merhaba bende aynı durumda sayılırım ultr.01/05 görünüyor ama bence nisan da gelecek gibi oğluşum.
ya kızlar ben ticker hakkında çok fazla bişi bilmiyorum ama sevreye söyleyin bilen varsa yahu 3 tür sormuş yazık,şirvan bu arada künefeyi nerden alıyosunuz canımcım ben bizim bu tarafları taradım yok,ah tel kadayıf bulsam kendim yapacamda en iisi pazar sokağına gitmek galiba ne ararsan orda varmış belki bulurum dimi
ya kızlar ben ticker hakkında çok fazla bişi bilmiyorum ama sevreye söyleyin bilen varsa yahu 3 tür sormuş yazık,şirvan bu arada künefeyi nerden alıyosunuz canımcım ben bizim bu tarafları taradım yok,ah tel kadayıf bulsam kendim yapacamda en iisi pazar sokağına gitmek galiba ne ararsan orda varmış belki bulurum dimi
afiyet olsun biz de oğlumla yedik geldik
ben yeni üye oldum sizlere alışmaya ve alıştırmaya çalışıyorum kendimi
eheheheheheallah canını almasın urla ödümü kopardın be,şoka girdim,ay bende tlf yok,tüh bak gördünmü derken gördüm alıntı yazısı olduğunu bide benden haber alamazsanız felan dio ya allahım yarabbim alemsin ha,mahsusmu yapıosun bacım ya
gelsinler herseyi kendileri yapsınlar canım sıkma canını laf arasındada dersin kusura bakmayın kendime bile yetemiyorum hiç cekinmeyin de kendi eviniz gibi göün işinizi ehehehe düşünen zaten gelmezzDESTEGINIZ ICIN ÇOK SAĞOLUN KIZLAR...İYİKİ VARSINIZ...
şimdi daha bir sakinim ve sağlıklı düşünebiliyorum, dediğiniz gibi buyursunlar gelsinler ama benim önceliğim bebeğim Rabbim herkesin yavrusunu korusun benimkini de
ehehehheBu arada urla ben de korktum erken doğum diye zaten subat annesi erken doğum olayını biliyorum...aha dedim bizde başladık doğrumaya
allahım sag salim kucagına almayı nasip etsinurla sana bir erken doğum haberi daha vereyim benim arkadaşım vardı ya geçen yazmıştı bizim topikte izmir de birlikte kalmıştık denizcb oda 36. haftası yeni bitti ama suyu olması gerekenden az kalmış diye doktor yarın doğuma alıyo. umarım sağlıkla kavuşur bebeğine.
kız ne bileyim bidahakine alıntı yazısı üste olacak tamamilahi urla ben sana ne diyeyim benide çok korkuttun, Allah korusun kız biz hamileyiz insan alıntı yazısını başa yazar nasıl korktum senin adına
kıslar bebişimin cicilerini koydum bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/224638-2009-nisan-bebislerinin-cicileri.html
sizler de koyun da ciciler topiğimiz biraz hareketlensin kızlar
Herkese merhaba.Nisan mı mart mı annesi olacağımı bilmediğim için size de bir merhaba diyeyeim dedim.:)))
Nasılsınız bakalım güzel anneler, şikayet falan var mı?
selam kızlar ne var ne yok
kızlar diğer konulara nasıl yetişiyorsunuz,,, ben anca nisanı taki edebiliyorum.
dikkat et kendine , c.tesi öğlene kadar da çalışıyorum ben...
bazen içimden beni kovsalarda tazminatımı alsam evde otursan diyorum,,,,, (4,5 senedir çalışıyorum burda)
canım bebeğin cicilerini gördüm, çok şekerler maşallah ,
özellikle altları beğendim,,,, nerdenn ve ne kadara aldın....
Aranız da hiç magnesıum kullanan var mı? bana son gidişimde dr verdi, dr.da değişti belki duymuşunuzdur evinde yılbaşı gecesi ölü bulunan Reyhan hnmdı.drum.
tşk.ederim şirvanCım. benim doktorumda çalıştığın için kullan dedi.canım ben geçmiş olduğumuz çarşambadan beri kullanıyorum.....
günde 2 kez.(çalıştığım için doktor öyle söyledi)
canım bebeğin cicilerini gördüm, çok şekerler maşallah ,
özellikle altları beğendim,,,, nerdenn ve ne kadara aldın....
Aranız da hiç magnesıum kullanan var mı? bana son gidişimde dr verdi, dr.da değişti belki duymuşunuzdur evinde yılbaşı gecesi ölü bulunan Reyhan hnmdı.drum.
aslında bende de kramp filan yok iyiyim dedim dr a ama o başlayacak bu aydan sonra dedi.yok canım ben de çalışıyorum ama kullanmıyorum vermedi doktor.
gerçi kramp da olmuyo bende çok şükür
hatta hamilelikten önce olurdu bende kramplar
eşime diyorum hatta bak ne kadar iyi besleniyorum hamilelikte eski eksikliklerim bile kalmadı gülüyor o da bana
aslında bende de kramp filan yok iyiyim dedim dr a ama o başlayacak bu aydan sonra dedi.
sen via porta yakın mı oturuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?