eda sakın ne annenlere nede kayınvalidenlere anlatma. benim eşimden biliyorum bizim aramızda sır kaldığı sürece herşeyi yapar ama dışarda dediğin gibi yiğitliğe laf getirmez bende hiç yardım etmez numarası yapıyorum güzel güzel idare edip gidiyoruz dokuz senedir delikafaduldendelikafadulden
vayy beee şok oldum bütün erkekler aynı kızz al birini vur ötekine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar okadar moralim bozukki
anlatamam
karnımdan sonra popomda çatlamış bu ne ya insanın poposu çatlarmı yaaaaaaaa
sağ popomda ince ince mor çizgiler olmuş ve aynı bacağımda mor mor şeyler çıkmış
vücudum harabeye döndü
kendimi çok kötü hissediyoorum
ya yanlış şeyler düşünmeye başladım
ne vardı çocuk yapacak gibi offf offf
kızlar ben kayınvalidem kayınpederim ve görümcelerimle 2 aydır görüşmüorum belki hatırlıosunuz kavgalıyız onlar yüzünden taşındık falan. şuan tatildeler ama dönüşlerinde eşim bize yemeğe çağırıcak onları. nefret ediyorum hepsinden çok densiz cahil insanlar kasılıyorum istemiyorum ama eşim kırılmasın diye bişey diyemedim. inşallah o gün çabuk geçer yüzlerini gördüğümü düşününce fena oluyorum.
canım o mor mor şeyler derin inceldiği için görünen damarlar yada varis tarzı bişey olmasın sakın?
mrb kızlar.okuyucu olarak bakıyordum nisan annelerine.çok az msj yazdım.benim kızımda 2 nisanda geliyor inşallah.ayrıca zor bir hamilelik olduğu için kocam ev temizliğini üstüne almış durumda.söyleme falanda demiyor.temizlik konusunda rahatım .
Merhaba arkadaşlar...Hayırlı cumalar... Ben de buyuk bir bardak su aldım gecmişi okumaya başlamıştım ki bir selam çakayım dedim... Umarım herkes iyidir....
Bu arada su i.meyi unutmayın biliyorsunuz odemi önleminin en iyi yolu ve son trimesterda amniyo sıvısı için su tuketimine dikkat...Ay dr.luk tasladım ama iyiğiliğinizi duşunuyom valla :=)
Hadi ben gecmişi okuyayım bitireyim
tecrübelerini denicem canım bizimkiler benziyor bence karekter olarak. delikafaduldenbirde herseferinde ilk defa temizlik yapıyomuş gibi sevinç gösterilerinde bulunmayı ihmal etmezsen uzun yıllar böyle devam edebiliyor canım. tecrübeyle sabit:roflol::roflol:
cNIM yaa bak senin eşin de çok anlayışlı ailesi haksız olduğu halde eşini desteklemeyen çok erkek var ama o senin rahatın için evi taşımış maşallah diyimkızlar ben kayınvalidem kayınpederim ve görümcelerimle 2 aydır görüşmüorum belki hatırlıosunuz kavgalıyız onlar yüzünden taşındık falan. şuan tatildeler ama dönüşlerinde eşim bize yemeğe çağırıcak onları. nefret ediyorum hepsinden çok densiz cahil insanlar kasılıyorum istemiyorum ama eşim kırılmasın diye bişey diyemedim. inşallah o gün çabuk geçer yüzlerini gördüğümü düşününce fena oluyorum.
oh canımiyisin maşallah. valla benimki bi daha yaparmı bilmiyorum ama şimdilikağzıma bi parmak bal da çalmış olabilir. gerçi temizliği ben yapçam artık diyor ama görcez. :jeyyar:mrb kızlar.okuyucu olarak bakıyordum nisan annelerine.çok az msj yazdım.benim kızımda 2 nisanda geliyor inşallah.ayrıca zor bir hamilelik olduğu için kocam ev temizliğini üstüne almış durumda.söyleme falanda demiyor.temizlik konusunda rahatım .
saol canım su ben içiyorum bol bol tuzlu şeylerde yemiyorum . şimdilik hiç ödem olmadı yüzüklerim hala bol oluyor parmaklarıma inşallah bundan sonrada olmaz. çok sıkıntılı bir durum.Merhaba arkadaşlar...Hayırlı cumalar... Ben de buyuk bir bardak su aldım gecmişi okumaya başlamıştım ki bir selam çakayım dedim... Umarım herkes iyidir....
Bu arada su i.meyi unutmayın biliyorsunuz odemi önleminin en iyi yolu ve son trimesterda amniyo sıvısı için su tuketimine dikkat...Ay dr.luk tasladım ama iyiğiliğinizi duşunuyom valla :=)
Hadi ben gecmişi okuyayım bitireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?