kilosu 1050 gr olurmuş ortala 750 ila 1680 gr arasında değişirmiş 28. haftada..
ama tabiki kişiden kişiye göre değişiyor bu rakamlar...
benim minik mesela en son 1300 gr dı 30. haftada..
ya bişey sorcam ben çok uzun zamandır yaklaşık 4 seansdır 2 hafta arlıklarla gidiyorum doktora öyle söledi artık 2 haftada bir gel dedi.
siz hala aylıkmı gisiyosunuz?
birde çiçekcim epidural sezeryan fiyatını konuştunuzmu.
bende özel hastaneye gidiyorum Aydında (BSK ANKA) çok memnunum.
Aynen canım bende sabahları zor kalkıyorumgünaydın
ben de dün akşamdan beri kim bilir neler yazılmıştır diye bi girdim baktım bişicik yok. 2 sayfa yazılmamış toplam. göbişler şiştikçe uyuşukluklar arttı herhalde. Hergün biraz daha zor oluyor işe gelmek. Çok yorulmaya başladım yürürken özellikle merdiven çıkarken...
Çok güldümsağol şekercim olaaaar:)
bu arada bebiş gece çok hareketliydi uyutmadı sonra ben ayağa kalkıp sallanmaya başladım eşim uyandı napıosun sen dedi şaşırdı:) bebeği uyutuyorum sallanınca aptallaşır uyur belki dedim koptuk:) ama işe yaradı bizimki tekmelemedi ondan sonra hihihihi
Aynen ne misafirliğe gitmek ne de mnisafirin gelmesini istiyorum ben ...Selinay bana da çok zor geliyo artık misafir ağırlamak. Çünkü misafir varken yine eskisi gibi herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum sonrada belim ağrıyo. Eskiden bir akşam değilse ikinci akşam birileri gelsin ille sohbet edelim isterdim. Şimdi misafirliğe bile gitmek istemiyorum uzun uzun oturamıyorum çünkü ya uzanıyorum yada dolanıyorum.:CüvCüv::CüvCüv: tabi benim yaşta büyük sizlerden oyüzden daha çok etkileniyorum herhalde.:CüvCüv:
Bende çok sık gidiyorum canım ya...kızlar bugün tuvaletten çıkamıyorum.
ya 15 dak bir tuvalete gidiyorum...
iş yerindekiler kimbilir ne diyordur benim için....
oooo çoğunuz mart ayında evde olacaksınız anlaşılan ,,,
benim gibi nisanda izne çıkacak yokmu aranızda.....
ben şimdi kendimi kötü hissederim,,, siz evde ben işte haksızlık bu
şirvancım aramızda tam 3 hafta var gülüm hemen hemen aynı zamanlarda çıkmayı düşünüyoruz izne sen nisanda ayrılcaksan.....yolculuk yoruyor beni çok...otobüsle gidip geliyorum birde hala yer vermediklerini düşünürsek bunlar bana 1 ay daha yer vermezler....delikafadulden...........haftan haftanı tutmuyor birde yaşadıkça göreceksiniz.....sanki her hafta adım atışlarım ağırlaşıyor...akşam kayınvalidemden eve 10 dakikalık yolu 20 dakikada geldik kağnı gibi:a015:
Bende şubat sonu mart başı işten ayrılacağım gibi görünüyo..
Bakalım hayırlısı..
GÜNAYDIN CANIM yazın beni çok duygulandırdı.. seneye bu zamanlar bizde senin gibi bebeğimizi büyütmüş olucaz allahın izniyle .. güzel dileklerin içn saol.. a.s.Günaydınnnnnnnnnnnn
Güzel nisan anneleriiiii
Günaydın nisan annelerinin melekleriii
ben 2008 nisan annesiyim,aslan parçamız şimdi 9,5 aylık oldu
zaman çok çabuk geçiyor
ne heyecanlısınızdır siz şimdi
ben geçen yıl bu zamanlar hep doğum hikayeleri okur okur ağlardım:)
birde neler almam gerektiğini araştırıdım
onlar şahane heyecanlar,
eşsiz güzllikler
doya doya yaşayın arkadaşlar
hamileyken kendimi çok özel birisi olarak hissettim 9 ay boyunca
şimdi anne olunca çok daha özel hissediyorum
allah hepinize sağlıklı doğumlar versin
kocaman öpüyoruz sizi
Toprak Aras ve annesinden sevgilerle
canım korkutmak gibi olmasın ama dün tetanoz aşısı oldum
bugün sol kolumu kımıldatamıyorum bile acıdan:çok üzgünüm:
evet şirvan ben daha hiç olmadım en son aşı olduğumu ilkokul yıllarında hatırlıyorum
tek sıraya dizerlerdi bizi ahh ahh ne çabuk büyüdük de anne olucaz yaa zaman ne çabuk geçiyor
neysee
oooo çoğunuz mart ayında evde olacaksınız anlaşılan ,,,
benim gibi nisanda izne çıkacak yokmu aranızda.....
ben şimdi kendimi kötü hissederim,,, siz evde ben işte haksızlık bu
şirvancım aramızda tam 3 hafta var gülüm hemen hemen aynı zamanlarda çıkmayı düşünüyoruz izne sen nisanda ayrılcaksan.....yolculuk yoruyor beni çok...otobüsle gidip geliyorum birde hala yer vermediklerini düşünürsek bunlar bana 1 ay daha yer vermezler....delikafadulden...........haftan haftanı tutmuyor birde yaşadıkça göreceksiniz.....sanki her hafta adım atışlarım ağırlaşıyor...akşam kayınvalidemden eve 10 dakikalık yolu 20 dakikada geldik kağnı gibi:a015:
bende o yüzden otobüsle gitmiyorum, münibüs bekliyorum, boş sa biniyorum.
ya bişey sorcam ben çok uzun zamandır yaklaşık 4 seansdır 2 hafta arlıklarla gidiyorum doktora öyle söledi artık 2 haftada bir gel dedi.
siz hala aylıkmı gisiyosunuz?
birde çiçekcim epidural sezeryan fiyatını konuştunuzmu.
bende özel hastaneye gidiyorum Aydında (BSK ANKA) çok memnunum.
geçen hafta kontrole gittiğimde 1 ay sonra gel dedi, bundan sonra 15 günde bir geleceksin dedi.
nedense artık bana doktora gitmek sıkıcı geliyor
tabiii, bebeğin hareketlerini içerde hissettiğinden için rahat artık, allahtan hiçbirimizde bir sorun da yok ....
canım ben ayda bi gidiodum ama haftaya gittikten sonra 15 de 1 e düşücek ziyaretler ööle dedi. epidural sezeryan yaptırıcam ama fiyatını bilmiyorum sormadım çünkü sağlık sigortası karşıliicak umursamadım o yüzden canım.
sanırım özel sağlık sigortası çünkü devlet epidural doğumu karşılamıyor..
ne güzel bilseydim bende yaptırırdım.
ilerde çocuğum olur eğitim masrafında yardımcı olur diye garanti emeklilikte 3 yıl önce hesap açtırdım.çok mantıklı bişey 10 yıl yatırınca emekli oluyosun maaş almaya başlıyosun..
sanırım özel sağlık sigortası çünkü devlet epidural doğumu karşılamıyor..
ilerde çocuğum olur eğitim masrafında yardımcı olur diye garanti emeklilikte 3 yıl önce hesap açtırdım.çok mantıklı bişey 10 yıl yatırınca emekli oluyosun maaş almaya başlıyosun..
POSEİDON demek ankada doğun yapacaksınsanırım özel sağlık sigortası çünkü devlet epidural doğumu karşılamıyor..
POSEİDON demek ankada doğun yapacaksın
doktorun kim mazlum beymi galip beymi canım
kızlaarr
pınar altuğ doğurmuş haberiniz varmıı:1shok:
merhabalar arkadaşlar.umarım hepiniz iysinizdir.
benim canım biraz sıkkın.100 lük şeker yüklemem de malesef yüksek çıktı.galiba diyetisyene gideceğiz.
arkadaşlar arnızda diyet yapanlar vardı.RUMELİLİ seni hatırlıoyorum ben.diyetle düşüyor mu şekerimiz.senin nasıl gidiyor.diyetten sonra da yükleme yapıp ölçüyorlr mı bi daha.bir de yazabilirsen bana 100 lük yükleme sonuçlarını yazabilir misin.?çok şey istedim ama kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?