evet valla ne tesadüfaa komşu çıktık desene
kızlar ben demir hapı gyno sanol kullanıyorum
eleviti doktorum yeni verdi ikisini anı gün içebilirmıyım acaba doktora sordum ama unuttum salak oldum ben yaa
bide kramp dediginiz benim ayaklarımdabacaklarımın bitiminde oluyo ayaklarıma dogru oda 3-4 günden beri....
benimde demir hapım aynı urlacım......vitamin olarakta megadiyn kullanıyorum....ikisini aynı gün içebilirsin bir sakıncası yok....yalnızca demirde dikkat etmen gereken kafeinle birlikte almaman...dahası kahvaltı sonrası alacaksan araya 2 saat koy ve sonra al hapını
Selam Herkeze
Benimde dogum tarihim 18 Nisan olarak ayarlandi...Cok güzel birsey yalniz olmadigini bilmek...Nisan ayi icin heyecanlanan tek kisi olmamak...Allah hepimize hayirli bir dogum ve saglikli bebekler nasip etsin insallah...Hepiniz icin dua edicem..
selam nalanSelam Herkeze
Benimde dogum tarihim 18 Nisan olarak ayarlandi...Cok güzel birsey yalniz olmadigini bilmek...Nisan ayi icin heyecanlanan tek kisi olmamak...Allah hepimize hayirli bir dogum ve saglikli bebekler nasip etsin insallah...Hepiniz icin dua edicem..
Cok tesekkür ederim...
Allahin izniyle bir oglan annesi olucam..
Allah hepimizin gönlüne göre veriri insallah...
CANIM hoşgeldin bu arada ben kullanmıyorum kramplar içinmiş ben 2 kere kramp yaşadım bir dahada ıolmadı. doktorumda pek ilaç yazmıyıor sadece demir hapım var onu kullanıyorum. medicanaya mı gidiyorsun haberlerde izlemiştim. zor oldumu senin için yeni bi doktora Alışmak .Aranız da hiç magnesıum kullanan var mı? bana son gidişimde dr verdi, dr.da değişti belki duymuşunuzdur evinde yılbaşı gecesi ölü bulunan Reyhan hnmdı.drum.
Selam Herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?