canımm koptum yaaa trajikomik bi hikaye buuuu nasıl yani düşmüşsün hahahahahah bizimkide 9 ay sigara içmemeiş doğuma sigarayla girmiş bende buna gülerim her seferindecanım benimde annem babam esmer (cok degıl) ben sarışınım
bide daha önce anlatmış annem beni dogurmuş ben yere düşmüşüm ya kendim cıkmışım
sonra beni 15 gün başka hastanede cocuk bölümüne almışlar babam arada kızdırır beni degiştirmişler seni diye ama anneme benziyorum herseyimle yaaa tüysüz olmamla bile
bitek babama gözlerim benzerrrrrrrrrr
canımm koptum yaaa trajikomik bi hikaye buuuu nasıl yani düşmüşsün hahahahahah bizimkide 9 ay sigara içmemeiş doğuma sigarayla girmiş bende buna gülerim her seferindedüşünsene yatıo ıkınıo bi elinde sigara rezalet bişey
eheheh YA BEN 7 aylık dogmuşum anlatmıştım yaa
annem dogumhanede doktorlar yan tarfata başka birini dogurturken 7 aylık ben cıkmışım....
hemen başka hastaneye cocuk ünitesine
bu arada şafak sayalım konusuna bak ciek dozkanla ikinize bişey yazdım
:teytey::teytey:
kızlar şenay dogurdu galiba ya telefonuda yokkkkkkk
offffffffff
yoksa o her gün ugrayım rapor verıp cıkıyordu
aman saglıklı olsunlardaaa
evet canım benim dedıgım gibi yaparsın daha iyi anlarız diye düşünüyorum senınde dedıgın gibi okuyorsun ama yazana kadar unutuyorsun okuduklarında noya basarsan sorun olmaz okuman bittimi alıntı yap de cevap verecgin yani noladıkların cıkıoo cevap verıp ekliyon tamam.............hep sen hem ben anlamış oluruz...laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesaol urlacım deneyecem en yakın zamanda inşallah,görümceme yapmıştık biz evden çıkarken kapı süsü,merdiven başından başlayarak hemde apartman girişinden başlayarak süperdi,o zaman demiştim bende bebek gelince yaparım kıskandım diye bakalım mersinemi kısmet istanbulamı olacak,büyük ihtimalle ben mersine gidecem haftaya şimdiden bilgilerinize dicem ama gerek yok çünkü ordada nete girebilecem benden kaçış yoooooookkkkk
merhaba
ben yeni üye oldum,30 haftalık hamileyim,çok güzel bir forum,allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
nasıl ya olabilir mi öyle bişey
vallahi süper yaaa yazık sanaaaaaaaaaaaaaaa minicik şey uçarak çıkmış annesinden
okudum ayrıca şafak yazını hihahooooooooooooooooooooookötükedihüso
merhaba
ben yeni üye oldum,30 haftalık hamileyim,çok güzel bir forum,allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Hoşgeldinnnnnmerhaba
ben mavi aldım üzerinde beyazla hoşgeldin bebek yazıyorrrkızlarrr pınar altuğ doğurmuştu ya geçenlerde tv de gördüm çok şeker renkli parlak balonları vardı nerden bulucaz onlardan yaaaaaaaaa
ben yarı kırk yaparım 20.günde bebegimde bende kırklanır (yıkanırız) gezmeye gideriz herhaldeakika kurbanı keseriz herhalde ama hemen olmaz doğum telaşı bir bitsin.uygun bir zamanda kesilir.ama bebeğim saçlarını kesmem.yazık ona daha minicik saçları olcak onun ya!
bizde 40. günde bebek yıkanır,ev temizlenir,annede bi güzel yıkanır.
sonrada evde bebek mevlüdü okutulur.bu sırada lohusa şerbeti dağıtılır ikram falan filan..
bebek şekerleride mevlüde gelenlere verilir.
ben yapmak istiyorum nasip olursa.
hatta mevlüt için oğluma giyeceği kıyafeti bile beğendik haftasonu.bembeyaz renkli papyonlu bir bebek takım elbisesi gibi bişey.çok şeker bir görseniz.
bebek sepetini annemle yaparız.benim evde dergilerimi koyduğum bir sepet var onu kullanıcam.şekerleride burdan benim nikah şekerlerimi yaptırdığım yere yaptıracağım.
ikramlar annemde olur.annemin arkadaşları benim arkadaşlarım ve tabi akrabalr baya kalabalık olur.
babamda herhalde o gün kulağına adını söyler.
amannn galiii bir kargaşa bir heyecan safi telaş!!!
pek sever annem bölee şeyleri:)))
urla nerden aldın o balonları çabuk sööle
kızlarrr pınar altuğ doğurmuştu ya geçenlerde tv de gördüm çok şeker renkli parlak balonları vardı nerden bulucaz onlardan yaaaaaaaaa
akika kurbanı keseriz herhalde ama hemen olmaz doğum telaşı bir bitsin.uygun bir zamanda kesilir.ama bebeğim saçlarını kesmem.yazık ona daha minicik saçları olcak onun ya!
bizde 40. günde bebek yıkanır,ev temizlenir,annede bi güzel yıkanır.
sonrada evde bebek mevlüdü okutulur.bu sırada lohusa şerbeti dağıtılır ikram falan filan..
bebek şekerleride mevlüde gelenlere verilir.
ben yapmak istiyorum nasip olursa.
hatta mevlüt için oğluma giyeceği kıyafeti bile beğendik haftasonu.bembeyaz renkli papyonlu bir bebek takım elbisesi gibi bişey.çok şeker bir görseniz.
bebek sepetini annemle yaparız.benim evde dergilerimi koyduğum bir sepet var onu kullanıcam.şekerleride burdan benim nikah şekerlerimi yaptırdığım yere yaptıracağım.
ikramlar annemde olur.annemin arkadaşları benim arkadaşlarım ve tabi akrabalr baya kalabalık olur.
babamda herhalde o gün kulağına adını söyler.
amannn galiii bir kargaşa bir heyecan safi telaş!!!
pek sever annem bölee şeyleri:)))
kemeraltından canım heryerde vardır herhalde.. böle büyük çarsılarda yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?