2009 Nisan Anneleri buraya

canım ben aydınlıyım hihoyyyt eniştem doktor aydında kadın doğumcu
kısmetse erken doğum yapmazsam aydında yapacam bende ankada eniştemde girecek doğumuma ama erken olursa bize süpriz yaparsa amerikan hastanesinde yapacam canım burda

megul çok canını sıkma olur mu? biliyosun herşeyin çözümü yine moralle oluyor. Diyetine ve strese girmemeye dikkatet umarım insülüne gerek kalmadan düşer şekerin.

of canım geçmiş olsun..............
kızlaarr
pınar altuğ doğurmuş haberiniz varmıı:1shok:

yoktu senden duydum allah analı babalı büyütsün...

ee taş gibi olacaklar tabi dogumdan sonra yaglarını aldırıyorlar tamammmm

hemde pınar altug normal dogum yapmış....

1 ay önce ve normal dogum

canım benim sonuçlar yüksek .anlamadım ben de niye.toplamda 4 kilo almışım.yeni tartıldım.tatlı börek kke yiyemiyorum.kafam karışık ama yapacak bişey yok.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ben de.sonuçlarımı yazayım.

açlık kan şekeri 86 üst sınır 115
kan şekeri 30 dk 186 üst sınır 200
60 dk 212 üst sınır 200
120 193 üst sınır 140
180 118 üst sınız 115

sağolun arkadaşlar insan hiç düşünmediği şeyle karşılaşınca kötü oluyor baya.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kafamın içinde bir sürü sorular dolaşıyo.bebeğim için tehlikeli bi durum var mı diye.internette bi sürü şey okudum .biraz onlara canım sıkıldı işte.bugün doktorumla görüşmem var.ona göre yol çizeceğiz tedaviye.

eniştenin ismi ne?
aa ne güzel aynı hastanede doğum yapacağız ha!!

selam arkadailar...maşallah sabah sabah performansınız super.....Allah daim etsin...2000-3000 sayfaları görelim..
Bu arada megulcum gecmiş olsun...moralini yuksek tut ve inşallah diyetle en kısa zamanda dusurursun...

Izın konusunda beni Nisana kadar idare ederlerse izin almayıp sonraya kullanacağım nasipse ...
Oyle bir şey var dediler..nasılsa okulda bizi idare ediyorlar..(işlerine gelirse tabi)

canım çok sıkılıyo ya!
çalışmak istemiyorum.
bizim genel müdür döndü dubaiden.başlar gene toplantılara.
mynette bilgi yarışması var ondan oynuyorum..
burdada kimsecikler yok yemkete herhalde herkez.

merhabalar herkese kızlar ya biizim wc klozet değil ve oturunca karnım acıyo napcaz böyle sizdede oluyomu daha 2 .5 ay var bişey olurmu böylee

merhabalar arkadaşlar....
megulCüm dert etmemeye çalış zor biliyorum ayn durumda sayılırız bende yarın 100 lük yükleticem bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.
bişey sorucam sana ben yemekten sonra daha halsiz ve elim kolum kalkmaz oluyorum sende de oluyormuydu ?

kıslar ben bugün evdeyim birazdan gelirim,biraz yatak keyfi yapayım ddedim 11 de kalktım,oyalanırken saat 1 olmuş bir kahve içeim geliyorum,öpüldünüsss

megul internette okuduklarınla felaket tellalı olup çıkıyorsun.....geçtiğin yollardan geçtiğim için biliyorum ve söylüyorum insana yalnızca stres yüklüyorlar....insülindende korkma sakın bir nevi vücudumuza eksik olan bir hormonu yüklüyoruz......

ben 50lik yaptırdım şeker testini bir sorun çıkmadı.
100 lük istemedi doktorum.

2008 yılında 3 doz vurulmuştum hatta en son dozu mayısda yada haziranda yaptırdım.şirket genelinde yaptırdık.
o yüzden kurtuldum o aşıdan

oooo çoğunuz mart ayında evde olacaksınız anlaşılan ,,,
benim gibi nisanda izne çıkacak yokmu aranızda.....
ben şimdi kendimi kötü hissederim,,, siz evde ben işte haksızlık bu
.

BENDE mart aynın ortasında çıkıcam. 33. haftamda oluyorum. 2 hafta yıllık iznim var martın maaşını da alıcam.. babalım o zmana kadar çok ağırlaşırsam daha erkende çıkabilirim. evde bilgisayar var ama internet yok izne çıkınca internet bağlartıcam. inşallah..

canım daha geçmişi okumayı bitirmedim ama şu an bu sözlerini görür görmez yazma ihtiyacı duydum.
içini rahatlatırmı bilmem ama bendede aynı sorun var inan aylardır döktüğüm gözyaşından yastıklar ıslanıyor.tamam hamilelik bizi duygusallaştırmış olabilir ama bu hayatta alttan alması gereken kişiler sadece biz değiliz.herkesin sorunu var biz karşımızdakini kabul edip alttan alıyosak bizimde arada birde olsa alttan alınmaya ihtiyacımız var.
canım sen 6 senelik evlisin hadi ben daha evlenmeden eziyetleri başladı.daha evlenmeden 6 ay boyunca kaynanama baktım ben.neden biliyomusun çünkü benim buradaki görümcemin okuma yazması bile yok onu hastaneye götüremiyordu.6 ay boyunca her Allah ın günü hastanelerde süründüm,döktüğümüz özel dr paraları cabası.evlilik hazırlığı bile yapamadık onun yüzünden.davetiye dağıtmaya,gelinlik provasına bile gidemiyordum.eşimede kızamıyordum çalıştığı için mecbur ben ilgileneceğim diyordum.
sonra ben parmağımı blendr a kaptırdım evlenir evlenmez.ve bana ne dediler biliyomusun bigün evine bile çağırmadı..her neyse çağırdım 1 hafta bizde kaldı kaynanam yeni evlenmişim daha 2 hafta olmuş kaynanamla beraberiz.ben üzerime kıyafet bile giyemiyorum tek elle,ama mecbursun bakacaksın gelinsin ya...ve benim patlak verdiğim nokta geldi sonunda,parmağımı çarptım ve iltihap gibi bi sıvı geldi 3 gün boyunca dr a gitmem lazım dedim kimse gelip ne kaynanamı aldı nede baktı..
ve 3.gün artık evde bırakıp gittim ama parmağım artık kopmuştu...
ben parmağımı bile feda ettim anlayacağın.sonra ne oldu biliyormusun???
eşime hergün telefonlar sen bigün bile bize bakmadın.hep varsa yoksa karın.falan filan...
anlatsam bu siteye sığmam tarzında şeyler yaşıyorum bende
haklısınız hormonlar ama bazen hormonlarında suçu yok.kimse anlayışlı değil....

merhabalar herkese kızlar ya biizim wc klozet değil ve oturunca karnım acıyo napcaz böyle sizdede oluyomu daha 2 .5 ay var bişey olurmu böylee
hoşgeldin canım bizimde klozet degıl şuan degilde ilk zamanlar kabızlık cekeken 2 saat öle durmak............ ölümdü ölüm

hoşgeldin....inşallah güzel sonuclarla gelirsin

kıslar ben bugün evdeyim birazdan gelirim,biraz yatak keyfi yapayım ddedim 11 de kalktım,oyalanırken saat 1 olmuş bir kahve içeim geliyorum,öpüldünüsss
oh maşallah yayılın bakalım...........................kaydirigubbakcemile

özlemcim arkadaşın ne aalemde dogurdumu............

bizde ogluşumla yemekten geldik...........

kızlar işyerınde bi amca var kızı hamile ve ikizdi...............

biri kız biri erkek cok sevındım kız ama daha 4 aylık sanırımama bi görseniz benden fazla allah yardımcısı olsunnn

bide dün akşam haberlerde gördünüzmü

ABDD'Di SANIRIM 7 tane beklenen bebek 8le sonlanmış dogum gercekleşmiştiiii

ve hepsi maşallah saglıklıydı

OF CANIM YA NASIL İNSANLAR VAR
SEN BİDE YENİ EVLİSİN SANIRIM BENİMLE AYNI ZAMANLARDA

ALLAH YARDIMCIN OLSUN.....

birazda erkegin elinde hersey

bak eşim ne anneesine ne de başkasına benim için laf söyletırmez buda bi kaç kişiden duydum............

herkesin yeri ayrıı

o aradaki mesafeyi korumak çok önemli..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…