Merhaba kızlar bir haftadır temizlikci kadın kabusuyla uğraşıyorum en sonunda kız kardeşim geldi 1 hafta bende kaldıda işleri bitirdi ben artık günde yarım saat falan kalkabiliyorum geçmişi okumadım ama merak etmişinizdir diye yazayım dedim iki arada bi derede öpüyorum herkesi
ayyy 23 marta ne kaldıki hihihihi heyacanlanıyorum ben yaaaa o kdr az kaldıki şaka gibi. canım iyi yapmışsın çalışabildiğin yere kadar çalış sonra bebişin sana daha çok ihtiyacı olacak
canım bence bebişin kilosu boyu gayet iyi panik yapma maşallah onakızlar bende bugün doktora gittim
bebeğim baş aşağı duruyr
beni heyecan bastı kızlar
bebeğim n ormal gelecek galiba inşallah hayırlısıya
oğuşum 2 büklüm olmuş teyzeleri yeri dar geliyor öyleki yüzünü bile göremedik eller hep yüzünde :))
hiç fotosu yok üzüldüm:1no2:
bebişin boyu 35-36 cm miş
kilosu 1364 gram 2 haftada 1089dan 1364 olmuş kızlar
ultrasonun ölçümlerine göre bebeğim 30+1gözüküyor doğumtarihide 17 nisan bakalım hayırlısı
bu sefer doktor erkenden yolladı beni bana öle geldi
sinirim bozuldu yaa
bide bebişin kilosu bana az geldi kızlar
merhaba kızlar......
şenaycım doğurmamana çok sevindim her an böyle bir haber alacağımızı sanıyodum doğrusu:Saruboceq:
aprıl ve sinehas kendinize dikkat edin kızlar.....
bursasu oğlunun kilosu iyi maşallah hem iyi olmasa 2 gün önden takip etmez meraklanma...yeterki sağlıklı olsunlar
bizde bugün doktor amcamızı ziyarete gittik
İDİL'im 2000 gr ve 44 cm olmuş maşallah,barekallah
hala başaşağı benim kızım ve umarım değişmeyecek.....normal gelecek inşallah....
benimde insülin dozum artmadı çok şükür değerleri beğendi dr......
doktoruma son 1 haftadır süren kalça ağrılarımı sordum oda bana vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi.....
dr.çıkınca kendimizi havuzlu hana atttık ve kızımın tüm eksiklerini tamamladık.....ayrıca kapı süsünü ve bebek şekerlerinin malzemelerinide aldık çok şükür....yalnızca kendime pijama ve gecelik alamadım çünkü pilim bitti:çok üzgünüm:
onlarıda önümüzdeki hafta tamamlayıp aldıklarımızı yıkayıp,ütüleyip hastane çantamızı hazır edicez inşallah.....
inşallah cnm sağolcanımmm bebişin hiç de minik değil gayet normal kilosu falan. ayrıca fotosu yok die üzülme doğuma az kaldı fotosuna gerek yok kendisi gelecek sağlıcakla işallah
canım bence bebişin kilosu boyu gayet iyi panik yapma maşallah ona
bi de bişi merak ettim ya hani başaşağı duruyo normal gelicek galiba diyosun ya
doktor onunla ilgili bişi söledi mi yani doğuma kadar öle mi durcakmış yoksa daha dönebilir filan die bişi söledi mi:uhm:
canım senin de bebişe maşallah
bebişine aldıkların da hayırlı olsun canım güle güle kullansın İdil bebek
aldıklarını koysana canım nisan bebişlerinin cicileri topicine biz de görelim özellikle kapı süsü ve şekeri merak ediyorum ama sen hepsini de koy görelimdelikafadulden
hatta kızlar herkes aldıklarını koysun bizim ciciler topicimiz de şenlensin biraz.
bizden sonra doğurcaklar bile neler neler koymuşlar topiclerine kıskandım valla:dilcikar: nisan annelerinin topici eksik mi kalsın yani:sm_cool:
april cım aman yorma kendini bi alışveriş merkezinde çökmüş bi tecrübeli olarak söylüyorum.bende bugün bebek odasını boyatacağım ama dayımın oğlu abim kardeşim annem ve kocama emir vermekten başka bişey yapmıyorum.sakın elini bile sürme..Allah korusun dünkü sancımdan sonra ödüm kopuyor valla Allah korusun daha çok küçükler :çok üzgünüm:
canım öncelikle sağol gerçekten demiştin sorunsuz olacağını. bu arada taşınma işi çok zor bişey bi de evi düzeltemiosun insanlar izin vermio herşey heryerde herkes bişeye karışıodur şimdi iyi biliorum valla Allah yardımcın olsun.
Sağol çiçekcim. Her kafadan bi ses çıkıyo olması zaten en çok yoran. Ben hamile olmasam daha az yorulurdum eminim. Şimdi hareketler kısıtlı başkalarına mahkumuz malum o nedenle işler karışıp uzuyo.
ya cnm valla işin çok zor ya ben artık çok ağırlaştım eğilmek çok zor geliyor çok yorma kendini dinlene dinlene yap bari tamammı Allah kolaylık versin
Bursasu teşekkür ederim canım. Eğilmek zor, oturmak zor, yatmak zor... hayırlısıyla bi doğursak
Didemcim, Rumelili, öslem, benanber adını unuttuğum herkeslere çok teşekkür ederim. Güzel telaşlar bunlar ama hamile olunca yorucu ve tehlikeli oluyo o nedenle biraz zor tabi.
Geçmişi okuyabildiğim kadar okumaya çalışıcam yine cevap yazarımkaydirigubbakcemile5
hıı rüveyda iyisindir inşallah canımcım dinlen iyi bak kendine,benim resmen çatım ağrıyor ya,yatakta dönemiyorum bile çıtlıyor resmen dönerken hani sırtımızı çıtlatırız ya aynen öyle birde farkettim istem dışı geriniyorum dönerken ozaman çıtlıyor,yakın bir sorunu olan varsa paylaşsın yoksa tırtacam yani,millet diş gıcırdatır ne biliim horlar ben çıtlıyorum geriniyorum hemde bel altında fesüphanallah ya
merhaba arkadaslar...nasılsınız....
senay senden haber aldığımıza çok sevindim iyisin dimi....
bursasu maşallah ogluşuna ...kilosu bencede gayet iyi...
Ay kızlar az kaldı yaaa ben dün gece cok hastalandım bacağıma acayip bir kramp girdi ve resmen felç gibi yüreyemedim
ardından da gece sancı ...gaz sancısı gibi ama kasıklarım resmen patlıyordu...
iyiden iyiye korktum zaten kociş yok
neyseki sabah kaktım herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?