2009 Nisan Anneleri buraya

gelirsin sen ,,, bizi üzmezsin dimi şekercim...

kız ankaralılara inat gelmen lazım..... -tatlicadiarzu-

Tatlım niye üzim bende gelmek istiyorum ama işte haftasonu olduğu için kocişe bağlıyım.

april bizimkide akşamları poposunu yada kafasnı tam anlayamadım sağ kaburgamın altından bi çıkarıo acısından kıvranıyorum hafif hafif vuruyorum itiyorum onu yine gitmio inatçı:)

Yok ayol biz yüzgöz olduk artık ne laftan anlıyo ne vurmaktan, daha şimdiden şımardı sıpa

bak gördünüzmü istanbullular,,, ankaralılardan da destek var,,,
haydi bakalım yarın buluşmaya .........

canım biletleri kapıdan da alabiliosun girerken yada online da alabilrisin internetten bakmak lazım

canım hadi hayırlısı kuzunu görüceksin süper valla darısı 32, 36 ve doğum haftasına
teşekkürler

ben ne varsa içiyorum valla,

mağnezyum : günde 2 adet
ferrum : günde 1 adet
elevit : günde 1 adet
calsiyum : günde 1 adet
mide ekşimesi için şurup : akşam yatarken 2 doz

Son düzenleme:
bu arada yine günaydın demeden girdim ...
eda nın eşine bir alkış veriyoruz. Devamını bekliyoruz.
CANIM SAOL darıdı bütün beylere yabiz olsak saçımızı süpürge ederiz. onlar yapınca ne kadar şaşırıyoruz aslında herzaman yapmaları lazım. :jeyyar:

ay benim yakında 8. çiceğim açacak, çok heyecanlı
aa senin ne güzelmiş takvim hiç farketmemmiştim. her ay biçiçek açılıyor. 8. aya giriyon hadigözün aydın. ben daha 7 ye girmedim. haftaya gircem herhalde

dün mayıs annelerine baktım doğum çantalarını hazırlamaya başlıyolar kızlar biz bile daha hazırlamadık hepimiz sakin olun falan yazdım umarım sinirlenmemişlerdir bana ama çok aceleciler ya
kaydirigubbakcemile3 urla gibi aceleciler desene.. ay aslında hazır durması daha mı iyi bende hazırlamadım. huyumdur zaten herşeyi son dakkaya bırakırım. ama daha 2,5 ay var yaa ohooo

çiçek bende gelmek isterim yaa ama o zamana çok ağırlaşırmıyız hiç bilmiyorum haftadan haftaya değişiyor insan. sanırım CNR a kadarmetrı var çok zor olmaz gitmek gibi geliyor. ay yarın konuşalımö şu fuar işini buluşmada. hihoyyyt

eşim yatırdı dün zorla hatırlata hatırlata bihal oldum son günleri diye o da aynı benim gibi herşeyimiz son güne kalıyo sonra acele acele panik oluyoz.. ya ben demir ilacını bir kaç gündür içmiyordum. içiyim yine az kaldı gerçi bitince daha kullanmıcam. bu yeter sana demişti doktor. kan değerlerim düşük değil sadece sınırdaymış.

saol canım. eşim aferimim haketti bencede :1hug:
aprılcım ay sende bendensin benimkide kaburga düşmanı sen daha ciniyeti öğrenmedin dimi kesin erkek olucak bak demedi deme. erkek bebekler kaburgalara baskı yapuyor kız kasıklara.. öle diyor eskiler ama doğru kime sorduysam hak verdi..
saol canım zaman azaldıkça insan kendini zor taşıyor bırak harıl harıl temizlik yapmayı.. ben herşeyi yaparım diyordum ama bel ağrısı kaburga ağrısı olunca çok zor oluyor.bu arada gece uykusuzlukları bende de mi başladı dün gece dönerken bile uyandım. oysa deliksiz uyurdum napalım oğlum iyi olsunda geçici şeyler bunlar. :CüvCüv:

Tatlım niye üzim bende gelmek istiyorum ama işte haftasonu olduğu için kocişe bağlıyım.

Yok ayol biz yüzgöz olduk artık ne laftan anlıyo ne vurmaktan, daha şimdiden şımardı sıpa

canım hepimiz öğle , kocişe bağlıyız...
hatta benimki kaç gündür c.tesi için planlar kurup duruyor, ben herseferinde işim var diyorum.

dün akşamda gelmiş bana c.tesi maskoya gidip mobilya bakalım dedi,,,,
bende inadına söylüyosun işim var dedim,,, ama konu mobilya olunca hatırlayanlar olacaktır,,, bizimki mobilyayı şuanlık erken buluyor, ne gereği var diyor....

o yüzden c.tesi gidebilirim . ama ilk önce buluşmaya gelecem tabiii. ( yarım saatte / 1 saatte otursam gelecem)

canım ben fatihde oturuyorum
HIMM fatihten önce eminönüne ordandas vapurla kadıköye gelmen lazım. zor olabilir. ama işin yoksa gel derim değişiklik olur bi daha ne zaman nasıl buluşçaz belli olmaz.

göbiş fotoğrafım yoktu bende koçişle kendi mi koydum hehehe

dozkan çok güzelsiniz maşallah size..

prosedion cnm akşam eşimle uymadık saat 1 e kadar başbakanı syrettik helal olsun adama kimsenin yapamadığını yaptı filistin halkını savundu işte başbakan alkışlıyorumm:içelim::sm_cool:

edanur senin adına çok sevindim ya aferin kocana valla
darısı bizimkilerin başına artık...

kızlar hepinize hayırlı cumalar
mutlu huzurlu günler

şirvan yarım saate anca toplanırız zaten sen olmazsan olmaz pazar gidersiniz.. pazar kapalımı ama masko :uhm:

Son düzenleme:
canım ben fatihde oturuyorum

yakınmış işte ; ne güzel gelirsin artık....

şirvan biz seninle çöp kutusu gibiyiz doktor ne verdiyse içioruz

hiç sorma valla ,, ne verirlerse içiyoruz....

Şirvan senin avatardaki pasta resmimi yosa benim canım tatlı mı istiyoo.

evet canım doğum günümdeki pastanın resmiydi,,, bebeğin gelişimi kutlandı, benim doğum gününmü anlamadım gerçi ama ,,,,
canım tatlı istemiyor ayrıca;

HIMM fatihten önce eminönüne ordandas vapurla kadıköye gelmen lazım. zor olabilir. ama işin yoksa gel derim değişiklik olur bi daha ne zaman nasıl buluşçaz belli olmaz.
:

sus kız ne zoru , ben burda insanları toplamaya çalışıyorum. sen çağdırmaya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hem ne güzel deniz havası alacak,,,,,
evde otura otura içi sıkılmıştır şimdi onun gelsin acılsın biraz...........

teşekkür ederim canım. Koçiş görse bu fotoğrafı koyduğumu kafamı kırar valla delikafaduldendelikafadulden

delikafadulden bende evi temizlediğini yazdığımı duysa aynı şeyi yapar. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy herkese anlatasım varr kaynanama ablama anneme filan.. ama şimdi anlattığımı duyarsa bi daha hayatta yapmaz tutçam çenemimecbur.

bursasu saol canım darısı diğer beylerin başına inşallah.
bu arada siyaset konuşmak yasakmı acaba başbakan hakkındaki sözlerine sonuna kadarkatılıyorum canım:teytey:

sus kız ne zoru , ben burda insanları toplamaya çalışıyorum. sen çağdırmaya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hem ne güzel deniz havası alacak,,,,,
evde otura otura içi sıkılmıştır şimdi onun gelsin acılsın biraz...........[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 yok canım yaa caydırmaya çalışmıyorum..ben fatihte otursam gelirim. işimde yoksa.. dediğin gibi vapur filan değişiklik olur. bana gezme de dünyanın öbür ucuna giderim. pazar günü eşimin iş uyeri gezisi var edirneye gidelim mi dedi hemen atladım nası gezceksem bu halimle allah sonumu hayretsin. delikafadulden

eda sakın ne annenlere nede kayınvalidenlere anlatma. benim eşimden biliyorum bizim aramızda sır kaldığı sürece herşeyi yapar ama dışarda dediğin gibi yiğitliğe laf getirmez bende hiç yardım etmez numarası yapıyorum güzel güzel idare edip gidiyoruz dokuz senedir delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…