ay canım şu vişne suu salata nasıl oluyor,,, bir anlat hele,,,
ben salatalara nar ekşisi yada sumak ekşisi dökerim....
vişne suyunu duymadım hiç
bebek erkek ,,
oda da 10m2 (270X380) ufak sayılmaz....
iki renk naısl sizce , iki renkten kastım , ton farkı,,
mesala - alt taraf mavi , yukarısı açık mavi - ortaya bordur...
yada 3 duvar var,, üçüde farklı bir renkmi olsun acaaba?
BU RESİMDEKİ DUVAR RENLERİNİ BİR İNCELE
BU RESİMDEKİ DUVAR RENLERİNİ BİR İNCELE
şirvancım hemen verim hayatım salata tarifini sana......2-3 domates,2-3 salatalık,4-5 tane sivribiber,4-5 tane taze soğan,maydonoz,dereotu,azbiraz kurunane,1 tatlı kaşığı sumakve son olarakta yarımçaybardağıyla dene belki sevmezsin vişnesuyu,,,bence 1 çaybardağı ama,,,,üzerinede limonsuyu,zeytinyağı,tuz......hımmm harika oluyor kızlar deneyin:asigim:
teşekkür ederim hayatım
ay olsada yesek şimdi ,,, ama bu salata yazın daha güzel olur....
taze domotes ve biberle ....
kızlar hadi bana da akıl verin,, ---- (bu topik hamilelikten çıkmaya başlayacak gibi)
ben şimdi mobilya siparişi verdim - krem - kahverengi çizgileri var,, ama çok yoğun değil... pencere çerçeveleri sadece.....
odayı boyatacağım,, iki renk olsun diyorum, ortayada bordur (bordür de seçmedim tabii)
odanın renk konusunda karar veremedim...
ben yeşil turuncu olsun dedim,, eşim doğa okullarında çalıştığı için doğanın renkleri onlar,, zaten bütün gün onları görüyorum... evdede olmasın dedi......
fikir verin bakalım.....................
yaa bende merak ediyorum şenayı bide tuğçeyi inşallah iyilerdir bir problem yokturEDANURu rüyamda dogum yapmış gördüm ....
hayır olsun
bence ikizlerin anneleri dogrdu yoksa o gelirdi.......
heyecan dorukta bi gelsede yazsa............
dozkancım bence onlar çok aceleci yaa daha var yanii bencekızlar bu mayıs anneleri acayip hızla. biberonlarını bile almışlar bebeklerin boy boy.
mevlüt kıyafetleri falan herşeyleri tamam. ay bizim nisan anneleri mi ağırkanlı yoksa onlar mı aceleci anlayamadım.
prosedion dora erkek ismi diye biliyorum benkızlar isim konuşmuşuz ben yokken benim eğer kızım olsaydı ismini "DERİN" YADA "AZRA" koyacaktım.
ama
BERİL
DORA
NİL
de güzel isimler tavsiye ederim hepsini.
canım doktora sor istersen bilemiyorumki,,,
benimkileirn maşallahı var,, önden önden gidiyorlar,,
bu arada akşamları benim sol göğsümden sıvı geliyor,,,
sabah kalktığımda atletim, sırılsıklam...
doktora söylediğimde maşallah süt yapıyor dedi,, sizlerde maşallah diyin bakalım ....
şimdi bendeki adresi veriyorum...
çiçekliden almıştım.
mısırçarşıdan gir
tahtakaleye çıkıyormusun gibi,
sağdan 3. sokoğa gir,,,
Çin pazarı , giriş katında
şarkhanla - çin pazarı aynı yermi bilmiyorum...
c.tesi gidince öğrenicem artık.
tabii şekerim sen bizi tanırsın ,, resimlerim boy boy,,
sizde buluşmaya gelseydiizde bizde sizi tanısaydık...
ama neyse artık...
ben sabah 11 gibi oralarda olurum herhalde,, o gün işe gitmeyeceğim. izin aldım...
bendeki de tam şans kızım da 2001 krizinde doğmuştu. en iyisi ben bidaha yapmıyım. acep ben doğurdukça mı kriz çıkıyooo.
urla valla çok şaşırttı beni kocam ki beni seçmesi dışında :))) çok zevkli olduğu söylenemez ama güzel bir kolye almış.
ohh sende çık dışarı iş için bile olsa güneşli havada dışarda olmak çok faydalı.
kızlar fırsat ve güneş buldukça göbişleri güneşe açın çok faydalı.
yaz hamileleri ile kış hamilelerinin bebeklerinin boylarında ciddi farklar varmış. Aman güneş fırsatlarını kaçırmayın.:teytey:
kızlar hadi bana da akıl verin,, ---- (bu topik hamilelikten çıkmaya başlayacak gibi)
ben şimdi mobilya siparişi verdim - krem - kahverengi çizgileri var,, ama çok yoğun değil... pencere çerçeveleri sadece.....
odayı boyatacağım,, iki renk olsun diyorum, ortayada bordur (bordür de seçmedim tabii)
odanın renk konusunda karar veremedim...
ben yeşil turuncu olsun dedim,, eşim doğa okullarında çalıştığı için doğanın renkleri onlar,, zaten bütün gün onları görüyorum... evdede olmasın dedi......
fikir verin bakalım.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?