2009 Nisan Anneleri buraya

ilahi urla ben sana ne diyeyim benide çok korkuttun, Allah korusun kız biz hamileyiz insan alıntı yazısını başa yazar nasıl korktum senin adına

canım inşallah yarın sorunsuz bebeğini kucağına alır....

biliyorum canım kelebeğin bebeği kalbinur o şirin bebek ve annesi ne sıkıntılar çektiler yakınen tanırım Allah bebeğini ona bağışlasın emeklerinin karşılığını çok güzel aldı

canım inşallah yarın sorunsuz bebeğini kucağına alır....

inşallah canım. oda çok telaşedir tabi bide ilk bebek olmasının tecrübesizliği var çok heyecanlıydı telefonda konuşurken. Umarım hepimiz zamanında sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.kaydirigubbakcemile5

Kızlar biz kızımla yemeğe çıkıyoruz. Okul tatil oldu artık gelip bana arkadaşlık ediyo işyerinde. Ama ne hikmetse evde açıkmayan kızımı burda bir türlü doyuramıyoruz. Birazdan döneriz.

canım yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer eşin seni daha iyi anlar aile içindeki sıkıntılar insanı çok üzüyor özellikle hamile olduğumuz bu dönemde. benim eşimde beni üzünce veya yüksek sesle konuşunca canım çok sıkılıyor hadi beni üzüyorsun bebeğimi üzmeye ne hakkın var diyorum insana en çok bu dokunuyor hiç kimse bebekleri bizim kadar anne kadar sevemez onlarda yeri gelir evlat için canını verir ama içimizdeki duyguları imkansız anlayamazlar biz demeyi aileyi ilerde inşallah bebeklerimiz doğduğunda daha iyi benimseyecekler,bu arada benim gibide olmayın ben fazla abartım son zamanda sanki çevremde herkes bebeğime zarar vermeyi istiyor gibi geliyor eşim artık idilllll kafayı yedin sen diyor.-tatlicadiarzu-gece bir anda kalkıyorum ya eve hırsız g,rerse ya karnıma vurursa yuhh artık halim hiç iyi değil sağlıkla vaktimiz gelip kucağımıza alsaydık inşallahneyse nerden nereye geldim tekrar Allah yardımcın olsun umarım herşey dilediğin gibi olur:1hug:

Kızlar biz kızımla yemeğe çıkıyoruz. Okul tatil oldu artık gelip bana arkadaşlık ediyo işyerinde. Ama ne hikmetse evde açıkmayan kızımı burda bir türlü doyuramıyoruz. Birazdan döneriz.
afiyet olsun biz de oğlumla yedik geldik
ben yeni üye oldum sizlere alışmaya ve alıştırmaya çalışıyorum kendimi

Herkese merhaba.Nisan mı mart mı annesi olacağımı bilmediğim için size de bir merhaba diyeyeim dedim.:)))
Nasılsınız bakalım güzel anneler, şikayet falan var mı?

Herkese merhaba.Nisan mı mart mı annesi olacağımı bilmediğim için size de bir merhaba diyeyeim dedim.:)))
Nasılsınız bakalım güzel anneler, şikayet falan var mı?
merhaba bende aynı durumda sayılırım ultr.01/05 görünüyor ama bence nisan da gelecek gibi oğluşum.

Benim oğluşum için doktor 4 marttan 4 nisana kadar her an olabilir dedi.Bakalım kısmet.

ya kızlar ben ticker hakkında çok fazla bişi bilmiyorum ama sevreye söyleyin bilen varsa yahu 3 tür sormuş yazık,şirvan bu arada künefeyi nerden alıyosunuz canımcım ben bizim bu tarafları taradım yok,ah tel kadayıf bulsam kendim yapacamda en iisi pazar sokağına gitmek galiba ne ararsan orda varmış belki bulurum dimi

biliyorum canım kelebeğin bebeği kalbinur o şirin bebek ve annesi ne sıkıntılar çektiler yakınen tanırım Allah bebeğini ona bağışlasın emeklerinin karşılığını çok güzel aldı

kızlar diğer konulara nasıl yetişiyorsunuz,,, ben anca nisanı taki edebiliyorum.

hadi görüşürüz, ben çıkıyorum.. akşama doğru gelirim artık :))) öptüm hepinizi..
dikkat et kendine , c.tesi öğlene kadar da çalışıyorum ben...
bazen içimden beni kovsalarda tazminatımı alsam evde otursan diyorum,,,,, (4,5 senedir çalışıyorum burda)

çok teşekkür ederim canım:1hug:

hadi kızlar sizin de cicilerinizi bekliyoruz

canım bebeğin cicilerini gördüm, çok şekerler maşallah ,
özellikle altları beğendim,,,, nerdenn ve ne kadara aldın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…