanılmaz kramplar girdiği için bacaklarıma hiç ihmale gelmiyor bende....

ALINTI........................

kıs ibolya cadısı yakaladım seni, naber bak sana çiçek aldım, kırdan yeni topladım ne güsel di mi? Anacım ekim topiğine giricem diye ölecem bu ay heee keçiboynuzu kürleri bir yandan, bal tarçınlar bi yandan, gerçi koca memnun hayatında, bebek olmasa da devvvaaaam

ay süperler ekim 2009 anneleri gırgır gülüyorlar eglenıyolar

ay şaka maka 2009 ekim anneleri bile geldi
ben yeni hamile oldugumu ögrendigim günü sanki dünmüş gibi hatırlıyoum

ay zaman ne cabuk geciyor

canım bebeğin cicilerini gördüm, çok şekerler maşallah ,
özellikle altları beğendim,,,, nerdenn ve ne kadara aldın....

canım via port die bi alışveriş merkezi var burda yeni açıldı duymuşsundur
orda bıcırıum die bi mağaza var ordan aldım. hatta aldıklarımın çoğunu ordan aldım
fiyatlar altların teki 4,5
şimdi de %25 ve %50 indirimler var
fiyatlar ve kalitesi de gayet iyi ordaki ürünlerin

arkadaşlar bu kramp olayından ben de muzdaribim ve dr. ilac vermek istemiyor...dinlen diyor kalsiyum daha cok iç ye diyor..ilac en son care mantığı var..Haklı ...arkadaşlar da bu kramplar da olmasa senin yatacağın yok ...senin hakkından bu kız gelecek diyor...

yok canım ben de çalışıyorum ama kullanmıyorum vermedi doktor.
gerçi kramp da olmuyo bende çok şükür
hatta hamilelikten önce olurdu bende kramplar
eşime diyorum hatta bak ne kadar iyi besleniyorum hamilelikte eski eksikliklerim bile kalmadı gülüyor o da bana

aslında bende de kramp filan yok iyiyim dedim dr a ama o başlayacak bu aydan sonra dedi.
sen via porta yakın mı oturuyorsun ?

kızlar ben demir hapı gyno sanol kullanıyorum
eleviti doktorum yeni verdi ikisini anı gün içebilirmıyım acaba doktora sordum ama unuttum salak oldum ben yaa

bide kramp dediginiz benim ayaklarımdabacaklarımın bitiminde oluyo ayaklarıma dogru oda 3-4 günden beri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…