2009 Nisan Anneleri buraya

Hoşgeldin canım. Ben de kayboldu bizim ankaralı annişler diyodum.:CüvCüv:

Kaybolmadık tatlım ama evdeki dışardaki işlerden pek vakit kalmıyor. Bi de ben bilgisayar başında oturmayı pek sevmiyorum. Hemen sıkılıyorum. Dışarda görüşmek isterseniz varım şimdiden söyleyim. :içelim:

ayyy ben bi sürü hap içiorum yok magnezyum kalsiyum yok omega 3 yok elevit yok ferrum fort doktor ne verdiyse içiorum napiim bööle şeyler olmas inşallah bebişlerde korkuyorum vallahi.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 AYY ÖLDÜM GÜLMEKTEN ROMANTİK AYUU kaydirigubbakcemile3

öyledir şebek kocam bi de benim hamilelik onu mahvetti ben kiloları 1 er 1 er aldım o 3 er 5 er aldı bakalım doğuruncada lohusa sendromu yaşarsa şaşırmam

Ben de isterdim dışarda buluşmak ama biliyosun bizim hamişlerden şenay ikiz bekliyo o çıkamıyo tuğcecim de çıkamıyo. Bizde artık doğum sonrası bebişlerle buluşucaz inşallah.hihoyyyt

çiçekcim artık ne varsa verdikleri mecbur içicez çok yorum yapmamak lazım arkasından çıkacak aksilikleri düşününce şimdi kuzu kuzu içmeye devam ilaçları.

Herkese günaydın ve bol tekmeli bir gün dilerim:)) Benim bebiş yakın bi zamanda sağ kaburgamı kırabilir, sabah babasına dedim haberin olsun yakında kaburgasız bi karın olcak beni yine severmisin? Ay bütün gece savaştı durdu hiç uyutmadı. Şimdide o uyuyo ben sarhoş gibiyim, uykusuzluktan.

eda_edanur canım eşine bendende yıldızlı 10:) Aman nazar değmesin.

Yarın dr.a gidemeyeceğiz, babamızın sabahtan işi var. Artık haftaiçi salı yada çarşamba gideriz. Öyle alelacele gidince bişey anlamıyorum, geniş vakitte rahat rahat gidip tadını çıkarmak daha güzel. Zaten bizim bebek bu ara bize hiç göstermiyo yüzünü
Buluşmaya gelip gelmeyeceğim yarın belli olacak babamıza bağlı

canım nerde oturuyordun sen ;

gelirsin sen ,,, bizi üzmezsin dimi şekercim...

kız ankaralılara inat gelmen lazım..... -tatlicadiarzu-

Uluslararası Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı 26.02.2009 - 01.03.2009 / İstanbul CNR fuar merkezi

off ya ne güzel bayılırım fuar gezmeye!aslında gitmek lazım ya ona göre alınacakları seçeriz.
tabi benim için imkansız.
şimdi orda birsürü promosyon üründe dağıtırlar:)
aslında ben eczacılık fuarı ve medist için geliyorum istanbula ama onlar mart ve nisn aylarında!!
bu haldede yollara düşülmezki canım!!
izmirde olsaydı giderdim.
artık benim yerimede gezin

april bizimkide akşamları poposunu yada kafasnı tam anlayamadım sağ kaburgamın altından bi çıkarıo acısından kıvranıyorum hafif hafif vuruyorum itiyorum onu yine gitmio inatçı:)

ya zaten bende istanbulda olamam rağmen düşünüorum 26 şubatta başlıo sonuçta bu. doğuma 1 ay kala o kadar kalabalığa girilir mi ya biri karnıma falan çarparsa korkuyorum aslında

ŞİRVAN, april16+, cicekcicek+, demet1, dozkan, eda_edanur, kota, mirage78, poseidon80, resolve31, RUMELİLİ, s_ebru

bu arada eda nın eşini tebrik ediyorum.
benimkide ben haftasonu annemlere gittimde yapmıştı birkere.
ufak tefek şeyleri yapıyo söyleyince ama süreklilik arz etmiyor!
zaten kaptım koyuverdim temizlik işini bok götürüyo benim evi..

canım nerde oturuyordun sen ;

gelirsin sen ,,, bizi üzmezsin dimi şekercim...

kız ankaralılara inat gelmen lazım..... -tatlicadiarzu-

AAA İstanbullular hadi tembellik yapmayın üzmeyin şirvanı en kolay şimdi toplanırsınız.
sonra bebekler olunca evden çıkmak daha zor. ay altını temizliyim, karnınıda doyurayım ,uykusunuda alsın ,çantasını topluyayım ,ay soğuk ,ay sıcak derken çıkılmaz valla evden. tadını çıkarın bizim yerimizede eğlenin hihoyyythihoyyyt

biletleri nerden alacağız peki,,,,
orasıda çok uzak be güzelim.......

canım biletleri kapıdan da alabiliosun girerken yada online da alabilrisin internetten bakmak lazım

Biz de yarın doktora gideceğiz. 28 de bitti işte.... Darısı 32'ye...

canım hadi hayırlısı kuzunu görüceksin süper valla darısı 32, 36 ve doğum haftasına

ben demir hapından başka bişey içmiyorum arkadaşlar.
doktor sadece bunu verdi.
sordum kalsiyum magnezyum vermicekmisiniz diye.
oda kasılmaların oluyormu dedi bende yok olmuyor dedim gerek yok dedi.
2 doktorumda öyle söyledi.
bende bişey demedim

bende sadece demir içiyorum. onu uygun gördüler öyle yapcaz o zaman.

canım benim kasılmalarım kramplarım çok oluodu geceleri ağrıdan uyuyamaz hale gelmiştim ağlıyodum artık doktor kalsiyum magnezyumu o yüzden verdi senin ihtiyacın yoksa vermemiştir

canım biletleri kapıdan da alabiliosun girerken yada online da alabilrisin internetten bakmak lazım

canım hadi hayırlısı kuzunu görüceksin süper valla darısı 32, 36 ve doğum haftasına

Teşekkürler tatlım hepimiz için inşallah.....

Bu arada tembellik etmeyin fuara gidin. Ben burdan fuar tarihini takip ediyordum . Bebeğime bi şeyler almadan önce. Çünkü her şey geçen seneden kalma ürünler. İdil'in, Cicikom'un vs. vs. hem ürünlerini görürsünüz hem de alırsınız işte ne güzel. Bence asla kaçırmayın.Oldukça eğlenceli olur hem de işinizi görür.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…