Günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadım çok işim var kimler gelicek buluşmaya ben geliyorum. şirvan toprak ve s_ebru kesin diye biliyorum doğrumu
kızlar bu saat oldu uyuyamadım.canım çok sıkkın senağlama
bugün randevumuz vardı.bebeğimiz 1 kiloya anca gelebildi,4 boyutludada görme şansımız oldu ama haftasıyla çok uyumlu değil daha kas yapısı tamamlanmamış.
suratı neredeyse kemik gibiydi.onu öyle küçücük görünce çok moralim bozuldu.ayrıca test günümüzdü ve sonuçlarım her ay olduğu gibi bu ayda şiddetle yükselmeye devam etmiş..senağlamasenağlama
artık kadın doğumada testler için dahiliyeyede 2 haftada bir gideceğim.tiroit yükseldikçe hem bebeğim gelişimini tamamlayamıyor hemde erken doğum tehlikesi var.
dr ne yap ne et gerekirse kalkma ama en az 3 hafta daha doğurmamaya çalış dedi :çok üzgünüm:
ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var.3 haftada tamamlanır işallah bebeğimin gelişmesi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
meraba kızlar
sinehas üzüldüm gelişmelere ama sen moralli olmak zorundasın
keciboynuzu pekmezi alıyorsun içine bol miktarda ceviz dövüp koyuyorsun her sabah 1 cay bardagı içiyorsunnnnnnnnn:::))))) unutma sonra ben sana içine eklemen için bişiler daha söyleyecegimmm
bebiş beslenecek inan bana::::)))
sinehas cnmm çok üzüldüm ama sakın moralini bozma bebeğinin etkileme tamammı
hep iyi olacağını düşün iyi şeyler düşünki iyi olsun
mesela bir bardak süt içerken içinden böyle düşün
şimdi ben bunu içeceğim ve bebeğim inanılmaz beslenecek bütün vitaminler ona gidecek ne yersen ye ne içerssen iç hep böle olumlu düşün tamammı cnm
inşallah bebeğin olması gereken zamanda gelir ve sağlıklaa
didemcim demir bebeğe maşallah cnm iyi besliyosun bebişi böle giderse normal biraz zor doğurusun :))
sağol hayatım biz gün olarak yakınız o yüzden merak ettim en son kontrolde senin bebiş kaç gr dı?
1 kilo haftasına göre az değil dimi?
isterse 1.5 kilo doğsun bebişim yeterki gelişimini tamamlasın:Saruboceq:
pozitif düşüncelerin için teşekkürler hayatım.kontrole annemde gelmişti,dr un söylediklerini duyunca ne karar kilo yapıcı yiyecek bulursa taşıyo dünden beri cokacimcoooksanırım bu gidişle bebek 2 kilo alsın diye ben dünyanın kilosunu alıcam.
olsun razıyım yarım dünya bile olsam artık herşeye razıyım...
SLM KIZLAR oğluşumla geziyoruz bu ara 15 tatilde fazla takılamayacam sanırım merak etmeyin.......................bu gün suluhana gittim bebek şekeri sepeti ALDIM 15 TL...................
50 tane tülden kese 5 tl,50 tane emizik 6 tl,lavanta aldım 2 milyonluk sonra arkadaşlarla oturup yaptık çok şirin oldu bide çikolata alırım hastane için bu işte tamam.................................ucuza malettik çok şık oldu heheh.....................
QUOTE]
Günaydın kızlay şöyle bir geçmişi okuyayım diye girdim bugün kimse olmaz buralarda biliyorum.
Selinay suluhan nere yahu ben bilmiyorummm.:uhm:
iyi pazarlar günaydın anneciklerrrrrr
günaydın tatlı anne adayları iyi hafta sonları benimde eşim uyuyor karnımın açlığından kalktım bende
kahvaltı fala hazırlamıcam
dün eşimle tartıştık
kalbim çoık kırık ona saat 12 den 2 ye kadar ağlama krizi geçirdim
şimdide horul horul uyuyor düşüncesiz!!
insan bi kalkar bi sofra hazırlar bari nerdeeeeeeeeeee odun kafalı bu adam yaaa (aman duymasın))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?