2009 Nisan Anneleri buraya

Günlük yoklama
burdayım iyiyim doğurmadım hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile5

canım iyi olduğuna sevindik,, seni ve tuğceyi çok merak ediyoruz....

hadi canım gözün aydın, annen yanında rahat edersin artık....
aydına gittiğinde de bulvarda tur atarsın , hem senin için yürüyüş olur...

canım maltepede mobilyacı nerdeymiş,,ben maltepede çalışıyorum ya..
ben bir tane biliyorum... bu çarşıda maltepe camisini biraz geçince kadıköy istikametine doğru giderken sağ kolda....
ama orası bahalı,,, göztepe de fetih mobilyacılar var... orası daha uygun -- oraya da bakmadan karar verme derim...

sağol şekercim biraz içim rahatladı:)

ahh ahh o göğüsler yokmu,,,

maşallah dozkan. bende aldıklarımı yıkadım. ütüleyip çantaya koycam. bi kaç eksik var onlarıda hazırlayım çanta tamam olur inş. ben alım işini öyle dallandırıp budaklandırmıyom valla. çarşıya pazara hiç çıkamıyom zaten. çanta hazırladığımı gören eşimde şaşırdı. sen iyice doğum havasına girdin diyo. 7. aya girdik hala anlamıyo.

kızlar bende hala inanamıyom yaa. bebekli halimi düşünemiyom hiç. hayalde kuramıyom. sağ salim doğursaydık bi allahın izniyle.

kızlar mart annelerinde 2 kişi daha doğum yapmış. toplamda 4 kişi doğum yapmış oldu şimdidenn.. oyy oyyyy .. bi dahaki ay bizdende doğuranlar olucak demek...
2 sezeryan 2 normal var.

sıra bize geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden

Herkese merhaba güzel anneler....
Hasta olanlara geçmiş olsun, bebişlerine yeni ciciler alanlar da güle güle kullansın.....
Darısı benim başıma hala birşey almadım :-(

oooo ne güzel bir sürü şey almışsın.bebişin iyi günlerde kullansın canım.

şirvan oğluşun cicilerini güle güle kullansın inşallah.

oh maşallah iyi günlerde kullansın

bebnim ogluşumun banyo küvetide tamam ama su dökmek içintas almam lazım bugun alayım bari

bende uç yok

iyi günlerde kullanın

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim...
Hepimizin bebekleri sağlıklı günlerde cicilerini kullanması dileğiyle

canım sende güle güle kullan ,, 2. De olsa .. Ayrı bir mutluluk

kızlar mart annelerinde 2 kişi daha doğum yapmış. Toplamda 4 kişi doğum yapmış oldu şimdidenn.. Oyy oyyyy .. Bi dahaki ay bizdende doğuranlar olucak demek...
2 sezeryan 2 normal var.

mart ayının sapıkları sizleri....
Merak ediyorsunuz dimiii

Kızlar aldıklarınızı nisan bebşlernin cicileri topiğine koysanıza.Gerilerde kalış bir hayli.Ciciler koyalım da şenlensin topic.

şemşamer bana da bir tuhaf geliyo ya yeniden bebekli olmak. gözümde canlandıramıyorum. ay bende ilk defa anne olacak gibi telaşlanmaya başladım.
nereye uçtu tecrübeler bilmiyorumdelikafadulden

Herkese merhaba güzel anneler....
Hasta olanlara geçmiş olsun, bebişlerine yeni ciciler alanlar da güle güle kullansın.....
Darısı benim başıma hala birşey almadım :-(

bu yazıyı direk üstüme alıyorum..

hasta olan benim,,
bebeğe ciciler alan da benimmm..

çok teşekkür ederim....

bende şimdiye kadar bişey almamıştım... artık allaha şükür bitti...

kendime gecelik takımı almadım... daha.. çantamız hazır değil...

odamız boyonacak ....

şemşamer canım doğum sonrasına 3-4 haftada aktarabilirsin diye biliyorum...bunun için sana verilen çalışabilir raporunu veriyorsun ve o tarihten hesaplıyor doğum öncesi iznini....bende 37 kadar aldım ama 36.haftada ayrılcam....sanırım o kadar gelemicem çünkü....otobüslerde çok zor oluyor....
şirvancımla karşılaşamadık ama bizde alışverişteydik kısmet olursa önümüzdeki hafta yıkıcam ve ütülerkende fotolarını çekicem.....

bizde nevresim takımı
yorgan
alt açma
küveti +filesi(kovasını almadım orda yoktu)
4 tane alt -üst evde giydirmek için penye takım
şapka+eldiven
3 tane battaniye
tırnak makası
derece
bodylerini ben almıştım 10 tane var o yüzden almadım....
tulum gibi şeyleride vardı 3 tane ondanda almadım....
kapı süsümüzü ve şeker malzemesini aldık.....
bende sonra hazırlıcam ama şekerlerimizi aldık.....kentin içi çikolatalı şekerinden aldım(hani badem şekeri görünümünde olup onun büyük olanı......daha doğrusu draje diyelim...) yarım kilo sedefli beyaz,yarım kiloda pembe......dün yaptım birtane örnek olsun diye onuda eklerim....bizimde kapı süsümüz simit gibi olanlardan değil....pembe büyük,pullu bir kelebek.....

evet cnm haklısın, umarım hemencene iyileşirsin.
sana kolay gelsin kuzumuzun odası çok güzel olacak eminim, herşey yerleşince.

kızlar hepinize günaydınlar anca uynadım hemşire kapının zilini ısrarla çalmasa dahada uyanmazdım yani:)

ama sizde benim gördüğüm rüyayaı görseydiniz eminimki akşama kadar uyurdunuz kızlar bebeğimi gördüm ya yüzünü gördüm aayyyy çok mutluyum inanılmaz:teytey::teytey::dance:
rüyamın devamını anlatacağım ama şimdi oğlum acıktı ve anneside biz bir kahvaltı yapıpı gelelim hepinizi öpüyoruz tatlı anneler

cnm çok geçmiş olsun
hapşıracağın zaman ayakta durma otur tamammı bebeğin rahatsız olcağını sanmıyorum sonuçta biz yürürken de onlae lambu lumbur sallanıyolar :)

olaya hiç bu açıdan bakmamaıştım değişik bir yaklaşım CADIARZU

teşekkürler prosedion
bendende süt gelmiyor ama sütyenimde ve göğüs ucumda beyaz beyaz tanecikler var ve resmen ekşimik kokuyor
benim göbek deliği çoktaan çıktı valla :CüvCüv:

cnm çok sağol pek bi fark yok yaa 100 gram falan alır senin bebeğinde annesi besler onu dimi

kızlar ben kaçıyorum çayım soğudu geçmişi tam okuyamadım
hepinize cvp yazacam :sm_cool:
bbbyy

kzlar ben bişey itiraf etmek istiyorum...
bende çok korkuyorum.. nasıl bakacam nasıl büyütecem... onun sorumluluğunu kaldıra bilecekmiyim acaba... suan o kadar rahatımki ama dışarı çıktıktan sonra hep ilgin onda olacak... ilk düşüncen o alacak.. artık eskisi gibi özgür olamayacaksın ...
ne bilim beni şimdiden korkular bastı...
doğumdan bile o kadar korkmuyorum.. canım kıymetli olduğu halde...
nasılsa acı çekecemmm , ve sonunda bitecek...
ama oğlumun sorumluluğu hayatta olduğum sürece devam edecek...
allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar aldıklarınızı nisan bebşlernin cicileri topiğine koysanıza.Gerilerde kalış bir hayli.Ciciler koyalım da şenlensin topic.

resimleri koyacağımda ; fotoğraf makinesi eşimin arabasında,, her seferinde unutuyoruz.. eve çıkarmaya ... en yakın zamanda resimleri çekmeye çalışacağım...

güle güle kullan canım
kırık kırık epey halletmişsin
ben izin döneminde almayı düşünüyorum.
çünkü 1 ay evde olcam çarşıya şıkmassam patlarım.
Rahat rahat annemle hallederim diye düşünüyorum..

artık aydın forum alışveriş merkezimiz var şekerim bizim:)))
bulvarın artık eski havası yok..
Ama gezerim ben genede gemek de sen bana zaten.
Yanlız bi sorun olcak bu göbeklerde araba kullanamıyorum
artık dolmuş turizm yapcez annemle..

Hayırlı olsun cicilerin güzl günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…