2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar yarına misafirlerim gelecek sizce menüm nasıl fikirlerinize açığım....
Mercimek çorba
Nohut yemeği
Barbunya pilaki
Mantarlı tavuk sote
Pilav
Kek
Salatada kararsız kaldım göbek salata, amerikan veya havuç salatası uygun mudur ?

ama napim,, bana şimdiye kadar ne kdar bahalı bir hediye alsa,, hep geri gönderdim,, şuan borcumuz var falan diye,, (hatırlarsanız birkaç ay taşlı alyas almıştı, değiştirelim diye , ben geri göndermiştim)
allaha şükür şuan borcumuz yok..
alsın artık...

güzelim esasında bebek olunca biz daha çok bebekle ilgilenecek, adamlara ilgi azalacak

benimde aklım hep dışarıda ama çıkamıyoruz tabi işten:)
neyse az kaldı

bende çıkıp gezmek istiyorum.. yarın gezecem inşaallah,, yarın için izin aldım...
şuaraya bak bebeğe alışvereiş yapmak için senelik izin kullanıyorum...

bende de başladı , acaba kime benziycek diye merak ediyorum...
öncelikle sağlıklı olsunda ,

bu arada benm takvim yine bozulmuş .28.haftada kalmış oysaki biz bugün tam 29 haftalık olduk 30. haftaya başladık

kız o kadar oldukmu ?

kızlar bende kaçıyorum daha fazla dayanamıycam dışarda hava süper görünüyo. kendinize iyi bakın by by.

canım iyi gezmeler,,, bizim içinde güzel güzel gez bakalım

arkadaşlar ben kaçtım öpüyorum hepinizi . güzel sohbetler.

güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.

nohut mercimek barbunya:))
gazman yapcan tatlım misafirleri..
Göbek salata iyi olur.
Tavuk şinitzel yanında fırında kaşarlı mantar da olabilir.
Bunlarda iyi ama.

nohut yemeği ve pilaki aynı tür geldi ,,
salata yerine turşu koysan ,,
salata da yapacaksan göbek salata,havuç, kırmızı halana, üzerine maydanoz,, rengarenk..

sevrey konukların gazman olup uçabilirler canım gazdan:CüvCüv:....mercimek çorbası,nohut,barbunya pilaki hep gazlı...ayrıca barbunya ile nohutta aynı familyadan gibi.....

alternatif menü istersen
yayla çorbası
nohut
brokoli+brüksel lahanası(garnitür olarak ) veya kereviz zeytinyağlı yada tazefasulye veya kırmızıbiber közde
mantarlı tavuk sote
pilav
salata yap bence göbek güzel olur yada şöyle bir çoban vişne suyu soslu
keki çay yanına yapacaksan iyi olur ama yemek sonrası için sütlü tatlı ver.....

ay canım şu vişne suu salata nasıl oluyor,,, bir anlat hele,,,

ben salatalara nar ekşisi yada sumak ekşisi dökerim....
vişne suyunu duymadım hiç

çok saol cnm haklısın gaz sorununu düşünmemiştim ben bu aralar herşeyi yediğim için

ay ben herhalde çok tembelim bana bu menü çok fazla geldi. Ben şuana kadar hiçbir misafirime bu kadar çeşitli yemek hazırlamamışımdır.

kızlar hadi bana da akıl verin,, ---- (bu topik hamilelikten çıkmaya başlayacak gibi)

ben şimdi mobilya siparişi verdim - krem - kahverengi çizgileri var,, ama çok yoğun değil... pencere çerçeveleri sadece.....

odayı boyatacağım,, iki renk olsun diyorum, ortayada bordur (bordür de seçmedim tabii)

odanın renk konusunda karar veremedim...
ben yeşil turuncu olsun dedim,, eşim doğa okullarında çalıştığı için doğanın renkleri onlar,, zaten bütün gün onları görüyorum... evdede olmasın dedi......

fikir verin bakalım.....................

odan nasıl aydınlık ve geniş ise koyu renkler düşünebilirsin ama ufak ve karanlık ise açık renkler bence daha iyi olur. Yeşil renk için de dinlendirici derler iyi olabilir aslında.

bebek erkek miydi?

Erkekse çok açık mavi ve çok koyu mavi olmak üzere 2 renk kullanbilirsin bordürün altına ve üstüne.
Ama yeşil daha güzel olur.eşin istemiyormuş tabi.
O zaman mavi

odan nasıl aydınlık ve geniş ise koyu renkler düşünebilirsin ama ufak ve karanlık ise açık renkler bence daha iyi olur. Yeşil renk için de dinlendirici derler iyi olabilir aslında.

bebek erkek miydi?

bebek erkek ,,

oda da 10m2 (270X380) ufak sayılmaz....

iki renk naısl sizce , iki renkten kastım , ton farkı,,

mesala - alt taraf mavi , yukarısı açık mavi - ortaya bordur...

yada 3 duvar var,, üçüde farklı bir renkmi olsun acaaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…