2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlar ben galiba grip olacağım ...uffff.... sabah kalktım bogazım agrıyor...bir kırıklık var ve burnum tıkalı ...yahu nerden kaptım....hay Allah... midem yandığı için portakal vs. de yiyemiyorum..oy yine bana yatak yorgan yolları gorundu ... .(

selinay bebek şekerlerin,lavantaların cok güzel...................

selinay 30,haftadayız biz seninle............

cok az kaldı..................

az kaldı valla ama bende bi uyuşukluk başladı nasıl doğuracaksam heheh................

ay canım dikkat et kendine kuşburnu fln iç bari ,salep iç iyi gelir.............................

şirvan oda bebişin oda takımı cok guzel Allah sağlıkla gule gule kullanmayı nasip etsin...

teşekkür ederim hayatım , daha güzelleri sizlerin olsun.

ablam hep kesmişti canım zaten cok hassas ciltleri var hemen tahriş oluyor..bence sen de kes ama tamamen cıkarmaya calış bezen yarım kalınca daha kotu tahriş ediyor...

bizim bir tanıdık , kıyafetteleri tersden giydiriyordu, dikişleri rahatsız etmesin diye

geçmiş olsun canım, fırsatın varsa yat dinlen ..

hepinize merhaba,

öncelikle sinehas çook geçmiş olsun, ama moralini bozma..Allahın izniyle herşey düzelir..

şirvancım oda takımın bi harika, inşallah oğluşunla birlikte sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip olur..

kızlar buluşma resimlerine gelince, dün akşam ekleyecektim hatta şirvana msndende yollayacaktım ama saolsun benim akıllı kocam kendi webcam ini bozduğu için benim bilgisayara musallat oldu son günlerde, dün akşamda benim bilgisayardan saatlerce ablasıyla muhabbet etti, ama bu akşam eve gidince yüklerim mutlaka. bu arada bursasucum sende yazmışsın msnden ama yatarken bi arkadaşının sana selamı var dedi bizimki yılışık yılışık ( vaktinde neden söylemedin deyince senin hesaptan ablamla konuşuyodum, şimdi elimden alırsın die söylemedim dedi !! bu odunları nerelere götürüpte yonttursak ben bilmiyorum ki!!

bu arada çok kalabalık olucaz bu kez diye hevesleniyodum, gelirim diyenler bile gelmedi..çiçek nerelerdeydin bakalım!!bi kocayı kandıramadın mı :)))

HAKLISIN CANIMMM.. bende içiyorum bolbol daha ödem olmadı bende ama son zamanlar oluyormuşzaten inşallah hiçbirimizde olmazz..

ay şok olsum nasıl düşürürler bebeği. allah korsun benimkinide yıkamasınlar kendim yıkarım düşürmek çok zararlı kızlar özellikle 40 çıkana kadar allah muhafaza daha kemikleri yumuşak. çok dikkat etmek lazım..
ya kızlar o enelin bebeginin resmini nerden görücem.........
canım ben 1/2 sayfa önce link vermişti. geçmişe bi bak istersen görürsün. şimdi kapattım tekrar bulmam çok zor çok hızlı ilerliyor mart annlerinin sayfaları.

İYÜKSEL GEÇMİŞ OLSUN NE KADAR SIK HASTALANIYORSUN DİKKAT ET KENDİNE.. DİNLEN CANIMNASILSA ÇALIŞMIYORSUN İNŞALLAH BİR AN ÖNCE TOPRALANIRSIN..
didem bebeğim maşallah kocaman olmuş.. sende mart annesi olucaksın galiba.. hayılrlısı olsun.

şirvan bebişinin mobilyası çok güzelmiş hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebeğin!
çiçekcim bende ödem yok henüz ama bende tuzlu yemeği seviyoruö.sanırım ilerleyen zamanlarda benimde elim ayağım şişecek gibi geliyo.bol su içiyorum ama!
buluşma fotolarını bugün görsek iyiydi ya çok merak ettik yani!!

Kızlar birşey sorucam benim sol göğsümün altı yanma yapıyo ve ağrıyor özelliklede akşamları yatarken sizlerde böyle bir şikayet var mı ? Sırtüstü yatınca anca geçiyor.

kızlar teşekkür ederim. daha güzelleri sizlerin olsun...

ayyy teşekür butonu olmayınca ne kadar zor oluyor......

Nerde bu teşekkür butonları

kızlar acayip uykum var..................
akşam olsa ,,, yatsam uyusammmmm uyusammmmm

bu arada ne kadar zormuş gece uyuyamamak ;
birde şuan bebekle uğraşmıyoruz... (yani ağlayan biri yok)

çalışınca zor oluyormuş... bugün iş yerinde hayalet gibi dolanıyorum.
sabahtan beri internetteyim ,,, bu kafayla çalışamam .....
4,5 saat kaldı.............

valla arkadaşlar bu yanma olayından ne çektim yahu üstünüze afiyet öncesinde gastritimde olduğundan bayağı püsküllenmişti bana ama artık sevdiğim balık krakeri gündüz dahi yemiyorum çünkü test edip denedim onu yemediğim zaman midem yanmıyor tabi gün içinde bana dokunan başka birşey daha yemediysem,mesela yoğurt çok severim ama hem kaşıntı yapıyor ayaklarımda hemde midemde yanma onun için pilavla yada marulla karıştırıp yiyorum yalnız tüketmiyorum ve hemen üstüne uzanmıyorum,yada meyve nerdeyse ilk akşamdan yiyorum eve erken gidiyorsam yemekten en az 1 saat önce yada ofise getiriyorum burda yiyorum yemekten en az 1 saat sonra,bunlar zamanla kendi yolculuğumdan öğrendiklerim daha var ama bu kadarı aklımda,aklıma gelince yazarım belki sizde aynı şekilde rahatsız oluyorsunuz fakat haberiniz yoktur,hııı birde çok sevdiğim çikolatalı gofret onuda aç karnına yemiyorum artık çooook yandıım çoook

Son düzenleme:
kızımla yemek yiyip geldik. Bu arada da bir de alışveriş merkezi gezdik.Bu arada çocuk bezi fiyatı araştırmalarım sonucu şuanda kipa larda en ucuz prm 3-6 kilo için 66'lı paket 15,75ytl.
Ama şu ıslak mendil varya uni ile başlayan marka yenidoğan için onu pek ucuz bulamadım en ucuz bulduğum fiyat 4.30 ytl . daha ucuz bir market bilen var mı ıslak mendil için yenidoğan uni marka için ama.

yeni doğum yapan bir arkadaşım 2-5 kiloluk bebek bezi al dedi. 1 paket ondan bitirdim ben dedi. Diğerleri büyük geliyor yanlardan taşıyormuşşş
Ama ben prima marka hiç 2- 5 kiloluk görmedim. Başka bir markanın gördüm. Primanın var mı bilen var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…