merhabalar kızlar şuanda kolumda serumla yazıyorum kansızlıktan dolayı venofer alıyorum uzun sürüyor canım sıkılıyor....
rosebery ve glnm geçmiş olsun... bende de iki gündür bi gariplik var.. sürekli yorgunum elim hiç bişeye kalkmıyor.... ööle yatmak istiyorum... dün erkenden kapandı gözlerim sanki 40 yıllık iş görmüş yorulmuşum... acaba kansızlık mı başladı ki... sizi ööle okuyorum ama yazmak zor geliyo... noldu bana anlamadım...
evi bi görseniz nasıl dağınık ve pisama içimden gelmiyo... ayy nolcak bööle....
sizde de bööle sorunlar var mı?
ayy çok geçmiş olsun canım Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun..:Saruboceq:
öncelikle herkese günaydın!uyuyanlarada tatlı uykular!!
ohhhhhhhhhhhhhh be çiçek rahatladın rahatladım...empati kurmuştum senle kaç haftadır.
neyse çok sevindim geçtiğine.
zaten senden iyi güzel tatlı gelinmi bulcaklar kutup ayısı oğullarına:)))
(kutup ayısı kısmı senin repliğin ordan yani kötü niyet yoktur arzederizm:))
Herkese Günaydın...
Yoklama veriyim dedim, merak edenler içinhihoyyyt Tabiki 3 gündür geçmişi okumadım, neler oldu merak ediyorum ama malesef hiç fırsatım yok. Bu taşınma işi sırasında ben doğurmazsam gününden önce doğurmam herhaldedelikafadulden Ne zormuş taşınmak. Eşyaları al burdan oraya koy olsa bi yere kadar ama işin içine inşaat ve mobilya, perde alışverişi girince çığrından çıktı. Önde göbeğim arkada ben zar zor bişeyler yapmaya çalışıyorum. Bide yaşadığım stres cabası. Dün akşam yorgunluktan bayıldım artık. Evimi görseniz karmakarışık heryer heryerde. Daha 1 hafta buradayız. Taşınmamıza 8-9 gün var bu aradaki sürede de evdeki tadilat bitecek (umarım). Yine ben ara ara girmeye çalışıcam, umarım herkes iyidir. Çiçekcim sanırım kabusu atlatmışsın inanılmaz sevindim. Bende demitim sana sorunsuz atlatıcağın, çok şükür iyi geçmiş
İyi bakın kendinize ve bebişlere....
günaydın büyülü bahceler
aman yorma kendini april ama bu güzel telase ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin insallah
cicek canım geçmiş olsunn diyim atlattın kazasız belasızzz:::))))
burda da yagmurlu bir hava var e canım bişi yapmak istemiyoooo
ama calısıyorummm
neyseki yarın pazar::::)))))
kocaman öpüyorummm
merhaba arkadaşlar... nasılsınız ..ben evde ve nedense biraz keyifsizim ...herhalde bahsettiğiniz gibi kapalı havadan ...bi de kocam 5 gündür yurtdışında yalnızım sağolsun bir arkadaşım geceleri yanımda kalıyor ama insanın düzeni kocası gibisi yok valla.. Allahım kimsenin düzenini bozmasın... bi de hamileliğin verdi hassasiyet var...
april Allah sana da kolaylık versin aman dikkat et taşınma işi baya bir yorar benim 6. evim olduğu için biliyorum insanı tüketiyor...
cicekcicek gecmiş olsun arkadaşım.. kabus geceyi atlatmışsın... inşallah bir daha seni üzecek hiç bir şey yapamazlar bir daha...
Kızlar kendinize iyi bakın..haftasonu burası biraz tenha olacak herhalde
Grüşürüz...
merhabalar kızlar şuanda kolumda serumla yazıyorum kansızlıktan dolayı venofer alıyorum uzun sürüyor canım sıkılıyor....
Kızlar merhaba
Geçmişi okuyup geldim..daha hastalığı atamadım üzerimden..
Sabaha kadar uyuyamadım..
Baş ağrısı öksürük yordu gece boyunca beni
Öptüm sizi..
rosebery ve glnm geçmiş olsun... bende de iki gündür bi gariplik var.. sürekli yorgunum elim hiç bişeye kalkmıyor.... ööle yatmak istiyorum... dün erkenden kapandı gözlerim sanki 40 yıllık iş görmüş yorulmuşum... acaba kansızlık mı başladı ki... sizi ööle okuyorum ama yazmak zor geliyo... noldu bana anlamadım...
evi bi görseniz nasıl dağınık ve pisama içimden gelmiyo... ayy nolcak bööle....
sizde de bööle sorunlar var mı?
canım valla dedimya bin pişmanım diye.tövbe ettim.dün gece hastanedeydim,sancılandım.ödüm koptu desem yeridir..giderken doğuma gidiyom sandım ağlaya ağlaya gittim hastaneye..doğum sancısı sandılar,nstye bağladılar.Allah ıma binlerce şükür doğum sancısı değilmiş,tansiyonum düşmedi sancı gitmedi,soğuk terler döktüm durdum.akşam 10buçuk gibi 12-7 oldu sonunda tansiyonum bende ayaklandım birazcık.nabzım 150nin üstüne çıkmıştı.bugün iyiyim Allah a şükür..:Saruboceq::Saruboceq:
benim dinlenmem lazımken ben ne kadar aptalım yaa kesinlikle tövbe ettim,bi daha bakkala bile gitmek istemiyom çok korktumklava:
sağol canım benimde aynı öyle halsizlik huzursuzluk 2 merdiven basamağı çıkamıyordum çok şükür bu ilaçlardan sonra daha iyiyim sende hemogram yaptır gerekrse dokorun ilaç verir hamilelikte anemi çok önemli kendine iyi bak
Herkese Günaydın...
Yoklama veriyim dedim, merak edenler içinhihoyyyt Tabiki 3 gündür geçmişi okumadım, neler oldu merak ediyorum ama malesef hiç fırsatım yok. Bu taşınma işi sırasında ben doğurmazsam gününden önce doğurmam herhaldedelikafadulden Ne zormuş taşınmak. Eşyaları al burdan oraya koy olsa bi yere kadar ama işin içine inşaat ve mobilya, perde alışverişi girince çığrından çıktı. Önde göbeğim arkada ben zar zor bişeyler yapmaya çalışıyorum. Bide yaşadığım stres cabası. Dün akşam yorgunluktan bayıldım artık. Evimi görseniz karmakarışık heryer heryerde. Daha 1 hafta buradayız. Taşınmamıza 8-9 gün var bu aradaki sürede de evdeki tadilat bitecek (umarım). Yine ben ara ara girmeye çalışıcam, umarım herkes iyidir. Çiçekcim sanırım kabusu atlatmışsın inanılmaz sevindim. Bende demitim sana sorunsuz atlatıcağın, çok şükür iyi geçmiş
İyi bakın kendinize ve bebişlere....
cnm ok geçmiş olsun yaamerhabalar kızlar şuanda kolumda serumla yazıyorum kansızlıktan dolayı venofer alıyorum uzun sürüyor canım sıkılıyor....
,canım valla dedimya bin pişmanım diye.tövbe ettim.dün gece hastanedeydim,sancılandım.ödüm koptu desem yeridir..giderken doğuma gidiyom sandım ağlaya ağlaya gittim hastaneye..doğum sancısı sandılar,nstye bağladılar.Allah ıma binlerce şükür doğum sancısı değilmiş,tansiyonum düşmedi sancı gitmedi,soğuk terler döktüm durdum.akşam 10buçuk gibi 12-7 oldu sonunda tansiyonum bende ayaklandım birazcık.nabzım 150nin üstüne çıkmıştı.bugün iyiyim Allah a şükür..:Saruboceq::Saruboceq:
benim dinlenmem lazımken ben ne kadar aptalım yaa kesinlikle tövbe ettim,bi daha bakkala bile gitmek istemiyom çok korktumklava:
Merhaba kızlar bir haftadır temizlikci kadın kabusuyla uğraşıyorum en sonunda kız kardeşim geldi 1 hafta bende kaldıda işleri bitirdi ben artık günde yarım saat falan kalkabiliyorum geçmişi okumadım ama merak etmişinizdir diye yazayım dedim iki arada bi derede öpüyorum herkesi
kızlar bende bugün doktora gittim
bebeğim baş aşağı duruyr
beni heyecan bastı kızlar
bebeğim n ormal gelecek galiba inşallah hayırlısıya
oğuşum 2 büklüm olmuş teyzeleri yeri dar geliyor öyleki yüzünü bile göremedik eller hep yüzünde :))
hiç fotosu yok üzüldüm:1no2:
bebişin boyu 35-36 cm miş
kilosu 1364 gram 2 haftada 1089dan 1364 olmuş kızlar
ultrasonun ölçümlerine göre bebeğim 30+1gözüküyor doğumtarihide 17 nisan bakalım hayırlısı
bu sefer doktor erkenden yolladı beni bana öle geldi
sinirim bozuldu yaa
bide bebişin kilosu bana az geldi kızlar
kaç haftalıkken 1364tü.benimki 28+5ken öyleydi.bence normal.benimkininde boyu 37gibiydi.ben de onu kısa buldum.
tşekkürler rumelili
maşallah sende 32 haftalık olmuşsun
idilede maşallah
kızlar bende bugün doktora gittim
bebeğim baş aşağı duruyr
beni heyecan bastı kızlar
bebeğim n ormal gelecek galiba inşallah hayırlısıya
oğuşum 2 büklüm olmuş teyzeleri yeri dar geliyor öyleki yüzünü bile göremedik eller hep yüzünde :))
hiç fotosu yok üzüldüm:1no2:
bebişin boyu 35-36 cm miş
kilosu 1364 gram 2 haftada 1089dan 1364 olmuş kızlar
ultrasonun ölçümlerine göre bebeğim 30+1gözüküyor doğumtarihide 17 nisan bakalım hayırlısı
bu sefer doktor erkenden yolladı beni bana öle geldi
sinirim bozuldu yaa
bide bebişin kilosu bana az geldi kızlar
saol canım........topicleri okuyupta erken gelen bebekleri gördükçe tırsmıyor değilim açıkçası ama umarım sağlıkla ve zamanında gelirler......her hafta dahada ağırlaştığımı hissediyorum haa bu arada unutmadan bugün raporumda yazıldı 37 haftaya kadar çalışabilir raporu ama çalışırmıyım bilmemkaydirigubbakcemile3 eee o zaman niye aldın diyebilirsiniz ama sonrasında kızımla vakit geçirmek istiyorum ben.....içimden bir ses 23 martta doğum yapacağımı söylüyor neden bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?