2009 Nisan Anneleri buraya

sağol canım benimde aynı öyle halsizlik huzursuzluk 2 merdiven basamağı çıkamıyordum çok şükür bu ilaçlardan sonra daha iyiyim sende hemogram yaptır gerekrse dokorun ilaç verir hamilelikte anemi çok önemli kendine iyi bak

hahaha canım ne kötü niyet olabilir benim eşim bile bilio kutp ayusu olduunu öptüm şeker

canım öncelikle sağol gerçekten demiştin sorunsuz olacağını. bu arada taşınma işi çok zor bişey bi de evi düzeltemiosun insanlar izin vermio herşey heryerde herkes bişeye karışıodur şimdi iyi biliorum valla Allah yardımcın olsun.

teşekkürler didemcim

canım teşekkürler inşallah bi daha tekrarlanmaz zaten tekrarlanırsa facia yaşanır:) ayy yalnız mısın sen kıyamam sanaaaaaa özlersin şimdi kocanı gelince sıkı sıkı sarılırsın tabii göbek izin verirse

merhabalar kızlar şuanda kolumda serumla yazıyorum kansızlıktan dolayı venofer alıyorum uzun sürüyor canım sıkılıyor....

güzelim çok işe yarıomuş o serum bak kendini bomba gibi hissediceksin bitince. dikkat et kendine çok geçmiş olsun

Kızlar merhaba
Geçmişi okuyup geldim..daha hastalığı atamadım üzerimden..
Sabaha kadar uyuyamadım..
Baş ağrısı öksürük yordu gece boyunca beni
Öptüm sizi..

merhabalar kızlar şuanda kolumda serumla yazıyorum kansızlıktan dolayı venofer alıyorum uzun sürüyor canım sıkılıyor....

kızlar hepinize çok geçmiş olsun bendede çok halsizlik var demir ilacıda alıyorum ama......................

roseberry hangi ilaçları kullanıyodun canım sen............................

kızlar bebeğim artık maşaallah daha iyi oynyyo içimde 2gündür.elimi karnıma koyunca hareketleriyle avcumu dolduruyor.süper ya.sizin nasıl gidiyor bebek hareketleri?

Merhaba kızlar bir haftadır temizlikci kadın kabusuyla uğraşıyorum en sonunda kız kardeşim geldi 1 hafta bende kaldıda işleri bitirdi ben artık günde yarım saat falan kalkabiliyorum geçmişi okumadım ama merak etmişinizdir diye yazayım dedim iki arada bi derede öpüyorum herkesi

kimseler yok geneee...
selinay ve rosebery teşekkürler

ayyyy ne çok yoruldum.. 3 saatte temizlik yemek.. süpürme ve silme... bi de banyo yıkadım... bi de çorba yapıp içtim üstüne... eşim gelmedi daha o yüzden başka da bişiy yapmıcam... o miskin tembel halime dur diyebilmek beni mutlu etti... ama şimdi de ööleyim gene............ offffffffff.... pzt kan sayımı yaptırayım bari... o demir hapını da aklıma estikçe kullanıyom zaten hep o yüzden oldu herhal...

inşallah sizler iyisinizdir... geçmişi okuyamasam da şööle bi göz attım.. tuğçe uzun zamandır yokmuş sanırım inşallah iyidir.. ikizlerin anası yazmış bugün artık iyi olduunu biliyoz... Rabbim daha iyi etsin inşallah... neyse ben de çıkayım artık.. kendi kendime yazıp durcam ööle:) herkese iyi akşamlar.....

Son düzenleme:

ya cnm valla işin çok zor ya ben artık çok ağırlaştım eğilmek çok zor geliyor çok yorma kendini dinlene dinlene yap bari tamammı Allah kolaylık versin
cnm ok geçmiş olsun yaa

,
ya kızlar valla tam sopalıksınız hele sen sinehas klava:senin dikkatli olman gerek ya yazık değilmi bebişine sana
çok geçmiş olsun cnm yapmayın böle yaa

kız nerdesin sen millet meraktan çatladı hepimiz seni çok merak etttik kesin doğurdu dedik seni senii

kızlar bende bugün doktora gittim
bebeğim baş aşağı duruyr
beni heyecan bastı kızlar
bebeğim n ormal gelecek galiba inşallah hayırlısıya

oğuşum 2 büklüm olmuş teyzeleri yeri dar geliyor öyleki yüzünü bile göremedik eller hep yüzünde :))

hiç fotosu yok üzüldüm:1no2:

bebişin boyu 35-36 cm miş
kilosu 1364 gram 2 haftada 1089dan 1364 olmuş kızlar

ultrasonun ölçümlerine göre bebeğim 30+1gözüküyor doğumtarihide 17 nisan bakalım hayırlısı
bu sefer doktor erkenden yolladı beni bana öle geldi
sinirim bozuldu yaa
bide bebişin kilosu bana az geldi kızlar

kaç haftalıkken 1364tü.benimki 28+5ken öyleydi.bence normal.benimkininde boyu 37gibiydi.ben de onu kısa buldum.

merhaba kızlar......
şenaycım doğurmamana çok sevindim her an böyle bir haber alacağımızı sanıyodum doğrusu:Saruboceq:
aprıl ve sinehas kendinize dikkat edin kızlar.....
bursasu oğlunun kilosu iyi maşallah hem iyi olmasa 2 gün önden takip etmez meraklanma...yeterki sağlıklı olsunlar
bizde bugün doktor amcamızı ziyarete gittik
İDİL'im 2000 gr ve 44 cm olmuş maşallah,barekallah
hala başaşağı benim kızım ve umarım değişmeyecek.....normal gelecek inşallah....
benimde insülin dozum artmadı çok şükür değerleri beğendi dr......
doktoruma son 1 haftadır süren kalça ağrılarımı sordum oda bana vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi.....
dr.çıkınca kendimizi havuzlu hana atttık ve kızımın tüm eksiklerini tamamladık.....ayrıca kapı süsünü ve bebek şekerlerinin malzemelerinide aldık çok şükür....yalnızca kendime pijama ve gecelik alamadım çünkü pilim bitti:çok üzgünüm:
onlarıda önümüzdeki hafta tamamlayıp aldıklarımızı yıkayıp,ütüleyip hastane çantamızı hazır edicez inşallah.....

tşekkürler rumelili
maşallah sende 32 haftalık olmuşsun
idilede maşallah

saol canım........topicleri okuyupta erken gelen bebekleri gördükçe tırsmıyor değilim açıkçası ama umarım sağlıkla ve zamanında gelirler......her hafta dahada ağırlaştığımı hissediyorum haa bu arada unutmadan bugün raporumda yazıldı 37 haftaya kadar çalışabilir raporu ama çalışırmıyım bilmemkaydirigubbakcemile3 eee o zaman niye aldın diyebilirsiniz ama sonrasında kızımla vakit geçirmek istiyorum ben.....içimden bir ses 23 martta doğum yapacağımı söylüyor neden bilmem

canımmm bebişin hiç de minik değil gayet normal kilosu falan. ayrıca fotosu yok die üzülme doğuma az kaldı fotosuna gerek yok kendisi gelecek sağlıcakla işallah

ayyy 23 marta ne kaldıki hihihihi heyacanlanıyorum ben yaaaa o kdr az kaldıki şaka gibi. canım iyi yapmışsın çalışabildiğin yere kadar çalış sonra bebişin sana daha çok ihtiyacı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…