2009 Nisan Anneleri buraya

eşimin yarın işe gitmesi gerekiyormuş 2-3 saatliğine çok sevindim ben de buluşmaya gelirim o orada :)
onu evde bırakıp gelince aklım onda kalıyordu...

ana herkez nereye gidiyo erkenden!
tabi saat 4 de mesaisi bitiyo herkezin biz bıraksalar gceyarısına kadar çalışcaz.
iyi tatiller bakalım!!
temizlik yapıpta sinir etmeyin beni ya..
zaten yapamıyorum bide cam falan siliyo hatun ya!!
nazar değmesin tabikide gözümüz yok:)

bu arada kızlar bugün acayip şiş hissediyorum kendimi karnım şu anda çok gergin!
bendir gibi gerildim yani.
çok rahatsızlık veriyo bu durum bana...

EVET MİSAFİR AĞIRLAMAK ÇOK AĞIR GELİYO ...
HELE BİDE HAFTA İÇİYSE.....
ZATEN İŞTEN GELDİKTEN SONRA BELİM VE SIRTIM AĞRIYORR
SİZİN DE OLUYOR MUU... UFFF
OLUYO YAA OLMAZMI... hem sırtım hemde meşhur kaburgalarım ağrıyo sağ tarafım sırtımında kaburgamında sağı ağrıyop bebekte orda duruyo orda tepiniyo yaramaz

valla yaa cam filan ya tamam bişey olmuyor da ya olursa riske girmeye değermi.. bilmiyorum kızlarhiç gerek yok bence hele halı filan silkeliyodu urla inşallah artık silkelemiyordur. -tatlicadiarzu-

kimsecikler kalmadımı pişşt
bende çıkayım ozaman bir müddet.
aylık dergilerim geldi kargodan onları karıştırayım.
birazda şu raporlarla meşgul olayımm.
öpüldünüz..

silkelemiyorum canım ama
sanki temızlenmiyormuş gibi... geliyor

Kızlar ben de cıkıyom dayanamadım bir cesit daha yapayım..zaten gec oldu ay anca hazırlanırım kagnı gıbiyim zaten...

Hepiizi optum yarın bulusanlar bizim icin de gobekleri tokuşturun...

Hemsom didem yine yoksun gel bacım dogurmadan biz de buluşalım...

canımm çok sevindim. 3. Kattamı buluşuyoruz.

hımmm. Nasıl yapalım gerçekten direk 3. Kata mı çıkalım.

evet kızlar direk 3. Kata çıkın ve geniş bir masada oturun.....

Gerçi gene ilk ben gelirim ,, ama neyse ............

Yarın yoklama yapıcam ona göre fire istemiyorum........

bu arada kendimi tanıtmama gerek varmı,,,,
Koca göbeğimizden kesin tanırsınız birbirimizi

slm kızlar ben gelrim. 15 gün izne ayrıldım, oyüzden giremiyordum . halen izinliyim. oğlu evde sıkılınca babasının iş yerine ziyarete geldik. gelmişken sizlere de bakayım dedim. tuhaf bi laptopu var yazmakta zorlanıyoru. şmdilik benden ba kadar en iyisi geçmişi okuyum, yarın buluşacaklar, şimdiden iyi eğlenceler. bu sefer izi anmayı unutmayın bari.:dilcikar:
hepinizi öptüm.a.s.

kızlar ben oğluma şimdilik arda ismini koyamaya karar verdim
siz ne düşünüyosunuz
sizler ne yaptınız isim konuusunu

Ben Arda ismini severim.Bence güzel yani.Benim oğlumun adı en başından belliydi zaten.Doruk olacak oğlumun adı.

Canım şekerinin iyi çıkmasına sevindim.Ben de şekerden yırtanlardanım.

Kızlar akşam misafirlerim geliyor.11 kişi gelecek ve gelenler kayınpederimin dayısı falan.Benim için biraz sıkıcı ve yorucu bir akşam olacak yani.Zaten pastaydı temizlikti derken şimdiden yoruldum

Yarın buluşacaklara iyi eğlenceler ve bol sohbetler:)

cnm çok tşk ederim.
Allah sana kolaylık versin zor işin ben eve gidince hemen dinlenme pozisyonu alıyorum, sen o kadar kişiyle nasıl başa çıkacaksın.
yarın buluşacak herkese şimdiden güzel eğlenceler inş.havada güzel olur.

HOŞGELDİN CANIMM MERAK ETMİŞTİK.. bu arada klavyeye alışamadığın belli yazılar yarımyamalak gelmiş zor çözdüm. sende öğrencilerle birlikte mi tatil yapıyorsun oh ne güzel yaa . vvalla bende öle bi iş bulsan bende çalışırdım. ama bi<im şartlar daha ağır mesayi uzun o yüzden doğumda bırakıcam işihihoyyyt

Yarın buluşacaklara iyi eğlenceler...
Çok sıkıcı bigündü
İşyerinde uyuyacaktım neredeyse...
Kendimi çok yorgun ve halsizhissediyorum nedense...

s ebru canim tesekkur ederim sorumu cevaplamissin ama ben sana birkac soru daha soracam simdiden tesekkur ederim medipolde vizite kagidi yada baska birseyler istiyorlarmi yoksa sadece kimliknumaran yeterli oluyormu birde randevulari ne kadar once almak gerekiyor orasida baya yogun bir hastane sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…