sağol canım en sonunda düzeldi internet vallahi:) ya bu nasıl kış anlamadım kar yağmicak sanırım bu sene dışarısı ılık resmen
kahve iç:)
açılırsın..[
misafirim gelecek ztn pasta börek yapacam,kahveyide artık onlarla içerim,ama misafir ağırlamak artık zor valla...................................hehehh............................
Selinay bana da çok zor geliyo artık misafir ağırlamak. Çünkü misafir varken yine eskisi gibi herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum sonrada belim ağrıyo. Eskiden bir akşam değilse ikinci akşam birileri gelsin ille sohbet edelim isterdim. Şimdi misafirliğe bile gitmek istemiyorum uzun uzun oturamıyorum çünkü ya uzanıyorum yada dolanıyorum.:CüvCüv::CüvCüv: tabi benim yaşta büyük sizlerden oyüzden daha çok etkileniyorum herhalde.:CüvCüv:
Günaydınnnnnnnnnnnn
Güzel nisan anneleriiiii
Günaydın nisan annelerinin melekleriii
ben 2008 nisan annesiyim,aslan parçamız şimdi 9,5 aylık oldu
zaman çok çabuk geçiyor
ne heyecanlısınızdır siz şimdi
ben geçen yıl bu zamanlar hep doğum hikayeleri okur okur ağlardım:)
birde neler almam gerektiğini araştırıdım
onlar şahane heyecanlar,
eşsiz güzllikler
doya doya yaşayın arkadaşlar
hamileyken kendimi çok özel birisi olarak hissettim 9 ay boyunca
şimdi anne olunca çok daha özel hissediyorum
allah hepinize sağlıklı doğumlar versin
kocaman öpüyoruz sizi
Toprak Aras ve annesinden sevgilerle
ay ben gitmiştim kemeraltına çok güzel gerçekten,hatta birde oralarda fincanda kahve yapıolardı içmiştik gibi hatırlıorum daha yazın gittim ha bak yinede unutmuşum
saagol canımselam kızlar cvp yazacağım konuları almıştım ama çıkmadı urla maşallah oğluna cnm
benide korkuttun şu yazıdan alıntı yazısını başa yazsaydın kıss
Allah hepimize zamannında doğum versin inşallah :Saruboceq:
iyuksel tatlım çok üzüldüm inşallah düzeltirsiniz problemlerinizi üzme kendini cnm:teselli:
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum unuttuklarım vardır kusura bakmayın emi a.s.
aynen bende cok youluyorum artıkgünaydın
ben de dün akşamdan beri kim bilir neler yazılmıştır diye bi girdim baktım bişicik yok. 2 sayfa yazılmamış toplam. göbişler şiştikçe uyuşukluklar arttı herhalde. Hergün biraz daha zor oluyor işe gelmek. Çok yorulmaya başladım yürürken özellikle merdiven çıkarken...
burda yagmur yagmur sabah zor geldim işe hava biraz serin burada ve yagmura devamherkeze günaydııınnn!!
bugün kapalı ve yağmurlu bir hava var nazilli ovasında!
işyerinin camı tüm ova manzarasına hakim.
açtım jaluzileri yağmuru izledim..
akşamları tv karşısında uyumama rağmen erkenden sabahları koca göbeğimi kaldırıp bir türlü kalkamıyorum yataktan.
saati ertelemek adet oldu artık bende..
hemen bir elma aldım
fırladım evden..
şimdi işyerindeyim ajandama herzamanki gibi bugünkü yapılacakları yazdım.
yavaştan başladım.
bi selam vereyim bizim güzel anneciklere dedim.
herkez iyidir umarım.
geçmişi okumadım henüz..
ben günde 20 kere kesin giriyoumdur tuvaleteebende yarım saatte bi tuvalete gidiyorum aaah ahh bu 2 ay nasıl geçicek bende nefes alamıyorum yatınca kocakarılar gibiyim zaten konuşmak lazım doktorla
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn misafiri seven biri olarak artık istemıyorumkahve iç:)
açılırsın..[
misafirim gelecek ztn pasta börek yapacam,kahveyide artık onlarla içerim,ama misafir ağırlamak artık zor valla...................................hehehh............................
bir kac kişi istıyormuş bana gelmek kayınvalidemın tarafından dedim bu hafta gelsinler yoksa diger haftalar yapamam
pazartesi arkadaşları cagırıp kısır yaptım dedim ya o bile valla zor geldi bende hep yatayım istıyoum.....
Günaydın kızlar.
Şirvan zaten zorlanıyoruz uyumakta bebişle kocanda bir olup katkıda bulunmuşlar anlaşılan.
Çiçek hoşgeldin canım. Bi daha bu kadar uzak kalma olarrr mıııı??
günaydın
ben de dün akşamdan beri kim bilir neler yazılmıştır diye bi girdim baktım bişicik yok. 2 sayfa yazılmamış toplam. göbişler şiştikçe uyuşukluklar arttı herhalde. Hergün biraz daha zor oluyor işe gelmek. Çok yorulmaya başladım yürürken özellikle merdiven çıkarken...
herkeze günaydııınnn!!
bugün kapalı ve yağmurlu bir hava var nazilli ovasında!
işyerinin camı tüm ova manzarasına hakim.
açtım jaluzileri yağmuru izledim..
akşamları tv karşısında uyumama rağmen erkenden sabahları koca göbeğimi kaldırıp bir türlü kalkamıyorum yataktan.
saati ertelemek adet oldu artık bende..
hemen bir elma aldım
fırladım evden..
şimdi işyerindeyim ajandama herzamanki gibi bugünkü yapılacakları yazdım.
yavaştan başladım.
bi selam vereyim bizim güzel anneciklere dedim.
herkez iyidir umarım.
geçmişi okumadım henüz..
sağol şekercim olaaaar:)
bu arada bebiş gece çok hareketliydi uyutmadı sonra ben ayağa kalkıp sallanmaya başladım eşim uyandı napıosun sen dedi şaşırdı:) bebeği uyutuyorum sallanınca aptallaşır uyur belki dedim koptuk:) ama işe yaradı bizimki tekmelemedi ondan sonra hihihihi
ben de 32. haftada çıkacağım izine daha fazla zaten dayanamayacağım gibi. İşim de eve uzak ben yolda yoruluyorum zaten...
sağol şekercim olaaaar:)
bu arada bebiş gece çok hareketliydi uyutmadı sonra ben ayağa kalkıp sallanmaya başladım eşim uyandı napıosun sen dedi şaşırdı:) bebeği uyutuyorum sallanınca aptallaşır uyur belki dedim koptuk:) ama işe yaradı bizimki tekmelemedi ondan sonra hihihihi
çok şeker ya!
inanmazsın ama bende aynısını yaptım dün gece:)bizimki geceleri çok hareketleniyo.gece hayatını sevcek herhalde yanlız ben sallanmadım yatağıniçinde piş piş diye elimle göbeğime hafifçe vurmaya başladım.
eşimde ne yapıyosun dedi bende oğlumu uyutuyorum dedim sonra oda piş piş demeye başladı.
yanlız saat epey geçti.uyur uyanık iyice salaklaştık biz ya!
ohh maşallah hemişler dökülmüş yavaştan....
kar yağmaması biz hamilelere yaradı valla işe gidip gelmemiz daha rahat şimdilik....
evde olanlar kıymetini bilin vallahi.....
isminizin yanında çalışmıyorum ibaresi varya o sözü çok seviyorum niyeyse:))
bende evde olsam tüm gün kahvaltıyla geçse,bana gelseler,ben gitsem,hayat bayram olsa.......
gel 6 mart gelllllllll.........
kızlar bu bebişler bu haftalarda kaç gram alıyo bilio musunuz
kızlar bu bebişler bu haftalarda kaç gram alıyo bilio musunuz
herkese günaydınlar kahvaltımı ettim hemen geldim
öğlende aşı olmaya gidicem korkuyorum yaaa iğne beni çok korkutuyor inşallah acımaz
bursasu - tetenoz aşığından bahsediyorsun dimi,,,,,
1. 20 hafta
2. 24 haftada yapılmıştı....
doğumdan sonrada yapılacakmış.(sağlık ocağından öğle söylediler)
niye sen şimdi yaptırıyorsun.???
oooo çoğunuz mart ayında evde olacaksınız anlaşılan ,,,
benim gibi nisanda izne çıkacak yokmu aranızda.....
ben şimdi kendimi kötü hissederim,,, siz evde ben işte haksızlık bu
şirvancım aramızda tam 3 hafta var gülüm hemen hemen aynı zamanlarda çıkmayı düşünüyoruz izne sen nisanda ayrılcaksan.....yolculuk yoruyor beni çok...otobüsle gidip geliyorum birde hala yer vermediklerini düşünürsek bunlar bana 1 ay daha yer vermezler....delikafadulden...........haftan haftanı tutmuyor birde yaşadıkça göreceksiniz.....sanki her hafta adım atışlarım ağırlaşıyor...akşam kayınvalidemden eve 10 dakikalık yolu 20 dakikada geldik kağnı gibi:a015:
waowwwwwww 200-300 gram alıolarsa her hafta süper ben doktora 3 hafta oldu gideli haftaya gidicem çok heyecanlıyım
canım korkutmak gibi olmasın ama dün tetanoz aşısı oldum
bugün sol kolumu kımıldatamıyorum bile acıdan:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?