2009 Nisan Anneleri buraya

tabi canım bebekler kilo aldıkça öyle tekme savuracak yerleri kalmıyo bıcırların. ya ayak dayıyolar yada kaydırıyolar :CüvCüv::CüvCüv:

günaydın kızçeler

nasılsınız bakalım
bende bugün erkenciyim
dün sağlık ocağına gittim idraar ve kan testi yaptırdı ebe zira benim akıllı doktor taa eylülde kan sayımı yaptırmıştı ve bidaha hiç yaptırmadı sözde özele gidiyoruz nasıl sinirim bozuldu

idrarda azda olsa protein çıktı tuzlu yememem gerekiyor Allah korusun gebelik tansiyonum olabilirmiş
kan tahlillerimide bugün öğrencem bakalım eylülden beri kanımda ne var ne yok
öyle kızgınımki doktorumaklava:

günaydın güzel anneler!
dün gece hiç uyuyamadım bugün çok suratsızım bu sebepten.
çiçekcim dikkat et kendine.
bırak gelen kadın yapsın temizliği.
geçti herhalde şimdi ağrın..
etoprağın fotoları nereye attığını bilmiyorum.
mail olarak attı derken benim msn im yok şekerler.
nasıl yapcez çok da merak ettim!

sağolun kızlar evet bende doktoruma bi danışayım haftaya gidecem rapor almaya o zman sorayım banada bir ilaç versin yoksa bacaklarmın üstüne basamıyorum bıktım valla
nerde resimler kızlar ben göremedim buluşma resimlerini

haklısın canım ya kızmakta hemde çok haklısın. Şimdi özel mözel farketmiyo ne yazıkki kendi kendinin doktoru olacaksın talep etmek gerekiyor testleri. ben her seferinde burdakilerin şikayetlerine göre kendim istemek zorunda kaldım işte idrara bakalım mı doktor hanım karaciğer değerlerine bakalım mı falan diye. Oda hemen kabul edip yaptırıyodu ya gerçekten sorun çıkarsa yaptırmadığımıza pişman olmayalım sonra diye.kaydirigubbakcemile

evet dozkan bu doktorların hepsi işi paraya dökmüş yaa
bi gdiyoruz ultrasona giriyoruz
sonra sorularım varsa soruyorum yoksa hadi yallah
yani bilgilendirme falan yok ne kilo ne tansiyon takip
valla anlattıkça sinirlerim teepeme çıkıyor

kızlar fotolar msn adresime geldi ama buraya eklemeyi bilmediğim için mecburen bir bileni bekleyeceğiz.

iyiki KK varda burdan duyup paylaşıyoruz biçok şeyi.
artık sıkma canını sonuna yaklaştık neyseki.:CüvCüv:

ortdaki s-ebru olduğunu biliyorum biride edanur ama karıştırdım kızlar kusura bakmayın

Son düzenleme:
heyyyyo günaydıın kıslar,fotolarımız çıkmış ha,ne kötü çıkmışım yaw hiç fotojenik değilim valla,bide gözlerimi o kadar açtım bu kadarmı açılmışlar tek çizgi,edanur şeker hareketler gaz durumuna ve yorgunluğa göre değişiyor şeker panik yapmadan kendimizi ve bebişimiz dinlemeyi öğrenecekmişiz ya demiştim ben dr.lar öle diyor bu aydan sonra böleee

Ne yazıkki Türkiye'de birçok sektör bu şekilde sadece kar amaçlı çalışıo yapacak birşey yok bizler gözümüzü açıp herşeyi bilicez hakkımızı sonuna kadar ariicaz.

Günaydın herkese
Sonunda fotolar yüklenmiş.Kaç gündür merak ediyordum.Kızlar hepiniz gayet hoş görünüyorsunuz ve belli ki çok güzel geçmiş buluşmanız.Kıskandım valla.Ya burdan niye kimse yok.Yalnız kaldım ben

günaydın kızlar,nasılsınız................

resimler çıkmış hepinizin göbüşler şişmiş, benimde bu ara çok şişti ,benimki büyük diyodum sizinkide varmış baya yani. heheheh......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…