2009 Nisan Anneleri buraya

valla ben her hafta bişeyler alıyorum ama bitmioo onlar yıkacak ütülencek derken ne iş var biliyormusun ah aha ahhhhhh

gecen gün hastanede bi kadın cocugu olmuş 9 günlük dediki en güzel karnımızda olanı dedi.............

ama ben bebegimi cok özledim

mart anneleri ne güzel bilgiler yazmış.
eğer hala nefes almakta zorlanıyosanız doğuma daha çok var bebek aşağı inmedi demekmiş rahat olun demekki erken doğum yapacak olan yok aramızda hep beraber zorlanıyoruz di mi??

ayrıca doğuma yakın iki gün falan ishal oluyomuşuz genelde vücut kendi lavmanını kendi yapıyomuş
yine 2 gün falan kala hiç hamile değilmiş gibi enerji doluyomuşuz ordan oraya koşturmak istiyomuşuz yani yine vücut kendi doğum için enerji çıkarıyomuş açığa.
doğa harika ya.(tabi ben bunların hiçbirini hissedememiştim normal yapamadığım için)

birde hamilelik boyunca mutluluk hormonu salgılıyomuş vücut bebek stressiz güzel gelişsin diye.tabi lohusalıktaki huzursuzluk sebebide buymuş çünkü mutluluk hormonu salgılamayı bırakıyomuş vücut.

çok haklısınız arkadaşlar kriz tüm sektörleri vurdu işçiyi işvereni.
artık bişey alırken 2 kere düşünür oldum.alsammı almasammı çok mu lazım diye.
ama ben bizim bebeklerin bize bu anlamda bereket getireceğine inanıyorum.
benim eşim reklamcılıkla uğraşıyor.biçok iş yaptılar ama hiçbirinin parasını alamadılar.hergün piyasadan alacakları toplamak için çıkıyorlar ama elleri boş dönüyorlar.
krizden önce erkek giyimi üzerine mağaza açacaktık.çokta heveslendi bu konuda.ancak kriz nedeniyle açamadık.elimiz kolumuz bağlandı.şimdi bebeğimizin bize şans getirmesini bekliyoruz:))
kriz nedeniyle de onu alalım bunu alalım diyemiyorum bende ona durumu biliyorum.
inşallah bugünlerde geçecek şanslı olacak bizim çocuklar!!

bende doğum hediyemi aldırdım. Ama ben kendim seçtim kolye bileklik :)
Ama yıldönümünde falan bişi almamıştı onların hepsini bi araya toplayıp aldırdım. Artık 1 sene daha hediye yüzü göremem herhalde :)

bebekler kısmetleriyle gelecek canım inşallah.hem bahar demek bolluk bereket demek bizimkilerde bahar bebeği.

benim akıllı koçişte sevgililer gününü doğum günümü falan araya katmış oldu aslında. dediğin gibi ben de bişey beklemiyorum artık.gamyoncuiremsu

doğa işte kendince mucizevi dengeleri.
demek bunlar olunca anlıcaz doğum yaklaştığını ilginç.

ne güzel doğum hediyesi düşünüp alanlar.
bizdede vardır böyle adetler koca eşine doğum hediyesi alır bu genelde altın takı olur.
yıllar sonra hatırlanır.
mesela babam anneme ablam doğduğunda kolye almış altın hep söyler durur.
ben doğunca bişey alamamış çünkü ihtilalde doğmuşum altın kıtlığı varmış.

ay sende şanssız bir zamanda doğmuşsun.

evet bende inanıyorum bebişlerimiz kısmetleriyle şanslarıyla beraber gelecekler ve herşey düzelecek,doğum olayı başlı başına mucizevi gerçekten,enerji yüklemesi doğru benim arkadaşım resmen son 2-3 gün evde bi temizlik yaptı inanamadım özlem nasıl enerji doluyum anlatamam diyodu,ishal olayını oda söledi ama olmamış eşi okumuş vücut kendi lavmanını yapıyor,doğumun yaklaştığını anlarsınız diye ama ishal olmadı,her bünyede tutmuyor demekki,hııı bu arada doğru düzgün uyku olayı yokmuş ama yinede enerjik hissediyorum dedi,e nerdeyse 10 günü geçti yani,birde bebek acıkınca göğüsleri sızlıyomuş ne garip dimi alarm gibi ama çok hoşşş,bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum diyor ne tuhaf dimi,rabbim bizede nasip edecek inşallah,ay bak yine heyecan yaptım

kızlar hasta olanlara geçmiş olsun,,,, kendinize dikkat edin,,,

hediye alanlarda; güle güle kullanın,,, kocişlerinize teşekkür; bakın düşüncesizlik yapmamışlar,,,
bakalım bizimkine de bişeyler ısmarladık ama ,, doğumdan sonra gelirmi gelmezmi henüz belli değil,,,
söylemesi ayıp,(7 taş pırlanta yüzük + tek taş pırlanta yüzük) bu kriz de olurmu bilmiyorum...

enerji için bişey diyemeyeceğim, fakat ishal konusu kesinlikle bende tutmaz.....
ben bu yaşıma kadar sayılıdır ishal oluşum....

kıs şirvan sana sana ohaaa demek istiyorum çokmu ayıp etmiş olacam,anacım ikisini birdenmi ısmarladın adama,gerçi o sevinçle neler alırlarda bakalım senin gözün görecekmi kucağındaki altından hehehehehe

ay ne güzel doğum yaklaştıkça hediyeleri konuşmaya başladık ben daha birşey talep etmedim bakalım artık ne olacak görücez.

biz hep kendi sevincimizi düşünüyoruz ya babalık nasıl iyi gelecek kocalara düşündünüzmü,benimki bakıp bakıp gülüyor bana anlamsızca,allah bilir neler geçiyor aklından

dün yemek yaparken bebeğimle konuştum.
aslında ben pek beceremem böyle şeyleri biraz ruhsuzumdur.
ama dün sanki karnıma iyice yaslanmış beni dinliyor gibi geldi.ben konuştukça daha sertleşti karnım.
artık o kadar çok hareket ediyorki sanırım ayağını yada elini hissediyorum sert kemiksi bişey.
insan inanamıyor bazen içinde bir insanın bir canlının olduğuna.
ama eşim bazen geç geliyor.sanki bebeğim yanımda yanlız değilim diye hisediyorum.
doğmasını ve vaktimin tamamını başka birşey düşünmeden onunla geçirmek istiyorum.
yemek yedirmek,yıkamak,altını almak,onunla konuşmak.
yanlız o ve ben

biz hep kendi sevincimizi düşünüyoruz ya babalık nasıl iyi gelecek kocalara düşündünüzmü,benimki bakıp bakıp gülüyor bana anlamsızca,allah bilir neler geçiyor aklından

benim kocam kızım doğduğu gün çok komikti ya ağzı devamlı kulaklarında sırıtıyodu farkında değildi ama çok şirindi. sonra pek bişey anlayamadı herhalde anca 3 aylık falan olduğunda asıl babalığı anlamaya hissetmeye başlamıştı. tabi o üç ay içinde ben lohusa piskolojisiyle içimden adama demediğimi bırakmadım. duygusuz falan filan saydırıyodum ama içimdennnnnnnnnnnnnnn.sırnaşık şey

ben henüz doğum hediyesi ısmarlamadım.
yanlız 7 taş pırlanta yüzük+tek taş pırlanta yüzük..şirvancımmm
tabi maddi durum elveriyorsa hiç problem yok..
benim bu aralar önceliklerim pırlantadan farklı tabiki..
zaten alamıyacağı leyi niye isteyeyim..

benim eşim şimdiden bana mucizevi birşey gerçekleştiriyormuşum gibi bakıyor. Bakışları çok farklı. Ama bebek olunca bu bakışlar bebeğe dönecek
gerçekten bu kadar ilgi sonunda bebeişler doğunca tüm ilginin birden kesilmesi bizi zorlayacak gibi. O zaman artık eşlerimizin aldığı hediyelerle avunuruz :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…