gelirsin sen ,,, bizi üzmezsin dimi şekercim...
kız ankaralılara inat gelmen lazım..... -tatlicadiarzu-
april bizimkide akşamları poposunu yada kafasnı tam anlayamadım sağ kaburgamın altından bi çıkarıo acısından kıvranıyorum hafif hafif vuruyorum itiyorum onu yine gitmio inatçı:)
AAA İstanbullular hadi tembellik yapmayın üzmeyin şirvanı en kolay şimdi toplanırsınız.
sonra bebekler olunca evden çıkmak daha zor. ay altını temizliyim, karnınıda doyurayım ,uykusunuda alsın ,çantasını topluyayım ,ay soğuk ,ay sıcak derken çıkılmaz valla evden. tadını çıkarın bizim yerimizede eğlenin hihoyyythihoyyyt
teşekkürlercanım biletleri kapıdan da alabiliosun girerken yada online da alabilrisin internetten bakmak lazım
canım hadi hayırlısı kuzunu görüceksin süper valla darısı 32, 36 ve doğum haftasına
ben demir hapından başka bişey içmiyorum arkadaşlar.
doktor sadece bunu verdi.
sordum kalsiyum magnezyum vermicekmisiniz diye.
oda kasılmaların oluyormu dedi bende yok olmuyor dedim gerek yok dedi.
2 doktorumda öyle söyledi.
bende bişey demedim
canım ben fatihde oturuyorumcanım nerde oturuyordun sen ;
gelirsin sen ,,, bizi üzmezsin dimi şekercim...
Kız ankaralılara inat gelmen lazım..... -tatlicadiarzu-
ben ne varsa içiyorum valla,
mağnezyum : günde 2 adet
ferrum : günde 1 adet
elevit : günde 1 adet
calsiyum : günde 1 adet
mide ekşimesi için şurup : akşam yatarken 2 doz
göbiş fotoğrafım yoktu bende koçişle kendi mi koydum hehehe
CANIM SAOL darıdı bütün beylere yabiz olsak saçımızı süpürge ederiz. onlar yapınca ne kadar şaşırıyoruz aslında herzaman yapmaları lazım. :jeyyar:bu arada yine günaydın demeden girdim ...
eda nın eşine bir alkış veriyoruz. Devamını bekliyoruz.
aa senin ne güzelmiş takvim hiç farketmemmiştim. her ay biçiçek açılıyor. 8. aya giriyon hadigözün aydın. ben daha 7 ye girmedim. haftaya gircem herhaldeay benim yakında 8. çiceğim açacak, çok heyecanlı
kaydirigubbakcemile3 urla gibi aceleciler desene.. ay aslında hazır durması daha mı iyi bende hazırlamadım. huyumdur zaten herşeyi son dakkaya bırakırım. ama daha 2,5 ay var yaa ohooodün mayıs annelerine baktım doğum çantalarını hazırlamaya başlıyolar kızlar biz bile daha hazırlamadık hepimiz sakin olun falan yazdım umarım sinirlenmemişlerdir bana ama çok aceleciler ya
çiçek bende gelmek isterim yaa ama o zamana çok ağırlaşırmıyız hiç bilmiyorum haftadan haftaya değişiyor insan. sanırım CNR a kadarmetrı var çok zor olmaz gitmek gibi geliyor. ay yarın konuşalımö şu fuar işini buluşmada. hihoyyytniye şekercim uyuyamadın mı gece yoksa?
evet mantıklı bende öyle yapiim sat 11 temmuz 11 şubatta 8 aylık olrum inşallah
canım gelll bekleriz karnımız burnumuzda fuar gezeriz hihahoo:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
eşim yatırdı dün zorla hatırlata hatırlata bihal oldum son günleri diye o da aynı benim gibi herşeyimiz son güne kalıyo sonra acele acele panik oluyoz.. ya ben demir ilacını bir kaç gündür içmiyordum. içiyim yine az kaldı gerçi bitince daha kullanmıcam. bu yeter sana demişti doktor. kan değerlerim düşük değil sadece sınırdaymış.Kızlar bişey hatırlatmak istiyorum Şu demir ilaçlarınızı sakın ihmal etmeyin olur mu. Geçen yeni doğuran bir anne yazmış (felaket tellallığı yapmak istemem ama) bebeğinde doğum öncesi herşey yolunda görünüyomuş ama doğmuş bir hafta sonra falan doktor demişki hamilelikteki demir eksikliği yüzünden kaburgalarda birleşme olmamış.2 yaşında falan ameliyat olması gerekiyomuş. Aman kızlar herşey için hala zamanımız varken son aylar ilaçlara gıdalara dikkatedin. tımammııııııııııı.(alakasız
bişey daha hatırlatayım bari arabası olan hamişler huuu motorlu taşıtlar vergisinin son günleri unutmayınnnn)
saol canım. eşim aferimim haketti bencede :1hug:Herkese günaydın ve bol tekmeli bir gün dilerim:)) Benim bebiş yakın bi zamanda sağ kaburgamı kırabilir, sabah babasına dedim haberin olsun yakında kaburgasız bi karın olcak beni yine severmisin? Ay bütün gece savaştı durdu hiç uyutmadı. Şimdide o uyuyo ben sarhoş gibiyim, uykusuzluktan.
eda_edanur canım eşine bendende yıldızlı 10:) Aman nazar değmesin.
Yarın dr.a gidemeyeceğiz, babamızın sabahtan işi var. Artık haftaiçi salı yada çarşamba gideriz. Öyle alelacele gidince bişey anlamıyorum, geniş vakitte rahat rahat gidip tadını çıkarmak daha güzel. Zaten bizim bebek bu ara bize hiç göstermiyo yüzünü
Buluşmaya gelip gelmeyeceğim yarın belli olacak babamıza bağlı
saol canım zaman azaldıkça insan kendini zor taşıyor bırak harıl harıl temizlik yapmayı.. ben herşeyi yaparım diyordum ama bel ağrısı kaburga ağrısı olunca çok zor oluyor.bu arada gece uykusuzlukları bende de mi başladı dün gece dönerken bile uyandım. oysa deliksiz uyurdum napalım oğlum iyi olsunda geçici şeyler bunlar. :CüvCüv:bu arada eda nın eşini tebrik ediyorum.
benimkide ben haftasonu annemlere gittimde yapmıştı birkere.
ufak tefek şeyleri yapıyo söyleyince ama süreklilik arz etmiyor!
zaten kaptım koyuverdim temizlik işini bok götürüyo benim evi..
canım Allah mutluluğunuzu artırsın:)
Tatlım niye üzim bende gelmek istiyorum ama işte haftasonu olduğu için kocişe bağlıyım.
Yok ayol biz yüzgöz olduk artık ne laftan anlıyo ne vurmaktan, daha şimdiden şımardı sıpa
HIMM fatihten önce eminönüne ordandas vapurla kadıköye gelmen lazım. zor olabilir. ama işin yoksa gel derim değişiklik olur bi daha ne zaman nasıl buluşçaz belli olmaz.canım ben fatihde oturuyorum
göbiş fotoğrafım yoktu bende koçişle kendi mi koydum hehehe
prosedion cnm akşam eşimle uymadık saat 1 e kadar başbakanı syrettik helal olsun adama kimsenin yapamadığını yaptı filistin halkını savundu işte başbakan alkışlıyorumm:içelim::sm_cool:herkese günaydın!
haftanın son günü geldi gene.
sabah işe geldim herzaman yaptığım gibi hürriyetin sayfasından haberleri okudum.
ne yapmış bizi başbakan öyle!
tam bir türk gibi davranmış.
sonuçları umarım kötü olmaz.
edanur senin adına çok sevindim ya aferin kocana vallahayrolsun canım... ne güzel rüya evet o saat uykunun ve rüyanın en tatlı yerinde çalıyor zaaarrrr diye.. bi gün fırlatıp kırcam. kaydirigubbakcemile3
kızlar dün eşim 3 te çıkıyor biraz oyalanmış.. 6 gibi beni işten almaya geldi ablasına gittik yemek yedik saat 9.00 gibi eve geçtik. ben fanta istedim sen eve git ben alıyım geliyim dedi. bu arada ben geçen cumadan beri temizlik yapmıyordum aklımda hep ev vardı.. kapıyı açtı mis gibi kokuyor ev odalara girdim. koltukları bile çekmiş arkalarını süpürmüş. mutfağı tezgahları banyo wc heryeri ciflemiş. dün makinada unuttuğum çamaşırları asmış. evi havalandırmış. resmen ağladım çok duygulandım. yani şimdi size normal gelebnilir ama benim eşim hiç iş yapmaz sofrayı kurmaya bile yardım etmezdi. gerçi bende yaptırmazdım ama 2 gündür çok bel ağrım vardı. üzülmüş eve geldi sarıldım ağladım neler yapmışsın diye abartma canım diyo. :1hug: bundan sonra temizliği o yapacakmış valla hala şok içindeyim. yani ne oldu bu adama nerden esti. hiç anlamadım. ama ben sevindim diye o daha çok sevindi.. akşam diyorum ki sabah ilk iş ben bunu sitedeki kızlara anlatırım.. delikafadulden 100 lira vereyim anlatma dedi. yiğitleiğe laf söletmicek ya. :asigim: neyse kızlar bugün çok mutluyum allah daim etsin inşallah.
HIMM
dozkan çok güzelsiniz maşallah size..
canım hepimiz öğle , kocişe bağlıyız...
hatta benimki kaç gündür c.tesi için planlar kurup duruyor, ben herseferinde işim var diyorum.
dün akşamda gelmiş bana c.tesi maskoya gidip mobilya bakalım dedi,,,,
bende inadına söylüyosun işim var dedim,,, ama konu mobilya olunca hatırlayanlar olacaktır,,, bizimki mobilyayı şuanlık erken buluyor, ne gereği var diyor....
o yüzden c.tesi gidebilirim . ama ilk önce buluşmaya gelecem tabiii. ( yarım saatte / 1 saatte otursam gelecem)
canım ben fatihde oturuyorum
şirvan biz seninle çöp kutusu gibiyiz doktor ne verdiyse içioruz
Şirvan senin avatardaki pasta resmimi yosa benim canım tatlı mı istiyoo.
HIMM fatihten önce eminönüne ordandas vapurla kadıköye gelmen lazım. zor olabilir. ama işin yoksa gel derim değişiklik olur bi daha ne zaman nasıl buluşçaz belli olmaz.
:
teşekkür ederim canım. Koçiş görse bu fotoğrafı koyduğumu kafamı kırar valla delikafaduldendelikafadulden
şirvan yarım saate anca toplanırız zaten sen olmazsan olmaz yarın gidersiniz.. yarın kapalımı ama masko :uhm:
delikafadulden bende evi temizlediğini yazdığımı duysa aynı şeyi yapar. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy herkese anlatasım varr kaynanama ablama anneme filan.. ama şimdi anlattığımı duyarsa bi daha hayatta yapmaz tutçam çenemimecbur.
bursasu saol canım darısı diğer beylerin başına inşallah.
bu arada siyaset konuşmak yasakmı acaba başbakan hakkındaki sözlerine sonuna kadarkatılıyorum canım:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?