2009 Nisan Anneleri buraya

canımm koptum yaaa trajikomik bi hikaye buuuu nasıl yani düşmüşsün hahahahahah bizimkide 9 ay sigara içmemeiş doğuma sigarayla girmiş bende buna gülerim her seferinde düşünsene yatıo ıkınıo bi elinde sigara rezalet bişey

eheheh YA BEN 7 aylık dogmuşum anlatmıştım yaa

annem dogumhanede doktorlar yan tarfata başka birini dogurturken 7 aylık ben cıkmışım....

hemen başka hastaneye cocuk ünitesine

bu arada şafak sayalım konusuna bak ciek dozkanla ikinize bişey yazdım

:teytey::teytey:

kızlar ben cıkıcam birazdan allaha emanet olun zaten kimsde tık yok

urla, bersav16, demet1, etoprak, mirage78, oslem1907, poseidon80, sev_rey, sinehas

kızlar şenay dogurdu galiba ya telefonuda yokkkkkkk
offffffffff
yoksa o her gün ugrayım rapor verıp cıkıyordu

aman saglıklı olsunlardaaa

vallahi süper yaaa yazık sanaaaaaaaaaaaaaaa minicik şey uçarak çıkmış annesinden

okudum ayrıca şafak yazını hihahooooooooooooooooooooookötükedihüso

merhaba
ben yeni üye oldum,30 haftalık hamileyim,çok güzel bir forum,allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

evet canım benim dedıgım gibi yaparsın daha iyi anlarız diye düşünüyorum senınde dedıgın gibi okuyorsun ama yazana kadar unutuyorsun okuduklarında noya basarsan sorun olmaz okuman bittimi alıntı yap de cevap verecgin yani noladıkların cıkıoo cevap verıp ekliyon tamam.............hep sen hem ben anlamış oluruz...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

mersindemi doguracaksın sen canım

mersindemi kayınvalidenler

evet bizde göümceme merdivenlertüllerle süslendi
giriş kapısı tülle hoşgeldin bebek yazıoooo
k
bide bebegin oda kapısına bide balonlarrrrrr vardı rengarenk

nasıl ya olabilir mi öyle bişey

neden olmasın ikiz anası aman saglıklı olsunlarda

vallahi süper yaaa yazık sanaaaaaaaaaaaaaaa minicik şey uçarak çıkmış annesinden

okudum ayrıca şafak yazını hihahooooooooooooooooooooookötükedihüso

evet 1,200 dogmuşum

merhaba
ben yeni üye oldum,30 haftalık hamileyim,çok güzel bir forum,allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

hoşgeldin............. süper bir paylaşım formu

kızlarrr pınar altuğ doğurmuştu ya geçenlerde tv de gördüm çok şeker renkli parlak balonları vardı nerden bulucaz onlardan yaaaaaaaaa

akika kurbanı keseriz herhalde ama hemen olmaz doğum telaşı bir bitsin.uygun bir zamanda kesilir.ama bebeğim saçlarını kesmem.yazık ona daha minicik saçları olcak onun ya!
bizde 40. günde bebek yıkanır,ev temizlenir,annede bi güzel yıkanır.
sonrada evde bebek mevlüdü okutulur.bu sırada lohusa şerbeti dağıtılır ikram falan filan..
bebek şekerleride mevlüde gelenlere verilir.
ben yapmak istiyorum nasip olursa.
hatta mevlüt için oğluma giyeceği kıyafeti bile beğendik haftasonu.bembeyaz renkli papyonlu bir bebek takım elbisesi gibi bişey.çok şeker bir görseniz.
bebek sepetini annemle yaparız.benim evde dergilerimi koyduğum bir sepet var onu kullanıcam.şekerleride burdan benim nikah şekerlerimi yaptırdığım yere yaptıracağım.
ikramlar annemde olur.annemin arkadaşları benim arkadaşlarım ve tabi akrabalr baya kalabalık olur.
babamda herhalde o gün kulağına adını söyler.
amannn galiii bir kargaşa bir heyecan safi telaş!!!
pek sever annem bölee şeyleri:)))

kızlarrr pınar altuğ doğurmuştu ya geçenlerde tv de gördüm çok şeker renkli parlak balonları vardı nerden bulucaz onlardan yaaaaaaaaa
ben mavi aldım üzerinde beyazla hoşgeldin bebek yazıyorrr

ben yarı kırk yaparım 20.günde bebegimde bende kırklanır (yıkanırız) gezmeye gideriz herhalde

kızlar daha önce belki konuşmuşsunuzdur belki ama yinede sorucam..
çalışan annelere sorum doğumdan sonra çalışmaya devam mı edeceksiniz yoksa ayrılacak mısınız ?
ben ayrılacağımı söyledim ama patronlar illa bir doğumunu yap yürütebilirmisin yürütemezmisin bir dene o zaman ayrıl şimdiden karar verme işte ekonomik kriz var vs. vs.
çalışan anneler iş, ev ve bebeği hep beraber götürebileceğinize inanıyormusunuz ? sanırım ben biraz tembelim de :-(

internette var güzelim parti malzemeleri satan alışveriş sitelerinde.
iş arkadaşım kızına doğumgünü parti malzemeleri aldı internetten.parlak gümüş pembe renlklerse güzeldi.
buralarda yok ama istanbulu bilemem.
bend balonları severim hastane odasını evi süslemek istiyorum ama bazıları patlıyoo hemen.bebek korkar diye endişelerim var o yüzden balon konusunu düşünüyorum.

ayy ben öyle günlerde heyecandan ölücek gibi oluyorum hatta beni istemeye gelcekleri gün kuaföre giderken kaza geçirmiştim. ne bilim çok panik bi insanım sanırım ama bitincede ohh be ne güzel oldu dioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…