valla ben her hafta bişeyler alıyorum ama bitmioo onlar yıkacak ütülencek derken ne iş var biliyormusun ah aha ahhhhhhay gelecek annesi merak etme zamanında sağlıkla inşallah,bencede enişte işi garantiye almış hehehehe,iyi olmana sevindim rüveyda,ya benim gibi geveze olsaydın ne yapacaktın kıs onu düşün mutlu ol,sessizliğin keyfini çıkar,glnm kıvırcık tami hasta bak onu atlamışım kusura bakmayın yahu hastalara cümleten geçmiş olsun anacım hade iyileşin artık yahu,hafta sonu tatilini bekleyenlerin gözü aydın arkadaşlar,dengeler çok tuhaf ve herkes haklı olunca durum böyle oluyor tabiki ama çalışan için olduğu kadar işveren içinde zor inanın,o kadar iş yaptık gelen var çok şükür ama o kadarda gider var ben geçen ay sıkışıp dr.a dahi gidemedim ne hazırlığı daha bu hafta gittim işte,olmayınca olmuyor,ayıramadınmı diyeceksiniz inanın ayıramadım,personelini düşünüyosun benimki içerde iyi çok şükür dedim,kocişle düşündük ayırdığımız paraları dağıttık kolay değil yani kimse ödeme çıkamıyor,nasıl olsa alırız zaman dediğin neki hepsi 1 günde alınır
özlem çok haklısın valla kriz her iki taraf içinde zor sonuçta iş olmayınca ikisine de bişey gelmiyo. bebek hazırlığı dediğin gibi para olunca herşey birgünlük iş can sıkmaya değmez.
ayrıca onlar şimdilik en konforlu hayatı yaşıyolar göbişlerde:CüvCüv:
bende doğum hediyemi aldırdım. Ama ben kendim seçtim kolye bileklik :)
Ama yıldönümünde falan bişi almamıştı onların hepsini bi araya toplayıp aldırdım. Artık 1 sene daha hediye yüzü göremem herhalde :)
mart anneleri ne güzel bilgiler yazmış.
eğer hala nefes almakta zorlanıyosanız doğuma daha çok var bebek aşağı inmedi demekmiş rahat olun demekki erken doğum yapacak olan yok aramızda hep beraber zorlanıyoruz di mi??
ayrıca doğuma yakın iki gün falan ishal oluyomuşuz genelde vücut kendi lavmanını kendi yapıyomuş
yine 2 gün falan kala hiç hamile değilmiş gibi enerji doluyomuşuz ordan oraya koşturmak istiyomuşuz yani yine vücut kendi doğum için enerji çıkarıyomuş açığa.
doğa harika ya.(tabi ben bunların hiçbirini hissedememiştim normal yapamadığım için)
birde hamilelik boyunca mutluluk hormonu salgılıyomuş vücut bebek stressiz güzel gelişsin diye.tabi lohusalıktaki huzursuzluk sebebide buymuş çünkü mutluluk hormonu salgılamayı bırakıyomuş vücut.
ne güzel doğum hediyesi düşünüp alanlar.
bizdede vardır böyle adetler koca eşine doğum hediyesi alır bu genelde altın takı olur.
yıllar sonra hatırlanır.
mesela babam anneme ablam doğduğunda kolye almış altın hep söyler durur.
ben doğunca bişey alamamış çünkü ihtilalde doğmuşum altın kıtlığı varmış.
evet bende inanıyorum bebişlerimiz kısmetleriyle şanslarıyla beraber gelecekler ve herşey düzelecek,doğum olayı başlı başına mucizevi gerçekten,enerji yüklemesi doğru benim arkadaşım resmen son 2-3 gün evde bi temizlik yaptı inanamadım özlem nasıl enerji doluyum anlatamam diyodu,ishal olayını oda söledi ama olmamış eşi okumuş vücut kendi lavmanını yapıyor,doğumun yaklaştığını anlarsınız diye ama ishal olmadı,her bünyede tutmuyor demekki,hııı bu arada doğru düzgün uyku olayı yokmuş ama yinede enerjik hissediyorum dedi,e nerdeyse 10 günü geçti yani,birde bebek acıkınca göğüsleri sızlıyomuş ne garip dimi alarm gibi ama çok hoşşş,bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum diyor ne tuhaf dimi,rabbim bizede nasip edecek inşallah,ay bak yine heyecan yaptım
biz hep kendi sevincimizi düşünüyoruz ya babalık nasıl iyi gelecek kocalara düşündünüzmü,benimki bakıp bakıp gülüyor bana anlamsızca,allah bilir neler geçiyor aklından
biz hep kendi sevincimizi düşünüyoruz ya babalık nasıl iyi gelecek kocalara düşündünüzmü,benimki bakıp bakıp gülüyor bana anlamsızca,allah bilir neler geçiyor aklından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?