2009 Nisan Anneleri buraya

şenaycım Allah yardımcın olsun hiç kolay değil ama çifte mutluluk yaşayacaksın hep bunu düşün canım benim

ayyy 23 marta ne kaldıki hihihihi heyacanlanıyorum ben yaaaa o kdr az kaldıki şaka gibi. canım iyi yapmışsın çalışabildiğin yere kadar çalış sonra bebişin sana daha çok ihtiyacı olacak

çok az kaldı cicek'im umarım o zamana kadar çalışırımda dediğin gibi yanında olurum kızımın.....bu arada evet pazar ve yağmurlu olunca kocişler bırakılmıyor sanırımkaydirigubbakcemile3......ben duramadım yatakta afakanlar basıyor zaten kızımda benim gibi enerjik sanırım o da durmadı bizde kalktık....şimdide diyorum bu yağmurda yürüsemmi acep.....he ekmek alırız hemde yürüyüş olur

canım bence bebişin kilosu boyu gayet iyi panik yapma maşallah ona
bi de bişi merak ettim ya hani başaşağı duruyo normal gelicek galiba diyosun ya
doktor onunla ilgili bişi söledi mi yani doğuma kadar öle mi durcakmış yoksa daha dönebilir filan die bişi söledi mi:uhm:

canım senin de bebişe maşallah
bebişine aldıkların da hayırlı olsun canım güle güle kullansın İdil bebek
aldıklarını koysana canım nisan bebişlerinin cicileri topicine biz de görelim özellikle kapı süsü ve şekeri merak ediyorum ama sen hepsini de koy görelimdelikafadulden
hatta kızlar herkes aldıklarını koysun bizim ciciler topicimiz de şenlensin biraz.
bizden sonra doğurcaklar bile neler neler koymuşlar topiclerine kıskandım valla:dilcikar: nisan annelerinin topici eksik mi kalsın yani:sm_cool:

herkese iyi pazarlarr,bizde kahvaltımızı yaptık geldik,babamız hazırlamış kahvaltımızı güzel güzel uyandırdı bizi,bizde çok şımardık tabi,şenaycım doğurmadığına müthiş sevindim sık dişini şurda ne kaldı,bebeklerin kiloları için endişelenmeyelim arkadaşlarım bundan sonra alacaklar zaten,unutmayalım kilosunun fazla olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor,kofti olmasınlar sağlıklı olsunlar,gelişimleri normal olsun yeter tamammı,hepimizin bebişlerine maşallah,tütütütütütütü,bugün misafirm var akşama hazırlık yapacam daha,ütüm var babamız kurutmuş sabaha kadar çamaşırlarımızı,o birazdan yatar bende onlarla uğraşırım ama arada gelir 2 satır yazarım,öpüldünüz,hıı rüveyda iyisindir inşallah canımcım dinlen iyi bak kendine,benim resmen çatım ağrıyor ya,yatakta dönemiyorum bile çıtlıyor resmen dönerken hani sırtımızı çıtlatırız ya aynen öyle birde farkettim istem dışı geriniyorum dönerken ozaman çıtlıyor,yakın bir sorunu olan varsa paylaşsın yoksa tırtacam yani,millet diş gıcırdatır ne biliim horlar ben çıtlıyorum geriniyorum hemde bel altında fesüphanallah ya

slm kızlar benim eşimde bu gün işe gitti ama erken gelecek,oğluşumla onu bekliyoroz dışarı çıkacaz.................

bursasu bebişin gayet normal canım bende yarın gidecem doktora bakalım ne diyecek..................

rumelili seninkide kocaman olmuş canım baklaım benimki kaç kilo olmuş yarın öğrenirim inşallah................

ben kocişle aynı yatakta yatamıyom özlemcim bazen valla,çok zor ağırlaştık iyice.........................

canımmm bebişin hiç de minik değil gayet normal kilosu falan. ayrıca fotosu yok die üzülme doğuma az kaldı fotosuna gerek yok kendisi gelecek sağlıcakla işallah
inşallah cnm sağol
alılmışım her gidişimde renkliden 3-5 fotoalmaya işte

yaa yok doğumla ilgli hiçbişey demdi ruveydax
yanlız başı aşağıda dedi bende hiçbişey sormadım

merhaba arkadaslar...nasılsınız....

senay senden haber aldığımıza çok sevindim iyisin dimi....
bursasu maşallah ogluşuna ...kilosu bencede gayet iyi...

Ay kızlar az kaldı yaaa ben dün gece cok hastalandım bacağıma acayip bir kramp girdi ve resmen felç gibi yüreyemedim
ardından da gece sancı ...gaz sancısı gibi ama kasıklarım resmen patlıyordu...
iyiden iyiye korktum zaten kociş yok
neyseki sabah kaktım herşey normal

sinehas valla sana demiştik yorma kendini diye artık hem kendimizi hem bebeklerimizi düşünecez,ii dinlen üşütmemeye çalış,allahım ya çocuk gibisiniz ha hem kıçınız kırık hemde türlü işlere kalkışırsınız ortalığı şey götürecek sanki bak sinir yaptım yine,oturun ay oturduğunuz yerde azıcık büyük sözü dinleyin ben otuzu devirdim bu yıl ya kendimi daha büyük zannediyorum,bilmiyorum sizin yaş kaç,olsun öyleysede öyle az kaldı ay sıkın dişinizi azıcık sonra istediğimiz kadar maharetli oluruz tadını çıkarmaya bakalım bugünlerin bakın ağırlaşmaya başladık bile,uykusuzluklar başladı,hazırlık yapıyor bedenlerimiz biraz onların seslerine kulak verelim dimi,öptüm seni kızma bana olurmu,kimse kızmasın vallaklava:

Son düzenleme:
iyüksel evelsi gece bana oldu o kramp ve dün hep ağrıdı bacağım,allah yardımcın olsun eşinde hep yanında olsun inşallah,allah kavuştursun canımcım,benim kociş salonda uyuyordu seslendim duyuramadım sesimide aslında seslenmeden çok ağlama gibiydi öyle uğundurdu yani,dedim doğursam horlamadan duymayacan beni yok deyip gülüyor valla sinirim bozuldu,ama allah yanımızdan ayırmasın onları yazık çok yoruluyor banada yetişecek diye,bundan sonra başlar kramplar tabiki alıyorum magnezyum 1 haftadır ama normal yani

şenaycım senin ii haberini aldık sıra tuğçede inşallah oda girerde rahatlarız,insan merak ediyor tabiki,arada bir girin çıkın fazla bişi yazmasanızda olur hadi ben şimdilik kaçtım uğrayacam yine deli gbi yazıp duruyorum tek başıma yahu

Canım teşekkür ederim, ne kadar yormamaya çalışsamda olmuyo işte. Sana da geçmiş olsun dikkat et sende.

Öslem sen hangi hastaneye gidiyosun? senin bebiş de erkek miydi? Yakın oturuyoruz ya belki lazım olur doğum konusunda hastane. Ben henüz tam karar veremedim. Son ay belki değiştiririm hastanemi, ama dr.um aynı kalıcak.

teşekkür ederim oslemcim baya iiyim artık ama o kadar öksürmekten hala kaburga kemiklerim ağrıyo nasıl zorlandılarsa.
o çıtlama bende de oluyo ama herzaman diil. biraz iş filan yapıp yorulduysam resmen yürürken bile çıtırdadığını hissediyorum oturup kalkarken sanki kemikler ayrılıp tekrar içiçe geçiyomuş gibi oluyo normaldir heralde diye düşünüyorm canım

saol cnm
bendede çok oluyor gaz sancısı sanki doğuracakmışım gibi sancılanıyorum çok kötü

april ya beni hiç sorma ben karşıda acıbademe gidiyordum diyecem çünkü artık büyük ihtimal bana mersin yolu göründü,gitmeseydim bende sana soracaktım memnunmusun dr.dan diye,gerçi kısmet belki bir mucize olur kalırım burda ozamanda öğrenirim senden,benim sosyal güvencem yok o yüzden biraz pahalıya mal oluyor,kriz işimizi etkileyince böyle bir karar aldık ama dediğim gibi bu hafta belli olur,ben kaçıyorum yine gelecem arada yine tek kalmışım

slm güzel nisan anneleri geçmişi okumadım okumamda çok zor olur herhalde merak eden arkadaşlar olduysa kusura bakmayın normalde habersiz kaybolmazdım ama malesef leptoptada internettede problem var ortak kullandığımız için sorun çıktı leptopunda tuşları basmıyor,yattığım içinde başka yerden yazamadım ama bugün fırsat buldum Allah ın izniyle şimdilik iyiyiz hamd olsun Allah bozmasın bizlere ve bebeklerimize sağlık sıhat versin fırsat buldukça yazarım,istanbuldaki arkadaşlar buluştumu bana özet geçerseniz sevinirim,hepiniz dualarımdasınız Allah a emanet olalım.

bu arada zaman zaten geçmiyordu siz olmadan hiç geçmiyor,dualarınızda benide unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…