çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun kendine iyi bak....
Merhaba kızlar bir haftadır temizlikci kadın kabusuyla uğraşıyorum en sonunda kız kardeşim geldi 1 hafta bende kaldıda işleri bitirdi ben artık günde yarım saat falan kalkabiliyorum geçmişi okumadım ama merak etmişinizdir diye yazayım dedim iki arada bi derede öpüyorum herkesi
ya cnm valla işin çok zor ya ben artık çok ağırlaştım eğilmek çok zor geliyor çok yorma kendini dinlene dinlene yap bari tamammı Allah kolaylık versin
cnm ok geçmiş olsun yaa
,
ya kızlar valla tam sopalıksınız hele sen sinehasklava:senin dikkatli olman gerek ya yazık değilmi bebişine sana
çok geçmiş olsun cnm yapmayın böle yaa
kız nerdesin sen millet meraktan çatladı hepimiz seni çok merak etttik kesin doğurdu dedik seni senii
sinehas valla sana demiştik yorma kendini diye artık hem kendimizi hem bebeklerimizi düşünecez,ii dinlen üşütmemeye çalış,allahım ya çocuk gibisiniz ha hem kıçınız kırık hemde türlü işlere kalkışırsınız ortalığı şey götürecek sanki bak sinir yaptım yine,oturun ay oturduğunuz yerde azıcık büyük sözü dinleyin ben otuzu devirdim bu yıl ya kendimi daha büyük zannediyorum,bilmiyorum sizin yaş kaç,olsun öyleysede öyle az kaldı ay sıkın dişinizi azıcık sonra istediğimiz kadar maharetli oluruz tadını çıkarmaya bakalım bugünlerin bakın ağırlaşmaya başladık bile,uykusuzluklar başladı,hazırlık yapıyor bedenlerimiz biraz onların seslerine kulak verelim dimi,öptüm seni kızma bana olurmu,kimse kızmasın vallaklava:
kızlar benim oğlumun odası hazır çok şükür bir perdesini takmadım bide uyku setini doğuma yakın yaparım dedim teyzesi yardımcı oldu sağolsun benim bebişimin odası kırık beyaz tokmakları açık mavi ve fıstık yeşili şifoniyerin üstleri fıstık yeşili dolapların üstleride yeşil beşiğin korkulukları açık mavi dün bordürlerini yaptık vinni the pooh ve arkadaşları odamın rengini değiştirmedim kum bejinin üstüne yaptık çok güzel oldu iç mimar yapsa böyle içime sinmezdi söylemesi ayıp çok güzel tasarım yaparım herkes tasarımlarıma güvenir uzun lafın kısası çooook cici oldu dolapların içinin kapitonesinide halletti rabbim hayırlısıyla doğup odalarında yatmayı nasip etsin inşallah......
merhaba kızlar......
şenaycım doğurmamana çok sevindim her an böyle bir haber alacağımızı sanıyodum doğrusu:Saruboceq:
aprıl ve sinehas kendinize dikkat edin kızlar.....
bursasu oğlunun kilosu iyi maşallah hem iyi olmasa 2 gün önden takip etmez meraklanma...yeterki sağlıklı olsunlar
bizde bugün doktor amcamızı ziyarete gittik
İDİL'im 2000 gr ve 44 cm olmuş maşallah,barekallah
hala başaşağı benim kızım ve umarım değişmeyecek.....normal gelecek inşallah....
benimde insülin dozum artmadı çok şükür değerleri beğendi dr......
doktoruma son 1 haftadır süren kalça ağrılarımı sordum oda bana vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi.....
dr.çıkınca kendimizi havuzlu hana atttık ve kızımın tüm eksiklerini tamamladık.....ayrıca kapı süsünü ve bebek şekerlerinin malzemelerinide aldık çok şükür....yalnızca kendime pijama ve gecelik alamadım çünkü pilim bitti:çok üzgünüm:
onlarıda önümüzdeki hafta tamamlayıp aldıklarımızı yıkayıp,ütüleyip hastane çantamızı hazır edicez inşallah.....
herkese iyi pazarlarr,bizde kahvaltımızı yaptık geldik,babamız hazırlamış kahvaltımızı güzel güzel uyandırdı bizi,bizde çok şımardık tabi,şenaycım doğurmadığına müthiş sevindim sık dişini şurda ne kaldı,bebeklerin kiloları için endişelenmeyelim arkadaşlarım bundan sonra alacaklar zaten,unutmayalım kilosunun fazla olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor,kofti olmasınlar sağlıklı olsunlar,gelişimleri normal olsun yeter tamammı,hepimizin bebişlerine maşallah,tütütütütütütü,bugün misafirm var akşama hazırlık yapacam daha,ütüm var babamız kurutmuş sabaha kadar çamaşırlarımızı,o birazdan yatar bende onlarla uğraşırım ama arada gelir 2 satır yazarım,öpüldünüz,hıı rüveyda iyisindir inşallah canımcım dinlen iyi bak kendine,benim resmen çatım ağrıyor ya,yatakta dönemiyorum bile çıtlıyor resmen dönerken hani sırtımızı çıtlatırız ya aynen öyle birde farkettim istem dışı geriniyorum dönerken ozaman çıtlıyor,yakın bir sorunu olan varsa paylaşsın yoksa tırtacam yani,millet diş gıcırdatır ne biliim horlar ben çıtlıyorum geriniyorum hemde bel altında fesüphanallah ya
slm kızlar benim eşimde bu gün işe gitti ama erken gelecek,oğluşumla onu bekliyoroz dışarı çıkacaz.................
bursasu bebişin gayet normal canım bende yarın gidecem doktora bakalım ne diyecek..................
rumelili seninkide kocaman olmuş canım baklaım benimki kaç kilo olmuş yarın öğrenirim inşallah................
ben kocişle aynı yatakta yatamıyom özlemcim bazen valla,çok zor ağırlaştık iyice.........................
canım güle güle kullanın,,, resimleri çekip koysana ...bizde bakalım...yaa haklısın bence canım ben tam sopalığım neyse oda boyandı bordürlerde yapıştı rahatladım artık kıpırdamam bile.kıyafetler günde günde yıkanır yerleşir nasıl olsa karyolamız felan gelmedi daha ama zor iş bitti.yok yatacam artık kalkmak yok akıllandımklava:
kızlar ya ne güzel hepiniz eksiklerniizi tamamlıyorsunuz ben daha odasını bile alamadım
malum kriz ortamı umuduğumuz gibi olmadı
bide ağırkanlıyım galiba daha eşya falan yıkamadım çanta hazırlamadım
daha eksiklerimiz bile var((
canım oda çok da önemli değil aslındaşuan için bi beşik alır 6 aya kdr yanında yatırırsın kuzunu ama en azından çantanı hazırla 1-2 1-2 yıkzmya başla zaten çabuk yıkanıo onlar yardım edecek biri varsa annen ablan falan sööle onlara ütü yapsınlar boş oturmasınlar:) nolur nolmaz az kaldı biliosun bi de iyice ağırlaşırsan zorlanırsın bi süre sonra
çok geçmiş olsun şirvan
şirvan sen o zaman bebişin için çarşıyada gidemedin öyle mi?
günaydın nisan anneleri .....
size bişey sormak istiyorum özellikle çalışna anne adayları .... ben bugün 31+0 oldum bu haftanın sonunda doğum önü iznimiz başlıyor ben raporumu almak için bu hafta içinde mi gitmeliyim doktora yoksa hafta günü dolunca mı gitmeliyim kafam karıştı... yardımcı olursanız sevinirim .
hepinize güzel günler diliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?