2009 Nisan Anneleri buraya

sevindim komşu şekerinin ii çıkmasına maşallah

şirvan boran biraz sölemsi zor kaba geliyor kulağa
baran daha güzel bence

banada biraz öyle geliyor
birde boran yazanlar kesin baran diye yazacaktır,,,,
o da karışıklığa neden olacaktır.

çok saol cnm....
bu dr.a daha yeni gidiyorum benim dr.vefat edince daha alışamadım byna bakalım daha çatlaklıkları var mı

vefat mı etti çokmu yaşlıydı?
valla benim burdaki doktor biraz çatlak gibi.
ama aydındaki çok sakin mülayim.sorduğum soruları yanıtlıyo.soru sorunca can kulağıyladinliyor.
ama burdaki 2 soru sorup konuşunca ooo bakıyorum gene dersine iyi çalışmışsın falan diyo.
bide ilkbaşlarda çok hızla kilo aldım ben bana sen böyle kilo alırsan hastaneye seni vinçle taşırız ona göre dedi.

Akşama misafirim gelecek...iki saattir mamaları hazırlıyom yoruldum... valla ne zormuş uzun zamandır misafir ağırlamıyordum unutmuşum :)

Bebeğin aşağı kayması konusunda ...ben cok oturursam ayaga kalktığımda resmen kasikların uzerinde oturuyor gibi geliyor ama korkulacak bir şey yok sanırım

Islak mendil konusunda gecen sene ablam doğum yaptıgında dr. uni ile başlayan urunu önermiş ama daha ziyade ıslak pamukla tmizlemesini tavsiye etmişti bir yaşından sonra alkolsuz diüer urunleri rahat kullanabilirmişiz nasipse.

sevrey gozun aydın şeker konusunda

İsim olarak biz tamamen kararsızız ben son zamanlarda Şimal ismini dusunmeye basladım ama ailenin buyuklerinin dili donmez soyleyemezler :)

sev_rey

şekerinin iyi cıkmasına sevındım..................

KIZLAR YARIN BULUŞUYORSUNUZ SİZE İYİ SOHBETLER BOL BOL RESİM CEKİLİN....
TATLIYI COK KAÇIRMAYIN BUDA URLA İÇİN yemeyi unutmayın..................................

hepinizi öpüyorum
iyi hafta sonları ben birazdan cıkacagım..............

yok çok gençti 36 yaşındaydı.
ben Medicana' ya gidiyorum yılbaşı gecesi evinde ölü bulunmuş sebebinide açıklamadılar işte şimdi aynı hstde başka dr.gidiyorum ben

İsim olarak biz tamamen kararsızız ben son zamanlarda Şimal ismini dusunmeye basladım ama ailenin buyuklerinin dili donmez soyleyemezler :)

kuzenımın kızının adı şimal........

cok güzel tabi
evet misafir konusunda katılıyorum artık hemencik yoruldugumuz için olmuyor artık
dün akşamda bizde vardı gece saat 12:00 de gittiler uykumda geldi ölecektim hemen yattık......

ama ben buralar herkese gelin diyoum yoksa şöyle 15-20 gün sonra yapamam artık yarında misafir gelebilir ama kesin degil.....

evime gisdince bi süpürcem bi toz alcam tamam
camlarımı carşamba akşam üstü sildim....

akşama yine ne pişircem derdi var bende................

bende isim konusunda çok çekenlerdin. benim ismimide çoğu insan söyleyemez.

kayınvalidem bile söyleyebiyor hala(nerdeyse 4 senedir tanıyor beni)

ama benim hoşuma gidiyor,,, ismin beğeniyorum, iyiki bu ismi koymuşlar bana....

hatta eşim oğlanın ismini ŞİVAN mı koysak dedi ...

urla, bursasu+, Esennn, etoprak, iyuksel, poseidon80, RUMELİLİ, sev_rey, sinemsin2811, s_ebru, ŞİRVAN+

kızlar ikizlerimizin annesi yok dünde yoktu sanırım................

şevvalde güzel isim cnm
kızlar kuaföre gitçem üşeniyorum yaa
yarın buluşanlar bol bol foto çekinin merakederiz
şimdilik bende kaçıyorum iyi haftasonları kızlarr

EVET MİSAFİR AĞIRLAMAK ÇOK AĞIR GELİYO ...
HELE BİDE HAFTA İÇİYSE.....
ZATEN İŞTEN GELDİKTEN SONRA BELİM VE SIRTIM AĞRIYORR
SİZİN DE OLUYOR MUU... UFFF

aşk-ı memnu izleyen varmı
peykerin bebeği çok tatlıydı ya!!!
evide çok güzel valla çok modern bebeğin odası falan tam sitediğim gibiydi.

şevvalde güzel isim cnm
kızlar kuaföre gitçem üşeniyorum yaa
yarın buluşanlar bol bol foto çekinin merakederiz
şimdilik bende kaçıyorum iyi haftasonları kızlarr

hadi size iyi tatiller ;
temizlik cadısı yorma sakın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…