kızlar daha önce belki konuşmuşsunuzdur belki ama yinede sorucam..
çalışan annelere sorum doğumdan sonra çalışmaya devam mı edeceksiniz yoksa ayrılacak mısınız ?
ben ayrılacağımı söyledim ama patronlar illa bir doğumunu yap yürütebilirmisin yürütemezmisin bir dene o zaman ayrıl şimdiden karar verme işte ekonomik kriz var vs. vs.
çalışan anneler iş, ev ve bebeği hep beraber götürebileceğinize inanıyormusunuz ? sanırım ben biraz tembelim de :-(
internette var güzelim parti malzemeleri satan alışveriş sitelerinde.
iş arkadaşım kızına doğumgünü parti malzemeleri aldı internetten.parlak gümüş pembe renlklerse güzeldi.
buralarda yok ama istanbulu bilemem.
bend balonları severim hastane odasını evi süslemek istiyorum ama bazıları patlıyoo hemen.bebek korkar diye endişelerim var o yüzden balon konusunu düşünüyorum.
ayy ben öyle günlerde heyecandan ölücek gibi oluyorum hatta beni istemeye gelcekleri gün kuaföre giderken kaza geçirmiştim. ne bilim çok panik bi insanım sanırımama bitincede ohh be ne güzel oldu dioruz
Günaydın kızlar..
urlacım hastanenden memnun kalmamışsın başka alternatiflerin yok mu biraz daha araştır istersen.
sinehas ben yanlış anlamışım canım troid olduğun için bebeğin gelişimi geriden geliyormuş. inşallah yavrun bu 1/2 haftada toprarlanır. zor biliyorum ama sen moralini yüksek tutmaya çalış..
kızlar geceleri nasıl uyuyamıyorsunuz ben11 de yatıyorum 8,30 da zor kalkıyorum.gece wc kalkıyorum gözlerim bile açılmıyo lavobonun yolunu zor buluyom delikafadulden sonra güm yatağa... kaydirigubbakcemile3 şimdilik uykusuzluğum yok
kızlar dün gece bi rüya gördüm.. oğlum doğmuş 3 kg civarında çok sağlıklıymışama sarışın beni gördünüz fotolardan esmerim eşim benden esmer. kaydirigubbakcemile3 oğlum sarışın çok güzeldi. emzirmeye çalışıyorum sütlerim fışkırıyo o kadar çok ki bebek bi yandan emiyo bi yandan da yüzüne filan fışkıyoro sütler. ay çok güzeldi yaaa uyanınca rüyaymış diye üzüldüm. ve şimdiden özledim bebeğimi. kokusunu bile hissettim. iyice sabırsızlanmaya başladım. hayırlısı olsun.. delikafadulden
merhaba kızlar
şirvan, eda merak etmişsiniz beni saolun burdayım kızlar
arada giriyorum aslında ama kesik kesik okuyorum sayfaları
yazmak da çok zor geliyo çünkü cumartesi sizle buluştuktan sonra ertesi gün kartepeye gittik kahvaltı yapmaya
kahvaltıdan sonra biraz yürüyelim dağ havası alalım dedik ama adı üstünde kartepe baya esiyodu
e malum benim kabanın önü de kapanmıyo artık:1rolleyes: göğüs kısmım çok rüzgar yedi heralde çok fena öksürüyorum göğüs kafesim kemiklerim ağrıyo ta omuzlarıma kadar
ölece yatıyorum işte çok sert öksürmemeye çalışıyorum korkuyorum.salep filan içiyorum sıcak sıcak ama bakalım ne zaman geçicek
selam kızlar
bebeişlere alınanlara hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın
bebek şekerlerini mevlütte dağıtacaksınız demi benim arkdaşımda yaptı mevlütte dağıttı
b,irazdan koyarım şekerin resmini
ay şekerler çok güzel gerçekten bende istiyorum,bizde adet değil ama yapacam galiba mıknatıslı olanlardan,ya ben anladımmı dr,u sanki tarihi öne çekip önde gidiyorsun 2 hafta dedi,bebeğin boyu uzun,kafa çevresi normal,kemik gelişimi iyi ama kiloyu sen almışın kilo bakımından eksiği var kilosu şu dedi,bende siz daha iyi bilirsiniz ama kilosunun geride olması sağlığını olumsuz etkilememiştir dimi dedim yok kemik gelişimi ii dedi bende bence kilosuda iyi dedim kilolu olması zaten sağlıklı demek değildir heralde dedim tabiki dedi ama şekli felan değişti yani,hem ben sitelerden takip ediyorum onların verdiği kilolar daha düşük oranlarda,bence sağlıklı olmaları yeterli,allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzularımızı
DOZKAN cok alakasız olucak amamerhaba bişi merak ettim ad ve soyadınızın demet özkan olma ihtimali nedir evet veya hayır diyebilirsiniz liseden samimi bi arkadaşım vardı evlenince görüşemedik oda ismini böle yazardı ondan merak ettim acaba diyerekten özelden atamadım kapalı sanırsam
canım haklısın ama kısmende kesilebiliyomuş...yani bu adeti her anlamda yaşatıcam dersen enseye yakın yerden bir tutam alınıp yapılabilir hani adet yerini bulsun diye...oyy bende kıyamam o kuzulara saçları öpülesi varlıklar:asigim:
kızlar şuanda göbek deligimin orda pıt pıt pıt diye bişey oluyor sizce bu ne acı yok ama pıt pıt sesleri duyuyorum
hıçkırıyormu acaba ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
her sanıye pıtlıoooo
kızlar benimde göğüslerim hi,ç ama hiç büyümedi aldığım 10 kilo nerde bilmiyorum am göğüs uçlarım genişledi o kdr inşallah sütüm olur ya
kızlar daha önce belki konuşmuşsunuzdur belki ama yinede sorucam..
çalışan annelere sorum doğumdan sonra çalışmaya devam mı edeceksiniz yoksa ayrılacak mısınız ?
ben ayrılacağımı söyledim ama patronlar illa bir doğumunu yap yürütebilirmisin yürütemezmisin bir dene o zaman ayrıl şimdiden karar verme işte ekonomik kriz var vs. vs.
çalışan anneler iş, ev ve bebeği hep beraber götürebileceğinize inanıyormusunuz ? sanırım ben biraz tembelim de :-(
bunu eşine sor canım delikafadulden
bende büyümedi sütüm gelmezse diye üzülüyordum geçen gün eşim ne oldu sana böyle dedi:roflol:
meğersem büyümüşler biz göbeğe göre kıyaslıyoruz sanırım
kızlar bu arada bende ilginç bi rüya gördüm göbeğim yarı şeffaftı sanki bebeişi görebiliodum seviodum onu bööle aaa ayakları burdaymış falan die
hıçkırıyormudur cıcek ehehehe
bian korktummm
hayır olsun güzelim çok fazla yoğunuz ya artık bebekti hareketleriydi hamileleikti.artık hayal gücümüz iyice rüyalarda ortaya çıkıyor.
senin eşin demek baklavacı.ohhh valla canın çektiğinde git işyerine istediğin tatlıdan ye şanslısın.
ayrıca kendi işyeriniz olması güzel canın sıkılınca gidersin vakit geçirmek için
Cvp için tşk cnm.aynı durumda sayılırız benim işyerim anneme yakın annem ben bakarım diyor sende öğle aralarında gelir emzirirsin diyor ama kafam karışık genede....
sen ücretsiz izin kullanacak mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?