2009 Nisan Anneleri buraya

tugce valla merak ettik seni... cok sukur bugun hem senden hem de senaydan haber aldık...valla habersiz bırakmayın kızlar ....zaten artık doğum eğrisine girdik valla merak ediyoz artık..

valla doğurdun sandık
merak ettik ne yalan söyleyelim..:ecrin_bebek:

valla sorma bugünde uyudum bütün gün hala ayaklarım şiş.
kocaman oldu ayaklarım tepelere kaldırıp yatıyorum..:çok üzgünüm:
dövün beniklava:

yaa haklısın bence canım ben tam sopalığım neyse oda boyandı bordürlerde yapıştı rahatladım artık kıpırdamam bile.kıyafetler günde günde yıkanır yerleşir nasıl olsa karyolamız felan gelmedi daha ama zor iş bitti.yok yatacam artık kalkmak yok akıllandım klava:

canım hayırlı olsun,,mutlulukla kullanmayı nasip etsin ..,bu arada resim çekip koysana ,,bizede fikir olsun.....

canım al bendende o kadar....
şeker ve eksiklikler tamam,,, gecelik takımı yok....eve zor attım kendimi,,,
badem şekerini ben şimdi almadım. son ay evdeyken aldırım, evde yapacağım ...

alt tarafta ki ağrı bende de var..sağ dan sola gönemiyorum...ama çıtlama yok...

bizde bazen yatakları ayırıyoruz... ben zaten gece kaçsefer kalkıyorum,,, eşimde horluyor...
koca yatak bana kalıyor,,, zavallı koçiş salona...

canım güle güle kullanın,,, resimleri çekip koysana ...bizde bakalım...

Son düzenleme:
kızlar ben de hastalar kervanına katıldımm..
cuma gününden beri öksürüyorum,,,söylemesi ayıp, balgam çıkarmaya başladım...
bugünde burun akıntısıda başladı.....,

yarın iş var....hiç gidesim yok...

geçmişi okudum.. yarına hazırım artık....

ben gidim yatım ,,, barii dinlenmeye ihtiyacım var.....
bakalım bu gece kaçsefer kalkacağız....

şenay tuğçe kızlar korkuttunuz bizi. siz en iyisi özelden yada msn den birilerine telefon numaralarınızı verin yoksa biz çatlıycaz.

kızlar ya ne güzel hepiniz eksiklerniizi tamamlıyorsunuz ben daha odasını bile alamadım
malum kriz ortamı umuduğumuz gibi olmadı

bide ağırkanlıyım galiba daha eşya falan yıkamadım çanta hazırlamadım
daha eksiklerimiz bile var ((

canım oda çok da önemli değil aslındaşuan için bi beşik alır 6 aya kdr yanında yatırırsın kuzunu ama en azından çantanı hazırla 1-2 1-2 yıkzmya başla zaten çabuk yıkanıo onlar yardım edecek biri varsa annen ablan falan sööle onlara ütü yapsınlar boş oturmasınlar:) nolur nolmaz az kaldı biliosun bi de iyice ağırlaşırsan zorlanırsın bi süre sonra

ya evette almka isterdim gerçi daha belli değil alıp almayacağımız
arkadaşımda aldı odasını bebek 2 aylık oldu ama odası öylece duruyor kullanılmıyor

zaten park yatağını aldık çoktan
bakalım hayırlısı bana daha erken gibi geliyor ya eşyaları yıkamak için ama bir yandanda çok istiyorum yapmayı arada kaldım

günaydın nisan anneleri .....
size bişey sormak istiyorum özellikle çalışna anne adayları .... ben bugün 31+0 oldum bu haftanın sonunda doğum önü iznimiz başlıyor ben raporumu almak için bu hafta içinde mi gitmeliyim doktora yoksa hafta günü dolunca mı gitmeliyim kafam karıştı... yardımcı olursanız sevinirim .
hepinize güzel günler diliyorum ...

ya yıkarsın küçük bi hurç aldım ben yıkadık ütüledik onlara koyduk iş bitti en azından kafanda ne zaman yıkasam die kalmıo o zaman biliosunki tertemiz orda duruo için de rahat edio. park yatak aldıysan şimdilik odayı hiç kafana takma bence tatlım

çok geçmiş olsun şirvan

saol hayatım,,,hasta hasta geldik işte işe

şirvan sen o zaman bebişin için çarşıyada gidemedin öyle mi?

yok c.tesi bu derece değildim,, gittim alışveriş yaptım...

evet kızlar bu konuda bilgisi olan bir açıklama yapsında bizde faydalanalım..

kızlar herkese günaydın;

ben bişey sormak istiyorum,,,,
şimdi ben öksürüyorum, hapsırıyorum yaa...
burnumda durmuyor,,,

bu bebeğe zararlımıdır.... dün gece bayağa hareketliydi,,,
acaba oda mı husursuz, anası hasta oldu diye.....

Son düzenleme:
hepinize günaydın kızlar. hepinizi çok özledim.a.s., tatil bitti iş başı yaptık bakalım. hayırlısı. herekeze güzel, sağlıklı, mutlu huzur dolu bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…