2009 Nisan Anneleri buraya

vayy beee şok oldum bütün erkekler aynı kızz al birini vur ötekine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vayy beee şok oldum bütün erkekler aynı kızz al birini vur ötekine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birde herseferinde ilk defa temizlik yapıyomuş gibi sevinç gösterilerinde bulunmayı ihmal etmezsen uzun yıllar böyle devam edebiliyor canım. tecrübeyle sabit:roflol::roflol:

Son düzenleme:
merhabalar kızlarr,

bu sabah şirvan rüyasını anlatmış, bu aralar bende garip rüyalar görüyorum..geri kalmıyayım şirvandan bende anlatayım :))) eşimle uyuyomuşuz bi telefon geliyo bana ve hayırlı olsun doğurmuşsun diyolar..allah allah diyorum hayır ben doğurmadım daha oğlum karnımda oynayıp duruyo diyorum, eşime kalk bi hastaneye gidelim noluyo öğrenelim diyorum o da amaaan benim uykum var sen git diyo..sinirlenip çıkıyorum dışarda da kar yağıyomuş..sonra annemle konuşuyorum bana biz muğladan geldik, 7 aylık doğum yaptığını duyunca hemen yola çıktık diyo..erken doğum yapmışım lafta ve bebek 800 grammış. ya olur mu diyorum ben 10 gün önce drdaydım 1100 gr.dı benim oğlum falan..hastaneye koşuyorum ve bi bakıyorum başkasıymış nasıl rahatlıyorum anlatamam..

işte böle abuk sabuk rüyalar görüyorum :)))

valla hamarat kocaları okuyunca insan vay be analar neler doğurmuş diyoo :)))çiçek ve benimki pasak konusunda hiç birbirlerinden aşağı değiller, hiç değilse onunki romantikmiş anam benimkinde o da yokk! anlamadım zaten ben nesini sevdim bu uşağın?!

kızlar bu fuarlara ücretsiz servisler oluyodu (yapı fuarından biliyorum) acaba bu fuar içinde var mı? varsa servisle gitmek daha kolay oluyor!

[EDANUR eşine maşallah ya ne güzel keşke her zaman erkeler bu kadar yardımcı olsa............

biz ogluşumla ögle yemeginide yedik açıkmamıştık cok ama

dayanamadım yedim saat 3 gibi yine acıkırım ben............

ya kızlar atılan yeni mesajları göremiyorum ben ya hala benim 11.30da attığım mesaj son mesaj görünüyorCADIARZU

kızlar ben kayınvalidem kayınpederim ve görümcelerimle 2 aydır görüşmüorum belki hatırlıosunuz kavgalıyız onlar yüzünden taşındık falan. şuan tatildeler ama dönüşlerinde eşim bize yemeğe çağırıcak onları. nefret ediyorum hepsinden çok densiz cahil insanlar kasılıyorum istemiyorum ama eşim kırılmasın diye bişey diyemedim. inşallah o gün çabuk geçer yüzlerini gördüğümü düşününce fena oluyorum.

kızlar okadar moralim bozukki
anlatamam
karnımdan sonra popomda çatlamış bu ne ya insanın poposu çatlarmı yaaaaaaaa
sağ popomda ince ince mor çizgiler olmuş ve aynı bacağımda mor mor şeyler çıkmış
vücudum harabeye döndü
kendimi çok kötü hissediyoorum
ya yanlış şeyler düşünmeye başladım
ne vardı çocuk yapacak gibi offf offf

canım o mor mor şeyler derin inceldiği için görünen damarlar yada varis tarzı bişey olmasın sakın?

idare et cnm yaa
muhattap olmazsın sende

mrb kızlar.okuyucu olarak bakıyordum nisan annelerine.çok az msj yazdım.benim kızımda 2 nisanda geliyor inşallah.ayrıca zor bir hamilelik olduğu için kocam ev temizliğini üstüne almış durumda.söyleme falanda demiyor.temizlik konusunda rahatım .

canım o mor mor şeyler derin inceldiği için görünen damarlar yada varis tarzı bişey olmasın sakın?

bugünde sağlıkçı hemşireler geldi
oda bacağımı elledi tuzlu yeme dedi

şişikli varmış biraz bende
ya bacağımda varis olabilir neden olurki varis ayakta çok durmaktanmı
ay çok moralim bozuk yaa mafoldum yaaasenağlamasenağlamasenağlama

Merhaba arkadaşlar...Hayırlı cumalar... Ben de buyuk bir bardak su aldım gecmişi okumaya başlamıştım ki bir selam çakayım dedim... Umarım herkes iyidir....
Bu arada su i.meyi unutmayın biliyorsunuz odemi önleminin en iyi yolu ve son trimesterda amniyo sıvısı için su tuketimine dikkat...Ay dr.luk tasladım ama iyiğiliğinizi duşunuyom valla :=)
Hadi ben gecmişi okuyayım bitireyim

nie yazmıosun ki seni de aramızda görmek isteriz son 2 ayda hoşgeldin

hahah sağol yoksa kocan sucu mu senin bize su mu satıcaksın yakında

birde herseferinde ilk defa temizlik yapıyomuş gibi sevinç gösterilerinde bulunmayı ihmal etmezsen uzun yıllar böyle devam edebiliyor canım. tecrübeyle sabit:roflol::roflol:
tecrübelerini denicem canım bizimkiler benziyor bence karekter olarak. delikafadulden
cNIM yaa bak senin eşin de çok anlayışlı ailesi haksız olduğu halde eşini desteklemeyen çok erkek var ama o senin rahatın için evi taşımış maşallah diyim herkes yapmaz.. bence sende eşinin bu inceliğine karşılık ailesini ağırla resmi davran ama kendine laf getirme sonuçta napsın eşinde ne olursa olsun ailesi
oh canımiyisin maşallah. valla benimki bi daha yaparmı bilmiyorum ama şimdilikağzıma bi parmak bal da çalmış olabilir. gerçi temizliği ben yapçam artık diyor ama görcez. :jeyyar:
saol canım su ben içiyorum bol bol tuzlu şeylerde yemiyorum . şimdilik hiç ödem olmadı yüzüklerim hala bol oluyor parmaklarıma inşallah bundan sonrada olmaz. çok sıkıntılı bir durum.
bursacım sen sakın tuzlu yeme güzelim. mutlaka bol bol su iç hızlı kilo aldıysan ondan da bu kadar çatlamış olabilirsin. ama birazda yapı meselesi canım. lazerle geçiyor diye biliyorum bi arkadaşım yaptırmıştı . geçtiğini söyledi. çok rahatsız olursan sende yaptırırsın canım.. üzme canını .. a.s.

hosbulduk bursasu ... su olayını sen de dikkate al bence ...daha fazla içmeye çalış...

cicek bu kriz ortamında iyi fikir kız....hamişlere haftada bir damacana satsam krizi fırsata donustururm valla..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…