2009 Nisan Anneleri buraya

aman kimse sorun yaşamasında sohbet sakin geçsin razıyım.
ama şenay' ı başta olmak üzere herkesi merak eder oldum. nede olsa 30'lu haftalara geldik.
arada selam verin kızlar sağlığınızdan haber verin olur mu???

Dozkan sidal ın manası ne çok değişik bir isim ilk defa duydumm

SİDAL ağaç gölgesi demek. uzun esmer dal gibi bir kızım olsun istemiştim ismini yaşatıyo gerçekten çocuklar kızımda öyle oldu. bendeniz hafif balık etli devamlı diyet derdinde olunca kızımın babaya benzemesinden ayrıca mutlu oldum tabi.delikafaduldendelikafadulden

bakalım oğlanda güçlü kuvvetli olsun diye DEMİR dedik adını şimdilik umarım oda ismine yakışır sağlıklı güçlü bir çocuk olur .

dozkancım ilk doğumun normalmiydi

DOZKANCIM BENDE TUĞÇEYİ MERAK EDİTYORUM. NERDEYSE 1 HAFTA OLDU O DEVAMLI YATTIĞI İÇİN ÇOK SIK GİRİYORDU NETE. :1shok:

Evet ya tuğce ihmal etmezdi enson varmıydı bahsettiği bir problemi falan hatırlayamadım şimdi.

ay naapsan bi ara msn den telefonlarımızıda verelim birbirimize bence.:uhm:

CANIM KIZININ İSMİ ÇOK GÜZEL KIZIM OLSAYDI DÜŞÜNÜRDÜM. AMA BENİMDE OĞLUM OLUYOR.sengözlerimebaksanab BENDE DİYETLE FİLAN ÇOK UĞRAŞTIM. DOĞUMDAN SONRA YİNE UĞRAŞACAĞIM GİBİ GÖRÜNÜYOR. NEYSE BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUN GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL KİLOLAR VERİLİR NEDE OLSA

dozkancım ilk doğumun normalmiydi

nerdeeeeeeeee.
beceremedim canım ben normal olsun diye 42 hafta bekledim ama kızımın hiç gelmeye niyeti olmadı suyuda bitince mecburen sezeryan oldu.
umarım sizlerinki normal olur. en güzeli adı üstünde normallll.kaydirigubbakcemile5

ay inanmıyorum 42 hafta son günler geçmek bilmemiştir.aslında suni sancı verip normal doğumda yaptırıyorlar.. bide kız bebekler 10 gün erken doğar diyorlar. delikafadulden

evet canım nasıl olsa defalarca diyet yaptım bide oğlum için yaparım onlar sağsalim doğsunda bakıcaz artık kiloların çaresine. olmadı nisan anneleri zayıflama topiği açar birlikte yaparız diyeti:teytey::teytey:

ay inanmıyorum 42 hafta son günler geçmek bilmemiştir.aslında suni sancı verip normal doğumda yaptırıyorlar.. bide kız bebekler 10 gün erken doğar diyorlar. delikafadulden

işte cahil cesareti ne bekliyosun di mi 42 hafta ama inat ettim ben yapıcam diye.
Sonra suyu çok azalınca da sunni sancıyla bebeği riske atmak istemedi doktor.kaydirigubbakcemile

işte cahil cesareti ne bekliyosun di mi 42 hafta ama inat ettim ben yapıcam diye.
Sonra suyu çok azalınca da sunni sancıyla bebeği riske atmak istemedi doktor.kaydirigubbakcemile

anladım canımm buda sezeryan olucak o zaman. bende normal istiyorum bi aksilik olmazsa ama bi yandan da sezeryan çok rahat gibi geliyor. senin nasıldı doğumdan sonra kolay oldumu topralanmak bide sütün geldimi hemen

edacım sorun yoksa normal yap canım hemen toparlanıyosun daha iyi oluyo sezeryan sonuçta ameliyat .............................

ay ben yine yalnızım zaman azaldıkça bişiler oldu kimsecikler yazmıyor ay,gerçi iyi olunda yazmayın ne diim,herkesi öptüm şekerler,belki yarın gitmem işe ütüm var bi doluuu,üşendim şimdi valla yapmaya o göğüs altı ağrısı direk sırta vuruyor azıcıkta ayakta kalınca,yemek yapmiim börek yapiim çayla yeriz dedim ağırlaşmış elim 2 saattir mutfaktayım ne yaptıysam,azıcık uzaniim geçer kaçtım ben

herkese merabalar kızlar..

malum tatil eşim evde nete pek giremiyorum ama iyiyiz allaha şükür..yazılanları okuyorum çok şükür kimsenin ciddi problemleri yok..yalnız sinehas çok üzüldüm canım lütfen üzme kendini inşallah bebeğin güzelce gelişimini tamamlıycak dualarım seninle..bide unutma canım sık sık sol yanına yatıp dinlen..bebeğine kan akışı tam olsun daha ii büyürlermiş bu şekilde yatmayla...

öslem canım aynı şekilde bende mutfakta çok kaldım şu anda belim fena ağrıyo çok ayakta kalmak doğru deil artık..hem mutfagımı temizledim hemde akşama dolma ve börek yaptım şimdide acısını çekiyorum..

çok güzel şirvan güle güle kullanın bursadakiler coşmuş 3.50den aşağı doğru düzgün bebek odası yok
bende istiyorum yaaa bşzde daha almadık iyi günlerde kullanın

ayyc nm ya bende merak ettim bakıcam şimdi
Allah onun yanında olsun inşallah

aynen katılıyorum bu normal doğum yapanların canı yokmu yinede büyük söze tövbe sadece düşüncemdir
bizde doğururuss Allah ın izniyle

kızlar bugün misafirim vardı ondan giremedim daha geçmişi tam okumadım bi yazayım dedim arada
benim koca işte ben yanlızımmirmirmirmir

bugünkü misafirim 2 aylık dünya tatlısı mis gibi kokan bir bebekti melekti
çok güzeldi yaaa
neyse kızlar okumaya devam edeyim yine yazacam :hooray:

günaydın herkese tembel anneler,
saat 9 olmuş kimsecikler yok............

aaaa kızlar kızcam ama artık iyice uyuşuk olmaya başladık.
Hadi bakalım canlanın biraz.....

bu arada dün eve gider gitmez , uyucam diyordum ya ...
yatmam uyumamm 11 buldu...
gece 3 de gene ayaktaydım...

ben şimdiden gece uykusuzluğa alışacam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…