2009 Nisan Anneleri buraya

ehehehehehe koptum....... bendee sizeee

alıntı anam

ya şubat annelerine bakın okuyum doguran dogurana.....

herkes birbne ne bu aceleniz diye 30.haftalarında doguranlar var....

oy maşallah bi tane kalbinur isimli bebek dogmuş resimleride var........

ne şirin ya

allah canını almasın urla ödümü kopardın be,şoka girdim,ay bende tlf yok,tüh bak gördünmü derken gördüm alıntı yazısı olduğunu bide benden haber alamazsanız felan dio ya allahım yarabbim alemsin ha,mahsusmu yapıosun bacım ya

hoşbulduk UrlaCım diyorum sizleri artık tanıyor gibiyim....
benimde 26+5 deyim yakın sayılır seninle daha önce söylemiştiniz ama şu takvim işinin nasıl yapıldığını bir daha rica etsem söylermisin ?

etoprak valla harika yazmışın,ellerine sağlık doğru söylüyorsun,bence ii yapmış halanların gelini,yazık valla ama yani,insan bazen kendini taşıyamıyor inan,kıs biz kocalarımızdan yardım alıoruz valla,oturup kalkarken adam yardım ediyor ha bazen oturunca kalkamıyorum şu kalçamdaki ağrı yüzünden gülmekle ağlamak arası gidip geliyorum sinirlerim çok bozuk

ay ben birazdan dışarı çıkıp bi gezeyim bari naniknanik bu sabah kocacım "sen okula gelme bugün zaten senlik bi iş yok, evde dinlen biraz geçen hafta bebekte sende çok yoruldunuz" dedi.biz kocamla aynı bölümde lab. asistanıyız, "ben senlik bişey olursa hallederim" dedi saolsun :) benimde canıma minnet tabi, 9 a kadar uyudum, kahvaltımı da yaptım, sizlede yeteri kadar çene çaldım ehh şimdi de çıkıp gezeyim bari :))))) şirvancım senin yerine gezcem bak söz :))))

arkadaşlar bende kızımın hareketlerini hissedemez oldum.2 gün önce kıpır kıpırdı.şimdi tık yok.korkmaya başladım.

DESTEGINIZ ICIN ÇOK SAĞOLUN KIZLAR...İYİKİ VARSINIZ...

şimdi daha bir sakinim ve sağlıklı düşünebiliyorum, dediğiniz gibi buyursunlar gelsinler ama benim önceliğim bebeğim Rabbim herkesin yavrusunu korusun benimkini de

Bu arada urla ben de korktum erken doğum diye zaten subat annesi erken doğum olayını biliyorum...aha dedim bizde başladık doğrumaya

ohhhhh ne güzel bütün çalışan anneler için git gez canım. geçen haftanın acısını çıkar valla.
hem hava güzel hemde hala yanlız ve rahat gezebiliyoken keyfine bak.kaydirigubbakcemile2

inşallah birşey yoktur sıkıntı yapma bence bende de bazen çok hareketli oluyo bazen hiç sesi soluğu çıkmıyo oğluşumunnn

nispet yap bakalım, bende öğle arasında biraz yürüyüş yaparım artık.

öle valla, ben ayakkabılarımı bile yerde baya bi boğuşarak giyer oldum.. beni izlerken kardeşimle kocam gülmekten yerlere yatıyolar..resmen yerde yuvarlanıyorum yaa! o yüzden evden acele çıkmamız gerekirse, sen dur deyip beni iskemleye oturtuyolar önce çoraplarımı sonra ayakkabılarımı giydiriyolar..ayyy ya bazen çok utanıyorum ama napim eğilemiyorum ki artık, göbek kocaman oldu, kapının önününe dikilip bekliyorum küçük çocuklar gibi :))))))

o kalça ağrısı bende de var ama çok ayakta durup, gezmekten oluyo işte,ama ben duramam ki durduğum yerde.. bizimki seni bu halinle bile seyrederken başım dönüyo diyo hehehe!! dün gece saat 2 ye kadar her yeri temizledim, mutfak banyo pırıl pırıl oldu..sabah da bi süpürdüm..ohhh mis gibi, şimdi de gezceeem !!!

iyuksel hemserim
cok üzüldüm seni okuyunca cünkü ben bu sahneyi cok ii biliyorum
babam 60 yasında ama hala anneme öyle davranıyooo
hatta gecen bayram babanem bizdeydi, ama bayramın 3. günü bir kavga cıktı ki anlatamam cünkü babanem babama neler söylettirdi, kadın arıza, 3 gün boyunca gece hiç uyumadı gece yarısı lank diye yatakodasına falan dalıyormussss::))), ezan sesi duyunca ben bi namaza durayım diyooo, abdest falan nafile, televizyon yönünde kılar namazı, hatta yatsıyla sabahı bile birleştirir,,,,,,

annem salak, kadına 3 gün boyunca ne yaparsa yapsın süper hizmet etti, ben allah için yapıyorum falan diyeeee:::))) benden tırsar tüm sülale, lank diye sölerim herseyi zaten annemlerle aynı apartmanda oturdugumuz için herseye müdale ediyorum, ama son gün kıyamet koptu yetişemedim, ve bayram biteli ne kadar oldu 2 ay falan hala annemle babam konusmuyorr::((((

inanabiliyormusunuz, bende tüm baba tarafıyla ilişkilerimi kestim, babanem evinde kalıyooo, bakıcısıda var bayramda bakıcısı yok diye bize gelmişti,,, ama tüm alısverişini falan yaptırır gönderirirdim, simdi ölse umrum olmazzzzz

hak edene hak ettiğinden fazla verirsen arada ki farkla seni kullanır:::))))
kızlar özür dilerim cok uzun oldu ama ne doluymusum bu konuda
ben böyle bir aile büyüdüm ve bakın hala aynı seyler yasanıyor
YÜKSEL eger 60 yasına geldiğinde bizimkiler gibi olmak istemiyorsan lütfen simdiden tavrını koyyy
toprak haklı bu konuda
hem bak simdiden bebişin etkileniyor, biz annemin yıllarca ezildiğini görerek ve hınclanarak büyüdük senin kızında mı öyle olsunnnn

biliyorum duymak istediklerin bunlar değil ama lütfen ne kızına bunu yapmaya hakkın var nede kendine söz sözlettirmeye, hiç birsey senden önemli değil.....

urla sana bir erken doğum haberi daha vereyim benim arkadaşım vardı ya geçen yazmıştı bizim topikte izmir de birlikte kalmıştık denizcb oda 36. haftası yeni bitti ama suyu olması gerekenden az kalmış diye doktor yarın doğuma alıyo. umarım sağlıkla kavuşur bebeğine.

Didemcim haklısın arkadaşım zaten bu zamana kadar bu kadar taviz vermeseydim bu hale gelmezdi..."ben yapamam demedim" herşeye atladım..şimdi yapamam diyince işte bu hale geliniyor...
Ama artık hayatımda önemli bir ayrıntı var bebeğim ..zaten eşiminde şok olduğu o oldu ben eskisi gibi kendimi paralamadım...artık hiçbirşey aynı olmayacak...

ya bende size doğuramayan haberi veriim diyorum işte şartlardan etkileniyor insanlar,benim isveçte olan arkadaşım vardı ya almıyolardı sancı gelmeden 24 gün geçti bilionuz hala doğuramadı kız çatlayacak nerdeyse bugün gidip kavga dövüş neyse dr.la konuşup bebeği aldırmaya çalışacaklar,dikkatinizi çekerim doğurmaya gitmiyor iş o hale geldiki resmen bebeği çıkarttırmaya gidiyolar yani,ne zor bir durum yahu,zaten o kadar kalmış bir bebek nasıl normal doğumla çıkar allahım yarabim ya

hahh şöyle ya, amaan boşver gelen gelsin..hiçç takma hatta şimdiden başla kendini rahata alıştırmaya :))) bi evde iki bakıma ihtiyacı olan olmaz canım, onlar da gelince bunu anlarlar..hem hasta çocuk bide hamile sen, kim kime hizmet edecek???

ohhhhh ne güzel bütün çalışan anneler için git gez canım. geçen haftanın acısını çıkar valla.
hem hava güzel hemde hala yanlız ve rahat gezebiliyoken keyfine bak.kaydirigubbakcemile2

çıkarcam hemde hepiniz için gezecem kızlar, varmı bişey isteyen.. kociş arayacaktı bu saatte arasın hemen çıkıcam hazırlandım bile :))

nispet yap bakalım, bende öğle arasında biraz yürüyüş yaparım artık.

aaa aşkolsun ben yaparmıyım hiç öööle şey, inşallah haftasonuda böle olurda hava, belki sabahtan sahile ineriz kahvaltı yapmaya..

ahaa ya kesin bu bizim eskişehirlilerde var bi yamukluk.. sende benim gibisin valla!! benimde halalar cazgır çok fena, annemde aynı senin annen gibidir.. kadının iki dizinde menüsküs var yürüyemiyo, daha onlara hizmet edicem diye uğraşıyo!!! ben son geldiklerinde hepsini kovmuştum, tabi sonra babamla papaz olmuştuk ama olsun değer valla!! hiç kıyamam anneme ben..akrabadan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum açıkçası, ne gelirse onlardan geliyo çünkü!!

güneş ışığının geldiği yere yatıp göbeğimi açtım, bebişlerimiz ışığa tepki veriyolarmış bu aylarda diye, uyuz oldu benim oğlum ne tarafa kaçacağını şaşırdı çocuk..ayyy ya kör falan olmaz di mi?? panik oldum şimdi bak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…