Kızlar dün gece kasılmalarım vardı şimdide karnımda sancı var.ve iç çamaşırıma kan gelmiş şimdi baktım hafifte pembe su...acaba nişanmıdır bu....kızlar yarına kadar benden haber alamazsanız dogurdum demektir..haberiniz olsun dua edin benim için lütfen cok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var...allah bir avazda benide bebeğimide kurtarır insallah..
alıntı şubat anneleriden
urla sana bir erken doğum haberi daha vereyim benim arkadaşım vardı ya geçen yazmıştı bizim topikte izmir de birlikte kalmıştık denizcb oda 36. Haftası yeni bitti ama suyu olması gerekenden az kalmış diye doktor yarın doğuma alıyo. Umarım sağlıkla kavuşur bebeğine.
ehehehehehe koptum....... bendee sizeee
alıntı anam
ya şubat annelerine bakın okuyum doguran dogurana.....
herkes birbne ne bu aceleniz diye 30.haftalarında doguranlar var....
oy maşallah bi tane kalbinur isimli bebek dogmuş resimleride var........
ne şirin ya
canım inşallah yarın sorunsuz bebeğini kucağına alır....
Kızlar biz kızımla yemeğe çıkıyoruz. Okul tatil oldu artık gelip bana arkadaşlık ediyo işyerinde. Ama ne hikmetse evde açıkmayan kızımı burda bir türlü doyuramıyoruz. Birazdan döneriz.
canım yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer eşin seni daha iyi anlar aile içindeki sıkıntılar insanı çok üzüyor özellikle hamile olduğumuz bu dönemde. benim eşimde beni üzünce veya yüksek sesle konuşunca canım çok sıkılıyor hadi beni üzüyorsun bebeğimi üzmeye ne hakkın var diyorum insana en çok bu dokunuyor hiç kimse bebekleri bizim kadar anne kadar sevemez onlarda yeri gelir evlat için canını verir ama içimizdeki duyguları imkansız anlayamazlar biz demeyi aileyi ilerde inşallah bebeklerimiz doğduğunda daha iyi benimseyecekler,bu arada benim gibide olmayın ben fazla abartım son zamanda sanki çevremde herkes bebeğime zarar vermeyi istiyor gibi geliyor eşim artık idilllll kafayı yedin sen diyor.-tatlicadiarzu-gece bir anda kalkıyorum ya eve hırsız g,rerse ya karnıma vurursa yuhh artık halim hiç iyi değil sağlıkla vaktimiz gelip kucağımıza alsaydık inşallahDesteginiz icin tesekkurler kızlar...sorun ailesi (her zmanki gibi) ... eşim icin onlardan önemli bir şey yoktur ...oyle de olsun kimse aileisni bir kenara atmasın ama malesef esim arkadaşlarına ailem diye bahsettiği olgunun icine bizi koymaz ..yani aile ona göre annesi, babası, abileri, yengeleri, yegenleri...ben ve cocugumuz icin ayrı bız kavramı geliştiremedi..adam bizi duşunurse ailesine ihanet etmiş gibi hissediyor.. (malesef kandi de itiraf etti bunu )...
Boyle bir ortamda 7 aylık hamile karısını duşunmeyip yegenlerinden birinin tedavisini "ailesindeki" 3 yetişkin erkeğe ragmen eskişehirde ustlenmeye kalkması ve benim onları burda agırlayıp hos tutmam gerektiğini vurgulaması olayı patlak verdirdi...
Yegeninde Allah kimsenin basına vermesin brusella mı ne oyle bir rahatsızlık saptanmış ve Ankaraya sevk etmişler...eşim illa gelin eskisehirde tedavi olsun hem burda evde var rahat edersiniz.. hem biz koştururuz diye ısrar etti akşam...bu arada eşim haftaya Kıbrısa gidiyor..kim koşturacak BEN...Bu arada esimin ailesini 4 yıdır her yıl ben burda tedavi ettiririm gecen senede diğer yegenin ameliyatını burda yaptırmış 5 ay evimde misafir etmiş ve resmen annesi gibi bakımını ustlenmiştim ..ayrıca kayınvalidemin goz ameliyatı falan filan...ve inanın ne takdir gördüm ne de tesekkur...
Anlayacağınız aynı hikayeyi yine başlattılar...esime bak bu kez ben koşturamam burda evde de kosturamam ben kendime yemek yapamıyom diyince telefonda herkesin duyabileceği sekilde beni azarladı ve ısrarla buraya geleceksiniz dedi dolayısıyla beni ve cocugunu ciğnedi...
İşte böyle... detaylarına girmeyeyim yoksa ben daha kotu oluyom ama size yazınca içim rahatladı..Kızımda hareketlendi sanki uzulme anne diyor...Rbbim onu bana verdi o benim mucizem herşeye ve herkese ragmen Allahın ızniyle ona sarılacağım...
Teşekkur ederim arkadaşlar...
afiyet olsun biz de oğlumla yedik geldikKızlar biz kızımla yemeğe çıkıyoruz. Okul tatil oldu artık gelip bana arkadaşlık ediyo işyerinde. Ama ne hikmetse evde açıkmayan kızımı burda bir türlü doyuramıyoruz. Birazdan döneriz.
ay çok şekerler eşofman takımı bile almışın....kıslar bebişimin cicilerini koydum bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/224638-2009-nisan-bebislerinin-cicileri.html
sizler de koyun da ciciler topiğimiz biraz hareketlensin kızlar
ay çok şekerler eşofman takımı bile almışın....
sanada güzel kızınada allah tatlılıkla giydirmek nasip etsin
merhaba bende aynı durumda sayılırım ultr.01/05 görünüyor ama bence nisan da gelecek gibi oğluşum.Herkese merhaba.Nisan mı mart mı annesi olacağımı bilmediğim için size de bir merhaba diyeyeim dedim.:)))
Nasılsınız bakalım güzel anneler, şikayet falan var mı?
biliyorum canım kelebeğin bebeği kalbinur o şirin bebek ve annesi ne sıkıntılar çektiler yakınen tanırım Allah bebeğini ona bağışlasın emeklerinin karşılığını çok güzel aldı
dikkat et kendine , c.tesi öğlene kadar da çalışıyorum ben...hadi görüşürüz, ben çıkıyorum.. akşama doğru gelirim artık :))) öptüm hepinizi..
çok teşekkür ederim canım:1hug:
hadi kızlar sizin de cicilerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?