Günlük yoklama
burdayım iyiyim doğurmadım hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile5
Bugün annem geliyor kıslarr
artık bende kalmaya başlayacak.
Işler konusunda artık rahatlayacağım.
Zaten izine ayrılıncada aydına gideceğim.benim doktor hastane orda ya!
Hatta hastane annemlerin evinin dibinde.
Martın başında izne ayrılırım.
Gerçi bir ay sıkılcam ama yapcak bişey yok.
öle yani..
Hafta sonu evdeydim dışarı çıkmadım.hava çok kötüydü fırtına vardı pazar günü.
Biraz etrafı toparladım.banyo tuvaleti temizledim.
Bugün biraz keyifsizim.
Hava gene kapalı.
BURSA CANIM bebeğin kilosu az değil. gayet iyi. bundan sonra çom hılzlı kilo alıcaklar inşallah. hem bak geçen haftaya göre nerdeyse 300 gram almış azmı.. boyuda iyi doğduklarında ortalama 50 cm. oluyorlar.
hoşgeldin canımm. tatilciler dönüyor yavaş yavaş.. delikafadulden
çiçekcim bence göğüslerin büyük olmasıyla sütün çok olmasının alakası yok. bebek çektikçe süt gelicek zaten süt geldikçede göğüsler ister istemez sütle dolacağından bomba gibi şişecek. bide şimdi baştan göğüsler büyüdü göbek büyümedi. göğüsler iri görünüyordu şimdi göbek göğüsü geçince sanki göğüsler küçülmüş gibi geliyor.ama alakası yok. algıda yanılma sadece..
kızlar dün annem bendeydiyağmurda gezdik baya mobilya baktık. bir kaç model beğendim. haftaya maltepeeye kuzenime gidicez ordada varmış bi mağza çok methetti orayıda görücem. sanırım haftaya artık mobilya işini halletmiş olucamm.. sırnaşık şey
sağol şekercim biraz içim rahatladı:)
kızlar mart annelerinde 2 kişi daha doğum yapmış. toplamda 4 kişi doğum yapmış oldu şimdidenn.. oyy oyyyy .. bi dahaki ay bizdende doğuranlar olucak demek...
2 sezeryan 2 normal var.
oooo ne güzel bir sürü şey almışsın.bebişin iyi günlerde kullansın canım.
şirvan oğluşun cicilerini güle güle kullansın inşallah.
oh maşallah iyi günlerde kullansın
bebnim ogluşumun banyo küvetide tamam ama su dökmek içintas almam lazım bugun alayım bari
bende uç yok
iyi günlerde kullanın
benimde anneme verdiğim siparişler geldi almanyadan oğluşumun bebefonu ve göğüs pompam geldi. Ayrıca tabi doldurmuş dönmüş gene anneannesi kreminden kaşığına battaniyesine kadar yüklenmiş gelmiş sağolsun. 8 sene ara verince bu bebeğimde ilk bebek muamelesi görüyor valla. çok kısmetli sıpa.
kızlar mart annelerinde 2 kişi daha doğum yapmış. Toplamda 4 kişi doğum yapmış oldu şimdidenn.. Oyy oyyyy .. Bi dahaki ay bizdende doğuranlar olucak demek...
2 sezeryan 2 normal var.
al artık sende yaaaaaaaaaaaaaa cok az kaldıHerkese merhaba güzel anneler....
Hasta olanlara geçmiş olsun, bebişlerine yeni ciciler alanlar da güle güle kullansın.....
Darısı benim başıma hala birşey almadım :-(
sıra bize geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
maşallah dozkan. bende aldıklarımı yıkadım. ütüleyip çantaya koycam. bi kaç eksik var onlarıda hazırlayım çanta tamam olur inş. ben alım işini öyle dallandırıp budaklandırmıyom valla. çarşıya pazara hiç çıkamıyom zaten. çanta hazırladığımı gören eşimde şaşırdı. sen iyice doğum havasına girdin diyo. 7. aya girdik hala anlamıyo.
kızlar bende hala inanamıyom yaa. bebekli halimi düşünemiyom hiç. hayalde kuramıyom. sağ salim doğursaydık bi allahın izniyle.
Herkese merhaba güzel anneler....
Hasta olanlara geçmiş olsun, bebişlerine yeni ciciler alanlar da güle güle kullansın.....
Darısı benim başıma hala birşey almadım :-(
evet cnm haklısın, umarım hemencene iyileşirsin.bu yazıyı direk üstüme alıyorum..
hasta olan benim,,
bebeğe ciciler alan da benimmm..
çok teşekkür ederim....
bende şimdiye kadar bişey almamıştım... artık allaha şükür bitti...
kendime gecelik takımı almadım... daha.. çantamız hazır değil...
odamız boyonacak ....
cnm çok geçmiş olsunkızlar herkese günaydın;
ben bişey sormak istiyorum,,,,
şimdi ben öksürüyorum, hapsırıyorum yaa...
burnumda durmuyor,,,
bu bebeğe zararlımıdır.... dün gece bayağa hareketliydi,,,
acaba oda mı husursuz, anası hasta oldu diye.....
urlacım bencede hiçbirini yeme canım....özellikle beyin çorbası o kadar masum değil....hayvanlar öldürülürken duyduğu tüm korkuyu beyninde yaşıyor ve buda onun sinir sistemi ile birlikte metabolizmasına yansıyor....agresif bir bebek istemiyorsan yeme derim....
teşekkürler prosedionHerkese günaydın kıslarr!
Geçmişi okudum bir taraftanda işleri halletmeye çalışıyorum.
Bursasu bebeğine maşallah kilosu gayet güzel.
Bebeğinin odasını hazır edenler güle güle kullansın bebişleriniz!
Ve urla canım hamilelere kesinlikle ve kesinlikle sakatat yasak!!!!!!!!
Bence hiç yeme onlardan
göğüs meselesine gelince.hamileliğin ilk başlarında benim göğüsler acayip büyüdükler silikonlu gibi oldular.hatta gittim birsürü iç çamaşırı aldım.
Ama sonra eski haline geri döndüler..
şimdi normal durumdalar ancak..fazlasıyla siyahlaştılar ve siyah kısımları büyüdü.
Afrika kabilelerindeki gibi..
Bazılarından süt falan geliyomuş.bende hiç olmadı.
Yanlız göbek deliğim içerdeydi benim dışarı pörtledi yumuşacık bişey oldu!!!
şirvan geçmiş olsun canım. urla hiç bi fikrim yok. :1no2:
bursasu senin bebekte gayit iyiymiş canım. bizimki çok daha az . 29 haftalıkkken 1250 gr. dıdoktor beslenme dikkat et bundan sonra dedi. güya iyi beslenmek için izin almıştım. pehh hiç bi işe yaramamış.
şen ay, geçmişi okuduğuma göre arkadaşlar seni çok merak etmişler. doğurmamana sevindim bende. her gün yoklamanı verki merak edilmeyini . eferim sana.
maşallah dozkan. bende aldıklarımı yıkadım. ütüleyip çantaya koycam. bi kaç eksik var onlarıda hazırlayım çanta tamam olur inş. ben alım işini öyle dallandırıp budaklandırmıyom valla. çarşıya pazara hiç çıkamıyom zaten. çanta hazırladığımı gören eşimde şaşırdı. sen iyice doğum havasına girdin diyo. 7. aya girdik hala anlamıyo.
kızlar bende hala inanamıyom yaa. bebekli halimi düşünemiyom hiç. hayalde kuramıyom. sağ salim doğursaydık bi allahın izniyle.
Kızlar aldıklarınızı nisan bebşlernin cicileri topiğine koysanıza.Gerilerde kalış bir hayli.Ciciler koyalım da şenlensin topic.
c.tesi aldıklarım...
Benim şeker urlanın aldığından ,, ama hazır olarak almadım... Ayrı ayrı aldım.. Kendim yapacağım. .
Ama son ay evdeyken (şekerlerini son ay alacağım çünkü) .. O yüzden resim koyamıyorum..
Kapı süsü ; değişik üçgen tarzında bir süs onuda aldım ..
Süsleme işlemlerine : 60 ytl para verdim...
Alt açma +yastık + pike 3lü takım :
Iç zıbın takımı ;
0+3 aylık :askılı badiler;
0+3 aylık : 2 adet : Değişik renkte tulumlar ;
bonya kovası + su dökmek için kulplu tası
küvent askısı ;
banyo süngeri :
-------------
bebedor emzik,
bebedor tırmak makas seti
gaz yapmayan ikili biberon seti (içinde çubuğu varmış: , markasını unuttum şimdi) : 25 tl
bebedor tarak seti;
bebedor burun aspiratörü
bebedor silikon uçlu kaşık : 2,5 tl
uni yeni doğan ıslak pamuk : 3 lü paket : 11 tl
bebedor gögüs bedi :40 lı : 5,5 tl
lansion göğüs ucu kremi 36gm. :37 tl
lansion - süt poşeti 25 li : 27 tl
3 adet önlük : Arkası muşambalı : 1,5 tl
bebek yan yatması için arasına koyulan süngerimsi bir şey vardı.. Ismini bilmiyorum.. 13 tl
aklıma gelenler bunlardı,, toplam 300 ytl harcadım geldim işte....
Buarada emzirme sütyenleri 13 - 15 tl
emzirme atleti : Hatırladığım kadarıyla 17 tl miydi neydi,,onlarda almadım
canım iyi olduğuna sevindik,, seni ve tuğceyi çok merak ediyoruz....
Hadi canım gözün aydın, annen yanında rahat edersin artık....
Aydına gittiğinde de bulvarda tur atarsın , hem senin için yürüyüş olur...
Canım maltepede mobilyacı nerdeymiş,,ben maltepede çalışıyorum ya..
Ben bir tane biliyorum... Bu çarşıda maltepe camisini biraz geçince kadıköy istikametine doğru giderken sağ kolda....
Ama orası bahalı,,, göztepe de fetih mobilyacılar var... Orası daha uygun -- oraya da bakmadan karar verme derim...
Ahh ahh o göğüsler yokmu,,,
c.tesi aldıklarım...
benim şeker urlanın aldığından ,, ama hazır olarak almadım... ayrı ayrı aldım.. kendim yapacağım. .
ama son ay evdeyken (şekerlerini son ay alacağım çünkü) .. o yüzden resim koyamıyorum..
kapı süsü ; değişik üçgen tarzında bir süs onuda aldım ..
süsleme işlemlerine : 60 ytl para verdim...
alt açma +yastık + pike 3lü takım :
iç zıbın takımı ;
0+3 aylık :askılı badiler;
0+3 aylık : 2 adet : değişik renkte tulumlar ;
bonya kovası + su dökmek için kulplu tası
küvent askısı ;
banyo süngeri :
-------------
bebedor emzik,
bebedor tırmak makas seti
gaz yapmayan ikili biberon seti (içinde çubuğu varmış: , markasını unuttum şimdi) : 25 tl
bebedor tarak seti;
bebedor burun aspiratörü
bebedor silikon uçlu kaşık : 2,5 tl
uni yeni doğan ıslak pamuk : 3 lü paket : 11 tl
bebedor gögüs bedi :40 lı : 5,5 tl
lansion göğüs ucu kremi 36gm. :37 tl
lansion - süt poşeti 25 li : 27 tl
3 adet önlük : arkası muşambalı : 1,5 tl
bebek yan yatması için arasına koyulan süngerimsi bir şey vardı.. ismini bilmiyorum.. 13 tl
aklıma gelenler bunlardı,, toplam 300 ytl harcadım geldim işte....
buarada emzirme sütyenleri 13 - 15 tl
emzirme atleti : hatırladığım kadarıyla 17 tl miydi neydi,,onlarda almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?