2009 Nisan Anneleri buraya

benimde demir hapım aynı urlacım......vitamin olarakta megadiyn kullanıyorum....ikisini aynı gün içebilirsin bir sakıncası yok....yalnızca demirde dikkat etmen gereken kafeinle birlikte almaman...dahası kahvaltı sonrası alacaksan araya 2 saat koy ve sonra al hapını

Selam Herkeze

Benimde dogum tarihim 18 Nisan olarak ayarlandi...Cok güzel birsey yalniz olmadigini bilmek...Nisan ayi icin heyecanlanan tek kisi olmamak...Allah hepimize hayirli bir dogum ve saglikli bebekler nasip etsin insallah...Hepiniz icin dua edicem..

teşekkürler canım

canım zaten kafeinli bişey içmiyor:teytey:

hoşgeldin..................

selam nalan
inş.herşey istediğin gibi olur bebişinin cinsiyeti ne ?

Cok tesekkür ederim...
Allahin izniyle bir oglan annesi olucam..

Allah hepimizin gönlüne göre veriri insallah...

bir oylama yapsak kız erkek oranı kaç acaba merak ettim. olmadı şirvandaki o tabloya cinsiyetleri de ekleyelim...

Aranız da hiç magnesıum kullanan var mı? bana son gidişimde dr verdi, dr.da değişti belki duymuşunuzdur evinde yılbaşı gecesi ölü bulunan Reyhan hnmdı.drum.
CANIM hoşgeldin bu arada ben kullanmıyorum kramplar içinmiş ben 2 kere kramp yaşadım bir dahada ıolmadı. doktorumda pek ilaç yazmıyıor sadece demir hapım var onu kullanıyorum. medicanaya mı gidiyorsun haberlerde izlemiştim. zor oldumu senin için yeni bi doktora Alışmak .

nalancım aramıza hoşgeldin.. evet hepimiz nisana odaklandık. bebeişlerimizi kucağımıza alsak diye heycanlanıyoruz. hihoyyyt

Selam kızlar
Yeni gelenler olmuş
Hoşgelmişler aramıza...

Hasta olanlara geçmiş olsun...
Arada bir geliyorum nete sizleri merak ediyorum:))

35 erkek 26 kızımız var....hayırlı,uğurlu olsun.....eklenmeyen arkadaşlar varsa tablo kontrolü yapıp ekleyelim kızlar.....

evet edaNurCum medicanaya gidiyorum bu dr da ilk ctesi gittim onda da şekerim yüksek çıktı.....
dr da çok tatlı bir byn ama bilmiyorum prşb günü tekrar gidicem 100 lük şeker yüklemesi için şans işte bendeki de.

kızlar biraz dolaşıp geldim şimdide yerimden kalkamıyorum valla! yok artık gezilmiyo eskisi gibi, eve zor attım kendimi

kızlar merhaba
bugün pek bişey yazamadım.
bugün aramıza yeni arkadaşlar katılmış:)
hepsine hoşgeldin diyorumm
maratonun son etaplarında aramıza katıldılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…