2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu arada dün cevahire gittim bin pişmanım benim bu göbekle ne işim var oralarda.bugün sünnet olmuş çocuklar gibi geziyorum.her tarafımı dövmüşler sanki..:mymeka:
ayaklarım davul gibi olmuştu neyseki indi bugün ama korktum :1shok:
koçtaştan boya aldım şirvancım sen sormuştun sanırım.12-15 m2 lik bi yer için 2.5 lt. boyayı 28.90 a aldım.
bordürlerde çeşit çeşitti ama ben kendinden yapışkanlı olanı tercih ettim bide onun yapışkanıyla uğraşmayalım diye oda 5m si 17.90 dı.
boyayı lila aldım pembeye yakın tamamen pembe olsun istemedim,karyolanında kenarlarında lila şeritler var.
iki renk yapmıyorum valla,taşınmayı düşündüğümüz için 2 kutu almak istemedim .
bordürün resmini eklerim hayatım birazdan..

kızlar
bugün bir dünya misafirim vardı dünden beri temizlik yapa yapa bi hal oldum hazırlıklarda cabası valla 11-12 kişiydi ayaklarımı hissetmiyorum yani ev yine pislendi yine temizlik gerekiyor
çok yoruldum ya
sanki oğlum bana küstü bana öle geliyor yaa
içimde şu an bi hüzün var

ben şu şeker sonucunu dr.a götüriim geliim
görüşürüs şekerler
hayırlı haberle dön oslem
çiçek ne yapıyor acaba;
kötü gelin ferhunde :)))
cicek neden kötü gelin oldun yaa be kaçırdım
şirvan bebek odası tasarımcılarının yazılarında okumuştum bebekler mavi renginden korkuyolarmış :1shok:
sürekli ağlayabilir haberin olsun..

ben bilmiyordum maviden korktuklarını yaaa:uhm::uhm:

Son düzenleme:
çiçek ne yapıyor acaba;
kötü gelin ferhunde :)))

herkesi çok gurme gördüm canım çaktırmadan yemekteyiz izleniyor demekki menüler felan,şaka bir yana ben izliyorum valla ne derseniz deyin isterseniz kınayın ama izliyorum
ağzımın suyu aktı valla ekşi ekşi mmmmmm,allahtan salata var her akşam bide memleketimden gelen sulu limonlarrrr,ellerinize sağlık hanımlar

ben bilmiyordum maviden korktuklarını yaaa:uhm::uhm:

ya bende bilmiyordum valla iyi oldu öğrenelim kalsın bir yerde dimi,bu arada inşallah sizin şeker sonuçları iyi çıkmıştır şekerler,benimki iiyi çok şükür herşey normal ama unutmayın stres yokkkkkkk

sinehas senimn dinlenmen gerekmiyomuydu benmi yanlış hatırladım yoksa,tabi ağrır heryerin allah bilir gezdin mağaza mağaza,koçtaşın içini turlasan yeter zaten,dinlenseydin bari bugün iyice

ay kıslar şaka maka derken 31 haftalık oldum valla çok az kaldı.........................

7 yada 8 hafta sonra doğuma gidebilirim yani...............................

kızlar benim oğlumun odası hazır çok şükür bir perdesini takmadım bide uyku setini doğuma yakın yaparım dedim teyzesi yardımcı oldu sağolsun benim bebişimin odası kırık beyaz tokmakları açık mavi ve fıstık yeşili şifoniyerin üstleri fıstık yeşili dolapların üstleride yeşil beşiğin korkulukları açık mavi dün bordürlerini yaptık vinni the pooh ve arkadaşları odamın rengini değiştirmedim kum bejinin üstüne yaptık çok güzel oldu iç mimar yapsa böyle içime sinmezdi söylemesi ayıp çok güzel tasarım yaparım herkes tasarımlarıma güvenir uzun lafın kısası çooook cici oldu dolapların içinin kapitonesinide halletti rabbim hayırlısıyla doğup odalarında yatmayı nasip etsin inşallah......

kızlar korku gecem bitti gittiler heleşükür atlattım beni cesaretlendiğiniz için çoook sağolun hep olumlu şeyler söylediniz ve içimi rahatlattınız hakikaten de iyi geçti kimse kimseye sataşmadı ve ben bir oooooooooooooooohhhhh beeeeeeeeeee diorum sizleri seviyorum güzeller

öncelikle herkese günaydın!uyuyanlarada tatlı uykular!!
ohhhhhhhhhhhhhh be çiçek rahatladın rahatladım...empati kurmuştum senle kaç haftadır.
neyse çok sevindim geçtiğine.
zaten senden iyi güzel tatlı gelinmi bulcaklar kutup ayısı oğullarına:)))
(kutup ayısı kısmı senin repliğin ordan yani kötü niyet yoktur arzederizm:))

kısslarrr hala uyuyomusunuz ya!!
bi tek ben mi varım çalışan burda..
ne oldu size kaldırın popoları sabah jimlastiği yapacağız..
yada yoga yapalım.

günaydın kızlar güzel haftasonnları diliyorum hepinize sabah 7,5 ta uyandım kahvaltı hazırladım annem ve kız kardeşim bende hep beraber kahvaltımızı yaptık eşimle hastaneye gidecektim venofer alıorum gelince ben takarım dedi,yol gözümde büyüyyordu iyi oldu bu göbekle araba kullanmakta artık çok zor oluyor herkes uyuyor galiba neyse birazdan gelir güzel anneler ....

günaydın kızlar,sakin ve sıkıcı olacak sanırım özlem burda hava müthiş kapalı sabah sabah gofret yiyorum iyimi iyice saldım valla.................................

ay benim sayfam yine donmuş yahu,senmi saldın benmi valla habire yiyorum başkada bi faaliyet yok yani,bu duruma çok canımı sıkıyorum ama bişeyde yapmıyorum yani acil dur demem lazım anlayacağın

burasıda kapalı şeker insan bi tuhaf oluyor böle havalarda,hele birde canın sıkkın yada sinirliysen şöle çıkıp deli gibi yürümek felan istiyor yani benim canım istiyor ama nerdeeeee

günaydın kıslar... sanırım april, özlem ve ben:):)
mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese... inşallah iyisinizidr....

özlem haklısın kapaı havalar can sıkıcı bi de yalnız hiiiç çekilmiyoooooo..... iyi ki sizler varsınız....

Herkese Günaydın...
Yoklama veriyim dedim, merak edenler içinhihoyyyt Tabiki 3 gündür geçmişi okumadım, neler oldu merak ediyorum ama malesef hiç fırsatım yok. Bu taşınma işi sırasında ben doğurmazsam gününden önce doğurmam herhaldedelikafadulden Ne zormuş taşınmak. Eşyaları al burdan oraya koy olsa bi yere kadar ama işin içine inşaat ve mobilya, perde alışverişi girince çığrından çıktı. Önde göbeğim arkada ben zar zor bişeyler yapmaya çalışıyorum. Bide yaşadığım stres cabası. Dün akşam yorgunluktan bayıldım artık. Evimi görseniz karmakarışık heryer heryerde. Daha 1 hafta buradayız. Taşınmamıza 8-9 gün var bu aradaki sürede de evdeki tadilat bitecek (umarım). Yine ben ara ara girmeye çalışıcam, umarım herkes iyidir. Çiçekcim sanırım kabusu atlatmışsın inanılmaz sevindim. Bende demitim sana sorunsuz atlatıcağın, çok şükür iyi geçmiş
İyi bakın kendinize ve bebişlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…