2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar merhaba
Geçmişi okuyup ancak gelebildim...
Bebek şekerleriniz çok güzel..
Bu arada bendede öksürük var..
Çok kötü..
Ne yapabilirim kızlar bu öksürüğe..

Bu rada ne kadar çok adet varmış
Hngisini uygulayacağız
Bende bebek şekeri yapmak istiyorum ama
Henüzbri icraat yok bende..

herkese merhabalar nisan anneleri... ben çok yazamasam da her gün takp ediorum yazılanları bi de çoğunluk istanbul, ankara olunca geendümü yalınuz hissediommmm kaydirigubbakcemile2 şimdi sizlere iki sorum olacak. kızlar ya benim göğüslerim büyümüolar, bugün 7 ayı geride bıraktık ama tık yok, çok yoğun bir kararma bi de böle pütür pütür olma var ama büyüme yok kızlar. sütüm olmayacak mı yoksa ne dersiniz??? ikincisi de bugünler de tansiyonum sanırım bayağı düşüyor, 2 gün önce düşmek üzereydim yere. yüzüm de buz gibi ve solgun, bebeğimde problem yok çok şükür hatta 2 hafta önde ama bende nie böle oldu? az önce de kötüleştim hemen ayaklarımı kaldırıp uzandım. gerçi cumaya kontrol var soracağım ama sizden de başına böle bişey gelen var mı kızlar???

valla ben 40 mevlüdünü evde yapcam mevlüt şekerleri bile hazır annem 60 tane mavi beyaz minyatür patik ördü onların içine tülle badem şekeri koyucaz. o gün de bi sürü bişeyler hazırlayıp aile arasında bi mevlüt yapıcam. kızlar bu arada özel günlerinizde baklava falan yaptırmak isterseniz haberim olsun benim eşim baklavacı çünkü.

saol canım bilgi için..ama ben saçını hemen kesmek istemiyorum kiiii!! daha ne kadar saçı olacak onun, ah kıyamam :ecrin_bebek:

evet dozkancım 57 şafak oda normal olursa ki umarım normal olur:)) çok heyecan verici hakikaten ya....siz böyle dedikçe dahada heyecan yapıyorum:))

saol canım bilgi için..ama ben saçını hemen kesmek istemiyorum kiiii!! daha ne kadar saçı olacak onun, ah kıyamam :ecrin_bebek:

canım haklısın ama kısmende kesilebiliyomuş...yani bu adeti her anlamda yaşatıcam dersen enseye yakın yerden bir tutam alınıp yapılabilir hani adet yerini bulsun diye...oyy bende kıyamam o kuzulara saçları öpülesi varlıklar:asigim:

canım ben seninle aynı dururmdayım geçen tek başıma migrosa gittim bayılıodum nerdeyse orda neyseki kasadaki kzı tanıorum bana ayran falan içirdiler oturdum yarım saatte ancak toparladım. benim normalde tansiyonum 9-6 falan o gün küçük 3 e düşmüş yani düşük tansiyonluyum normalde bi de iyice düşmüş. tuzlu ayran iç ödem yoksa vücudunda

bende kıyamam zaten bunların çoğu arap kültürünü yansıtan şeyler arabın biri kesmiştir çocuunun saçını arkası gelmiştir türk müslümanlar böyle bi adet yoktu eski köye yeni adet geldiyse bilemiyorum.

geçmiş olsun..bi haftadır benim kardeşimde hasta, annem tel.de bi ufak soğanı kaynatıp suyunu iç dedi, öksürüğü kesiyomuş..kızcağız 2 gündür yapıyo ama çok pis kokuyo diye kaçacak yer arıyo..ama en iyisi öksürük için (tecrübeyle sabittir) pekmezin içine azıcık karabiber koyup kaynat, iç..yada bal,karabiber,limon üçlüsü..benim her soğuk algınlığımda bu ikisi ilacım..

ya göğüs meselesini bilmiyorum ama tansiyonunu bi eczanede falan ölçtür canım. zaten bi sorun varsa onlar uyarıyolar, dr. falan bi gidin diye.. benim genel olarak 8-6 tansiyonum, bana normal diyolar..düşük tansiyon doğumu kolaylaştıryomuş..yüzün solgunsa bi kanını ölçtür, kansızlıkta öyle oluyor genelde..

kızlar benimde göğüslerim hi,ç ama hiç büyümedi aldığım 10 kilo nerde bilmiyorum am göğüs uçlarım genişledi o kdr inşallah sütüm olur ya

tabii ne kadar kabul edildiğine bağlı bu geleneklerin cicekcicek haklı.....tam anlamıyla gerçekleştirilcekse derinlemesine araştırılıp uygulanması gerekli....ona bakılırsa peygamber efendimizde kendi torunlarına ve yakın çevresindeki bebeklere doğardoğmaz yumuşatılmış hurmanın suyunu damlatırmış ağzına......şimdi bize göre ilk mideye inmesi gereken şey anne sütü değil midir?
ben uygulamayı düşünmüyorum akika kurbanını ama uygulayanlarada kolay gelsin diyorum:))

çiçekçiçek ve etoprak cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, bugün veya yarın sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırmayı düşünüyorum orada tansiyon da ölçtürürüm. sağolun :))

ben kel doğmuşum sırnaşık şey
bebişte bana çekerse 1 haftada da çok çıkmaz herhalde saçı yırttık bizzz :teytey:

bu arada halaaaaaaaaaaaaaa teşekkürler butonu yokkk onun yerine seda sayanın yüzü olan bi reklam var eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy site yönetimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkür butonları nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben kel doğmuşum sırnaşık şey
bebişte bana çekerse 1 haftada da çok çıkmaz herhalde saçı yırttık bizzz :teytey:

benim simsyah ve gür saçlarla doğmuşum:) bu arada ailede benden başka siyah saçlı yok annemde babamda sarışın mavi gözlü hahaha hastanede mi karıştım acaba bilmiorum ama gözümün rengi benzio sadece anama

urla kaç tanesi 400 tl :bbo:

canım tanesi 40 kuruş pardon.....
evet 15 günde okutulur şöyle sabahlık gibi bişey giycem saten....
başımda kurdelem ogluşumda mevlüt takımı..........

allah o günleri göstersin ama belki yapmayabilirimde kesin degil........

ay ne çok adet varmış bunların hepsini yerine getirmeye kalksak batırız valla.
haklsısın bu krizdeeeeeeeeeee

gecmiş olsun canım karabiberrrrr kesio balla

benşm gögüslerden vereyim sana kocaman oldularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benimde kararmam var cok hemdeeeee
tansiyonumda arada oynuo sanırım kendimi iyi hissetmıyorum
dinlennnnnnnnnn
etoprak , bursasu bebekşekeri modelleriniz çok güzel. ya bizede gönderin birer tane hehe
Kızlar evde mi odalarınızın kapısını süsleyeceksiniz yoksa hastanede mi?

evimin kapısıııııııııııııı

bu arada halaaaaaaaaaaaaaa teşekkürler butonu yokkk onun yerine seda sayanın yüzü olan bi reklam var eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy site yönetimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkür butonları nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

EVET TEŞŞEKÜR BUTONLARINI BİR TÜRLÜ YAPMIYORLAR YAAZIK YAA

BAŞKA SEY OLSA HEMEN KAPANIR BİZ 1 AYDIR SÖYLÜYORUZ AMA TIK YOK

canım benimde annem babam esmer (cok degıl) ben sarışınım
bide daha önce anlatmış annem beni dogurmuş ben yere düşmüşüm ya kendim cıkmışım

sonra beni 15 gün başka hastanede cocuk bölümüne almışlar babam arada kızdırır beni degiştirmişler seni diye ama anneme benziyorum herseyimle yaaa tüysüz olmamla bile

bitek babama gözlerim benzerrrrrrrrrr

DOZKAN cok alakasız olucak amamerhaba bişi merak ettim ad ve soyadınızın demet özkan olma ihtimali nedir evet veya hayır diyebilirsiniz liseden samimi bi arkadaşım vardı evlenince görüşemedik oda ismini böle yazardı ondan merak ettim acaba diyerekten özelden atamadım kapalı sanırsam

urla, bersav16, cicoşş, demet1, didem1981, dozkan, etoprak, mirage78, oslem1907, sev_rey, s_ebru, tugbik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…