burasıda kapalı şeker insan bi tuhaf oluyor böle havalarda,hele birde canın sıkkın yada sinirliysen şöle çıkıp deli gibi yürümek felan istiyor yani benim canım istiyor ama nerdeeeee
kızlar azsonra bizim mesai bitiyo..
son bir laf yazayımda şuraya öle çıkayım dedim.))
burda hava harika..tam gezmelik pikniklik derler ya o türden..
bu hafta gitmiyorum aydına annemlere kendime izin verdim.
şimdi çıkıp çarşıda dolaşacağım.sonra 2 tane romantik komedi film satın alacağım
evimin yolunu tutatcağım.
kendime kısır yapacağım tv karşısında keyif yapacağım.
evi bok götürüyo tabi onu sormayınnn
tabi benim kayınvalide rahatsız edip defalarca aramaz beni çağırmazsa
ne yalan söliyeyim açmayi düşünmüyorum!!!
durum budur fiesta siesta yanii:))
saat 3 dede eşim gelecek bilmem artık onamı yaptırsam işleri.
sinehas senimn dinlenmen gerekmiyomuydu benmi yanlış hatırladım yoksa,tabi ağrır heryerin allah bilir gezdin mağaza mağaza,koçtaşın içini turlasan yeter zaten,dinlenseydin bari bugün iyice
Herkese Günaydın...
Yoklama veriyim dedim, merak edenler içinhihoyyyt Tabiki 3 gündür geçmişi okumadım, neler oldu merak ediyorum ama malesef hiç fırsatım yok. Bu taşınma işi sırasında ben doğurmazsam gününden önce doğurmam herhaldedelikafadulden Ne zormuş taşınmak. Eşyaları al burdan oraya koy olsa bi yere kadar ama işin içine inşaat ve mobilya, perde alışverişi girince çığrından çıktı. Önde göbeğim arkada ben zar zor bişeyler yapmaya çalışıyorum. Bide yaşadığım stres cabası. Dün akşam yorgunluktan bayıldım artık. Evimi görseniz karmakarışık heryer heryerde. Daha 1 hafta buradayız. Taşınmamıza 8-9 gün var bu aradaki sürede de evdeki tadilat bitecek (umarım). Yine ben ara ara girmeye çalışıcam, umarım herkes iyidir. Çiçekcim sanırım kabusu atlatmışsın inanılmaz sevindim. Bende demitim sana sorunsuz atlatıcağın, çok şükür iyi geçmiş
İyi bakın kendinize ve bebişlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?