arkadaşlar bebek badilerinin içindeki etiketleri kesiyor musunuz?
şirvan ben msn acıcam bana hepsini ver şimdi vardır bende ama olmayanları alayımözlem mail adreslerini güncelleyim , gönderdim bilgin olsun.
toplam 20 kişinin mail adresi var.
selinay bebek şekerlerin,lavantaların cok güzel...................
selinay 30,haftadayız biz seninle............
cok az kaldı..................
ya kızlar ben galiba grip olacağım ...uffff.... sabah kalktım bogazım agrıyor...bir kırıklık var ve burnum tıkalı ...yahu nerden kaptım....hay Allah... midem yandığı için portakal vs. de yiyemiyorum..oy yine bana yatak yorgan yolları gorundu ... .(
tamam anahtar kelime su ve tuzsuz hayat:) ya benim tuza zaafım var neyse iyice keserim artık tuzu napiim:) teşekkürler kızlar
ben fazla tuzlu yemiyorumda ,, beyaz peynirim tuzlu oluyor,, onuda tuzsuz alamıyorum..
bide su iiçmek neden bu kadar önemliydi. gerçi yeteri kadar içiyorum ama .. bu soru özleme gitsin ...
bakalım 2-3 hafta sonra ne tekmeler yiicez:)
şirvan oda bebişin oda takımı cok guzel Allah sağlıkla gule gule kullanmayı nasip etsin...
ablam hep kesmişti canım zaten cok hassas ciltleri var hemen tahriş oluyor..bence sen de kes ama tamamen cıkarmaya calış bezen yarım kalınca daha kotu tahriş ediyor...
ya kızlar ben galiba grip olacağım ...uffff.... sabah kalktım bogazım agrıyor...bir kırıklık var ve burnum tıkalı ...yahu nerden kaptım....hay Allah... midem yandığı için portakal vs. de yiyemiyorum..oy yine bana yatak yorgan yolları gorundu ... .(
ablam hep kesmişti canım zaten cok hassas ciltleri var hemen tahriş oluyor..bence sen de kes ama tamamen cıkarmaya calış bezen yarım kalınca daha kotu tahriş ediyor...
HAKLISIN CANIMMM.. bende içiyorum bolbol daha ödem olmadı bende ama son zamanlar oluyormuşzaten inşallah hiçbirimizde olmazz..benim daha yapmadı ama meyilli sabahtan akşama ayakkabının içinde şişiyor zaten davul gibi oluyor,ben bundan sonra kalem kağıt elimde not alacam sonra sayfa sayfa geizyorum yahu,bu arada hem tuza dikkat hemde yeterli derecede suya lütfen arkadaşlar en az 3 lt.(2,5 ta olabilir)o kadar rahat doğum tamammı
ay şok olsum nasıl düşürürler bebeği. allah korsun benimkinide yıkamasınlar kendim yıkarım düşürmek çok zararlı kızlar özellikle 40 çıkana kadar allah muhafaza daha kemikleri yumuşak. çok dikkat etmek lazım..hastanelerde artık bebekler yıkanmıyo kızlar,hatta bazı hastaneler silmiyo bile özellikle dvlet hastaneleri direk yeşil bi beze sarıp veriyolar bebişi,boy ölçümüde yapılmıyo kalça çıkığı yapıyomuç,yıkanmamasının sebebide bebiş yapışkan bi sıvıyla doğuyo bebeği yıkarken düşürme olayları çok olduğundan yasaklanmış......................
canım ben 1/2 sayfa önce link vermişti. geçmişe bi bak istersen görürsün. şimdi kapattım tekrar bulmam çok zor çok hızlı ilerliyor mart annlerinin sayfaları.ya kızlar o enelin bebeginin resmini nerden görücem.........
hepinize merhaba,
öncelikle sinehas çook geçmiş olsun, ama moralini bozma..Allahın izniyle herşey düzelir..
şirvancım oda takımın bi harika, inşallah oğluşunla birlikte sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip olur..
kızlar buluşma resimlerine gelince, dün akşam ekleyecektim hatta şirvana msndende yollayacaktım ama saolsun benim akıllı kocam kendi webcam ini bozduğu için benim bilgisayara musallat oldu son günlerde, dün akşamda benim bilgisayardan saatlerce ablasıyla muhabbet etti, ama bu akşam eve gidince yüklerim mutlaka. bu arada bursasucum sende yazmışsın msnden ama yatarken bi arkadaşının sana selamı var dedi bizimki yılışık yılışık( vaktinde neden söylemedin deyince senin hesaptan ablamla konuşuyodum, şimdi elimden alırsın die söylemedim dedi !! bu odunları nerelere götürüpte yonttursak ben bilmiyorum ki!!
bu arada çok kalabalık olucaz bu kez diye hevesleniyodum, gelirim diyenler bile gelmedi..çiçek nerelerdeydin bakalım!!bi kocayı kandıramadın mı :)))
şirvan bebişinin mobilyası çok güzelmiş hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebeğin!
çiçekcim bende ödem yok henüz ama bende tuzlu yemeği seviyoruö.sanırım ilerleyen zamanlarda benimde elim ayağım şişecek gibi geliyo.bol su içiyorum ama!
buluşma fotolarını bugün görsek iyiydi ya çok merak ettik yani!!
ben burdayım ne konuşalım....ya kimse konuşmuyor. Benim de çok işim yok sıkıldım...
kızımla yemek yiyip geldik. Bu arada da bir de alışveriş merkezi gezdik.Bu arada çocuk bezi fiyatı araştırmalarım sonucu şuanda kipa larda en ucuz prm 3-6 kilo için 66'lı paket 15,75ytl.
Ama şu ıslak mendil varya uni ile başlayan marka yenidoğan için onu pek ucuz bulamadım en ucuz bulduğum fiyat 4.30 ytl . daha ucuz bir market bilen var mı ıslak mendil için yenidoğan uni marka için ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?