bence o içerde yaramazlık yapıodur sen öksürüp hapşırdıkça da zıplıodur eğleniodur
hepinize günaydın kızlar. hepinizi çok özledim.a.s., tatil bitti iş başı yaptık bakalım. hayırlısı. herekeze güzel, sağlıklı, mutlu huzur dolu bir gün diliyorum.
günaydın nisan anneleri .....
size bişey sormak istiyorum özellikle çalışna anne adayları .... ben bugün 31+0 oldum bu haftanın sonunda doğum önü iznimiz başlıyor ben raporumu almak için bu hafta içinde mi gitmeliyim doktora yoksa hafta günü dolunca mı gitmeliyim kafam karıştı... yardımcı olursanız sevinirim .
hepinize güzel günler diliyorum ...
OY CANIM YAAAAAAAAAAA COK MERAK ETTİK SİZİ.. dedim u kadın dogurdu hehalde...... hatta bugun artık dedim dogurduysa yazmıştır nisan anneleri dogum listesi yapılır diye düşünmüştüm ehehehheMerhaba kızlar bir haftadır temizlikci kadın kabusuyla uğraşıyorum en sonunda kız kardeşim geldi 1 hafta bende kaldıda işleri bitirdi ben artık günde yarım saat falan kalkabiliyorum geçmişi okumadım ama merak etmişinizdir diye yazayım dedim iki arada bi derede öpüyorum herkesi
oy maşallah rumelili kızınaaaaaaaamerhaba kızlar......
şenaycım doğurmamana çok sevindim her an böyle bir haber alacağımızı sanıyodum doğrusu:Saruboceq:
aprıl ve sinehas kendinize dikkat edin kızlar.....
bursasu oğlunun kilosu iyi maşallah hem iyi olmasa 2 gün önden takip etmez meraklanma...yeterki sağlıklı olsunlar
bizde bugün doktor amcamızı ziyarete gittik
İDİL'im 2000 gr ve 44 cm olmuş maşallah,barekallah
hala başaşağı benim kızım ve umarım değişmeyecek.....normal gelecek inşallah....
benimde insülin dozum artmadı çok şükür değerleri beğendi dr......
doktoruma son 1 haftadır süren kalça ağrılarımı sordum oda bana vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi.....
dr.çıkınca kendimizi havuzlu hana atttık ve kızımın tüm eksiklerini tamamladık.....ayrıca kapı süsünü ve bebek şekerlerinin malzemelerinide aldık çok şükür....yalnızca kendime pijama ve gecelik alamadım çünkü pilim bitti:çok üzgünüm:
onlarıda önümüzdeki hafta tamamlayıp aldıklarımızı yıkayıp,ütüleyip hastane çantamızı hazır edicez inşallah.....
aman kız korkuttunuz bizi şenayla........... saglıklı olunda..............slm güzel nisan anneleri geçmişi okumadım okumamda çok zor olur herhalde merak eden arkadaşlar olduysa kusura bakmayın normalde habersiz kaybolmazdım ama malesef leptoptada internettede problem var ortak kullandığımız için sorun çıktı leptopunda tuşları basmıyor,yattığım içinde başka yerden yazamadım ama bugün fırsat buldum Allah ın izniyle şimdilik iyiyiz hamd olsun Allah bozmasın bizlere ve bebeklerimize sağlık sıhat versin fırsat buldukça yazarım,istanbuldaki arkadaşlar buluştumu bana özet geçerseniz sevinirim,hepiniz dualarımdasınız Allah a emanet olalım.
hoşgeldin............................hepinize günaydın kızlar. hepinizi çok özledim.a.s., tatil bitti iş başı yaptık bakalım. hayırlısı. herekeze güzel, sağlıklı, mutlu huzur dolu bir gün diliyorum.
günaydın nisan anneleri .....
size bişey sormak istiyorum özellikle çalışna anne adayları .... ben bugün 31+0 oldum bu haftanın sonunda doğum önü iznimiz başlıyor ben raporumu almak için bu hafta içinde mi gitmeliyim doktora yoksa hafta günü dolunca mı gitmeliyim kafam karıştı... yardımcı olursanız sevinirim .
hepinize güzel günler diliyorum ...
bişey soracagım
beyin corbası
kelle paca corbası
kelle corbası
ben et yemem ama kurban bayramında acılışı yaptım bebegim için yiyorum
sizce hangi corba daha saglıklı ya..........
bişey soracagım
beyin corbası
kelle paca corbası
kelle corbası
bişey soracagım
beyin corbası
kelle paca corbası
kelle corbası
Maşallah canım et yemeyen birinin butarz kelle çorbası filan içmeye niyetlenmesi büyük bir değişim.
bu bebeişler bize kimbilir daha ne gibi yapmadığımız şeyleri yaptıracak.
hangisinin daha sağlıklı olduğunu bilemiycem çünkü bende yiyemiyorum bu tarz çorbaları.
ama aralarında çok bir fark olduğunuda düşünmüyorum. vitamin açısından
canım ya şimdi bende rapor almak istemıyorumgünaydın kızlar benimde bildiğim 32.hafta dolunca rapor verildiği.....ben cumartesi günü çalışabilir raporumu aldım 37.haftaya kadar...allah güç kuvvet versinde geleyim
bence bunları yemesende olur canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa git güzel kemik suyuna mercimek çorbası iç o en faydalısı
kızlar c.tesi günü mahallede bi arkadaşa oturmaya gittik
mahallede yaş ortalaması 25-33 arası be hamile kaldım herkes hamile kaldı hatta şaka yapıyoum
hepsinin 2. bebegi olucak ama diyorum ne ugurlu geldim hepimiz gebeş.......
gögüslerden açıldı konu gögüs ucumu gösterdim TECRÜBESİZLİKTEN kapkara diye ay dedler senın ucu yok tabi onlar 2.dogurcaklar
cok acı cekersin dediler.
kızlar c.tesi günü mahallede bi arkadaşa oturmaya gittik
mahallede yaş ortalaması 25-33 arası be hamile kaldım herkes hamile kaldı hatta şaka yapıyoum
hepsinin 2. bebegi olucak ama diyorum ne ugurlu geldim hepimiz gebeş.......
gögüslerden açıldı konu gögüs ucumu gösterdim TECRÜBESİZLİKTEN kapkara diye ay dedler senın ucu yok tabi onlar 2.dogurcaklar
cok acı cekersin dediler.
Günaydın kızlar.
Canım doğum önü iznine ayrılabilmemiz için 31. haftanın bitmesi gerekiyor.Doktorumun bana söylediği bu.
Kızlar ben artık evdeyim.Doğum iznimi haftaya pazartesi alacağım ama bu hafta rapor almamın daha iyi olacağına karar verdik.1 hafta için ders programı hazırlamak okul idaresi için de zor olacaktı.Yani artık evde oturup bebeğimi bekleyeceğim.Çok kilo almasam bari
Bu arada Şirvan geçmiş olsun.Bol bol meyve ye ve fıratın varsa dinlenmeye çalış.
,,bişey soracagım
beyin corbası
kelle paca corbası
kelle corbası
bence bunları yemesende olur canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa git güzel kemik suyuna mercimek çorbası iç o en faydalısı
sagol cmgögüs ucu konusunda (daha öncede yazmıştım) bir doktorun sitesinde kuduğum bilgiyi paylaşayım. yara olmaması için son ay içinde oksijenli su sürüp masaj yapılmalı diye yazıyordu. bir başka kaynak bu kaynağımda halam ayva çekirdeklerini az su ile pişir katılaşsın onu göğüslerine sür dedi.emzirmeye başlamadan hemen önce yapmak daha iyiymiş. ama yara olduktan sonra bile iyi geliyormuş.
babamda yegenime hep beyın yedırıdı.. 1 yaşındayken...teşekkürkler hayatım,, bol bol meyve suyu içiyorumda , çalışınca dinlemek olmuyor, işte
,,
beyin çok faydalı ,,, ben çoçukluğumdan beri yerim... (söylemesi ayıp antepliyizde)
bu çorbaların hepsi faydalıdır güzelim....
ay canım istedi,, dedeme yaptırrız biz,, sağolsun oda bizi hiç kırmaz hep yapar.....
.
buda faydalı tabiiii
benimkiler kocaman................oldularcanım bende aynı şekildeyim göğsümün ucu karardı ve göğüslerim de hiç büyümedi hala eski sütyenlerimi giyiyorum o aldığım 10 kilodan biraz faydalanamadı memecikler yazık yaaa:) ya sütü olmazsa die korkuorum bende hem sezeryan olcak hem büyümediler ya süt olmazsa ya az olursa öfff
Günlük yoklama
burdayım iyiyim doğurmadım hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile5
Herkese günaydın kıslarr!
Geçmişi okudum bir taraftanda işleri halletmeye çalışıyorum.
Bursasu bebeğine maşallah kilosu gayet güzel.
Bebeğinin odasını hazır edenler güle güle kullansın bebişleriniz!
Ve urla canım hamilelere kesinlikle ve kesinlikle sakatat yasak!!!!!!!!
Bence hiç yeme onlardan
göğüs meselesine gelince.hamileliğin ilk başlarında benim göğüsler acayip büyüdükler silikonlu gibi oldular.hatta gittim birsürü iç çamaşırı aldım.
Ama sonra eski haline geri döndüler..
şimdi normal durumdalar ancak..fazlasıyla siyahlaştılar ve siyah kısımları büyüdü.
Afrika kabilelerindeki gibi..
Bazılarından süt falan geliyomuş.bende hiç olmadı.
Yanlız göbek deliğim içerdeydi benim dışarı pörtledi yumuşacık bişey oldu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?