2009 Nisan Anneleri buraya

canım ben calışmayacagım bebegimi büyütecegim
hem nasıl hepsini bir idare edersin........

bebeginin İLKLERİNİ TATMAk ne güzel olur ama calışan anne bunnu göremez belki...

ama o parlak olanlar patlamıokiiii sağol canım bekiim parti malzemeli die bi googledan

ayy ben öyle günlerde heyecandan ölücek gibi oluyorum hatta beni istemeye gelcekleri gün kuaföre giderken kaza geçirmiştim. ne bilim çok panik bi insanım sanırım ama bitincede ohh be ne güzel oldu dioruz

benim kadar panik yoktur ehehehehheheee

normal bi misafir gelse ay ikramlar yetermi ay şöyle ay böle günün tadını cıkaramıyoum

hep kızıyorum kendime bu yüzden...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykötükedihüsokötükedihüso

valla bozduk düzeni gece gündüz birbirine girdi,kocişle aynı evin içinde birbirimizi görmez olduk.sağol canım ilacı arttırdık 2 hafta kaldı dr a gitmeme inş düzelir bebişim :Saruboceq:

geçmiş olsun canım bende senin gibi arada bir giriyorum siteye gece bile olsa yazıyom nisan annelerinin sapığı oldum Şeniz:asigim:

ben bebek şekerlerini mevlütte dağıtacağım ama çikolatasını hastanede dağıtmayı düşünüyorum.tabi şimdilik hiçbiri yok ama niyetim böyle..
bu arada ne kadar çok alırsanız alın bitiyor şekerler.geçen sene nikahta yaptırmıştım nikah düğünden önce olduğu için biraz abarttım şeker olayını ama kaç kişi olursa olsun şekerler bitti.3 tane anca ayırdım kendime oda evden çıkmadan önce

kızlar şuanda göbek deligimin orda pıt pıt pıt diye bişey oluyor sizce bu ne acı yok ama pıt pıt sesleri duyuyorum

hıçkırıyormu acaba ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

her sanıye pıtlıoooo

canımcım biz seninle aynıyız ama benimki daha 1 kilo :çok üzgünüm:
canını sıkma boş yere.ben 1 kilo diye üzülmüyorum Allah sağlık versinde kilo doğduktan sonrada olur.

hayır canım demet özkan değilim zaten lisede soyadım özkan değildi evlenince özkan oldum.kaydirigubbakcemile3

kızlar ben ve benim kardeşlerim hepimiz kel doğmuşuz
kardeşimi hatırlıyorumda 40 günde felan daha saçlanmamıştı.bu dediğiniz nasıl olacak bu durumda.
şu an hepimizin saçı gür kaydirigubbakcemile2

ayyy kesin hıçkırıodur ne şeker yaaaaaaaaaa2 ay daha içimizdeler sonra sudan çıkmış balığa dönecek zavallılar ama anneleri çoook sevicek onları

kızlar bu arada bende ilginç bi rüya gördüm göbeğim yarı şeffaftı sanki bebeişi görebiliodum seviodum onu bööle aaa ayakları burdaymış falan die

kızlar benimde göğüslerim hi,ç ama hiç büyümedi aldığım 10 kilo nerde bilmiyorum am göğüs uçlarım genişledi o kdr inşallah sütüm olur ya

bunu eşine sor canım delikafadulden
bende büyümedi sütüm gelmezse diye üzülüyordum geçen gün eşim ne oldu sana böyle dedi:roflol:
meğersem büyümüşler biz göbeğe göre kıyaslıyoruz sanırım

valla bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir güzelim.
ben elbetteki çalışmayı asla bırakmayı düşünmüyorum.
hatta şunu söyleyeyeim son haftaya kadar gücüm olsada çalışsam diyorum ki sonrasında izinlerimi kullanabileyim.
ben bebeğimi anneme emanet edeceğim.öğle aralarıda arabamla eve gideceğim (bir yıl süreyle)haliyle annem bizde olunca işler sorumluluk azalacak.

eğer bebeği bakıcıya emanet edemicekseniz annenizde yoksa o zaman işi bırakmanız gerekebilir.

Cvp için tşk cnm.aynı durumda sayılırız benim işyerim anneme yakın annem ben bakarım diyor sende öğle aralarında gelir emzirirsin diyor ama kafam karışık genede....
sen ücretsiz izin kullanacak mısın ?

kız ilahi çok güldüm tamam sorcam akşam eşime benim göğüsler koca göbeğimin üstüne kayboluolar artık zavallılar:) zaten büyük sayılmazlardı pek ama şimdi komikler bence böyle çıplak gezen kabilelerde koca göbekli kadınların siyah uçlu ampul gibi memeleri oluo ya benimde ona benzio sanki sarkık değil ama göbeğimin üstünde 2 göz gibi duruolar

kızlar bu arada bende ilginç bi rüya gördüm göbeğim yarı şeffaftı sanki bebeişi görebiliodum seviodum onu bööle aaa ayakları burdaymış falan die

hayır olsun güzelim çok fazla yoğunuz ya artık bebekti hareketleriydi hamileleikti.artık hayal gücümüz iyice rüyalarda ortaya çıkıyor.
senin eşin demek baklavacı.ohhh valla canın çektiğinde git işyerine istediğin tatlıdan ye şanslısın.
ayrıca kendi işyeriniz olması güzel canın sıkılınca gidersin vakit geçirmek için

canım eşim baklavacı ama ben baklava sevmiorum sütlü tatlı yerim daha çok

devlet 4 ay doğum öncesi ve sonrası olmak üzere izin veriyormuş yasal olarak.
ben son 1 ay kalana kadar çalışmak istiyorum.hatta gücüm elverdiğince ancak tecrübeli insanlar son 1 ay makul çünkü daha fazla dayanamıyorsun dediler.
doğumdan sonrada 3 ay çalışmıyacağım.
yanlız şimdi bişey sorcam herkeze 32. haftada izne çıkılması gerekiyor ya bu haftada çalışabilir raporu alınıp 36. haftaya kadar çalışabliliyormuşsun.bu raporda haberi olan varmı?
ben almadım ama almam gerekiyor bu haftada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…