2009 Nisan Anneleri buraya

urla, bursasu+, cicekcicek, delikızıntürküsü, demet1, glnm_kvrck, niltug, poseidon80, RUMELİLİ, Ruveydax, ŞİRVAN+

şirvan bende mart ayı sonunda cıkacagım zaten nisanın ilk haftası dogumum yani evdede pek dinlenmiş olmam............

canım ben ayda bi gidiodum ama haftaya gittikten sonra 15 de 1 e düşücek ziyaretler ööle dedi. epidural sezeryan yaptırıcam ama fiyatını bilmiyorum sormadım çünkü sağlık sigortası karşıliicak umursamadım o yüzden canım.

bana da doktorum 8. aya kadar ayda bir gel dedi
ondan sonra haftada bir olcak dedi
ama böyle bi ay beklemek çok zor oluyo bebişi özlüyorummm

Günaydın kızlar...
Aynen canım bende sabahları zor kalkıyorum
İşe gelmek işkence gibi
Çok güldüm
İlahi çiçek :)))

ya doktora gitmek güzel benim için çünkü doktor eşimin arkadaşı çok eğlenioruz herşeyle dalga geçiyoruz hatta bizim oğlanı hügoya benzetiyo ultrasonda falan ama bi de şu kan verme falan olayı bitse çok rahatliicam:)

GÜNAYDIN CANIM yazın beni çok duygulandırdı.. seneye bu zamanlar bizde senin gibi bebeğimizi büyütmüş olucaz allahın izniyle .. güzel dileklerin içn saol.. a.s.

canım korkutmak gibi olmasın ama dün tetanoz aşısı oldum
bugün sol kolumu kımıldatamıyorum bile acıdan:çok üzgünüm:

allah allah benim hiç kolum açımadı ,2 sinde de ,, yoksa bu ebeler aşı yapıyorum diye beni mi kandırdılar.....

evet şirvan ben daha hiç olmadım en son aşı olduğumu ilkokul yıllarında hatırlıyorum
tek sıraya dizerlerdi bizi ahh ahh ne çabuk büyüdük de anne olucaz yaa zaman ne çabuk geçiyor
neysee

her sağlıkocağı bir olmuyor demekki, sizinki bu zamanda yapılıyor,

sanırım özel sağlık sigortası çünkü devlet epidural doğumu karşılamıyor..
ne güzel bilseydim bende yaptırırdım.
ilerde çocuğum olur eğitim masrafında yardımcı olur diye garanti emeklilikte 3 yıl önce hesap açtırdım.çok mantıklı bişey 10 yıl yatırınca emekli oluyosun maaş almaya başlıyosun..

bizede bi aile büyüğü akıl verdi daha hamile deildim evladım sağlık sigortası yaptırın full kapsamlı ne doktora muayene ücreti ödeyin ne ameliyata tamamen karda olursunuz dedi geçen sene yaptırdık özel sigorta muayenenin sadece yüzde 8 ini ödüoruz ameliyatta öyle.

aynı mantıkla bizde Avivasa emeklilik yaptık. 4 sene olmuştur herhalde,,,şuan ayllık 159 tl ödüyoruz.

sağlık sigortası doğumu kapsaması için 1 sene önceden yaptırman gerekiyordu.
yani sigorta yaptırdın, hemen hamile kalamıyosun diye biliyorum.
oda doğum parasıyla aynı hesaba geliyor diye yaptırmamıştık.

POSEİDON demek ankada doğun yapacaksın
doktorun kim mazlum beymi galip beymi canım

POSEİDON demek ankada doğun yapacaksın
doktorun kim mazlum beymi galip beymi canım

mazlum bey güzelim!
sen nerden biliyrosun bakayım:)
ben nazillidede özel doktora gidiyorum çift dikiiş olsun diye:)
oda fatih depboylu
ankada doğum yapmak istediğim için ordada mazlum beye gidiyorum
teyzemin gelini 2 ay önce doğum yaptı çok memnun kaldı hastaneden ve doktordan bende o yüzden seçtim

merhabalar arkadaşlar.umarım hepiniz iysinizdir.
benim canım biraz sıkkın.100 lük şeker yüklemem de malesef yüksek çıktı.galiba diyetisyene gideceğiz.
arkadaşlar arnızda diyet yapanlar vardı.RUMELİLİ seni hatırlıoyorum ben.diyetle düşüyor mu şekerimiz.senin nasıl gidiyor.diyetten sonra da yükleme yapıp ölçüyorlr mı bi daha.bir de yazabilirsen bana 100 lük yükleme sonuçlarını yazabilir misin.?çok şey istedim ama kusura bakma.

kızlaarr
pınar altuğ doğurmuş haberiniz varmıı:1shok:

duydum güzelim
yanlız erken değilmi
sanki önümüzdeki ay doğurcaktı diye hatırlıyorum.
bugünde hürriyetin haberlerin demet şener var.
bir görün kadını ya!!
sadece karnı çıkmış..gerisi aynen duruyo bir gram yok yani..
kızıyla sahilde kuşlara ekmek atıyormuşş..
rahatı yerinde tabi neyapsınn

geçmiş olsun canım hiç sıkma canını.....canın sıkıldıkça şekerin yükselir unutma.....ben 100 lük sonuçlarımı hatırlamıyorum ama 2 değer sınırın üstündeydi....sonra 2 haftalık diyet verildi bana ama açlık şekerini düşüremedik....110 sınırdı benim 111 çıktı ve insüline başladım....şimdi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum insülini......umarım diyetle düzelecektir.....önce moral depola ama endişe etme.....senin sonuçların kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…