2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun....ıhlamurda iç canım

urla, bursasu+, didem1981, eda_edanur+, etoprak, oslem1907, pırıl, resolve31, RUMELİLİ

neden suskunuz...........................

]ImageShack® - Image Hosting
[/URL]

[/URL]

[/URL]

durun başarmışken şu işi pekiştireyim dedim. sepet ve keseler bunlar kızlar.. bakalım beğenecek misiniz??

saol canım ıhlamuru da hiç sevmem ama mecbur içmeye çalışıyorum bi de elma çayı içiyorum ama en çok salep :)

etoprak çok beğendim şekerleri....çok soft gözü yormayan pamuğu andırıyor adeta....valla bulursam pembesini alırım one göre:)) telif hakkını verirsen tabi..

Çok geçmiş olsun RüveydaCım kendine dikkat et kısa sürede düzelirsin inş......
Bol bol portakal ye kendine iyi bak

bitirdim geldim,ey kadınlar kulübü yetkilileri yeter artık verin şu teşekkür butonlarımız yahu adres verince hemen görüp uyarıyosunuz ama 40 sefer istedik şu butonları yapmak yapıştırmak bu kadar zormu yahu,hayır elimden gelse yardımedecem ama anlamamki şekerler yani bizahmet ilgilenin çıldıracam ya,ben öyle biriktirip ekleyip yazamam anca okuyabiliyorum zaten,zaten ne yazacağımıda unutuyorum allah allah ya

şekerleri sepeti gördüm güzel gerçekten.
Yanlız sevgili arkadaşlar bişey soracağım.
Bibim burda bebek mevlütleri 40 çıktığında yapılıyor.
Neden bu kadar acele ediyosunuz.
40 gün hiç çıkmıcakmısınız dışarı.
Ben sizlerden duyuyorum böyle.
Sonra gidip anneme söylüyorum.ay onuda alalım bunuda yapalım.
Annemde dur panik yapma yaparız sırası gelince diyor.
Annem diye demiyorum acayip beceriklidir.
Ben internetten model beğeniyorum o hemen yapıyor.
Bir gecede patik ördü geçen pazar.

ay şekerler çok güzel gerçekten bende istiyorum,bizde adet değil ama yapacam galiba mıknatıslı olanlardan,ya ben anladımmı dr,u sanki tarihi öne çekip önde gidiyorsun 2 hafta dedi,bebeğin boyu uzun,kafa çevresi normal,kemik gelişimi iyi ama kiloyu sen almışın kilo bakımından eksiği var kilosu şu dedi,bende siz daha iyi bilirsiniz ama kilosunun geride olması sağlığını olumsuz etkilememiştir dimi dedim yok kemik gelişimi ii dedi bende bence kilosuda iyi dedim kilolu olması zaten sağlıklı demek değildir heralde dedim tabiki dedi ama şekli felan değişti yani,hem ben sitelerden takip ediyorum onların verdiği kilolar daha düşük oranlarda,bence sağlıklı olmaları yeterli,allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzularımızı

canım mesajların altında alıntı yap----- no falan yazıyor

cevap verecegin mesajlara noyu tıkla oku oku oku hangilerine cevap vereceksen bu arada noyu tıkla en son alıntı yap de sayfa cıkıoo cevaplarını ver tamam evet bende hep seni okurken karışıyorumbi başlıkta alıntı yapmadan herkese cevap verıon zor oluyorr

bence böyle yap

teşekkürler urlacım dün yoktun valla kimsecikler bişey yazmadı yaw

kız sende 30. haftaya geçmişsin yaaa nerdeyse doğurcaz ne çabuk geçti yaaa
evet canım 30,haftadayız diyorumki az kaldı heyecan başladı....

allahım saglıkla dogurmayı nasip etsin
evet dün alışverişerimi yaptım doktora gittim...

bebegime zıbın takımı çıtçıtlı badi-havlusunu aldım

cok güzeller şekerlerimi kapı süsümü bide tül aldım 5 metre kapım boydan enden süslencek zamanı geldimi ehehehehe

ayy mutlu oldum beğendiniz demek :)) patentini vermeeeeeemmmm, hepsi benimmmm..neyse acıdım hadi sende yap bari :)) ama sepeti ben yapmadım, hazır aldım ehehehe tembelim napiiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…