şemşamer canım doğum sonrasına 3-4 haftada aktarabilirsin diye biliyorum...bunun için sana verilen çalışabilir raporunu veriyorsun ve o tarihten hesaplıyor doğum öncesi iznini....bende 37 kadar aldım ama 36.haftada ayrılcam....sanırım o kadar gelemicem çünkü....otobüslerde çok zor oluyor....
şirvancımla karşılaşamadık ama bizde alışverişteydik kısmet olursa önümüzdeki hafta yıkıcam ve ütülerkende fotolarını çekicem.....
bizde nevresim takımı
yorgan
alt açma
küveti +filesi(kovasını almadım orda yoktu)
4 tane alt -üst evde giydirmek için penye takım
şapka+eldiven
3 tane battaniye
tırnak makası
derece
bodylerini ben almıştım 10 tane var o yüzden almadım....
tulum gibi şeyleride vardı 3 tane ondanda almadım....
kapı süsümüzü ve şeker malzemesini aldık.....
bende sonra hazırlıcam ama şekerlerimizi aldık.....kentin içi çikolatalı şekerinden aldım(hani badem şekeri görünümünde olup onun büyük olanı......daha doğrusu draje diyelim...) yarım kilo sedefli beyaz,yarım kiloda pembe......dün yaptım birtane örnek olsun diye onuda eklerim....bizimde kapı süsümüz simit gibi olanlardan değil....pembe büyük,pullu bir kelebek.....
canım iyi olduğuna sevindik,, seni ve tuğceyi çok merak ediyoruz....
hadi canım gözün aydın, annen yanında rahat edersin artık....
aydına gittiğinde de bulvarda tur atarsın , hem senin için yürüyüş olur...
canım maltepede mobilyacı nerdeymiş,,ben maltepede çalışıyorum ya..
ben bir tane biliyorum... bu çarşıda maltepe camisini biraz geçince kadıköy istikametine doğru giderken sağ kolda....
ama orası bahalı,,, göztepe de fetih mobilyacılar var... orası daha uygun -- oraya da bakmadan karar verme derim...
ahh ahh o göğüsler yokmu,,,
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim...
Hepimizin bebekleri sağlıklı günlerde cicilerini kullanması dileğiyle
canım sende güle güle kullan ,, 2. De olsa .. Ayrı bir mutluluk
mart ayının sapıkları sizleri....
Merak ediyorsunuz dimiii
bende aynı senin gibiyim.. dün ablamla konuştuk biraz rahatladım. bebekten sonra hayatım değişecek dimi dedim. belli bir süre 2/3 ay tamamen değişiyıor. bekek sana çok muhtaç .zaman geçtikçe kendini idare diyor. yürümeye başlıyor yine bakım istiyor ama zaman geçtikçe azalıyor. sende yavaş yavaş eski hayatına dönüyorsun. ama sevgisi.. güzelliği hiçbir duyguya değişilmez dedi. gerçekten doğru.o yüzden canım şimdiden düşünüpte kendimizi strese sokmayalım doğunca çok farklı hissedicez eminim.delikafaduldenkzlar ben bişey itiraf etmek istiyorum...
bende çok korkuyorum.. nasıl bakacam nasıl büyütecem... onun sorumluluğunu kaldıra bilecekmiyim acaba... suan o kadar rahatımki ama dışarı çıktıktan sonra hep ilgin onda olacak... ilk düşüncen o alacak.. artık eskisi gibi özgür olamayacaksın ...
ne bilim beni şimdiden korkular bastı...
doğumdan bile o kadar korkmuyorum.. canım kıymetli olduğu halde...
nasılsa acı çekecemmm , ve sonunda bitecek...
ama oğlumun sorumluluğu hayatta olduğum sürece devam edecek...
allah hepimizin yardımcısı olsun...
resimleri koyacağımda ; fotoğraf makinesi eşimin arabasında,, her seferinde unutuyoruz.. eve çıkarmaya ... en yakın zamanda resimleri çekmeye çalışacağım...
teşekkür ederim hayatım,, daha güzelleri sizlerin olsun...evet cnm haklısın, umarım hemencene iyileşirsin.
sana kolay gelsin kuzumuzun odası çok güzel olacak eminim, herşey yerleşince.
güle güle kullan canım
kırık kırık epey halletmişsin
ben izin döneminde almayı düşünüyorum.
çünkü 1 ay evde olcam çarşıya şıkmassam patlarım.
Rahat rahat annemle hallederim diye düşünüyorum..
hııı bu arada sitemizin ön yüzü değişmiş hepimize hayırlı uğurlu olsun
artık aydın forum alışveriş merkezimiz var şekerim bizim:)))
bulvarın artık eski havası yok..
Ama gezerim ben genede gemek de sen bana zaten.
Yanlız bi sorun olcak bu göbeklerde araba kullanamıyorum
artık dolmuş turizm yapcez annemle..
Hayırlı olsun cicilerin güzl günlerde kullanın inşallah
iyi günlerde kulanın ciccilerinizişemşamer canım doğum sonrasına 3-4 haftada aktarabilirsin diye biliyorum...bunun için sana verilen çalışabilir raporunu veriyorsun ve o tarihten hesaplıyor doğum öncesi iznini....bende 37 kadar aldım ama 36.haftada ayrılcam....sanırım o kadar gelemicem çünkü....otobüslerde çok zor oluyor....
şirvancımla karşılaşamadık ama bizde alışverişteydik kısmet olursa önümüzdeki hafta yıkıcam ve ütülerkende fotolarını çekicem.....
bizde nevresim takımı
yorgan
alt açma
küveti +filesi(kovasını almadım orda yoktu)
4 tane alt -üst evde giydirmek için penye takım
şapka+eldiven
3 tane battaniye
tırnak makası
derece
bodylerini ben almıştım 10 tane var o yüzden almadım....
tulum gibi şeyleride vardı 3 tane ondanda almadım....
kapı süsümüzü ve şeker malzemesini aldık.....
bende sonra hazırlıcam ama şekerlerimizi aldık.....kentin içi çikolatalı şekerinden aldım(hani badem şekeri görünümünde olup onun büyük olanı......daha doğrusu draje diyelim...) yarım kilo sedefli beyaz,yarım kiloda pembe......dün yaptım birtane örnek olsun diye onuda eklerim....bizimde kapı süsümüz simit gibi olanlardan değil....pembe büyük,pullu bir kelebek.....
oh valla maşşalah uyuyorsunuz bizler saahın kör vaktinde kalk işe gel ide dogumdan sonrada uyuma se depola sonra uyumazsın biz ne yapalımkızlar hepinize günaydınlar anca uynadım hemşire kapının zilini ısrarla çalmasa dahada uyanmazdım yani:)
ama sizde benim gördüğüm rüyayaı görseydiniz eminimki akşama kadar uyurdunuz kızlar bebeğimi gördüm ya yüzünü gördüm aayyyy çok mutluyum inanılmaz:teytey::teytey::dance:
rüyamın devamını anlatacağım ama şimdi oğlum acıktı ve anneside biz bir kahvaltı yapıpı gelelim hepinizi öpüyoruz tatlı anneler
cnm çok geçmiş olsun
hapşıracağın zaman ayakta durma otur tamammı bebeğin rahatsız olcağını sanmıyorum sonuçta biz yürürken de onlae lambu lumbur sallanıyolar :)
olaya hiç bu açıdan bakmamaıştım değişik bir yaklaşım CADIARZU
teşekkürler prosedion
bendende süt gelmiyor ama sütyenimde ve göğüs ucumda beyaz beyaz tanecikler var ve resmen ekşimik kokuyor
benim göbek deliği çoktaan çıktı valla :CüvCüv:
cnm çok sağol pek bi fark yok yaa 100 gram falan alır senin bebeğinde annesi besler onu dimi
kızlar ben kaçıyorum çayım soğudu geçmişi tam okuyamadım
hepinize cvp yazacam :sm_cool:
bbbyy
ah ah sorma şirvancım artık bi arkadaş toplulugu cok nadir olur olsada aa hadi kaldın gidiyoz bi gezmeye diyemiyecegiz......kzlar ben bişey itiraf etmek istiyorum...
bende çok korkuyorum.. nasıl bakacam nasıl büyütecem... onun sorumluluğunu kaldıra bilecekmiyim acaba... suan o kadar rahatımki ama dışarı çıktıktan sonra hep ilgin onda olacak... ilk düşüncen o alacak.. artık eskisi gibi özgür olamayacaksın ...
ne bilim beni şimdiden korkular bastı...
doğumdan bile o kadar korkmuyorum.. canım kıymetli olduğu halde...
nasılsa acı çekecemmm , ve sonunda bitecek...
ama oğlumun sorumluluğu hayatta olduğum sürece devam edecek...
allah hepimizin yardımcısı olsun...
ah ah sorma şirvancım artık bi arkadaş toplulugu cok nadir olur olsada aa hadi kaldın gidiyoz bi gezmeye diyemiyecegiz......
bi ev gezmesine gitsek uykusu gelır şimdi kalkalım olur eve geç gelir sıkılırsın dışarı oynamaya cıksa nerde kalsa dicez ah ahhhhhhhhhh bebekken uyumuoo sus kızz beni dahada kokutma.. ben kendime bile ititraf edemiyorum
resimleri koyacağımda ; fotoğraf makinesi eşimin arabasında,, her seferinde unutuyoruz.. eve çıkarmaya ... en yakın zamanda resimleri çekmeye çalışacağım...
hoşgeldinnnnnnnmerhaba güzel nisan anneleri... benim gece uykularım iyice bozuldu işyerinde uyucam nerseyse...
bebek sorumluluğuna gelince başta bende korkuyordum ama şimdi geçti.
Bizimki her iki aileninde ilk göz ağrısı olcak nasipse.annem zaten pek hevesli bakmaya.
ılgiye gelince varsın tüm ilgi onda olsun ne güzel.
Amannn koskoca şirketi yönlendiriyorum..
Bi minik çişliyemi bakamıcam:))))
diyorumm da bakalımm artıkk
BURSA CANIM bebeğin kilosu az değil. gayet iyi. bundan sonra çom hılzlı kilo alıcaklar inşallah. hem bak geçen haftaya göre nerdeyse 300 gram almış azmı.. boyuda iyi doğduklarında ortalama 50 cm. oluyorlar.
hoşgeldin canımm. tatilciler dönüyor yavaş yavaş.. delikafadulden
çiçekcim bence göğüslerin büyük olmasıyla sütün çok olmasının alakası yok. bebek çektikçe süt gelicek zaten süt geldikçede göğüsler ister istemez sütle dolacağından bomba gibi şişecek. bide şimdi baştan göğüsler büyüdü göbek büyümedi. göğüsler iri görünüyordu şimdi göbek göğüsü geçince sanki göğüsler küçülmüş gibi geliyor.ama alakası yok. algıda yanılma sadece..
kızlar dün annem bendeydiyağmurda gezdik baya mobilya baktık. bir kaç model beğendim. haftaya maltepeeye kuzenime gidicez ordada varmış bi mağza çok methetti orayıda görücem. sanırım haftaya artık mobilya işini halletmiş olucamm.. sırnaşık şey
kızlar mart annelerinde 2 kişi daha doğum yapmış. toplamda 4 kişi doğum yapmış oldu şimdidenn.. oyy oyyyy .. bi dahaki ay bizdende doğuranlar olucak demek...
2 sezeryan 2 normal var.
canım hayırlı olsun aldıklarıız... şekerleri nerden aldın drajeleri yanii.
biz 10 da eminönündeydik..
saat 1 e kadar şarkhandaydık... şeker şeçmesi ne kadar zormuş. karar veremedim bir türlü...
bişey beğeniyorum.. ondan fazla sayıda yok. . yok onun rengi tutumuyor... kıçık olsum...
öyle böyle saat 1 olmuş...
sonra havuzlu hana gittik.. ordada baya oyalandık..
saat 4 de artık eve dönmek için motordaydım...
çok yoruldumm...
kızlar bu bebişler kaç ay geceleri uyanarak bize uyku uyutmiicaklar bilen var mı?
bebeğine bağlı canım. ne yazıkki şu kadar gün diye bir şafağı yok.
bazı bebekler erkenden uyku düzeni kurar bazıları çok uzun sürer.
bildiğim kadarıyla beslenme şeklide farkettiriyo. mama yiyen bebekler gece daha az kalkıyo.:uhm:
dozkancım ne güzel sen tecrübelisin ben kör cahil olarak sadece okudularımla ve kulaktan dolma bi şekilde bakıcam kuzuma inşallah başarırım:)
saol şirvancım seninde aldıkların hayırlı olsun....ben drajeleri kent ten aldım......çok şık duruyor tül içinde sanada tavsiye ederim....parlak ve büyük çakıltaşı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?