2009 Nisan Anneleri buraya

Bugün annem geliyor kıslarr
artık bende kalmaya başlayacak.
Işler konusunda artık rahatlayacağım.
Zaten izine ayrılıncada aydına gideceğim.benim doktor hastane orda ya!
Hatta hastane annemlerin evinin dibinde.
Martın başında izne ayrılırım.
Gerçi bir ay sıkılcam ama yapcak bişey yok.
öle yani..
Hafta sonu evdeydim dışarı çıkmadım.hava çok kötüydü fırtına vardı pazar günü.
Biraz etrafı toparladım.banyo tuvaleti temizledim.
Bugün biraz keyifsizim.
Hava gene kapalı.

Günlük yoklama
burdayım iyiyim doğurmadım hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile5

gebeş nasılsın... ya seni nasıl merak ettım kız dedim bu dogurdu galiba nisan 2009 doguranlar listesini yapıcaz herhaldee... ehehehe
aman saglıklı olunda ya rapor ver bize.......hergün....

sagol cnm

Benimkiler de aynen seninkiler gibi.Süt olmazsa diye ben de korkuyorum.Haftaya kontrolüm var.Doktor ne diecek bakalım.

canım çok sevindim senin için insanın annesi gibisi yok vallahi çok rahat edeceksin:)

rumelili sağolasın canım. çok güzel aydınlattın. benimde kafam iyice karışmıştı. doktoru arayıp ni zaman geliyim diye soracaktım. şu an ben 29,4 günlüğüm, 32 haftam dolunca gidcem inş. aktartmayı çok istiyorum. ücresiz izni çok alamayacam çünkü. öte yandan dayanabilirmiyim taaa mardın sonuna kadar bilmiyom. oğlumun bakıcısıda bıraktı. çocuk babasının yanında perişan oluyor. offff offf.
bide canım illa 5 haftamı aktartıyoz. daha az olmuyomu mesela 3,4 hafta .

günaydın kızlar.
ayyyy doğum iznine ayrılmalar başlamış. resmen yaklaştı yani doğum ayyyyyyyy.

Gözün aydın canım. Anne gibisi var mı ohhh güzel güzel naz yap.
Benim annemde yurtdışındaydı nihayet döndü cumartesi. Acayip keyiflendim çok yakın oturuyoruz zaten sağolsun her işeme yardımcı olur. Sadece fikir bile verse yanında olduğunu bilmek huzur verici.kaydirigubbakcemile5

BURSA CANIM bebeğin kilosu az değil. gayet iyi. bundan sonra çom hılzlı kilo alıcaklar inşallah. hem bak geçen haftaya göre nerdeyse 300 gram almış azmı.. boyuda iyi doğduklarında ortalama 50 cm. oluyorlar.
hepinize günaydın kızlar. hepinizi çok özledim.a.s., tatil bitti iş başı yaptık bakalım. hayırlısı. herekeze güzel, sağlıklı, mutlu huzur dolu bir gün diliyorum.
hoşgeldin canımm. tatilciler dönüyor yavaş yavaş.. delikafadulden
çiçekcim bence göğüslerin büyük olmasıyla sütün çok olmasının alakası yok. bebek çektikçe süt gelicek zaten süt geldikçede göğüsler ister istemez sütle dolacağından bomba gibi şişecek. bide şimdi baştan göğüsler büyüdü göbek büyümedi. göğüsler iri görünüyordu şimdi göbek göğüsü geçince sanki göğüsler küçülmüş gibi geliyor.ama alakası yok. algıda yanılma sadece..

kızlar dün annem bendeydiyağmurda gezdik baya mobilya baktık. bir kaç model beğendim. haftaya maltepeeye kuzenime gidicez ordada varmış bi mağza çok methetti orayıda görücem. sanırım haftaya artık mobilya işini halletmiş olucamm.. sırnaşık şey

çiçek,benanber göğüslerin küçük olmasından korkmayın bence daha bebek doğunca süt dolacak onlar işte o zaman kocaman olacaklar.ama sezeryan olunca biraz geç geliyo süt. Önemli olan ucu var mı gögüslerinizin ona bakın. doktor onunla ilgili ne önerecekse onu yapmak lazım. yoksa slikon uç falan kullanmak zorunda kalınıyor.

c.tesi aldıklarım...
benim şeker urlanın aldığından ,, ama hazır olarak almadım... ayrı ayrı aldım.. kendim yapacağım. .
ama son ay evdeyken (şekerlerini son ay alacağım çünkü) .. o yüzden resim koyamıyorum..

kapı süsü ; değişik üçgen tarzında bir süs onuda aldım ..
süsleme işlemlerine : 60 ytl para verdim...

alt açma +yastık + pike 3lü takım :
iç zıbın takımı ;
0+3 aylık :askılı badiler;
0+3 aylık : 2 adet : değişik renkte tulumlar ;
bonya kovası + su dökmek için kulplu tası
küvent askısı ;
banyo süngeri :
-------------
bebedor emzik,
bebedor tırmak makas seti
gaz yapmayan ikili biberon seti (içinde çubuğu varmış: , markasını unuttum şimdi) : 25 tl
bebedor tarak seti;
bebedor burun aspiratörü
bebedor silikon uçlu kaşık : 2,5 tl
uni yeni doğan ıslak pamuk : 3 lü paket : 11 tl
bebedor gögüs bedi :40 lı : 5,5 tl
lansion göğüs ucu kremi 36gm. :37 tl
lansion - süt poşeti 25 li : 27 tl
3 adet önlük : arkası muşambalı : 1,5 tl
bebek yan yatması için arasına koyulan süngerimsi bir şey vardı.. ismini bilmiyorum.. 13 tl

aklıma gelenler bunlardı,, toplam 300 ytl harcadım geldim işte....

buarada emzirme sütyenleri 13 - 15 tl
emzirme atleti : hatırladığım kadarıyla 17 tl miydi neydi,,onlarda almadım

Çok sağol Dozkan içimi rahatlattın.Uç konusunda problem yok neyse ki.

sağol şekercim biraz içim rahatladı:)

Oooo ne güzel bir sürü şey almışsın.Bebişin iyi günlerde kullansın canım.

benimde anneme verdiğim siparişler geldi almanyadan oğluşumun bebefonu ve göğüs pompam geldi. ayrıca tabi doldurmuş dönmüş gene anneannesi kreminden kaşığına battaniyesine kadar yüklenmiş gelmiş sağolsun. 8 sene ara verince bu bebeğimde ilk bebek muamelesi görüyor valla. çok kısmetli sıpa.

kızlar mart annelerinde 2 kişi daha doğum yapmış. toplamda 4 kişi doğum yapmış oldu şimdidenn.. oyy oyyyy .. bi dahaki ay bizdende doğuranlar olucak demek...
2 sezeryan 2 normal var.

oh maşallah iyi günlerde kullansın

bebnim ogluşumun banyo küvetide tamam ama su dökmek içintas almam lazım bugun alayım bari

bende uç yok

iyi günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…