Günaydın kızlar.
Şirvan zaten zorlanıyoruz uyumakta bebişle kocanda bir olup katkıda bulunmuşlar anlaşılan.
Çiçek hoşgeldin canım. Bi daha bu kadar uzak kalma olarrr mıııı??
sağol şekercim olaaaar:)
bu arada bebiş gece çok hareketliydi uyutmadı sonra ben ayağa kalkıp sallanmaya başladım eşim uyandı napıosun sen dedi şaşırdı:) bebeği uyutuyorum sallanınca aptallaşır uyur belki dedim koptuk:) ama işe yaradı bizimki tekmelemedi ondan sonra hihihihi
sağol şekercim olaaaar:)
bu arada bebiş gece çok hareketliydi uyutmadı sonra ben ayağa kalkıp sallanmaya başladım eşim uyandı napıosun sen dedi şaşırdı:) bebeği uyutuyorum sallanınca aptallaşır uyur belki dedim koptuk:) ama işe yaradı bizimki tekmelemedi ondan sonra hihihihi
günaydın kızlar
ben iyiyim umarım herkes iyidir benimde çok zor artık işe gelmek sabahları kalkıp gelmek o kadar zor geliyorki bana birde stresli işim çok...
ben de 32. haftada çıkacağım izine daha fazla zaten dayanamayacağım gibi. İşim de eve uzak ben yolda yoruluyorum zaten...
günaydın kızlar ,nasılsınız bu gün ,ben her zamanki gibi yine uyuşuğum kendime gelmem lazım ama nasıl ......................................................
günaydın kızlar ,nasılsınız bu gün ,ben her zamanki gibi yine uyuşuğum kendime gelmem lazım ama nasıl ......................................................
Alemsin çiçek ya sabah sabah güldürdün beni. Eşimde ben gece çok kalkınca en iyisi sen doğuma kadar gece dolaş gündüz uyu bebek alışsın diyo.delikafadulden
çok şeker ya!
inanmazsın ama bende aynısını yaptım dün gece:)bizimki geceleri çok hareketleniyo.gece hayatını sevcek herhalde yanlız ben sallanmadım yatağıniçinde piş piş diye elimle göbeğime hafifçe vurmaya başladım.
eşimde ne yapıyosun dedi bende oğlumu uyutuyorum dedim sonra oda piş piş demeye başladı.
yanlız saat epey geçti.uyur uyanık iyice salaklaştık biz ya!
Günaydınnnnnnnnnnnn
Güzel nisan anneleriiiii
Günaydın nisan annelerinin melekleriii
ben 2008 nisan annesiyim,aslan parçamız şimdi 9,5 aylık oldu
zaman çok çabuk geçiyor
ne heyecanlısınızdır siz şimdi
ben geçen yıl bu zamanlar hep doğum hikayeleri okur okur ağlardım:)
birde neler almam gerektiğini araştırıdım
onlar şahane heyecanlar,
eşsiz güzllikler
doya doya yaşayın arkadaşlar
hamileyken kendimi çok özel birisi olarak hissettim 9 ay boyunca
şimdi anne olunca çok daha özel hissediyorum
allah hepinize sağlıklı doğumlar versin
kocaman öpüyoruz sizi
Toprak Aras ve annesinden sevgilerle
ay sorma evet canım çok geriliyorum iş yerinde bu iş yüzünden ben boyun fıtığı oldum sağ koluma vuruyor uyuşukluk bide bu sıralar sol koluma vurmaya başladıdemet senin iş sağlamken bile zor çekilir stresli bi iş valla hamileyken iyi dayanıyosun sen maşallah.a.s.
ay sorma evet canım çok geriliyorum iş yerinde bu iş yüzünden ben boyun fıtığı oldum sağ koluma vuruyor uyuşukluk bide bu sıralar sol koluma vurmaya başladı
bazen diyorum bebeğime yazık onuda etkiliyorumdur ben diye :çok üzgünüm:
ama yapacak bişey yok ne yapalım ...
malisef bütün işler rahat olmuyo canım. bizim mali müşavir birini sevmiyosan söyle malimüşavir olsun diyosırnaşık şeysırnaşık şey
Sen de bebeğin doğunca biraz uzaklaşırsın sanda iyi gelir.
GÜNAYDIN kızlar sabah sabah çeneniz düşmüş. kaydirigubbakcemile3 olsun nerde hareket orda bereket. :teytey:
çiçek bilgisayarın düzelmesine sevindim..eskisi gibi sık sık uğrarsınn ..
poseidon istanbulda da hava kapalı yağmur yok sadece karanlık. yağmuru izlemeyi bende çok seviyorum. çok güzel oluyor..
Hoşgeldin canım. Biraz ev işi yap hemen açılırsınnnnnn.delikafadulden
kahve iç:)
açılırsın..[
misafirim gelecek ztn pasta börek yapacam,kahveyide artık onlarla içerim,ama misafir ağırlamak artık zor valla...................................hehehh............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?