Dozkan sidal ın manası ne çok değişik bir isim ilk defa duydumm
DOZKANCIM BENDE TUĞÇEYİ MERAK EDİTYORUM. NERDEYSE 1 HAFTA OLDU O DEVAMLI YATTIĞI İÇİN ÇOK SIK GİRİYORDU NETE. :1shok:
SİDAL ağaç gölgesi demek. uzun esmer dal gibi bir kızım olsun istemiştim ismini yaşatıyo gerçekten çocuklar kızımda öyle oldu. bendeniz hafif balık etli devamlı diyet derdinde olunca kızımın babaya benzemesinden ayrıca mutlu oldum tabi.delikafaduldendelikafadulden
bakalım oğlanda güçlü kuvvetli olsun diye DEMİR dedik adını şimdilik umarım oda ismine yakışır sağlıklı güçlü bir çocuk olur .
dozkancım ilk doğumun normalmiydi
Evet ya tuğce ihmal etmezdi enson varmıydı bahsettiği bir problemi falan hatırlayamadım şimdi.
ay naapsan bi ara msn den telefonlarımızıda verelim birbirimize bence.:uhm:
nerdeeeeeeeee.
beceremedim canım ben normal olsun diye 42 hafta bekledim ama kızımın hiç gelmeye niyeti olmadı suyuda bitince mecburen sezeryan oldu.
umarım sizlerinki normal olur. en güzeli adı üstünde normallll.kaydirigubbakcemile5
CANIM KIZININ İSMİ ÇOK GÜZEL KIZIM OLSAYDI DÜŞÜNÜRDÜM. AMA BENİMDE OĞLUM OLUYOR.sengözlerimebaksanab BENDE DİYETLE FİLAN ÇOK UĞRAŞTIM. DOĞUMDAN SONRA YİNE UĞRAŞACAĞIM GİBİ GÖRÜNÜYOR. NEYSE BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUN GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL KİLOLAR VERİLİR NEDE OLSA
ay inanmıyorum 42 hafta son günler geçmek bilmemiştir.aslında suni sancı verip normal doğumda yaptırıyorlar.. bide kız bebekler 10 gün erken doğar diyorlar. delikafadulden
işte cahil cesareti ne bekliyosun di mi 42 hafta ama inat ettim ben yapıcam diye.
Sonra suyu çok azalınca da sunni sancıyla bebeği riske atmak istemedi doktor.kaydirigubbakcemile
çok güzel şirvan güle güle kullanın bursadakiler coşmuş 3.50den aşağı doğru düzgün bebek odası yokwww.camoca.org - Bebekevi Ilca Maazas
ilk olan - krem - kahve olan
kızlar dün mobilya siparişi verdik .
yukardaki adresten bakabilirmisiniz.
En geç mart 15 de gelecek...
şimdi kulplarının , odanın rengine; ve duvar bordirüni karar vermem gerekiyor,,
halısı - tülü aynı olsun istiyorum.
ayyc nm ya bende merak ettim bakıcam şimdikızlar mart anneleri topiğinde enel 17 doğum yapmıştı 34 hafta bebeğihala küvezdeymiş ve emzirememiş.. küvezdekifotolarını koymuş çok duygulandım yaa küçükk bide çıplak aytırmışlar altında bez var. üşümüyordur inşallah.. :çok üzgünüm:
canım bende bu hafta sonu bebişim alışverişini yapacağım .
bebek şekeri falan da alacağım.
normalde bende normal doğumdan korkuyorum ama;
biraz mantıkla yaklaş olaya bence, en azından ben öyle yaklaşıyorum .
2-3 saat acı geçecez ve sonunda mükafatlandırılacağız.
dışardan söylenenelere kulak asma ,,,,
herkes nasıl çatır çatır doğuruyorsa bizlerde evel allah doğururuz...
hiç sıkma canını sen .
canm çok saol ; göztepede soyağın karşı tarafında ; Fetih mobilyacılar çarşısı var;
oraya da bak istersen ,,,
verdiğim adres ordaki dükkanların toplu sitesi,,,,
bir incele istersen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?