etoprak , bursasu bebekşekeri modelleriniz çok güzel. ya bizede gönderin birer tane hehe
Kızlar evde mi odalarınızın kapısını süsleyeceksiniz yoksa hastanede mi?
yok ya adak değil şükür kurbanı benim dediğim.. ama bu erkeğe 2 kurban mantığını bende anlamadım, tv.de hoca söylemiş, geçen görümcemde aradı öyle olur dedi..kafama takıldı sorayım dedim.. Allah izin verirse biz bir tane kesmeyi düşünüyorduk, hani sağsalim doğdu sağlıklı bir evladımız var diye.. ama bu kıza 1 erkeğe 2 onu bilmiyorum.. bide bu bebek saçınıda duydum,ilk kestiğin saçın ağırlığı kadar altına denk gelen parayı veriyolarmış.. ama o bişey tutmuyormuş zaten 20-30 gr bişey geliyormuş!!
ya ben 40 ı çıktığında mevlüt istiyorum, ama camidede olabilir, hani erkekler falan pide ayran dağıtıyolar ya öle bişey de olabilir.. çünkü burda evde mevlüt olsa gelecek çok kimse yok..
gerçekten zaman yaklaştıkça insan daha bi panik oluyor!! Allah'ım sağlıkla doğsunlarda, gerisi önemli değil olur bişekilde..
Akîka kurbanı, İslam'a göre, yeni doğan çocuk için kesilmesi müstehab olan kurbandır.
Yeni doğan bebeğin başındaki ilk saçlarına akîka; bu çocuğun doğumundan yedi gün icinde başındaki tüyleri kısmen veya tamamen traş edip adını koyduktan sonra Allah'a şükür için kesilen kurbana akîka kurbanı denir.
İslam'dan önceki Arap toplumunda sadece erkek çocuklar için kurban kesilirdi. Kız çocukları için böyle bir merâsim söz konusu değildi.
Akîka kurbanında aranan şartlar, İslam'da kurbanda aranan şartlardır. Akîka kurbanı Hanefi mezhebine göre mübah ve dolayısıyla menduptur. Diğer üç büyük imâma göre sünnet, Zahiri mezhebine göre ise farzdır.
"http://tr.wikipedia.org/wiki/Ak%C3%AEka_kurban%C4%B1" adresinden alındı.
saol canım bilgi için..ama ben saçını hemen kesmek istemiyorum kiiii!! daha ne kadar saçı olacak onun, ah kıyamam :ecrin_bebek:
herkese merhabalar nisan anneleri... ben çok yazamasam da her gün takp ediorum yazılanları bi de çoğunluk istanbul, ankara olunca geendümü yalınuz hissediommmm kaydirigubbakcemile2 şimdi sizlere iki sorum olacak. kızlar ya benim göğüslerim büyümüolar, bugün 7 ayı geride bıraktık ama tık yok, çok yoğun bir kararma bi de böle pütür pütür olma var ama büyüme yok kızlar. sütüm olmayacak mı yoksa ne dersiniz??? ikincisi de bugünler de tansiyonum sanırım bayağı düşüyor, 2 gün önce düşmek üzereydim yere. yüzüm de buz gibi ve solgun, bebeğimde problem yok çok şükür hatta 2 hafta önde ama bende nie böle oldu? az önce de kötüleştim hemen ayaklarımı kaldırıp uzandım. gerçi cumaya kontrol var soracağım ama sizden de başına böle bişey gelen var mı kızlar???
saol canım bilgi için..ama ben saçını hemen kesmek istemiyorum kiiii!! daha ne kadar saçı olacak onun, ah kıyamam :ecrin_bebek:
Kızlar merhaba
Geçmişi okuyup ancak gelebildim...
Bebek şekerleriniz çok güzel..
Bu arada bendede öksürük var..
Çok kötü..
Ne yapabilirim kızlar bu öksürüğe..
Bu rada ne kadar çok adet varmış
Hngisini uygulayacağız
Bende bebek şekeri yapmak istiyorum ama
Henüzbri icraat yok bende..
herkese merhabalar nisan anneleri... ben çok yazamasam da her gün takp ediorum yazılanları bi de çoğunluk istanbul, ankara olunca geendümü yalınuz hissediommmm kaydirigubbakcemile2 şimdi sizlere iki sorum olacak. kızlar ya benim göğüslerim büyümüolar, bugün 7 ayı geride bıraktık ama tık yok, çok yoğun bir kararma bi de böle pütür pütür olma var ama büyüme yok kızlar. sütüm olmayacak mı yoksa ne dersiniz??? ikincisi de bugünler de tansiyonum sanırım bayağı düşüyor, 2 gün önce düşmek üzereydim yere. yüzüm de buz gibi ve solgun, bebeğimde problem yok çok şükür hatta 2 hafta önde ama bende nie böle oldu? az önce de kötüleştim hemen ayaklarımı kaldırıp uzandım. gerçi cumaya kontrol var soracağım ama sizden de başına böle bişey gelen var mı kızlar???
ben kel doğmuşum sırnaşık şey
bebişte bana çekerse 1 haftada da çok çıkmaz herhalde saçı yırttık bizzz :teytey:
urla kaç tanesi 400 tl :bbo:
evet 15 günde okutulur şöyle sabahlık gibi bişey giycem saten....bizde mevlüt için kırk beklenmez...mümkünse anne lohusa iken yapılır ki yatağına yakışsın derler anne için....onun için ben ilk 15 gün içinde düşünüyorum.....ayrıca bebek mevlitlerinde başörtüsü verilmez kızlar benimde bildiğim...ailemde çok kaybettiğim insan olduğu için ne yazık ki , mevlütlerde çok olur bizde......eskiden benimde hatırladığım pastanelere sipariş verilirdi huni gibi kağıt içinde akide şekerleri ikram edilirdi.....sağsalim doğsalarda o heyecanları yaşasak....
haklsısın bu krizdeeeeeeeeeeeay ne çok adet varmış bunların hepsini yerine getirmeye kalksak batırız valla.
gecmiş olsun canım karabiberrrrr kesio ballaKızlar merhaba
Geçmişi okuyup ancak gelebildim...
Bebek şekerleriniz çok güzel..
Bu arada bendede öksürük var..
Çok kötü..
Ne yapabilirim kızlar bu öksürüğe..
Bu rada ne kadar çok adet varmış
Hngisini uygulayacağız
Bende bebek şekeri yapmak istiyorum ama
Henüzbri icraat yok bende..
benşm gögüslerden vereyim sana kocaman oldularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrherkese merhabalar nisan anneleri... ben çok yazamasam da her gün takp ediorum yazılanları bi de çoğunluk istanbul, ankara olunca geendümü yalınuz hissediommmm kaydirigubbakcemile2 şimdi sizlere iki sorum olacak. kızlar ya benim göğüslerim büyümüolar, bugün 7 ayı geride bıraktık ama tık yok, çok yoğun bir kararma bi de böle pütür pütür olma var ama büyüme yok kızlar. sütüm olmayacak mı yoksa ne dersiniz??? ikincisi de bugünler de tansiyonum sanırım bayağı düşüyor, 2 gün önce düşmek üzereydim yere. yüzüm de buz gibi ve solgun, bebeğimde problem yok çok şükür hatta 2 hafta önde ama bende nie böle oldu? az önce de kötüleştim hemen ayaklarımı kaldırıp uzandım. gerçi cumaya kontrol var soracağım ama sizden de başına böle bişey gelen var mı kızlar???
etoprak , bursasu bebekşekeri modelleriniz çok güzel. ya bizede gönderin birer tane hehe
Kızlar evde mi odalarınızın kapısını süsleyeceksiniz yoksa hastanede mi?
bu arada halaaaaaaaaaaaaaa teşekkürler butonu yokkk onun yerine seda sayanın yüzü olan bi reklam var eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy site yönetimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkür butonları nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim simsyah ve gür saçlarla doğmuşum:) bu arada ailede benden başka siyah saçlı yok annemde babamda sarışın mavi gözlü hahaha hastanede mi karıştım acaba bilmiorum ama gözümün rengi benzio sadece anama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?