2009 Nisan Anneleri buraya

bütün topikler böyle kızlar merak etmeyin bizde gariplik yok. herhalde havalar iyi olunca millet kendini dışarı attı.

herkese merhabalar nasılsınız annişler

ahh ahh bizde evde olsak nerde dolaşacağımızı düşünsek ne güzel olurdu...böyle başkalarının iş sorumluluğuyla sinir olmayı hiç kendime yediremiyorum.....sanki bebeğe haksızlık gibi oluyor çoğu zaman...eve gidince telafi etmeye çalışıyorum uzun konuşmalarla ama ne kadar başarılıyım bilmiyorum.....

arkadaşlar merhabalar hepinize güzel sağlıklı günler.cumanız hayırlı olsun.
biz bugün itibariyle alışveriş işini bitirdik.yıkama ve ütüleme kısmı kaldı.teyzesi kızıma çok güzel şeyler getirmiş.ben de örgüye devam ediyorum.martın başı gibi inşallah çantalarımızı da hazırlıcz ve beklicez son günlerimizi inşallah.
son haftalarımız olduğundan mıdır nedir ben artık kızımn neye benzediğini düşünüp duruyorum.çok merak ediyorum.

bu arada benm takvim yine bozulmuş .28.haftada kalmış oysaki biz bugün tam 29 haftalık olduk 30. haftaya başladık

bu arada benm takvim yine bozulmuş .28.haftada kalmış oysaki biz bugün tam 29 haftalık olduk 30. haftaya başladık
kuzun güle güle giysin işleri kolaylamışın valla, en tembel benim sanırım henüz hiçbirşey yapmadım valla.
megulcüm sen bugün şeker için dr.gitmeyecekmiydin ?

sevgililer günü hediyesi aldırmayı düşünen varsa eşine üst taraftaki reklamdaki sevgililer günü hediyesinden aldırsın. Artık hangi bedeni bize olur bilemem sırnaşık şey
o değilde ofiste tamam okuyorum rahat rahat kadınlar kulubünü çekinmiyorum da yukardaki reklamlar iyice adımızı kötüye çıkaracak. Görenler yanlış anlayacak. :enbuyukkk:
bizim şirket açık ofis de herkes görüyor birbirinin ne yaptığını

kızlar bende kaçıyorum daha fazla dayanamıycam dışarda hava süper görünüyo. kendinize iyi bakın by by.

kuzun güle güle giysin işleri kolaylamışın valla, en tembel benim sanırım henüz hiçbirşey yapmadım valla.
megulcüm sen bugün şeker için dr.gitmeyecekmiydin ?

canım randevum 5 buçukta ben de merakla bekliyorum.bi gidip gelsem rahatlıcam.yarın inşallah sizleri haberdar ederim..dua edin olur mu?:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…