2009 Nisan Anneleri buraya

canım hayırlı olsun aldıklarıız... şekerleri nerden aldın drajeleri yanii.
biz 10 da eminönündeydik..
saat 1 e kadar şarkhandaydık... şeker şeçmesi ne kadar zormuş. karar veremedim bir türlü...
bişey beğeniyorum.. ondan fazla sayıda yok. . yok onun rengi tutumuyor... kıçık olsum...
öyle böyle saat 1 olmuş...

sonra havuzlu hana gittik.. ordada baya oyalandık..
saat 4 de artık eve dönmek için motordaydım...
çok yoruldumm...

YA KUZENİM DE MALTEPE DE OTURUYOR. AMA SONLARINA DOĞRU CEVİZLİ sanırım ... çok güzel mobilyalar varmış bu hafata sonu o götürecek bende bilmiyorum hiç o tarafları ..

sabahları bakıyorum kimler dıoğurmuş diye artık okuyamıyorum çok yazıyorlar. sadece doğum yapanlara bakıyorum.
bende aynı senin gibiyim.. dün ablamla konuştuk biraz rahatladım. bebekten sonra hayatım değişecek dimi dedim. belli bir süre 2/3 ay tamamen değişiyıor. bekek sana çok muhtaç .zaman geçtikçe kendini idare diyor. yürümeye başlıyor yine bakım istiyor ama zaman geçtikçe azalıyor. sende yavaş yavaş eski hayatına dönüyorsun. ama sevgisi.. güzelliği hiçbir duyguya değişilmez dedi. gerçekten doğru.o yüzden canım şimdiden düşünüpte kendimizi strese sokmayalım doğunca çok farklı hissedicez eminim.delikafadulden

Bebek sorumluluğuna gelince başta bende korkuyordum ama şimdi geçti.
Bizimki her iki aileninde ilk göz ağrısı olcak nasipse.annem zaten pek hevesli bakmaya.
Ilgiye gelince varsın tüm ilgi onda olsun ne güzel.
Amannn koskoca şirketi yönlendiriyorum..
Bi minik çişliyemi bakamıcam:))))
diyorumm da bakalımm artıkk

evet cnm haklısın, umarım hemencene iyileşirsin.
sana kolay gelsin kuzumuzun odası çok güzel olacak eminim, herşey yerleşince.
teşekkür ederim hayatım,, daha güzelleri sizlerin olsun...

evdeyken daha iyi olur tabiii. son ay daha ağırlaşacağım için eminönüne o kalabalığın içine giremem.. zaten şimdeden insanlar üstüne üstüne geliyor...

hııı bu arada sitemizin ön yüzü değişmiş hepimize hayırlı uğurlu olsun

ay evet yahu.. dün akşam girerken karşıma çıktı şaşırdım.. ana dedim ne oldu bizim sayfa ..
korktum birden.. ben şimdi nerden arkadaşlarımla dertleşicem diye....

doğrudur. ben 2-3 snedir gidemedim aydına... belki yaza giderim... babanemi çok özledim..

Hayırlı olsun cicilerin güzl günlerde kullanın inşallah

canım çok teşekkür ederim..

iyi günlerde kulanın ciccilerinizi

oh valla maşşalah uyuyorsunuz bizler saahın kör vaktinde kalk işe gel ide dogumdan sonrada uyuma se depola sonra uyumazsın biz ne yapalım

ah ah sorma şirvancım artık bi arkadaş toplulugu cok nadir olur olsada aa hadi kaldın gidiyoz bi gezmeye diyemiyecegiz......

bi ev gezmesine gitsek uykusu gelır şimdi kalkalım olur eve geç gelir sıkılırsın dışarı oynamaya cıksa nerde kalsa dicez ah ahhhhhhhhhh bebekken uyumuoo sus kızz beni dahada kokutma.. ben kendime bile ititraf edemiyorum

merhaba güzel nisan anneleri... benim gece uykularım iyice bozuldu işyerinde uyucam nerseyse...
hoşgeldinnnnnnn

canım işyerinde geldiğinde katılaşabilirsin,,
ama onda katılaşamayacaksın....

O duygu başkadır herhalde....

Mesela eşimle konuşuyorumda...
Ona göre çoçuk ondan korkması gerekiyormuş....
(biz doğu kökenli olduğumuz için babamızdan korkardık hep)
şimdi onun çoçuğuda korkması gerekiyormuş.. (bunu söyleyen üni. Bitirmiş bir adam.. )
ne kadar da okusan -- yetiştiğin kültürü değiştiremiyorsun.....

Bende hayır senden korkmayacak... Sadece babası olduğun iiçin sana saygı duyacak diyorum...
Yok korkacak, yok saygı derken konu uzayıp gidiyor..

çoçuk yetiştirmek çok zor zanaaat .. Allah hepimizin yardımçısı olsun...

Son düzenleme:

kızlar mart annelerinde 2 kişi daha doğum yapmış. toplamda 4 kişi doğum yapmış oldu şimdidenn.. oyy oyyyy .. bi dahaki ay bizdende doğuranlar olucak demek...
2 sezeryan 2 normal var.

teşekkürler edanur sağolun içimi rahatlatıyorsunuz

evet bende dün baktım şubat annelerine duru diye bir kız vardı oğluşu olmuş aman yarabbim o nasıl bişey öle yaaa çok tatlıydı o saçlar falan maşalah 41 kere

şirvan rumelili aldıklarınız hayırlı olsun güle güle kullanın kızlar

benimde korkularım başladı gözümün önünden 2 saniyede ne görüntüler geçiyor bir bilseniz
çocuk büyümüş şöle 13 yaşlarda o bilgisayar başına babası tv kumandası elinde yan gel osman bende mutfakta yemek yap temizlik yap diye bi görüntü geçiyor aklımdan kendi kendimi sinir ediyorum yani

saol şirvancım seninde aldıkların hayırlı olsun....ben drajeleri kent ten aldım......çok şık duruyor tül içinde sanada tavsiye ederim....parlak ve büyük çakıltaşı gibi

kızlar bu bebişler kaç ay geceleri uyanarak bize uyku uyutmiicaklar bilen var mı?

bebeğine bağlı canım. ne yazıkki şu kadar gün diye bir şafağı yok.
bazı bebekler erkenden uyku düzeni kurar bazıları çok uzun sürer.
bildiğim kadarıyla beslenme şeklide farkettiriyo. mama yiyen bebekler gece daha az kalkıyo.:uhm:

kızlar çok konuşuyorum biliyorum ama sizden başka kime anlatayım :)
hemşire geldi demiştim yaa kilomu ölçtü kızlar yarım kilo vermişim biliyormusunuz (tabi aç karnınaydım)
çok sevindim
tansiyonum 10 a 6 çıktı iyi dedi yüksek olmasında dedi

bebişin kalp atışlarını dinledik sırtını dönmüş velet dayamış göbeğime kıpır kıpır kalp atışlarını tam yakalıyor bi tekme atıyor yer değiştiriyor ayy oğlum benim yyaaaa çok seviyorum onu çook

merhaba kızlar cok kalabalıgız masaallah
nasılsınız ben bayagıdır giremiyorum yeni haberler varmı
senay nasıl acaba bi yaramazlık yok ya insallah
biz bu gün 32haftayı bitirdik allahın izniyle ben artık her hafta gitcem doktora cünkü ilkim 36 haftalık doktor bakıp ona göre memlekete gönderecek bu arada bizim bu günlerde tain kırızı var esim burdan gitmek istemiyor bende 2. küçüğümüde burada bu soğuk yerde büyütmek istemiyorum
kars iğrenc bir yer düşünün cocuğum ekimin 15inden beri içeride evimiz de cok karanlık ve soğuk bana dua edinde esim tain istesin yada istemesede dilekcesi kabul olmasın

dozkancım ne güzel sen tecrübelisin ben kör cahil olarak sadece okudularımla ve kulaktan dolma bi şekilde bakıcam kuzuma inşallah başarırım:)

bak yine kaçırmışım tuğçeyi tlf isteyecektik yine kaynadı arada yahu,burda olanlarında aklına gelmemiştir dünde şenayda gelmedi benim aklıma,neyse bi dahakine unutmayalım bari,kıslar cicilerimiz hayırlı olsun inşallah,bende daha yapmadım çantamı artık mersine kısmet,bebeğin eşyalarınıda orda hallederim yatak yada oda iiki almamışız arada helak olurdu,ordan bi tane portatif açılır kapanır bişiler yada beşik alırıs,ya erkenden yapıp ne yapacaktımki,onlar bana ben onlara bakacaktım şimdi daha ii oldu,hem oyalanmış olurus,ama bizde adet değildi benide özendirdiniz bende yapacam şeker bizimde çiçek pasajımız var ordan alırım artık,bizde loğusa şerbeti kaynardır içinde yedi bahar vardır o kaynatılır misss gibide kokar üstünede ceviz kırığı konulur,gelenlere mutlaka ikram edilir,küçükken sırf bu kaynarla kandırırdı annem beni yeni doğum yapmış olanlara gitmek için,ayy şimdi sıra bende düşünsenize 62 gün kaldı,heyecan yaptım yine

dozkancım ne güzel sen tecrübelisin ben kör cahil olarak sadece okudularımla ve kulaktan dolma bi şekilde bakıcam kuzuma inşallah başarırım:)

hiçte öyle olmayacak canım. internet sağolsun evde de var danışa dövüşe hep bebaber bakarız bebeklerimize. üstelik emin ol kimse senden daha iyi anlayamayacak o bebeğin neye ihtiyacı olduğunu.hihoyyyt

benim kızım çok uyumlu ve akıllıydı.inşallah bebek ona benzer.ikinciler daha yaramaz oluyor diyorlar ya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…