canım hala çorabını çıkarıp atar o ayrı konu tipik kutup ayusu hareketleri o doğasında var ama romantik de aynı zamanda ayuu:)
Hoşgeldin canım. Ben de kayboldu bizim ankaralı annişler diyodum.:CüvCüv:
Kızlar bişey hatırlatmak istiyorum Şu demir ilaçlarınızı sakın ihmal etmeyin olur mu. Geçen yeni doğuran bir anne yazmış (felaket tellallığı yapmak istemem ama) bebeğinde doğum öncesi herşey yolunda görünüyomuş ama doğmuş bir hafta sonra falan doktor demişki hamilelikteki demir eksikliği yüzünden kaburgalarda birleşme olmamış.2 yaşında falan ameliyat olması gerekiyomuş. Aman kızlar herşey için hala zamanımız varken son aylar ilaçlara gıdalara dikkatedin. tımammııııııııııı.(alakasız bişey daha hatırlatayım bari arabası olan hamişler huuu motorlu taşıtlar vergisinin son günleri unutmayınnnn)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 AYY ÖLDÜM GÜLMEKTEN ROMANTİK AYUU kaydirigubbakcemile3
Kaybolmadık tatlım ama evdeki dışardaki işlerden pek vakit kalmıyor. Bi de ben bilgisayar başında oturmayı pek sevmiyorum. Hemen sıkılıyorum. Dışarda görüşmek isterseniz varım şimdiden söyleyim. :içelim:
Günaydın kızlar
sanırım karşıda buluşuyorsunuzkeşke bende gelsem ama karşıya çok zor geçerim eşim c.tesi sabahı spora gidiyor beni bırakmaz bende geleyim desem bu halimle trafiğe çıkmaktan korkuyorum ay üzüldüm şimdi ne güzel işimde yoktu yarın zaten temizlik günüydü evde
Herkese günaydın ve bol tekmeli bir gün dilerim:)) Benim bebiş yakın bi zamanda sağ kaburgamı kırabilir, sabah babasına dedim haberin olsun yakında kaburgasız bi karın olcak beni yine severmisin? Ay bütün gece savaştı durdu hiç uyutmadı. Şimdide o uyuyo ben sarhoş gibiyim, uykusuzluktan.
eda_edanur canım eşine bendende yıldızlı 10:) Aman nazar değmesin.
Yarın dr.a gidemeyeceğiz, babamızın sabahtan işi var. Artık haftaiçi salı yada çarşamba gideriz. Öyle alelacele gidince bişey anlamıyorum, geniş vakitte rahat rahat gidip tadını çıkarmak daha güzel. Zaten bizim bebek bu ara bize hiç göstermiyo yüzünü
Buluşmaya gelip gelmeyeceğim yarın belli olacak babamıza bağlı
Uluslararası Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı 26.02.2009 - 01.03.2009 / İstanbul CNR fuar merkezi
Uluslararası Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı 26.02.2009 - 01.03.2009 / İstanbul CNR fuar merkezi
off ya ne güzel bayılırım fuar gezmeye!aslında gitmek lazım ya ona göre alınacakları seçeriz.
tabi benim için imkansız.
şimdi orda birsürü promosyon üründe dağıtırlar:)
aslında ben eczacılık fuarı ve medist için geliyorum istanbula ama onlar mart ve nisn aylarında!!
bu haldede yollara düşülmezki canım!!
izmirde olsaydı giderdim.
artık benim yerimede gezin
canım nerde oturuyordun sen ;
gelirsin sen ,,, bizi üzmezsin dimi şekercim...
kız ankaralılara inat gelmen lazım..... -tatlicadiarzu-
biletleri nerden alacağız peki,,,,
orasıda çok uzak be güzelim.......
Biz de yarın doktora gideceğiz. 28 de bitti işte.... Darısı 32'ye...
ben demir hapından başka bişey içmiyorum arkadaşlar.
doktor sadece bunu verdi.
sordum kalsiyum magnezyum vermicekmisiniz diye.
oda kasılmaların oluyormu dedi bende yok olmuyor dedim gerek yok dedi.
2 doktorumda öyle söyledi.
bende bişey demedim
canım biletleri kapıdan da alabiliosun girerken yada online da alabilrisin internetten bakmak lazım
canım hadi hayırlısı kuzunu görüceksin süper valla darısı 32, 36 ve doğum haftasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?