çok saol ŞirvanCım....GÖZÜN AYDIN BAKALIM ,
BU SON TESTİ DE BAŞARIYLA GEÇTİNİZ.
BAKALIM DÖNEM SONUNDA SİZE NASIL BİR HEDİYE VERİLECEK.
OLSUN HEDİYELERİN HEPSİ GÜZELDİR.
şirvan boran biraz sölemsi zor kaba geliyor kulağa
baran daha güzel bence
bence çok güzel bir isim , Şevval Sam' ı çok beğenirim ben çok güzel bir kız olur inş....bence de boran ın sölemesi biraz kaba geliyo kulağa baran daha güzel
biz de kızımıza şevval düşünüyoruz teyzeleri o nasıl?
herkese slm güzel hamişler .......
benim keyfim çok yerinde dün 100 lük şeker yüklememi yaptırdım. Drum hadi şeker den yırttın tebrik ederim dedi.
Geçmişi fazla okuyamadım çok yazmışsınız ne güzel .....
herkese slm güzel hamişler .......
Benim keyfim çok yerinde dün 100 lük şeker yüklememi yaptırdım. Drum hadi şeker den yırttın tebrik ederim dedi.
Geçmişi fazla okuyamadım çok yazmışsınız ne güzel .....
şirvan boran biraz sölemsi zor kaba geliyor kulağa
baran daha güzel bence
çok tşk ederim komşum.sevindim komşu şekerinin ii çıkmasına maşallah
çok saol cnm....
bu dr.a daha yeni gidiyorum benim dr.vefat edince daha alışamadım byna bakalım daha çatlaklıkları var mı
yok çok gençti 36 yaşındaydı.vefat mı etti çokmu yaşlıydı?
valla benim burdaki doktor biraz çatlak gibi.
ama aydındaki çok sakin mülayim.sorduğum soruları yanıtlıyo.soru sorunca can kulağıyladinliyor.
ama burdaki 2 soru sorup konuşunca ooo bakıyorum gene dersine iyi çalışmışsın falan diyo.
bide ilkbaşlarda çok hızla kilo aldım ben bana sen böyle kilo alırsan hastaneye seni vinçle taşırız ona göre dedi.
sevrey gozun aydın şeker konusunda
İsim olarak biz tamamen kararsızız ben son zamanlarda Şimal ismini dusunmeye basladım ama ailenin buyuklerinin dili donmez soyleyemezler :)
sevrey gozun aydın şeker konusunda
İsim olarak biz tamamen kararsızız ben son zamanlarda Şimal ismini dusunmeye basladım ama ailenin buyuklerinin dili donmez soyleyemezler :)
Akşama misafirim gelecek...iki saattir mamaları hazırlıyom yoruldum... valla ne zormuş uzun zamandır misafir ağırlamıyordum unutmuşum :)
Bebeğin aşağı kayması konusunda ...ben cok oturursam ayaga kalktığımda resmen kasikların uzerinde oturuyor gibi geliyor ama korkulacak bir şey yok sanırım
Islak mendil konusunda gecen sene ablam doğum yaptıgında dr. uni ile başlayan urunu önermiş ama daha ziyade ıslak pamukla tmizlemesini tavsiye etmişti bir yaşından sonra alkolsuz diüer urunleri rahat kullanabilirmişiz nasipse.
yok çok gençti 36 yaşındaydı.
ben Medicana' ya gidiyorum yılbaşı gecesi evinde ölü bulunmuş sebebinide açıklamadılar işte şimdi aynı hstde başka dr.gidiyorum ben
sev_rey
şekerinin iyi cıkmasına sevındım..................
KIZLAR YARIN BULUŞUYORSUNUZ SİZE İYİ SOHBETLER BOL BOL RESİM CEKİLİN....
TATLIYI COK KAÇIRMAYIN BUDA URLA İÇİN yemeyi unutmayın..................................
hepinizi öpüyorum
iyi hafta sonları ben birazdan cıkacagım..............
şevvalde güzel isim cnm
kızlar kuaföre gitçem üşeniyorum yaa
yarın buluşanlar bol bol foto çekinin merakederiz
şimdilik bende kaçıyorum iyi haftasonları kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?