2009 Nisan Anneleri buraya

cnm bizde çok hassas oluyoruz bu aralarda ama eşlerimizin daha da dikkat etmesi gerek bence, bizde de ufak bişeyler oldumu hemen bak erken doğum olur sebebi sen olursun diyorum susuyor doğumdan sonra görüşücez diyo bu seferde lohusa dep.girerim sütüm azalır dikkat et diye uyarıyorum sende arada uyar bence cnm....
çok uzun yazdım ben gynoferon kullanıyorum en başından beri sabahları 1 adet....

oo ebru bursayamı geliyorsun neresine gelceksin banada uğrasana bak ben burda yanlız kaldım bi bursalı ben sayılırımm bizde fotomuzu çekip butraya koyarız hıııh:dilcikar:sırnaşık şey

sen 32 haftalık olmuşsun bence yanına al bişeyler bebiş için ALLAH korusun ama tedbirli ol sen yinede bence

çubuk üstüne kalpleri diyorsun dimi canım..
bende ondan bir paket aldım..
ben onu sadece hastane için yapacağım.. o yüzden 1 paket aldım...

diğer şekerleri de mevlütte dağıtacağım...

bende aynı hapı kullanıyorum doktorun sana kan hapını önerdiyse iç tatlım.....

bizde dün eşimle saat 11 de kalktık bi 500 metre yürüdük ekmek falan aldık geldik bilikte kahvaltı hazırladık ilk defa..................

temiz hava vardı dışarıda çek aşkım çek temız havayı dedii.......

izlerde alınganız bu aralar ama nasıl alıştırdıysan öyle gider genelde bakkala ben giderim.....

biz ogluşumla ögle yemegimizide yedik biraz işim var yarım saatlik sonra görüşğrüzzzz

ne güzel heyecanlar bunlar di mi:)

bence evetttttttttttttttttttttttttttttttt

bir de o heyecam babamıza da geçse.....................

c.tesi günü aldıklarımı göstermedim....
o kendisi sordu.. neler aldın diye....
ay şimdi açamam sonra bakarsın dedim....
tabii dayanamadım.. gösterdim...

niye şeker leri hazır almadın diye bir de fırça yedim...
iki kürüşün hesapını yapıyormusun ona göre..........

delirtecek bu adam beni..............

ahh cnm ya böle küçük şeylerden hemen sinirleniveriyoruz

onlarda bazen bi anlamıyorlar sıkma canını boşver sonra üzüldüğünle kalıyosun ,
doktorun kan değerlerine baktımı benim kanım ii çıkmıştı yinede kan hapı kulanıyorum doktorum bu hapa emzikliliktede devam edeceğimi söyledi
bi zararı olmazdı cnm ama doktoruna sorsaydın keşke

çubuk üstüne kalpleri diyorsun dimi canım..
bende ondan bir paket aldım..
ben onu sadece hastane için yapacağım.. o yüzden 1 paket aldım...

diğer şekerleri de mevlütte dağıtacağım...

evet onlardan şirvan en fazla onları beğendi babamız bizde onlardan aldık...ben 5 paket aldım toplamda 60 oldu ama sanırım mevlütte dağıtmıcam...hastanede ve eve gelenlere dağıtıcam...mevlüt çok kalabalık olurmuş kayınvalide öyle dedi....herhalde orduyu çağıracak banakaydirigubbakcemile3

bende gynferon die bir hap kullanıyorum

bu kan haplarını kullananlar
sabahları kahvaltıdan en az2 saat önce aç karnına ve limonlu suyla için ben öyle yapıyorum
çünkü demir c vitaminiyle alındığında emilimi çok daha fazla oluyor
çok daha yararlı oluyor

yarın bizim oda gelio çok heyeanlıyım valla bizde son 2 ay öyle odasına girip girip bakıcaz sanırım

canım gerek yok bence doğum çantası götürmene. doktoruna bi sor istersen ben yola gidicem falan die

ay kıyamam sana daha benim ufak ufak cnm yanıyor 3-4 hft sonrasını düşünemiyorum bile.

yaa bi de 34-35-36. haftalarda karate yapacaklar heralde:)

lülülülülülüpis kaynana sen onu bana gönder ben icabına bakarım biliosun tecrübeli oldum bu konularda artık bizimkide bi battaniye örmüş sadece başka ne yaptı bilmiorum daha yeni barıştık görmedim zaten çocuğun eksiği kalmadı.

canım valla ben ne bulursam içiyorum..
kan hapı , elevit, mağnezyum, calsiyum , mide ekşimesi için şurup

kocanıda takma ,,, tek senin ki farklı değil,, bunları kökü aynı....
bizde de bişey olsa ,,, o senin görevinmiş diyip söyleiyor...
onun görevi para kazanmak evine bakmakmış,, sanki biz para kazanmıyoruz....
böyle değince de çalışma diyip duruyor...
yani kısacası hepsi aynı..... o yüzden kafana takmaya değmez....
ama gene de bizden ayırmasın allahım... onlarsız olmaz gibi geliyor.

kan değerim 2 kere önceleri yapılmıştı ve normal çokmıştuı.şimdi artık son 7 hafta içeyim diyordum ama unuttum demeyi.neyse gene gidecem özeline zaten.
aslında eşim çok anlayışlı oluyo ama bu kez benn tatile girdim diye kıskandı hihihihihi
burcasu iyi kurnazca.bir de uyanınca hemen kahvaltı yapmıyor musun sen?

bursaya merkeze geliyorum kükürtlü de oturuyor annemler. İkimize de uygun bir zaman olursa görüşebiliriz merkezde bir yerlerde. Sen gemlikte mi oturuyordun ben mi yanlış hatırlıyorum.:uhm:

Ben öyle yapamıyorum:-( ama sabah anca kalkıp kahvaltı ediyorum, işe geliyorum 1 saat sonra içiyorum benimde kanda henüz bir prob.yok emzirirken bile kullanılmasını öneriyoruz demişti drum.

amin canım. çocuk büyütmk gerçektn zor. hele bilinçli bi anneysen ve bilinçli bir evlat yetiştirmek istiyosan. ama gördüğüm kadarıyla nisan annlerinin hepside çok becerikli maşallah. hepinizin çok güzel çocuklar yetiştireceğinize eminim. eş desteği çok önemli. onlarda da sorun yoksa hiç endişelenmeyin derim.

şemşamer bana da bir tuhaf geliyo ya yeniden bebekli olmak. gözümde canlandıramıyorum. ay bende ilk defa anne olacak gibi telaşlanmaya başladım.
nereye uçtu tecrübeler bilmiyorumdelikafadulden
aynen canım. herşeyi unuttum yahu. kafamçokkarıştı, bide bizde denge sorunu olacak. aman oğlum (senin kızın) alınmasın, aman psikolojisi bozulmasın onun telaşına düşcez bide. hayırlısı

bursasu gördüğün rüya hayır olsun. bende çok sık görmeye başladım bebiği.

gelip kendisi hazırlık yapacaksa ,, isterse orduyu çağırsın..
sen birde lohusa halinle onumu düşüneceksin... şekerim...

Bişey sorucam bazı anneler bebişlerin boylarını söylüyor benim dr.ölçemiyoruz diyor bizde mi bi anormallik var acaba ?

alll bir tane daha ,,,benim anem neler yaptı,, 2 .torunu olduğu haldee...
onun ilk oğlunun çoçuğu olacak.. yani ilk torun... ,,, ama hiç bir şey almadı...

onlara göre geyet normalmiş,,, ikide bir etrafındakiler çoçuk doğursuğu için .. normal geliyor onlara...

bakkala ben onu gönderiyorum..
zaten bişeyle uğraşmıyor bari gitsin bakkala,,,

oda bazen giidiyor,, bazen cama çıkıp çoçuk bekliyor,,,

sırf bakkala göndermek için çoçuk yaptım diyor....delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:, ayy çok güldüm. yazık oğluşunuz söz dinlerde adamın çabaları boşa gitmez inş...:roflol:, bizimki hiç gitmek istemiyo meselayerimseniben

Bişey sorucam bazı anneler bebişlerin boylarını söylüyor benim dr.ölçemiyoruz diyor bizde mi bi anormallik var acaba ?

senin doktorda bir gariplik yok canım. bizimkilerde bi yerini ölçüyo oranlıyo tahmini bi boy söylüyo. yoksa kıvrılmış yerine sığmayan bebeğin boyunu nasıl gerçek ölçsünler di mi?:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…