hayırlı haberle dön oslemben şu şeker sonucunu dr.a götüriim geliim
görüşürüs şekerler
cicek neden kötü gelin oldun yaa be kaçırdımçiçek ne yapıyor acaba;
kötü gelin ferhunde :)))
şirvan bebek odası tasarımcılarının yazılarında okumuştum bebekler mavi renginden korkuyolarmış :1shok:
sürekli ağlayabilir haberin olsun..
çiçek ne yapıyor acaba;
kötü gelin ferhunde :)))
herkesi çok gurme gördüm canım çaktırmadan yemekteyiz izleniyor demekki menüler felan,şaka bir yana ben izliyorum valla ne derseniz deyin isterseniz kınayın ama izliyorumsevrey konukların gazman olup uçabilirler canım gazdan:CüvCüv:....mercimek çorbası,nohut,barbunya pilaki hep gazlı...ayrıca barbunya ile nohutta aynı familyadan gibi.....
alternatif menü istersen
yayla çorbası
nohut
brokoli+brüksel lahanası(garnitür olarak ) veya kereviz zeytinyağlı yada tazefasulye veya kırmızıbiber közde
mantarlı tavuk sote
pilav
salata yap bence göbek güzel olur yada şöyle bir çoban vişne suyu soslu
keki çay yanına yapacaksan iyi olur ama yemek sonrası için sütlü tatlı ver.....
ağzımın suyu aktı valla ekşi ekşi mmmmmm,allahtan salata var her akşam bide memleketimden gelen sulu limonlarrrr,ellerinize sağlık hanımlarşirvancım hemen verim hayatım salata tarifini sana......2-3 domates,2-3 salatalık,4-5 tane sivribiber,4-5 tane taze soğan,maydonoz,dereotu,azbiraz kurunane,1 tatlı kaşığı sumakve son olarakta yarımçaybardağıyla dene belki sevmezsin vişnesuyu,,,bence 1 çaybardağı ama,,,,üzerinede limonsuyu,zeytinyağı,tuz......hımmm harika oluyor kızlar deneyin:asigim:
ben bilmiyordum maviden korktuklarını yaaa:uhm::uhm:
çiçek geçmş olsun canım ya.Kazasız belasız atlatmana çok sevindim.Üstünden büyük bir yük kalktı eminim.
kızlar korku gecem bitti gittiler heleşükür atlattım beni cesaretlendiğiniz için çoook sağolun hep olumlu şeyler söylediniz ve içimi rahatlattınız hakikaten de iyi geçti kimse kimseye sataşmadı ve ben bir oooooooooooooooohhhhh beeeeeeeeeee diorum sizleri seviyorum güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?