KIZIM ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ;
ŞU ALINTI YAZISINI BAŞ TARAFA YAZSANA ;
BENDE ŞUAN SENDE LEKE GELDİ ZANNETİİM, AY ÇOK ERKEN GELMİŞ LEKESİ , İNŞALLAH BİR BİRŞEYCİKLER OLMAZ DEMEYE BAŞLADIM....
AY ÇOK KORKTUM ....klava: TAM DAYAKLIKSIN HEE
urlaaaaaaaaaaa!! aklımı çıkardın, bilgisayarın başında kalakalmışım öylece, allah canını almasın! baştan söylesene şunu alıntı diye! aha dedim bizimkilerde doğurmaya başlıyolar, sıra bize mi geliyo ne!! panik oldum valla..
ay ben birazdan dışarı çıkıp bi gezeyim bari naniknanik bu sabah kocacım "sen okula gelme bugün zaten senlik bi iş yok, evde dinlen biraz geçen hafta bebekte sende çok yoruldunuz" dedi.biz kocamla aynı bölümde lab. asistanıyız, "ben senlik bişey olursa hallederim" dedi saolsun :) benimde canıma minnet tabi, 9 a kadar uyudum, kahvaltımı da yaptım, sizlede yeteri kadar çene çaldım ehh şimdi de çıkıp gezeyim bari :))))) şirvancım senin yerine gezcem bak söz :))))
ay ben birazdan dışarı çıkıp bi gezeyim bari naniknanik bu sabah kocacım "sen okula gelme bugün zaten senlik bi iş yok, evde dinlen biraz geçen hafta bebekte sende çok yoruldunuz" dedi.biz kocamla aynı bölümde lab. Asistanıyız, "ben senlik bişey olursa hallederim" dedi saolsun :) benimde canıma minnet tabi, 9 a kadar uyudum, kahvaltımı da yaptım, sizlede yeteri kadar çene çaldım ehh şimdi de çıkıp gezeyim bari :))))) şirvancım senin yerine gezcem bak söz :))))
arkadaşlar bende kızımın hareketlerini hissedemez oldum.2 gün önce kıpır kıpırdı.şimdi tık yok.korkmaya başladım.
etoprak valla harika yazmışın,ellerine sağlık doğru söylüyorsun,bence ii yapmış halanların gelini,yazık valla ama yani,insan bazen kendini taşıyamıyor inan,kıs biz kocalarımızdan yardım alıoruz valla,oturup kalkarken adam yardım ediyor ha bazen oturunca kalkamıyorum şu kalçamdaki ağrı yüzünden gülmekle ağlamak arası gidip geliyorum sinirlerim çok bozuk
DESTEGINIZ ICIN ÇOK SAĞOLUN KIZLAR...İYİKİ VARSINIZ...
şimdi daha bir sakinim ve sağlıklı düşünebiliyorum, dediğiniz gibi buyursunlar gelsinler ama benim önceliğim bebeğim Rabbim herkesin yavrusunu korusun benimkini de
ohhhhh ne güzel bütün çalışan anneler için git gez canım. geçen haftanın acısını çıkar valla.
hem hava güzel hemde hala yanlız ve rahat gezebiliyoken keyfine bak.kaydirigubbakcemile2
nispet yap bakalım, bende öğle arasında biraz yürüyüş yaparım artık.
iyuksel hemserim
cok üzüldüm seni okuyunca cünkü ben bu sahneyi cok ii biliyorum
babam 60 yasında ama hala anneme öyle davranıyooo
hatta gecen bayram babanem bizdeydi, ama bayramın 3. günü bir kavga cıktı ki anlatamam cünkü babanem babama neler söylettirdi, kadın arıza, 3 gün boyunca gece hiç uyumadı gece yarısı lank diye yatakodasına falan dalıyormussss::))), ezan sesi duyunca ben bi namaza durayım diyooo, abdest falan nafile, televizyon yönünde kılar namazı, hatta yatsıyla sabahı bile birleştirir,,,,,,
annem salak, kadına 3 gün boyunca ne yaparsa yapsın süper hizmet etti, ben allah için yapıyorum falan diyeeee:::))) benden tırsar tüm sülale, lank diye sölerim herseyi zaten annemlerle aynı apartmanda oturdugumuz için herseye müdale ediyorum, ama son gün kıyamet koptu yetişemedim, ve bayram biteli ne kadar oldu 2 ay falan hala annemle babam konusmuyorr::((((
inanabiliyormusunuz, bende tüm baba tarafıyla ilişkilerimi kestim, babanem evinde kalıyooo, bakıcısıda var bayramda bakıcısı yok diye bize gelmişti,,, ama tüm alısverişini falan yaptırır gönderirirdim, simdi ölse umrum olmazzzzz
hak edene hak ettiğinden fazla verirsen arada ki farkla seni kullanır:::))))
kızlar özür dilerim cok uzun oldu ama ne doluymusum bu konuda
ben böyle bir aile büyüdüm ve bakın hala aynı seyler yasanıyor
YÜKSEL eger 60 yasına geldiğinde bizimkiler gibi olmak istemiyorsan lütfen simdiden tavrını koyyy
toprak haklı bu konuda
hem bak simdiden bebişin etkileniyor, biz annemin yıllarca ezildiğini görerek ve hınclanarak büyüdük senin kızında mı öyle olsunnnn
biliyorum duymak istediklerin bunlar değil ama lütfen ne kızına bunu yapmaya hakkın var nede kendine söz sözlettirmeye, hiç birsey senden önemli değil.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?