2009 Nisan Anneleri buraya

yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
Evet vizite kağıdı her sefer de götürüyorum
Ama geçen cumartesi gitmiştim, vizite kağıdı almayı unutmuşum şirketten, faksla yollayabilirsiniz dediler yine ssk ücreti ödeyerek muayene oldum. Pazartesi günü şirketten faksladık.
Bayağı yoğun bir hastane devlet hastanesini aratmıyor diye şikayetler oluyor :)
Benim doktordan ben 2 hafta önce falan randevu aldığım da istediğim zamana yer bulabiliyorum. Daha geç olursa onları verebileceği tarihlerle idare ediyorum. Ama mesela detaylıya da ben medipol de girdim. Onun için 1 ay önceden zor yer bulmuştum. Bazı doktorlar daha yoğun oluyormuş. Onlara yer bulmak daha zor olabilir. Ama ben doktorumu seviyorum herşeyi pat pat sölüyor ama iyi. Ufak bi aksaklık bile görse hemen nasıl sorun yaratabileceğinden bahsediyor beni de uyarıyor. Her türlü senaryo hakkında bilgilendiriyor.

Son düzenleme:
sagol canim benim isler biraz karisikta benim ssk ankaradaki kendi sirketimizden gozukuyor onun icin fakstan istemem gerekiyor yada daha onceden postayla filan gelecek neyse bir cozum bulacaz artik tekrar tesekkurler

sagol canim benim isler biraz karisikta benim ssk ankaradaki kendi sirketimizden gozukuyor onun icin fakstan istemem gerekiyor yada daha onceden postayla filan gelecek neyse bir cozum bulacaz artik tekrar tesekkurler

hımm o kötüymüş. seni zorlayabilir o zaman. :çok üzgünüm:

medicalparkta vizite kağıdı istemiyorlar,, sağlık karnen ve kimliğin yetiyor....

SLM KIZLAR oğluşumla geziyoruz bu ara 15 tatilde fazla takılamayacam sanırım merak etmeyin.......................bu gün suluhana gittim bebek şekeri sepeti ALDIM 15 TL...................
50 tane tülden kese 5 tl,50 tane emizik 6 tl,lavanta aldım 2 milyonluk sonra arkadaşlarla oturup yaptık çok şirin oldu bide çikolata alırım hastane için bu işte tamam.................................ucuza malettik çok şık oldu heheh.....................

urla yorma kendini yine ne ikidebir cam siliyon kıs sen....................................

istanbullular buluşun bakalım resimleri unutmayın..................

öpüyorum hepinisi.........................

kızlar benim buluşmaya gelişim yalan oldu galiba
akşam arabayla otoparktan çıktıktan sonra ilerde yolda kapan varmış farketmedik
lastiklerin üçü birden patladı.tamirci filan aradık ama akşam olduğu için kapanmışlardı
sonra kaskoyu aradık çekici yollıcaklardı hava çok soğuktu ben üşüdüm die döndüm eve taksiyle ama kociş hala uğraşıo tutanaktı fotoğraftı bilmem ne
yazık onun da üstü incecikti üşütmese bari aşkım
işte böle kızlar. eğer otobüsle gelmeye razı olursa kociş gelcem. çok istiyorum çünkü gelmeyi

canım görülmemiş kaza işte;
tatlım yarıniçin gelirsen bizi mutlu edersin, gelemezsende sağlık olsun ne yapalım...,
bir dahaki seferlere

şemsamer merak etttik seni cnm kendine iii bak

11 kişimi kolay gelsin cnm
benanber isim kararsızım yaa çok zormuş bu iş

1. ve 2. soruya cevap-ben ateş ölçer aldım. Gittiğimiz gebelik seminerinde kol altından yada kulaktan ölçmemizi önerdiler. Kulaktaki 3saniyede ölçüyomuş. Kol altı biraz sürermiş bebeği zaptedmek açısından o belki zor olabilir. Makattan ölçen aletleri tavsiye etmiyolar ilerki yaşlarında çocuklarda sorun olabiliyormuş.
3.soruya cvp- ben daha bez almadım son ay bebeğin kilosuna göre alıcam. heryerde market var, acilde lazım olsa alabiliriz. 2-5 ten belki 1 paket alıp sonrasında 3-6 ile devam edebilirim. 15 tl. ye gördüm B.M de:)
4.soruya cevap-Bence onlarıda stoklamaya gerek yok yani şehirde yaşıyoruz heryerde var artık. Yine seminerdeki cilt uzmanı dr. ilk 40 gün su ısıtıp bi şişede muhafaza etmemizi pamukla ve o suyla silmemizi önerdiler. Ayrıca kaka yaptıklarında da her defasında popolarını yıkamamızın daha sağlıklı olduğunu ve tabiki iyice kurulamak gerekiyormuş pişik olmasın diye. Sonrasında da pişik kremi sürmeliymişiz. Ama marka olarak en çok önerilen uni. Tabiki bez konusuda bu ıslak mendil konusuda deneyerek anlaşılacak bişey. Her marka her bebeğe iyi gelmiyo. O nedenlede ilk başta stok işi pekte doğru değil.
Erkek bebeklerle, kız bebeklerin temizliği birbirinden farklıymış. Buradan anlatması biraz zor oluyo. Dikkat etmemiz gereken bi konu. Dr.larımız bu konularda zaten hastaneden çıkmadan bizi bilgilendirirler sanırım.

offfffffff doğumdan sonra bebeğini kaybeden bi annenin bebeğine mektubunu okudum ağlamaktan öldüm yaaaaaaaaaaaaa

Canım ya okuma öyle şeyler. Seni mutlu etcek olumlu şeylerle ilgilen. Çoğu gitti azı kaldı. Kazasız belasız bitircez işallah hamileliğimizi.

Kızlar bugün öğlene kadar iyiydim, uykusuzluk dışında. Öğleden sonra bana bişeyler oldu. Bebek garip garip hareket etmeye başladı. Çok can acıtıcıydı. Sanırım yer değiştirdi. Ne nefes alabildim ne oturabildim kabus gibiydi. Şu saat oldu hala da rahatlamış değilim. Çok da sancı yaptı alttan sanırım baskı yapıyo ben ayağa kalkıncada sancı olarak hissettim. Umarım yarın sabah kalktığımda bu sıkıntı geçmiş olur. Bir ara çok ciddi korktum. Daha çok zaman var bu kadar geldik kazasız belasız Allah hepimize tamamlamayı nasip etsin.

11 kişimi kolay gelsin cnm
benanber isim kararsızım yaa çok zormuş bu iş[/QUOTE]

Atlattım misafir işini.Tahmin ettiğim kadar yorucu olmadı ama yine de bu gece hemen uykuya dalacağım:)

kızlar bu saat oldu uyuyamadım.canım çok sıkkın senağlama
bugün randevumuz vardı.bebeğimiz 1 kiloya anca gelebildi,4 boyutludada görme şansımız oldu ama haftasıyla çok uyumlu değil daha kas yapısı tamamlanmamış.
suratı neredeyse kemik gibiydi.onu öyle küçücük görünce çok moralim bozuldu.ayrıca test günümüzdü ve sonuçlarım her ay olduğu gibi bu ayda şiddetle yükselmeye devam etmiş..senağlamasenağlama
artık kadın doğumada testler için dahiliyeyede 2 haftada bir gideceğim.tiroit yükseldikçe hem bebeğim gelişimini tamamlayamıyor hemde erken doğum tehlikesi var.
dr ne yap ne et gerekirse kalkma ama en az 3 hafta daha doğurmamaya çalış dedi :çok üzgünüm:
ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var.3 haftada tamamlanır işallah bebeğimin gelişmesi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım düşünme sakın ne olursun bak ben düşündüm düşündüm en sonunda kendime zarar verdim.
dr a bugün sordum hepatit bulaşıcı olduğundan ve bebeğimin bağışıklık sistemi gelişmediğinden doğumdan sonra bi aşı yapılıyomuş 2. aşıdan sonra anca onlarla görüşebilirmişim.daha önce söylemiştim hatırlarsınız belki eltimin yenidoğan çocuğu sarılık diye..3 aydır hasta olduğu için kimlere bulaştı bilemiyorum,zaten sevmiyorum biliyosun banada bahane oldu.yüzlerini görmüyorum.
ama sen şu an büyüklük yapmak zorundasın,onlar sana geliyor.katlan bikaç saat benimkiler geldimi aylarca kalıyor...

canımcım o kadar canım sıkkınki bebeğim gelişsinde vücudumun her yarı çatlasın isterse diyorum.sakın bunları düşünme bünye işte doğumdan sonra kremler felan uğraşır gideririz çatlakları tek derdimiz bu olsun..
moralini bozma inan benim gönderdiğim resimlerden sonra şu an karnım haritaya döndü ama umurumda değil yeterki içindeki sağlıklı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Canım geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun. Çok yorma kendini, yat dinlen. 3 haftacık çok uzun bi zaman değil, eminimki bebişin sağlıkla doğacaktır. Annen, kardeşin falan müsait olan birileri varsa, yanında dursunlar bence bu dönemde yalnız kalma.a.s.

Herkese Günaydın:)) Hala kimsecikler yok gerçi. Ben dünkü sancılardan sonra hala kötüyüm. Gecede kabus gibi zor geçti. 5 dak. uyumadım. Kocişi işe gönderdim, kahvaltı yaptım şimdi biraz uzanim diyorum ama ne yerde durabiliyorum ne gökte. Bebek hala anormal bi şekilde yer değiştirmeye devam ediyo. Niye böyle yaptı bilmiyorum, çok huzursuz sürekli yer değiştirmeye çalışıyo alanı daraldığı içinde sıkıntı veriyo.
Her dakika, bebeklerimizi sağlıkla zamanında doğuralım diye dua etmekten bi hal oldum, umarım sonunu hayırlısıyla görürüz:Saruboceq:

canım çok üzüldüm gıdana dikkat et şu birkaç hafta yat ve bebek için en besleyici neler varsa yumurta peynir yoğurt süt sebzeler onları ye. Allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun onu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bebişin için dua edicem:Saruboceq:

bak bu doktorun söyledikelrini o eşşeklere aynen ilet de yine eşşkelik yapıp gelmesinler bi zahmet. biliorum canım bu cuma geliolar görev olarak düşünücem bunu ve evimin huzuru bozulmasın diye bu görevi yerine getiricem:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…