2009 Nisan Anneleri buraya

ay canım şu vişne suu salata nasıl oluyor,,, bir anlat hele,,,

ben salatalara nar ekşisi yada sumak ekşisi dökerim....
vişne suyunu duymadım hiç

şirvancım hemen verim hayatım salata tarifini sana......2-3 domates,2-3 salatalık,4-5 tane sivribiber,4-5 tane taze soğan,maydonoz,dereotu,azbiraz kurunane,1 tatlı kaşığı sumakve son olarakta yarımçaybardağıyla dene belki sevmezsin vişnesuyu,,,bence 1 çaybardağı ama,,,,üzerinede limonsuyu,zeytinyağı,tuz......hımmm harika oluyor kızlar deneyin:asigim:

ben zıt renklerden çok açık koyu olarak tercih ederim. Daha sakin geliyor bana.
Alt koyu yeşil yada mavi üst açık yeşil yada mavi gibi. yada 2 duvar açık renk iki duvar koyu renk

teşekkür ederim hayatım

ay olsada yesek şimdi ,,, ama bu salata yazın daha güzel olur....
taze domotes ve biberle ....

canım bana kalırsa gökyüzü mavisiyle açık su yeşili birbirine çok yakışıo

kötü gelin ferhunde :

çiçek kız senin ne işin var burda ,, bittimi hazırlıklar,,

yemeklerin içine zehir falan koymadın dimii

slm kızlar çok yorucu bi gündü şimdi bu yarım akıllı laptopla geçmşi okumya çalışıcam gelicem öpüyorumm

EDANURu rüyamda dogum yapmış gördüm ....

hayır olsun

bence ikizlerin anneleri dogrdu yoksa o gelirdi.......

heyecan dorukta bi gelsede yazsa............
yaa bende merak ediyorum şenayı bide tuğçeyi inşallah iyilerdir bir problem yoktur

kızlar bu mayıs anneleri acayip hızla. biberonlarını bile almışlar bebeklerin boy boy.
mevlüt kıyafetleri falan herşeyleri tamam. ay bizim nisan anneleri mi ağırkanlı yoksa onlar mı aceleci anlayamadım.
dozkancım bence onlar çok aceleci yaa daha var yanii bence

ImageShack - Image Hosting :: halak0.jpg

kızlar resimdeki halıya bakın
güzel amam bana pahalı geldi biraz...

1,5 m2 : 150 tl
2,5 m2 : 220 tl

kızlar isim konuşmuşuz ben yokken benim eğer kızım olsaydı ismini "DERİN" YADA "AZRA" koyacaktım.
ama
BERİL
DORA
NİL
de güzel isimler tavsiye ederim hepsini.
prosedion dora erkek ismi diye biliyorum ben
benim dr.bize isim önerirken dora demişti dora ismi hem kız hem erkek olsun bana çok garip gelmişti
fransada benim yiğenimin çok sevdiği bi çizgi fim kahramanı dora??

şirvan maşallah cnm sütün bol olsun bende ekşi ekşi kokuyorum ya hele göğüslerim sanırım bsıvı geliyor o kokuyor

kızlar fark ettinizmi teşekkür buttonlarının olduğu yer çarpı işareti olmuş yapmayamı uğraşıyolar ne

iyi akşamlar kızlar ..

isim konusunda bende çok kararsızım seçeneklerimin arasında YUSUF,BURAK,EMRE,ALPER,YİĞİT,MERT VAR ama karar veremiyorum aslında babamızın adı AYTEKİN ben eşimin isminide düşünüyorum fakat eşim bir evde iki isim olmaz diyor sizce hangi isim güzel.....

bendeki de tam şans kızım da 2001 krizinde doğmuştu. en iyisi ben bidaha yapmıyım. acep ben doğurdukça mı kriz çıkıyooo.

:roflol:delikafadulden
ayy koptum valla.bu son demi dozkan bi daha düşünürsen bebek işini bikaç ay önce haber ver bari hazırlıklı olalımkaydirigubbakcemile3

bebek boyunu uzatmak için çinko canım.
kabak çekirdeğinde çinko var,tavsiye ederim..

şirvan bebek odası tasarımcılarının yazılarında okumuştum bebekler mavi renginden korkuyolarmış :1shok:
sürekli ağlayabilir haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…