]ImageShack® - Image Hostinghttp://img291.imageshack.us
inşallah olmuştur..bu olduysa diğerlerinide koyacağım..bursasu nerde ya bugün o yapıyodu bunları :)[/QUOTE]
sepeti gördüm cok güzel................
[quote="RUMELİLİ, post: 5171906"]inşallah şenay doğum yapmamıştır kızlar hakikaten...evlerinde dinleniyor olsunlar güzel güzel....bari bu ayı çıkarsınlar çok küçükler daha....
ben hastaneye 50 tane götürürüm gibi geliyor şeker çünkü kendi ailem çok kalabalık zaten ve eminim gelirler...4 kardeşiz zaten en küçük benim....diğer kardeşlerim gelse eşleriyle birlikte alsana 6 kişi:)) bunun eş tarafıda var .....yokmu arttıran kızlar bebek şekerlerini:))[/QUOTE]
ay inşallah ya ama evde olsa hergün rapor verıyordu bize.....
[quote="oslem1907, post: 5171909"]kıslar ben geldim geçmişi okiim geliim,bu arada dr.dan geliyorum,1500 gr olmuşuz,2 hafta önde gidiyomuşuz ama kilosunu az buldu,ben almışım kiloyu kilo bakımından 1 hafta geriden geliyomuş ama tarih 13 nisana çekildi haftamız önden gidince,magnezyum verdi gece ağrılarım ve çıtırdamalarım için dönerken resmen çıtlıyorum ay,meğerse magnezyum eksikliğindenmiş,ben okiim geliyorum,maşallah ne kalabalığız tütütütütütütütü[/QUOTE]
oy maşallah 1,500 olmuş
merhaba kızlar
şirvan, eda merak etmişsiniz beni saolun burdayım kızlar
arada giriyorum aslında ama kesik kesik okuyorum sayfaları
yazmak da çok zor geliyo çünkü cumartesi sizle buluştuktan sonra ertesi gün kartepeye gittik kahvaltı yapmaya
kahvaltıdan sonra biraz yürüyelim dağ havası alalım dedik ama adı üstünde kartepe baya esiyodu
e malum benim kabanın önü de kapanmıyo artık:1rolleyes: göğüs kısmım çok rüzgar yedi heralde çok fena öksürüyorum göğüs kafesim kemiklerim ağrıyo ta omuzlarıma kadar
ölece yatıyorum işte çok sert öksürmemeye çalışıyorum korkuyorum.salep filan içiyorum sıcak sıcak ama bakalım ne zaman geçicek
ellerinize sağlık bursasu çok güzel olmuş şekerler darısı biz yapmayanların başına
Çok geçmiş olsun RüveydaCım kendine dikkat et kısa sürede düzelirsin inş......merhaba kızlar
şirvan, eda merak etmişsiniz beni saolun burdayım kızlar
arada giriyorum aslında ama kesik kesik okuyorum sayfaları
yazmak da çok zor geliyo çünkü cumartesi sizle buluştuktan sonra ertesi gün kartepeye gittik kahvaltı yapmaya
kahvaltıdan sonra biraz yürüyelim dağ havası alalım dedik ama adı üstünde kartepe baya esiyodu
e malum benim kabanın önü de kapanmıyo artık:1rolleyes: göğüs kısmım çok rüzgar yedi heralde çok fena öksürüyorum göğüs kafesim kemiklerim ağrıyo ta omuzlarıma kadar
ölece yatıyorum işte çok sert öksürmemeye çalışıyorum korkuyorum.salep filan içiyorum sıcak sıcak ama bakalım ne zaman geçicek
işte arkadaşın kız bebişine kendimiz hazırladık bu şekeri bende bunun mavisini yapacağım
e toprak hepsi cok güzel
bursasu şekerde güzel canım
canım mesajların altında alıntı yap----- no falan yazıyorbitirdim geldim,ey kadınlar kulübü yetkilileri yeter artık verin şu teşekkür butonlarımız yahu adres verince hemen görüp uyarıyosunuz ama 40 sefer istedik şu butonları yapmak yapıştırmak bu kadar zormu yahu,hayır elimden gelse yardımedecem ama anlamamki şekerler yani bizahmet ilgilenin çıldıracam ya,ben öyle biriktirip ekleyip yazamam anca okuyabiliyorum zaten,zaten ne yazacağımıda unutuyorum allah allah ya
evet canım 30,haftadayız diyorumki az kaldı heyecan başladı....teşekkürler urlacım dün yoktun valla kimsecikler bişey yazmadı yaw
kız sende 30. haftaya geçmişsin yaaa nerdeyse doğurcaz ne çabuk geçti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?