2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar günaydınben garip bi ağrıyla uyandım o yüzden kalkamadım bi türlü yataktan. sanki regli olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. eşimde merak etti işe gidemedi ben öyle kıvranınca.

günaydın kızlar....herkeste aynı telaşlar inanın.....birde sonlarda olmanın verdiği ağırlık yanında işyerlerinde son aylar olunca iş trafikleri dahada yoğunlaşıyor.....çiçekçiçek kasık ağrısı bende de var hatta sabah erkenden uyandım bu yüzden.....sanırım çatılar gelişip normal doğuma hazırlık yapıyor...:))

ayyy 8. çiçek açtııı hihoyyyt
ama biraz da korkutucu :1shok:

niye korkuyosun sona yaklaştık diyemikaydirigubbakcemile3

canım ben biyerde okumuştum hatta orayı arıorum şuan erken doğum habercisi olabilir diodu hatta sıklaşırsa hemen doktorunuza haber verin diodu. o yüzden korktum

edacım sorun yoksa normal yap canım hemen toparlanıyosun daha iyi oluyo sezeryan sonuçta ameliyat .............................
BENCEDE CANIM normal doğumdan yanayım. ama bazende sezeryan daha kolay gibi görünüyor . ama dediğingibi sonuçta ameliyat. inşallah normal olur..

kızlar bende hiç kasık ağrısı yok. ama özlem bende de senin gibi göğüs altı ağrısı bazen şiddetli olunca belime vuyuror. sağ göğüs altım ve sırtımın sağ tarafı oğlumda sağımda duruyor..
kasık ağrısı kız bebekte olurmuş. gerçi rüveydaxta tutmadı ama genelde tutuyor. benim oğlum hep göbek deliğimin üstünde göğsüme yakın yerlerde harejket ediyor.

kızlar bişey sorcam. son 3/4 gündür bebeğimin hareketleri azaldı gibi. yine hareket ediyor sürekli ama eskiye göre daha az sizinde ara ara böyle oluyormu yoksa doktora gitmem gerekir mi

Günaydın kızlar.Bugün de salı sallanır dersiniz pek ses çıkmaz yine. Urla da yok bugün yeni doktoruna gitti üstünede çarşı gezecek. Belki Şirvan sallar getirir bizi kendimize. Neyse herkes iyi olsunda ses olmasın. Tabi hastane çantalarıda erkenden hazırlandı telaşe nisan anneleri şimdi sesiz sessiz bekliyoruz.heheehheeh.

Çiçek nolldu canım geçmiş olsun.Umarım çabucak geçer sancın. Ama senin kocişi gördün mü hakkatten adam romantik sen ne dersen de bak seni bırakıp gidememiş. Rumelinin dediği gibi büyük ihtimal bunlar vücudun doğuma hazırlıkları dinlen biraz olarrr mııı?

kızlar bişey sorcam. son 3/4 gündür bebeğimin hareketleri azaldı gibi. yine hareket ediyor sürekli ama eskiye göre daha az sizinde ara ara böyle oluyormu yoksa doktora gitmem gerekir mi

Arada benimde hareketlerinin azaldığı oluyor. Özellikle ben hareketliysem o daha sakin ben yattı mı o coşuyor. Geçen buluşmadan sonra arkadaşa gittim. Zaten buluşmada da hiç hareket etmemişti. Arkadaşımda uzandım biraz yine hareket yok korktum. Artık elimle dürtmeye başladım tepki versin diye. İnsan çok korkuyor. Allah korusun. Sonra çok az kıpırdadı. Ama gece coştu yine. Büyüdükleri için de daha az kıpırdıyor olabilirler son aylara doğru azalıyormuş hareketleri yerleri daraldığı için. Ama istersen yine de bir doktoruna danış için rahat etsin.

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
benimde ayaklarım hep kasılıyor sabahları hep kasılmayla uyanıyorum ve çok zorlanıyor demek ki üstüne basamıyorum sonra bu kasılmalarda kalsiyum eksiliğinden olurmuş kızlar

dün çok ev işi yaptım belki ondandır ne bilim hayır olsun be güzelim bebiş gelmesin de ben ondan korkuyorum:) canım bizim kutup ayusu hassastır böyle konularda canım ama kovdum gitti işe geç de olsa:) bende çay içiorum

eda bebek hareketlerinin günü gününe uymuyor canım. Birgün yerinde durmuyo birgün gazdan falan sıkışıyo herhalde hiç hareket etmiyo. Yani varlığını hissettirecek kadar hareket farkediyorsan sorun yok. Sanırım gün boyu 15 hareket falan saymamız gerekiyor biyerlerde öyle diyodu doktorlar ama nerde hatırlayamadım şimdi.kafamçokkarıştı

canım ben o kasılmalardan ağlıodum artık doktora sööledim solgar ın kalsiyum artı magnezyum hapını önerdi yatmadan önce içiorum ne kasılma kaldı ne bişey

yaaaa nedir sizin bu ev temizleme iş yapma hastalığınız ya bırakın lütfen artık. gerçekten çok tehlikeli artık bebekler için abartmayın artık kızıyorum valla:mymeka::mymeka:

günaydın demetcim. benimde ilk hamileliğimde bu bacak kasılmaları çok olmuştu hatta bir sürü diş sorunu bile yaşadım. aman kalsiyum almayı ihmal etmeyin süt yoğurt peynir artık hangisini tüketebiliyosan tüket canım. Zira ben ilk bebeğimde cahillik ettim ve sonrasında 4 tane 20 lik diş çekildi 2 kanal tedavisi ve 4 dolgu yaptırmak zorunda kaldım. Bebek ihtiyacı olan kalsiyumu çekmiş vücuttan ama bana kalmamış yaaaa. Aman siz dikkat edin tımam mıııı?yasakkelime

bu arada resimlerimizi etoprak mail olarak atmış.

Bu sefer ayrı bir şirin çıkmışsınız göbişler kocaman olmuş çok tatlı yaa.Ama sanki sol tarafta oyuranların göbişler daha mı büyük ne. :CüvCüv::CüvCüv:

ayrıca çekilen göbişlerden biri eda nın biride şirvanın herhalde. maşallah kızlar göbişlere

yaaaa nedir sizin bu ev temizleme iş yapma hastalığınız ya bırakın lütfen artık. gerçekten çok tehlikeli artık bebekler için abartmayın artık kızıyorum valla:mymeka::mymeka:

ya bana haftada 2 kadın geliodu temizlie ben taşınınca burası uzak olduğu için gelmio eşşek kadın. bende daha birini bulamadım ne yazıkki annem kendi kadınını getieio o da baştan savma yapıo. bende süper hamileyim ya elimde vileda toz bezi sağda solda koştururuorum:) bak bu benim viledalı halim:)

Demekki neymiş süperhamiş falan değilmişsin bırak şu bezi yerine acısı sonra çıkıyo böyle işte.Kızlar şaka maka son temizliği yapayım diye abartıp bebeklere zarar veren çok anne duyduk lütfen uzatmayın kolunuzu belinizi rahat bırakın yahu. Kirli kalsın bebekler doğsun sonra ne istiyosanız yapın olarrrr mııııkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileyasakkelime

bebek hareketleri azalıyor tabi kızlar...birde haftaya göre hareketler değişiyor sıpaların....artık tekme hiç yok mesala bende...daha ziyade dayanma gibi kayma gibi daha spontane hareketler ve yüzeysel çok yer kaplıyorlar....lütfen birazdaha dursunlar yavv daha bir sürü eksiğimiz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…