2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlarrr
benim doktordan randevu almak için medipolü aradım. Süresiz izne çıktı ne zaman gelir bilmiyoruz dediler. Cepten aradım doktoru, meğer hastaneden ayrılmış. Göztepe medical park a geçmişşş. napsam ki hastane mi değiştirsem doktor mu? :uhm: ay şansa bak yaaa. sinirim bozuldu gülüyorum sadece.

şansa bakduramamış mı 2 ay daha tüh. İyi numara süresiz izne çıktısırnaşık şeysırnaşık şey doğum izni bile sürelisırnaşık şeysırnaşık şey

Bence sen hastaneye göre karar ver artık. Yani yenidoğan ünitesi hangisinde daha iyiyse ona göre karar ver bence.hihoyyyt

günaydın arkadaşlar.uzun süredir yazamıyordum. ama takip ediyorum zor olsada.bu gece rüyamda kan gördüm damla damla akıyordu.rüya tabirlerine baktım çokta hayırlı şeyler yazmıyo.içim sıkıldı valla.bebeğini düşürmesi falan diye yorumlamış.etkilendim birden.sizinle paylaşmak istedim.

ay sormayınn
Medical Park daha büyük bir hastane orası doğru herhalde daha iyi bir yerdir. Uzaklık olarak biraz daha uzak bize. 15 dakika falan daha uzaktır. medical park a giden çok arkadaş vardı. Sizin yorumlarınızı bekliyorum artık.

Hoşgeldin canım. Takma öyle rüyalara falan bu aralar ben hergece kabuslar görüyorum bebekle ve eşimle ilgili ama bunların hepsi bilinçaltımızın oyunları. Sen içini sıkma durduk yerde.gamyoncuiremsu

ayyyy benim çenem düştü heryere laf yetiştiriyo gibi oldum yahu. en iyisi gidip yemek yiyeyim biraz da öyle çalışsın çenem. görüşürüz.

canım bence sevin bu işe çünkü benim teyzem geçen ay göztepe medical parkda büyük bir böbrek ameliyatı oldu. ve çok memnun kaldı hastaneden hizmetten güleryüzden hastane yemeklerinden herşeyinden memnun kaldı. bence 2 ay kala doktor deiştirme derim

cnm sıkma canını hepsi hamilelikten kaynaklanıyor hem rüyada kan görmek rüyayı bozar diye biliyorum ben

canım olumsuz hiçbişey düşünme bizim bebişler artık kooocaamannnnnnnn oldu düşmezler sen iyi bak ona annesi gönlünü de ferah tut hiçbişey olmas kuzuna Allah korusun bebeklerimizi:Saruboceq:

anladım canımm demek yerleri azaldığuı için hareketler azalıyor. bu hafta içi doktora gidince sorarım cuma günü bakalım ne diycek.. :CüvCüv:

gaz olayı doğru bak 3/4 gündür gazman gibiyim. bebiş te rahatsız oluyor olabilir karnım şişyor onunda yeri azalıyor

bursa benim tekli fotoyu göbek resimleri bölümünede koyarmısın söz verdim bi türlü ekleyememiştim.

ben kendime ruh gibiyim dedim de burası da bugün maşallah ruhlar alemi gibi hahahahahahah bütün göbekliler burda ama çıt yok:) eyy ruhhh geldiysennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

al bendende o kadar havadanmıdır nedendir ne konuşasım var ne gülesim var böle tuhafım yahu birazdan çıkacam,aa ben bu arada dün tetanoz aşımı oldum ama hiç etkilemedi hatta kayınvalidem sorana kadar unuttuk bile kızın elide çok hafifmiş hissetmedim bile

selam kızlar,

ya fotolar için akşam biraz uğraştım ama beceremeyince pasladım size artık kim yapabilirse diye... çok teşekkür ederim bursasu..

kızlar öslem, şirvan ve ben bir tarafta oturuyorduk (bursasu bizi yazmış zaten) benim karşımda edanur onun yanında s ebru ve en sonda ruveydax var..

ya göbek konusu komediydi ama bizde çok rahatız hiç kimseyi iplemedik valla:))) ama son şu tek göbek çekimlerinde arada bakıyodum etrafa millet cidden bize bakıp bakıp sırıtıyodu..tabi bu defa kalkmak daha zor oldu çünkü sohbet süperdi..3. aylık olağan hamiş toplantısı biraz daha uzun olacak heralde :))))) bu arada 3.yü de yapalım diyoruz, önümüzdeki ay falan.. şimdiden programlarınızı yapın ona göre..gelmeyenler ne çok şey kaçırıyolar bi bilseler!!

bu arada didem benimde bacaklarımda kasılma var, ve hayatımda hiç böyle bi acı duymamıştım.banada ilaç verdi dr. ama henüz almadım, alayım da hemen başlayayım..

CANIM RÜYAYI NEDEN TAKIYORSUN BU KADAR. SIKMA CANINI BU ARALAR BÖYLE REÜYALAR GÖRMEN ÇOK NORMAL HEP DÜŞÜNÜYORUZ Bİ PROBLEM VAR MI İYİMİ DİYE BİLİNÇ ALTI SORULARLA DOLU BÖLE RÜYALARDA GÖRMEK GAYET DOĞAL..
bende 23. haftada doğum yaptığımı gördüm ozamanlar 20 haftamda filandım. . 23. hafta boyunca çaktırmadım kimseye ama diken üstündeydim. bişey olcak diye yani boş kuruntular bunlar sıkma canını
toprak çok güzel anlatmışsın canım buluşmayı birbirimize iyice alıştık muhabbet çok güzel zaman su gibi akıyor darısı 3. buluşmaya diyelim..

canım iyi atlatmışsın tetenoz aşısını. ben yaptırmadım hiç korkuyom iğneden dopktor sen bilirsin. gerek yok dedi. yaptırmadım bende.

resimler bir harika kızlar...hepinizde çok şeker çıkmışsınız maşallah.....bende tetenoz aşısı olmadım hiç....doktorda söylemedi bende yaptırmadım.....:))

sağol canım. bakalım artık ne olacak hastane mi doktor mu bu akşam bir konuşuruz eşimle karar vermeye çalışırız. Kısmet işte belki daha hayırlı olur.

kıslarrr fotolar çok şeker ya hepiniz çok tatlısınız valla!
yanlız özlem-şirvan-etoprak siyahkara bürünmüşsünüz şekerler zayıf gözükmekmi amacınız.
artık çok geççç:)))
ay ama hepiniz gerçekten çok güzel çıkmışsınız.
sormadılarmı hamileler günü falan mı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…