kıs şirvan sana sana ohaaa demek istiyorum çokmu ayıp etmiş olacam,anacım ikisini birdenmi ısmarladın adama,gerçi o sevinçle neler alırlarda bakalım senin gözün görecekmi kucağındaki altından hehehehehe
benim eşim şimdiden bana mucizevi birşey gerçekleştiriyormuşum gibi bakıyor. Bakışları çok farklı.Ama bebek olunca bu bakışlar bebeğe dönecek
gerçekten bu kadar ilgi sonunda bebeişler doğunca tüm ilginin birden kesilmesi bizi zorlayacak gibi. O zaman artık eşlerimizin aldığı hediyelerle avunuruz :dance:
benimde aklım hep dışarıda ama çıkamıyoruz tabi işten:)
neyse az kaldı
arkadaşlar merhabalar hepinize güzel sağlıklı günler.cumanız hayırlı olsun.
biz bugün itibariyle alışveriş işini bitirdik.yıkama ve ütüleme kısmı kaldı.teyzesi kızıma çok güzel şeyler getirmiş.ben de örgüye devam ediyorum.martın başı gibi inşallah çantalarımızı da hazırlıcz ve beklicez son günlerimizi inşallah.
son haftalarımız olduğundan mıdır nedir ben artık kızımn neye benzediğini düşünüp duruyorum.çok merak ediyorum.
bu arada benm takvim yine bozulmuş .28.haftada kalmış oysaki biz bugün tam 29 haftalık olduk 30. haftaya başladık
kızlar bende kaçıyorum daha fazla dayanamıycam dışarda hava süper görünüyo. kendinize iyi bakın by by.
arkadaşlar ben kaçtım öpüyorum hepinizi . güzel sohbetler.
kızlar yarına misafirlerim gelecek sizce menüm nasıl fikirlerinize açığım....
Mercimek çorba
nohut yemeği
barbunya pilaki
mantarlı tavuk sote
pilav
kek
salatada kararsız kaldım göbek salata, amerikan veya havuç salatası uygun mudur ?
Mercimek çorba
Nohut yemeği
Barbunya pilaki
Mantarlı tavuk sote
Pilav
Kek
Salatada kararsız kaldım göbek salata, amerikan veya havuç salatası uygun mudur ?
Mercimek çorba
Nohut yemeği
Barbunya pilaki
Mantarlı tavuk sote
Pilav
Kek
Salatada kararsız kaldım göbek salata, amerikan veya havuç salatası uygun mudur ?
haklısın cnm bende yazınca farkettim z.yağlı pırasa yapayım diye düşünüyorum şimdi yorumun için saolnohut yemeği ve pilaki aynı tür geldi ,,
salata yerine turşu koysan ,,
salata da yapacaksan göbek salata,havuç, kırmızı halana, üzerine maydanoz,, rengarenk..
sevrey konukların gazman olup uçabilirler canım gazdan:CüvCüv:....mercimek çorbası,nohut,barbunya pilaki hep gazlı...ayrıca barbunya ile nohutta aynı familyadan gibi.....
alternatif menü istersen
yayla çorbası
nohut
brokoli+brüksel lahanası(garnitür olarak ) veya kereviz zeytinyağlı yada tazefasulye veya kırmızıbiber közde
mantarlı tavuk sote
pilav
salata yap bence göbek güzel olur yada şöyle bir çoban vişne suyu soslu
keki çay yanına yapacaksan iyi olur ama yemek sonrası için sütlü tatlı ver.....
çok saol cnm haklısın gaz sorununu düşünmemiştim ben bu aralar herşeyi yediğim içinsevrey konukların gazman olup uçabilirler canım gazdan:CüvCüv:....mercimek çorbası,nohut,barbunya pilaki hep gazlı...ayrıca barbunya ile nohutta aynı familyadan gibi.....
alternatif menü istersen
yayla çorbası
nohut
brokoli+brüksel lahanası(garnitür olarak ) veya kereviz zeytinyağlı yada tazefasulye veya kırmızıbiber közde
mantarlı tavuk sote
pilav
salata yap bence göbek güzel olur yada şöyle bir çoban vişne suyu soslu
keki çay yanına yapacaksan iyi olur ama yemek sonrası için sütlü tatlı ver.....
kızlar hadi bana da akıl verin,, ---- (bu topik hamilelikten çıkmaya başlayacak gibi)
ben şimdi mobilya siparişi verdim - krem - kahverengi çizgileri var,, ama çok yoğun değil... pencere çerçeveleri sadece.....
odayı boyatacağım,, iki renk olsun diyorum, ortayada bordur (bordür de seçmedim tabii)
odanın renk konusunda karar veremedim...
ben yeşil turuncu olsun dedim,, eşim doğa okullarında çalıştığı için doğanın renkleri onlar,, zaten bütün gün onları görüyorum... evdede olmasın dedi......
fikir verin bakalım.....................
kızlar hadi bana da akıl verin,, ---- (bu topik hamilelikten çıkmaya başlayacak gibi)
ben şimdi mobilya siparişi verdim - krem - kahverengi çizgileri var,, ama çok yoğun değil... Pencere çerçeveleri sadece.....
Odayı boyatacağım,, iki renk olsun diyorum, ortayada bordur (bordür de seçmedim tabii)
odanın renk konusunda karar veremedim...
Ben yeşil turuncu olsun dedim,, eşim doğa okullarında çalıştığı için doğanın renkleri onlar,, zaten bütün gün onları görüyorum... Evdede olmasın dedi......
Fikir verin bakalım.....................
odan nasıl aydınlık ve geniş ise koyu renkler düşünebilirsin ama ufak ve karanlık ise açık renkler bence daha iyi olur. Yeşil renk için de dinlendirici derler iyi olabilir aslında.
bebek erkek miydi?
Erkekse çok açık mavi ve çok koyu mavi olmak üzere 2 renk kullanbilirsin bordürün altına ve üstüne.
Ama yeşil daha güzel olur.eşin istemiyormuş tabi.
O zaman mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?