2009 Nisan Anneleri buraya

Sinehas kendini üzmemeye çalış lütfen ve tabi ki sakın yorma kendini.En azından 3 haftaı sağlıkla atlatacağına eminim.Dualarım seninle ve bebeğinle.

Günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadım çok işim var kimler gelicek buluşmaya ben geliyorum. şirvan toprak ve s_ebru kesin diye biliyorum doğrumu

Günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadım çok işim var kimler gelicek buluşmaya ben geliyorum. şirvan toprak ve s_ebru kesin diye biliyorum doğrumu

evettt bende geliyorum. Kocamı işe yolladım birazdan hazırlanıp çıkarım. sinehas dualarımız seninle. Hiç kötü şeyler düşünme ve bebeğini süt yumurtayla besle hep de büyüsün kocaman ve yaramaz bir bebiş olsun

teşekkür ederim kızlar yalnız bırakmadığınız için..
stres yapıp daha fazla etkilenmek istemiyorum ama elimde değil..
bol bol protein ve kalsiyum almaya çalışacağım,işallah bebişimde bunlardan yararlanabilir..:Saruboceq:
3 hafta uzun değil , morale ve sabıra ihtiyacım var,gerekirse yatktan çıkmam ne yapayım..
tekrar teşekkürler..

meraba kızlar

sinehas üzüldüm gelişmelere ama sen moralli olmak zorundasın
keciboynuzu pekmezi alıyorsun içine bol miktarda ceviz dövüp koyuyorsun her sabah 1 cay bardagı içiyorsunnnnnnnnn:::))))) unutma sonra ben sana içine eklemen için bişiler daha söyleyecegimmm

bebiş beslenecek inan bana::::)))

benden baska kimseler yok ama yaaaa
kac gündür zaten gelememiştim neyse hazır kimse yokken gecmişi okudum iyi oldu hele urla yokken daha kolay:::))))

yarın bulusuluyormussss;;; bol foto isterizzzzzz
bursasu zeytinyagı sür sekerimmmm, catlamaz daha fazla, sabah aksam sür sürekli nemli tut.

kızlar bugun doktora gittiiikkkk:::)))))
aslında 31 hafta gözüküyorum ya DEMİR 34 hafta da MASALLAH deyin::))))
doktor hayret etti biraz önde dedi, inanamadık 2 kiloyu coktan gecmiş
tansiyonumu ölçtü düşük cıktı saat 4 bucuktu ben hala ögle yemegimi yiyemedim dedim ondan olabilir dedim, buna ragmen bu bebiş nasıl böyle oldu diyooo::))))
gercekten de ocak benim iiçin cok hızlı geldi ve yorucu geçti, DEMİRİMle ilgilenemedim cok besleyemedim mi diye korktum ama tekrar söylüyorum...
TABİ OLMAYAN TIBBI DEĞİLDİR....
ama DEMİR hala yukarıda doktor sen ne kadar normal dogum desende bebek karar verecek ve onun aşagıya inme gibi bi fikri yok gibi diyoooo....
beni korkutuyooo ama annem son dakka bile bebekler döner diyooo

bu arada AYVA diyin bolbollll

iyuksel bi yer zaman söle bizde bulusalım sekerim gercekten özendirdiler bunlar bizi:::)))

Didemcim hoşgeldin. Bizde seni merak etmiştik. Maşallah bebişine bizde aynı konuyu sabah annemle konuştuk benim bebekte dünden beri garip hareket ediyo yer değiştirdi sanırım, yatıyorum dün öğlenden beri. Ya dedim dönmezse artık büyüyo, doğumda bile döner bebkler dedi ve hatta şekil 1-a'da bendeniz doğum anı dönmüşüm meğerse. Göğsümün altındaydın dedi annem son dakka indin aşağı dedi, ay bi üzüldüm kadıncağız ne çok acı çekmiştir kimbilir. Daha 1 kilolarda biz fenalık geçiriyoruz 3,5 kilo bebek yukarda korkunç bi durum olur herhaldefisfisfis

sinehas cnmm çok üzüldüm ama sakın moralini bozma bebeğinin etkileme tamammı

hep iyi olacağını düşün iyi şeyler düşünki iyi olsun
mesela bir bardak süt içerken içinden böyle düşün
şimdi ben bunu içeceğim ve bebeğim inanılmaz beslenecek bütün vitaminler ona gidecek ne yersen ye ne içerssen iç hep böle olumlu düşün tamammı cnm
inşallah bebeğin olması gereken zamanda gelir ve sağlıklaa

didemcim demir bebeğe maşallah cnm iyi besliyosun bebişi böle giderse normal biraz zor doğurusun :))

teşekkür ederim canım zaten sabahtan beri ceviz badem fındık derken midem bulandı.abartmadan protein almam lazım.hem gıdaya hem duaya ihtiyacım var..
hani ilk hamile kaldığımız zaman ultrasonda kese görünmedi diye moralimiz bozulup günleri sayıyordukya aynı o hale geldim 3 hafta nasıl geçer bilmiyorum ama ne olursa olsun biraz sabırlı olmak zorundayım..
saattende anlaşılacağı gibi bu gecede nöbetteyim,stres böyle bişey işte...:çok üzgünüm:

sağol hayatım biz gün olarak yakınız o yüzden merak ettim en son kontrolde senin bebiş kaç gr dı?
1 kilo haftasına göre az değil dimi?
isterse 1.5 kilo doğsun bebişim yeterki gelişimini tamamlasın:Saruboceq:
pozitif düşüncelerin için teşekkürler hayatım.kontrole annemde gelmişti,dr un söylediklerini duyunca ne karar kilo yapıcı yiyecek bulursa taşıyo dünden beri cokacimcoooksanırım bu gidişle bebek 2 kilo alsın diye ben dünyanın kilosunu alıcam.
olsun razıyım yarım dünya bile olsam artık herşeye razıyım...

herkese günaydınnnn... bugün güneşli bir hava var burada... takvimime baktımda 32. haftaya da girmişim, ayyyyy az kaldı vallaaa...

iyi pazarlar günaydın anneciklerrrrrr

ben en son gittiğimde yani geçen cuma 1089 gramdı yani benimkide çok kilolu değil ama bu ultrasınlar gerçek kiloyu vermiyolarki zaten tehminen

saat kaçlara kadar uyumamışsın yazık değilmi sana
kendini böyle harap etme
Allah büyük senin duaların kabul olur çünkü sen şu anda çok kutsalsın bir can taşıyorsun

olsun ya kilo al yeterki bebişler beslensin dimi

benimde kilosu 1089 dedim ya azmıymışki benim doktor az falan demedi ama CADIARZU

günaydın tatlı anne adayları iyi hafta sonları benimde eşim uyuyor karnımın açlığından kalktım bende
kahvaltı fala hazırlamıcam
dün eşimle tartıştık
kalbim çoık kırık ona saat 12 den 2 ye kadar ağlama krizi geçirdim
şimdide horul horul uyuyor düşüncesiz!!

insan bi kalkar bi sofra hazırlar bari nerdeeeeeeeeeee odun kafalı bu adam yaaa (aman duymasın))

günaydın kızlar.....................

sinehas geçmiş olsun canım benim..............

didemcim senin bebişede maşallah........................

bursasu bu erkekler bazen hamilelik fln dinlemiyo sen kafana taka ....................................

canım nie ağladın erkek milleti için değer mi umursama sen onu bugün duygu sömürüsü yaparsın bol bol ben ööle yapıorum kafamın tası atınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…