s ebru canim tesekkur ederim sorumu cevaplamissin ama ben sana birkac soru daha soracam simdiden tesekkur ederim medipolde vizite kagidi yada baska birseyler istiyorlarmi yoksa sadece kimliknumaran yeterli oluyormu birde randevulari ne kadar once almak gerekiyor orasida baya yogun bir hastane sanirim
sagol canim benim isler biraz karisikta benim ssk ankaradaki kendi sirketimizden gozukuyor onun icin fakstan istemem gerekiyor yada daha onceden postayla filan gelecek neyse bir cozum bulacaz artik tekrar tesekkurler
sagol canim benim isler biraz karisikta benim ssk ankaradaki kendi sirketimizden gozukuyor onun icin fakstan istemem gerekiyor yada daha onceden postayla filan gelecek neyse bir cozum bulacaz artik tekrar tesekkurler
medicalparkta vizite kağıdı istemiyorlar,, sağlık karnen ve kimliğin yetiyor....
kızlar benim buluşmaya gelişim yalan oldu galiba
akşam arabayla otoparktan çıktıktan sonra ilerde yolda kapan varmış farketmedik
lastiklerin üçü birden patladı.tamirci filan aradık ama akşam olduğu için kapanmışlardı
sonra kaskoyu aradık çekici yollıcaklardı hava çok soğuktu ben üşüdüm die döndüm eve taksiyle ama kociş hala uğraşıo tutanaktı fotoğraftı bilmem ne
yazık onun da üstü incecikti üşütmese bari aşkım
işte böle kızlar. eğer otobüsle gelmeye razı olursa kociş gelcem. çok istiyorum çünkü gelmeyi
şemsamer merak etttik seni cnm kendine iii bakslm kızlar ben gelrim. 15 gün izne ayrıldım, oyüzden giremiyordum . halen izinliyim. oğlu evde sıkılınca babasının iş yerine ziyarete geldik. gelmişken sizlere de bakayım dedim. tuhaf bi laptopu var yazmakta zorlanıyoru. şmdilik benden ba kadar en iyisi geçmişi okuyum, yarın buluşacaklar, şimdiden iyi eğlenceler. bu sefer izi anmayı unutmayın bari.:dilcikar:
hepinizi öptüm.a.s.
Ben Arda ismini severim.Bence güzel yani.Benim oğlumun adı en başından belliydi zaten.Doruk olacak oğlumun adı.
Canım şekerinin iyi çıkmasına sevindim.Ben de şekerden yırtanlardanım.
Kızlar akşam misafirlerim geliyor.11 kişi gelecek ve gelenler kayınpederimin dayısı falan.Benim için biraz sıkıcı ve yorucu bir akşam olacak yani.Zaten pastaydı temizlikti derken şimdiden yoruldum
Yarın buluşacaklara iyi eğlenceler ve bol sohbetler:)
evet benim bir takım sorularım var;
1-ateş ölçer alan varmı?
2-kulaktan ölçenmi iyidir koltuk altındanmı?
3-dün migrosda dolaşırken çocuk bezi reyonuna uğradım yeni doğan ultra prima 2-5 kg ve 3-6kg var hangisinden almam lazım?fiyat 20,5 tl iyimidir.daha ucuza bulan varmı?
4-ıslak medilleri şimdiden stoklasam olurmu?en iyisi pempers mış siz ne düşünüyosunuz?
daha çok var ama şimdilik bunları yanıtlarsanız sevinirim..
offfffffff doğumdan sonra bebeğini kaybeden bi annenin bebeğine mektubunu okudum ağlamaktan öldüm yaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben kayınvalidem kayınpederim ve görümcelerimle 2 aydır görüşmüorum belki hatırlıosunuz kavgalıyız onlar yüzünden taşındık falan. şuan tatildeler ama dönüşlerinde eşim bize yemeğe çağırıcak onları. nefret ediyorum hepsinden çok densiz cahil insanlar kasılıyorum istemiyorum ama eşim kırılmasın diye bişey diyemedim. inşallah o gün çabuk geçer yüzlerini gördüğümü düşününce fena oluyorum.
kızlar okadar moralim bozukki
anlatamam
karnımdan sonra popomda çatlamış bu ne ya insanın poposu çatlarmı yaaaaaaaa
sağ popomda ince ince mor çizgiler olmuş ve aynı bacağımda mor mor şeyler çıkmış
vücudum harabeye döndü
kendimi çok kötü hissediyoorum
ya yanlış şeyler düşünmeye başladım
ne vardı çocuk yapacak gibi offf offf
kızlar bu saat oldu uyuyamadım.canım çok sıkkın senağlama
bugün randevumuz vardı.bebeğimiz 1 kiloya anca gelebildi,4 boyutludada görme şansımız oldu ama haftasıyla çok uyumlu değil daha kas yapısı tamamlanmamış.
suratı neredeyse kemik gibiydi.onu öyle küçücük görünce çok moralim bozuldu.ayrıca test günümüzdü ve sonuçlarım her ay olduğu gibi bu ayda şiddetle yükselmeye devam etmiş..senağlamasenağlama
artık kadın doğumada testler için dahiliyeyede 2 haftada bir gideceğim.tiroit yükseldikçe hem bebeğim gelişimini tamamlayamıyor hemde erken doğum tehlikesi var.
dr ne yap ne et gerekirse kalkma ama en az 3 hafta daha doğurmamaya çalış dedi :çok üzgünüm:
ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var.3 haftada tamamlanır işallah bebeğimin gelişmesi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu saat oldu uyuyamadım.canım çok sıkkın senağlama
bugün randevumuz vardı.bebeğimiz 1 kiloya anca gelebildi,4 boyutludada görme şansımız oldu ama haftasıyla çok uyumlu değil daha kas yapısı tamamlanmamış.
suratı neredeyse kemik gibiydi.onu öyle küçücük görünce çok moralim bozuldu.ayrıca test günümüzdü ve sonuçlarım her ay olduğu gibi bu ayda şiddetle yükselmeye devam etmiş..senağlamasenağlama
artık kadın doğumada testler için dahiliyeyede 2 haftada bir gideceğim.tiroit yükseldikçe hem bebeğim gelişimini tamamlayamıyor hemde erken doğum tehlikesi var.
dr ne yap ne et gerekirse kalkma ama en az 3 hafta daha doğurmamaya çalış dedi :çok üzgünüm:
ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var.3 haftada tamamlanır işallah bebeğimin gelişmesi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım düşünme sakın ne olursun bak ben düşündüm düşündüm en sonunda kendime zarar verdim.
dr a bugün sordum hepatit bulaşıcı olduğundan ve bebeğimin bağışıklık sistemi gelişmediğinden doğumdan sonra bi aşı yapılıyomuş 2. aşıdan sonra anca onlarla görüşebilirmişim.daha önce söylemiştim hatırlarsınız belki eltimin yenidoğan çocuğu sarılık diye..3 aydır hasta olduğu için kimlere bulaştı bilemiyorum,zaten sevmiyorum biliyosun banada bahane oldu.yüzlerini görmüyorum.
ama sen şu an büyüklük yapmak zorundasın,onlar sana geliyor.katlan bikaç saat benimkiler geldimi aylarca kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?