hosbulduk bursasu ... su olayını sen de dikkate al bence ...daha fazla içmeye çalış...
cicek bu kriz ortamında iyi fikir kız....hamişlere haftada bir damacana satsam krizi fırsata donustururm valla..:)
Vücudunda ödem olanlar 1 bardak ananas suyu için geçermiş. Seminerde söylemişlerdi.
Kızlar bu arada didem de yok bikaç gündür. Haberiniz var mı?
Çiçekcim çok takma kafana. Sen düşündükçe gözünde büyütüyosun onları önemseme. Öylesine insanlar gelicek Allah rızası için yemek yapıcan yiyip gidcekler diye düşün. Sen saygıda kusur etme yeter bence. Eşine karşı ayıp olur, edanın dediği gibi o seni yalnız bırakmadı bu kadarcık bi isteğide çok görme bence...
Vücudunda ödem olanlar 1 bardak ananas suyu için geçermiş. Seminerde söylemişlerdi.
Kızlar bu arada didem de yok bikaç gündür. Haberiniz var mı?
Çiçekcim çok takma kafana. Sen düşündükçe gözünde büyütüyosun onları önemseme. Öylesine insanlar gelicek Allah rızası için yemek yapıcan yiyip gidcekler diye düşün. Sen saygıda kusur etme yeter bence. Eşine karşı ayıp olur, edanın dediği gibi o seni yalnız bırakmadı bu kadarcık bi isteğide çok görme bence...
kızlar ben kayınvalidem kayınpederim ve görümcelerimle 2 aydır görüşmüorum belki hatırlıosunuz kavgalıyız onlar yüzünden taşındık falan. şuan tatildeler ama dönüşlerinde eşim bize yemeğe çağırıcak onları. nefret ediyorum hepsinden çok densiz cahil insanlar kasılıyorum istemiyorum ama eşim kırılmasın diye bişey diyemedim. inşallah o gün çabuk geçer yüzlerini gördüğümü düşününce fena oluyorum.
kızlar bi sorun var yeni mesajları görebilmem için mesaj yazmam gerek bu mesaj ciddiye almayın ok
seni çok iyi anlıyorum tatlım.hiç gelmelerini istemiyor insan.konuşmak istemiyor.her sölediklerine uyuz oluyor.ama artık sabret çok fazla konuşma.
zaten sorular fiks başta nasıl gidiyo hamilelik falan filan.
tabi muhabbet enin sonunda yaşanılan problemlere gelir.o zamanda fazla yorum yapmazsın.konuştukça mesele uzar.ne acıdır ki onlar senin akraban oluyor ve şimdi çocukta olursa onunda dedesi babaannesi.
ama eşini takdir ettim seni sorunlardan uzak bi yere taşımış.
en azından 2 ay kafanı dinlemişindir.ama tabi bende çok görüşmesemde aklımın bir köşesinde hep yaşanılanlar oluyo bide aman gelmeseler bari falan diyorum hep.
sen aynı evdemiydin onlarla?
aynı apartmandamıydın?
ayno apartmandaydık canım zaten uzun süredir süregelen problemler vardı kayınvalidem kayınpederimi bana karşı doldurmakla meşguldü en sonnda patladık ve ben kayınpederle tartıştım çünkü bana bağırdı bende haddini bil sen kim olursan ol bana bağıramazsın dedim ve evlerini terkettim ondan sonra taşındık rahattık tabii onlar bu olaydan sonra kendileirni kaybettiler çünkü eşimde küstü onlara. neyse eşim konuşmaya başladı 1 ay önce beni ona kötülemeye çalışmışlar izin vermemiş rezil oldular yani iyice. şimdide boyunları bükük bi şekilde bana gelicekler ama ben yine dik karşıliicam onları güzel yemeğimi yapıp adam gibi ağoırliicam fazla yüzgöz olmiicam sadece eşimin gönlü olsun o yeter.
HERKEZLERE MERHABALAR .....
arkadaşlar bişey sormak istiyorum . daha ilk bebeğim olduğu için acemilik başa bela herşeyden çok korkar oldum (tabi hamilelğimin ilk dört ayı tehlikeli geçtiği için) dün akşam yattığım yerde hareket ettiğim anda ağrıdığını ve kasıldığını farkettim sağdan sola dönerken bile ağrım oluyordu erkenden yattım uyudum bu yüzden hatta ama bişeyi farkettim ağrım olduğu sıralarda bebek baya aşşağıdaydı hatta bebek kasıklarıma baskı yaptığı için ağrım olduğunu düşündüm çok şükür sabah kalktığımda bişeyim yoktu ama kalmamıştı ama dün akşam aklımda bir sürü senaryo kurdum durdum kötüydü yani sizlerde böle şeyler yaşıyormusunuz ? ben mi abartıyorum annem tabi ki artık ağrıların olacak diyor ama bu bebek beni paranoyaklaştırdı iyce
canım mesaj yazmak yerine F5 bas yada - ekrandan yenile kısmını tıklaki , sayfan yenilensin .
aynen canım!
sen daima dik ol.kendinden emin yap yemeğini güzelce hazırlan mutlu aile tablosu çiz..
boşver ayda yılda bir görürsün olur biter.
yanlız ben çok imrenirdim eşinin ailesiyle çok iyi anlaşan arkadaş gibi olan insanlara ama bana nasip olmadı artık bu saatten sonrada zor!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?