2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar 2 günden beri sağ göğsümün altında sanki kaburga kemiklerim batıyor gibi acı çekiyorum nefes almakta zorlanıyorum.
Dik oturuyorum sırtıma zaten sürekli yastık koyuyorum.

kent nerde,, emin önündemi oda ?
fiyatı ne kadar... kaç adet var ,,,,,

amma soru sordum heee ..

:roflol: ilahi şirvan sor sor canım....kent kurukahvecimehmet efendi sokağı varya o sırada...."nikah şekerleri malzemeleri" diye afişler görürsün o sırada solda kalıyor.....kilosu 36 lira drajelerin.....1 kiloda ne kadar vardır saymam lazım ama içinden aşırdım birascık:asigim:

Kızlar 2 günden beri sağ göğsümün altında sanki kaburga kemiklerim batıyor gibi acı çekiyorum nefes almakta zorlanıyorum.

güzelim ben o batmalar ve nefes darlığından acile zor atmıştım kendimi tabi ilkimde şimdi tecrübeden dolayı cekiyorum gitmiyorum
zaten gittiğimde doğal bi durum yapacak birsey yok demişlerdi

Cnm aynı sorun bende de var bir bi göğsümün altı kaburgalarım bir de diğeri daha şimdiden başladı benim, normal yapacak birşey yok deniyor netde.kuzularımız kendine yer açmak için iteliyomuş ondanmış cnm.

tamam canım saol ;
annem o taraf abakalım dedi de ben çok yorulmuştum .
biran önce çıkmak istedim çarşıdan;

hem daha vakit var diye şimdiden şeker leri almak istemedim.
taze olsun diye düşündüm.

belli valla bizimkinin ayağı ağzımdan çıkacak yakında:) kaburgalarıma vura vura bi hal oldu

ŞİRVAN, bursasu+, cicekcicek+, eda_edanur, etoprak, eysan, huzur84, lana01, oslem1907, RUMELİLİ, sev_rey

maşallah kızlar hepiniz burdasınız,(bir kaç kişi hariç tabi) pazartesinin bereketimi nedir.

ben süsleme malzemlerinide ordan aldım canım aynı sokaktan...bir çok yere göre daha uygun geldi bana....bizim ana figürümüz pembe ve beyaz büyük simli kalplerdi...tek poşette 12 li satılıyordu ve paketi 3 liraydı.....bende şekerleri aldım ama yapmadım poşetinde duruyor evde kalınca yapıcam tülden hava alabilir tabi....şimdilik buzdolabında duruyor şekerler ama göz önünde değil....:1rolleyes:

ne güzel heyecanlar bunlar di mi:)

sabah 32.haftayı bitirdiğim için doğum öncesi izne ayrılmak için hastaneye gitcektim.sebah eşim benden evel kalktı.apar topar kahvaltı yapacaktık ki ekmek çok çok az var.niye almadın sepete bakmadın dedim.ben bakmak zorundamıyım sepete sen takip edeceksin sabah sabah asabımı bozma diiye bağırdı.ben de kapıyı çekip çıktım.aramadıda kıcık.ya kim haklı?
sinirden kan hapı yazdırmayıda unutmuşum sadece elevit içtim gebeliğim boyunca sizce yanlış mı yapıyom? kan hapı için bir daha gitmeli miyim sizne içiyorsunuz?üff

ne güzel heyecanlar bunlar di mi:)

acayip hemde cicekcim....dün saat 4 gibi bambumuzda geldi ve bir ben bir eşim onun olduğu odaya gitmek için binbir bahane buluyoruz.....zaten 10 dakika otorup baktım dışardan ve eşimede diyorum kafamızı uzattığımızda içinde yattığınıda görecekmiyiz diye....:Saruboceq:...iyiki daha önce gelmedi eşyaları insan daha bir sabırsız oluyor

bende özenip bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim 3 hafta falan oldu ama o kadar başka bişiyimiz hazır değil ne çanta hazır ne şekerlerim ne odam. . şimdi haftaya bursaya gidicem 1 hafta orda kalacağım annemlerin yanında oraya doğum çantası götürmeye gerek var mı?? daha hazır da değil zaten götürmesem olur dimi. Allahın izniyle daha vakti var zaten bebeğin erken gelip bizi üzmeyecek inşallah.

kızlar kayınvalidem aradı
bebeğin eşyalarını yıkaadınmı diye sordu
yıkaamadım daha dedim havalar güzel olunca gelcekmiş yıkamaya ,öyle dedi
havalar güzel olunca çarşıyada çıkçaktık ama kaynanama karanlık havada afakanlar basıyordakaydirigubbakcemile3hiç bi iş yapamıyor kaydirigubbakcemile3

yaa zaten çarşıdan alıncak bişey kalmadı gibi gecelikler alıncak benim ihtiyaçlarım var sadece
annem neler aldı kayınvalidem daha bebeğe 1 iğne almadı ya ne rahat kadın heeklava:

ekmek olayına girmicem betülcüm haklılık kavramı çok geniş vallahi....ben dün sabah eşim uyuduğu için hem yürüyüş hem ekmek almak maksatlı dışarıya çıktım döndüğümde uyanmıştı ve elimdeki malzemeleri görünce kendini zor taşıyorsun neden aldın diye kızdı....:dilcikar:

kan hapınıda ben son 2 haftadır kullanıyorum...gyno ferro sanol hapımın adı....

canım kan hapına ihtyacın olup olmadığı zaten kan veriosan arada ortaya çıkar ama 2. trimesterde demir takviyesi yapılıodu en çok bi sorarasın doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…