mazlum bey güzelim!
sen nerden biliyrosun bakayım:)
ben nazillidede özel doktora gidiyorum çift dikiiş olsun diye:)
oda fatih depboylu
ankada doğum yapmak istediğim için ordada mazlum beye gidiyorum
teyzemin gelini 2 ay önce doğum yaptı çok memnun kaldı hastaneden ve doktordan bende o yüzden seçtim
of canım geçmiş olsun..............merhabalar arkadaşlar.umarım hepiniz iysinizdir.
benim canım biraz sıkkın.100 lük şeker yüklemem de malesef yüksek çıktı.galiba diyetisyene gideceğiz.
arkadaşlar arnızda diyet yapanlar vardı.RUMELİLİ seni hatırlıoyorum ben.diyetle düşüyor mu şekerimiz.senin nasıl gidiyor.diyetten sonra da yükleme yapıp ölçüyorlr mı bi daha.bir de yazabilirsen bana 100 lük yükleme sonuçlarını yazabilir misin.?çok şey istedim ama kusura bakma.
kızlaarr
pınar altuğ doğurmuş haberiniz varmıı:1shok:
duydum güzelim
yanlız erken değilmi
sanki önümüzdeki ay doğurcaktı diye hatırlıyorum.
bugünde hürriyetin haberlerin demet şener var.
bir görün kadını ya!!
sadece karnı çıkmış..gerisi aynen duruyo bir gram yok yani..
kızıyla sahilde kuşlara ekmek atıyormuşş..
rahatı yerinde tabi neyapsınn
geçmiş olsun canım hiç sıkma canını.....canın sıkıldıkça şekerin yükselir unutma.....ben 100 lük sonuçlarımı hatırlamıyorum ama 2 değer sınırın üstündeydi....sonra 2 haftalık diyet verildi bana ama açlık şekerini düşüremedik....110 sınırdı benim 111 çıktı ve insüline başladım....şimdi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum insülini......umarım diyetle düzelecektir.....önce moral depola ama endişe etme.....senin sonuçların kaç canım
canım ben aydınlıyım hihoyyyt eniştem doktor aydında kadın doğumcu
kısmetse erken doğum yapmazsam aydında yapacam bende ankada eniştemde girecek doğumuma ama erken olursa bize süpriz yaparsa amerikan hastanesinde yapacam canım burda
merhabalar arkadaşlar.umarım hepiniz iysinizdir.
benim canım biraz sıkkın.100 lük şeker yüklemem de malesef yüksek çıktı.galiba diyetisyene gideceğiz.
arkadaşlar arnızda diyet yapanlar vardı.RUMELİLİ seni hatırlıoyorum ben.diyetle düşüyor mu şekerimiz.senin nasıl gidiyor.diyetten sonra da yükleme yapıp ölçüyorlr mı bi daha.bir de yazabilirsen bana 100 lük yükleme sonuçlarını yazabilir misin.?çok şey istedim ama kusura bakma.[/
geçmiş olsun canım hiç beklemiyodum açıkçası inşallah bir an önce normale döner..........
merhabalar herkese kızlar ya biizim wc klozet değil ve oturunca karnım acıyo napcaz böyle sizdede oluyomu daha 2 .5 ay var bişey olurmu böylee
birşey olcağını sanmam canım eskiden klozetmi varmış ama bende normal yuvaleti kullanamıyorum........................
kıslar ben bugün evdeyim birazdan gelirim,biraz yatak keyfi yapayım ddedim 11 de kalktım,oyalanırken saat 1 olmuş bir kahve içeim geliyorum,öpüldünüsss
oooo çoğunuz mart ayında evde olacaksınız anlaşılan ,,,
benim gibi nisanda izne çıkacak yokmu aranızda.....
ben şimdi kendimi kötü hissederim,,, siz evde ben işte haksızlık bu
.
Her ne kadar hava cok guzel olsa da bugun benim icim karanlık .....Sizinle dertleşmek istiyorum...canınızı sıkarsam lütfen affedin beni...
dün gece esimle kavga ettik...daha doğrusu kavga etmedik ama evde ciddi bir sorun var.: ..Bilmiyorum siz Hic konusmadan ciddi bir kavga ettiniz mi tek bir sozle kalbiniz tuzla buz oldu mu..ve 6 senelik evliliğin sonunda taşıdığın bebeğine rağmen halen ailesinin yanında bir öneminizin olmadığı sozünüzün dinlenmediği oldu mu ... Yani benim 6 senedir dinlediğim aynı hikaye ama değişeceğine inanıp yine de bir türlü değiştiremediğim şeyler.....
Cok uzun oldu ama icim o kadar doldu ki sizden başka anlatacak kimsem yok...cunku yalnız burada kendim gibi oluyor...dışarıda hep maske takıp mutlu olmak zorundayım...Sessiz ağlamaya calışıyorum yavrum iyice uzulmesin diye ama sanki hissetmiş gibi fazla hareket etmiyor bugun ,
hoşgeldin canım bizimde klozet degıl şuan degilde ilk zamanlar kabızlık cekeken 2 saat öle durmak............ ölümdü ölümmerhabalar herkese kızlar ya biizim wc klozet değil ve oturunca karnım acıyo napcaz böyle sizdede oluyomu daha 2 .5 ay var bişey olurmu böylee
hoşgeldin....inşallah güzel sonuclarla gelirsinmerhabalar arkadaşlar....
megulCüm dert etmemeye çalış zor biliyorum ayn durumda sayılırız bende yarın 100 lük yükleticem bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.
bişey sorucam sana ben yemekten sonra daha halsiz ve elim kolum kalkmaz oluyorum sende de oluyormuydu ?
oh maşallah yayılın bakalım...........................kaydirigubbakcemilekıslar ben bugün evdeyim birazdan gelirim,biraz yatak keyfi yapayım ddedim 11 de kalktım,oyalanırken saat 1 olmuş bir kahve içeim geliyorum,öpüldünüsss
OF CANIM YA NASIL İNSANLAR VARcanım daha geçmişi okumayı bitirmedim ama şu an bu sözlerini görür görmez yazma ihtiyacı duydum.
içini rahatlatırmı bilmem ama bendede aynı sorun var inan aylardır döktüğüm gözyaşından yastıklar ıslanıyor.tamam hamilelik bizi duygusallaştırmış olabilir ama bu hayatta alttan alması gereken kişiler sadece biz değiliz.herkesin sorunu var biz karşımızdakini kabul edip alttan alıyosak bizimde arada birde olsa alttan alınmaya ihtiyacımız var.
canım sen 6 senelik evlisin hadi ben daha evlenmeden eziyetleri başladı.daha evlenmeden 6 ay boyunca kaynanama baktım ben.neden biliyomusun çünkü benim buradaki görümcemin okuma yazması bile yok onu hastaneye götüremiyordu.6 ay boyunca her Allah ın günü hastanelerde süründüm,döktüğümüz özel dr paraları cabası.evlilik hazırlığı bile yapamadık onun yüzünden.davetiye dağıtmaya,gelinlik provasına bile gidemiyordum.eşimede kızamıyordum çalıştığı için mecbur ben ilgileneceğim diyordum.
sonra ben parmağımı blendr a kaptırdım evlenir evlenmez.ve bana ne dediler biliyomusun bigün evine bile çağırmadı..her neyse çağırdım 1 hafta bizde kaldı kaynanam yeni evlenmişim daha 2 hafta olmuş kaynanamla beraberiz.ben üzerime kıyafet bile giyemiyorum tek elle,ama mecbursun bakacaksın gelinsin ya...ve benim patlak verdiğim nokta geldi sonunda,parmağımı çarptım ve iltihap gibi bi sıvı geldi 3 gün boyunca dr a gitmem lazım dedim kimse gelip ne kaynanamı aldı nede baktı..
ve 3.gün artık evde bırakıp gittim ama parmağım artık kopmuştu...
ben parmağımı bile feda ettim anlayacağın.sonra ne oldu biliyormusun???
eşime hergün telefonlar sen bigün bile bize bakmadın.hep varsa yoksa karın.falan filan...
anlatsam bu siteye sığmam tarzında şeyler yaşıyorum bende
haklısınız hormonlar ama bazen hormonlarında suçu yok.kimse anlayışlı değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?