işte arkadaşın kız bebişine kendimiz hazırladık bu şekeri bende bunun mavisini yapacağım
şekerleri sepeti gördüm güzel gerçekten.
Yanlız sevgili arkadaşlar bişey soracağım.
Bibim burda bebek mevlütleri 40 çıktığında yapılıyor.
Neden bu kadar acele ediyosunuz.
40 gün hiç çıkmıcakmısınız dışarı.
Ben sizlerden duyuyorum böyle.
Sonra gidip anneme söylüyorum.ay onuda alalım bunuda yapalım.
Annemde dur panik yapma yaparız sırası gelince diyor.
Annem diye demiyorum acayip beceriklidir.
Ben internetten model beğeniyorum o hemen yapıyor.
Bir gecede patik ördü geçen pazar.
urla kaç tanesi 400 tl :bbo:
ticarete mi başlıyacaksın yoksa bursasu delikafadulden ya bişey sormak istiyorum kızlar, aranızda şükür kurbanı kesecek olan var mı??? biz düşünüyoruz ama geçen tv de bi hoca kızlar için 1 erkekler için 2 tane akik kurbanı kesilir demiş..bilginiz varmı? bi araştırdım genelde öyle oluyormuş erkeklere 2!!
bizde mevlüt için kırk beklenmez...mümkünse anne lohusa iken yapılır ki yatağına yakışsın derler anne için....onun için ben ilk 15 gün içinde düşünüyorum.....ayrıca bebek mevlitlerinde başörtüsü verilmez kızlar benimde bildiğim...ailemde çok kaybettiğim insan olduğu için ne yazık ki , mevlütlerde çok olur bizde......eskiden benimde hatırladığım pastanelere sipariş verilirdi huni gibi kağıt içinde akide şekerleri ikram edilirdi.....sağsalim doğsalarda o heyecanları yaşasak....
ya arkadaşım ayrımımı varmı kıza 1 erkeğe 2 allah allah ya,bence maddi durumun ve kalbinden geçen niyet önemli sen sağ salim olsun şu kadar dersen o kadardır,ben adaklı doğmuşum 7 yıl 2 şer tane doğum günlerimde kesildi o zaman durumlar iiydi ama şimdi olsa bence kasar yani,o yüzden önemli olan niyet
etoprak , bursasu bebekşekeri modelleriniz çok güzel. ya bizede gönderin birer tane hehe
Kızlar evde mi odalarınızın kapısını süsleyeceksiniz yoksa hastanede mi?
bizdede tam tersi bursasu ölümlerde veridiği için dedim hani ölen kişiyi hatırlamak maksatlı...herkeste farklı olması normal tabi canım.....
birde adak kurbanıda olmaz bebeğe.....bir kişi dünyaya geldiği için bir cana kıyılmaz mantığı varmış....ama akik kurbanı diye birşey var ve bebeğin saçının ağırlığı kadar altın veya parasını vermek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?