kent nerde,, emin önündemi oda ?
fiyatı ne kadar... kaç adet var ,,,,,
amma soru sordum heee ..
Kızlar 2 günden beri sağ göğsümün altında sanki kaburga kemiklerim batıyor gibi acı çekiyorum nefes almakta zorlanıyorum.
Dik oturuyorum sırtıma zaten sürekli yastık koyuyorum.
Cnm aynı sorun bende de var bir bi göğsümün altı kaburgalarım bir de diğeri daha şimdiden başladı benim, normal yapacak birşey yok deniyor netde.kuzularımız kendine yer açmak için iteliyomuş ondanmış cnm.Kızlar 2 günden beri sağ göğsümün altında sanki kaburga kemiklerim batıyor gibi acı çekiyorum nefes almakta zorlanıyorum.
Dik oturuyorum sırtıma zaten sürekli yastık koyuyorum.
:roflol: ilahi şirvan sor sor canım....kent kurukahvecimehmet efendi sokağı varya o sırada...."nikah şekerleri malzemeleri" diye afişler görürsün o sırada solda kalıyor.....kilosu 36 lira drajelerin.....1 kiloda ne kadar vardır saymam lazım ama içinden aşırdım birascık:asigim:
ekleyebildiysem drajaler bunlar şirvancım
bunun sedefli beyazını ve pembesini aldım
Cnm aynı sorun bende de var bir bi göğsümün altı kaburgalarım bir de diğeri daha şimdiden başladı benim, normal yapacak birşey yok deniyor netde.kuzularımız kendine yer açmak için iteliyomuş ondanmış cnm.
tamam canım saol ;
annem o taraf abakalım dedi de ben çok yorulmuştum .
biran önce çıkmak istedim çarşıdan;
hem daha vakit var diye şimdiden şeker leri almak istemedim.
taze olsun diye düşündüm.
ben süsleme malzemlerinide ordan aldım canım aynı sokaktan...bir çok yere göre daha uygun geldi bana....bizim ana figürümüz pembe ve beyaz büyük simli kalplerdi...tek poşette 12 li satılıyordu ve paketi 3 liraydı.....bende şekerleri aldım ama yapmadım poşetinde duruyor evde kalınca yapıcam tülden hava alabilir tabi....şimdilik buzdolabında duruyor şekerler ama göz önünde değil....:1rolleyes:
ne güzel heyecanlar bunlar di mi:)
ay kıyamam sana daha benim ufak ufak cnm yanıyor 3-4 hft sonrasını düşünemiyorum bile.belli valla bizimkinin ayağı ağzımdan çıkacak yakında:) kaburgalarıma vura vura bi hal oldu
sabah 32.haftayı bitirdiğim için doğum öncesi izne ayrılmak için hastaneye gitcektim.sebah eşim benden evel kalktı.apar topar kahvaltı yapacaktık ki ekmek çok çok az var.niye almadın sepete bakmadın dedim.ben bakmak zorundamıyım sepete sen takip edeceksin sabah sabah asabımı bozma diiye bağırdı.ben de kapıyı çekip çıktım.aramadıda kıcık.ya kim haklı?
sinirden kan hapı yazdırmayıda unutmuşum sadece elevit içtim gebeliğim boyunca sizce yanlış mı yapıyom? kan hapı için bir daha gitmeli miyim sizne içiyorsunuz?üff
sabah 32.haftayı bitirdiğim için doğum öncesi izne ayrılmak için hastaneye gitcektim.sebah eşim benden evel kalktı.apar topar kahvaltı yapacaktık ki ekmek çok çok az var.niye almadın sepete bakmadın dedim.ben bakmak zorundamıyım sepete sen takip edeceksin sabah sabah asabımı bozma diiye bağırdı.ben de kapıyı çekip çıktım.aramadıda kıcık.ya kim haklı?
sinirden kan hapı yazdırmayıda unutmuşum sadece elevit içtim gebeliğim boyunca sizce yanlış mı yapıyom? kan hapı için bir daha gitmeli miyim sizne içiyorsunuz?üff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?