cnm bizde çok hassas oluyoruz bu aralarda ama eşlerimizin daha da dikkat etmesi gerek bence, bizde de ufak bişeyler oldumu hemen bak erken doğum olur sebebi sen olursun diyorum susuyor doğumdan sonra görüşücez diyo bu seferde lohusa dep.girerim sütüm azalır dikkat et diye uyarıyorum sende arada uyar bence cnm....sabah 32.haftayı bitirdiğim için doğum öncesi izne ayrılmak için hastaneye gitcektim.sebah eşim benden evel kalktı.apar topar kahvaltı yapacaktık ki ekmek çok çok az var.niye almadın sepete bakmadın dedim.ben bakmak zorundamıyım sepete sen takip edeceksin sabah sabah asabımı bozma diiye bağırdı.ben de kapıyı çekip çıktım.aramadıda kıcık.ya kim haklı?
sinirden kan hapı yazdırmayıda unutmuşum sadece elevit içtim gebeliğim boyunca sizce yanlış mı yapıyom? kan hapı için bir daha gitmeli miyim sizne içiyorsunuz?üff
bende özenip bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim 3 hafta falan oldu ama o kadar başka bişiyimiz hazır değil ne çanta hazır ne şekerlerim ne odam.. şimdi haftaya bursaya gidicem 1 hafta orda kalacağım annemlerin yanında oraya doğum çantası götürmeye gerek var mı?? daha hazır da değil zaten götürmesem olur dimi. Allahın izniyle daha vakti var zaten bebeğin erken gelip bizi üzmeyecek inşallah.
ben süsleme malzemlerinide ordan aldım canım aynı sokaktan...bir çok yere göre daha uygun geldi bana....bizim ana figürümüz pembe ve beyaz büyük simli kalplerdi...tek poşette 12 li satılıyordu ve paketi 3 liraydı.....bende şekerleri aldım ama yapmadım poşetinde duruyor evde kalınca yapıcam tülden hava alabilir tabi....şimdilik buzdolabında duruyor şekerler ama göz önünde değil....:1rolleyes:
bende aynı hapı kullanıyorum doktorun sana kan hapını önerdiyse iç tatlım.....ekmek olayına girmicem betülcüm haklılık kavramı çok geniş vallahi....ben dün sabah eşim uyuduğu için hem yürüyüş hem ekmek almak maksatlı dışarıya çıktım döndüğümde uyanmıştı ve elimdeki malzemeleri görünce kendini zor taşıyorsun neden aldın diye kızdı....:dilcikar:
kan hapınıda ben son 2 haftadır kullanıyorum...gyno ferro sanol hapımın adı....
ne güzel heyecanlar bunlar di mi:)
sabah 32.haftayı bitirdiğim için doğum öncesi izne ayrılmak için hastaneye gitcektim.sebah eşim benden evel kalktı.apar topar kahvaltı yapacaktık ki ekmek çok çok az var.niye almadın sepete bakmadın dedim.ben bakmak zorundamıyım sepete sen takip edeceksin sabah sabah asabımı bozma diiye bağırdı.ben de kapıyı çekip çıktım.aramadıda kıcık.ya kim haklı?
sinirden kan hapı yazdırmayıda unutmuşum sadece elevit içtim gebeliğim boyunca sizce yanlış mı yapıyom? kan hapı için bir daha gitmeli miyim sizne içiyorsunuz?üff
çubuk üstüne kalpleri diyorsun dimi canım..
bende ondan bir paket aldım..
ben onu sadece hastane için yapacağım.. o yüzden 1 paket aldım...
diğer şekerleri de mevlütte dağıtacağım...
acayip hemde cicekcim....dün saat 4 gibi bambumuzda geldi ve bir ben bir eşim onun olduğu odaya gitmek için binbir bahane buluyoruz.....zaten 10 dakika otorup baktım dışardan ve eşimede diyorum kafamızı uzattığımızda içinde yattığınıda görecekmiyiz diye....:Saruboceq:...iyiki daha önce gelmedi eşyaları insan daha bir sabırsız oluyor
bende özenip bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim 3 hafta falan oldu ama o kadar başka bişiyimiz hazır değil ne çanta hazır ne şekerlerim ne odam.. şimdi haftaya bursaya gidicem 1 hafta orda kalacağım annemlerin yanında oraya doğum çantası götürmeye gerek var mı?? daha hazır da değil zaten götürmesem olur dimi. Allahın izniyle daha vakti var zaten bebeğin erken gelip bizi üzmeyecek inşallah.
ay kıyamam sana daha benim ufak ufak cnm yanıyor 3-4 hft sonrasını düşünemiyorum bile.
kızlar kayınvalidem aradı
bebeğin eşyalarını yıkaadınmı diye sordu
yıkaamadım daha dedim havalar güzel olunca gelcekmiş yıkamaya ,öyle dedi
havalar güzel olunca çarşıyada çıkçaktık ama kaynanama karanlık havada afakanlar basıyordakaydirigubbakcemile3hiç bi iş yapamıyor kaydirigubbakcemile3
yaa zaten çarşıdan alıncak bişey kalmadı gibi gecelikler alıncak benim ihtiyaçlarım var sadece
annem neler aldı kayınvalidem daha bebeğe 1 iğne almadı ya ne rahat kadın heeklava:
sabah 32.haftayı bitirdiğim için doğum öncesi izne ayrılmak için hastaneye gitcektim.sebah eşim benden evel kalktı.apar topar kahvaltı yapacaktık ki ekmek çok çok az var.niye almadın sepete bakmadın dedim.ben bakmak zorundamıyım sepete sen takip edeceksin sabah sabah asabımı bozma diiye bağırdı.ben de kapıyı çekip çıktım.aramadıda kıcık.ya kim haklı?
oo ebru bursayamı geliyorsun neresine gelceksin banada uğrasana bak ben burda yanlız kaldım bi bursalı ben sayılırımm bizde fotomuzu çekip butraya koyarız hıııh:dilcikar:sırnaşık şey
sen 32 haftalık olmuşsun bence yanına al bişeyler bebiş için ALLAH korusun ama tedbirli ol sen yinede bence
Ben öyle yapamıyorum:-( ama sabah anca kalkıp kahvaltı ediyorum, işe geliyorum 1 saat sonra içiyorum benimde kanda henüz bir prob.yok emzirirken bile kullanılmasını öneriyoruz demişti drum.bende gynferon die bir hap kullanıyorum
bu kan haplarını kullananlar
sabahları kahvaltıdan en az2 saat önce aç karnına ve limonlu suyla için ben öyle yapıyorum
çünkü demir c vitaminiyle alındığında emilimi çok daha fazla oluyor
çok daha yararlı oluyor
kzlar ben bişey itiraf etmek istiyorum...
bende çok korkuyorum.. nasıl bakacam nasıl büyütecem... onun sorumluluğunu kaldıra bilecekmiyim acaba... suan o kadar rahatımki ama dışarı çıktıktan sonra hep ilgin onda olacak... ilk düşüncen o alacak.. artık eskisi gibi özgür olamayacaksın ...
ne bilim beni şimdiden korkular bastı...
doğumdan bile o kadar korkmuyorum.. canım kıymetli olduğu halde...
nasılsa acı çekecemmm , ve sonunda bitecek...
ama oğlumun sorumluluğu hayatta olduğum sürece devam edecek...
allah hepimizin yardımcısı olsun...
resimleri koyacağımda ; fotoğraf makinesi eşimin arabasında,, her seferinde unutuyoruz.. eve çıkarmaya ... en yakın zamanda resimleri çekmeye çalışacağım...
aynen canım. herşeyi unuttum yahu. kafamçokkarıştı, bide bizde denge sorunu olacak. aman oğlum (senin kızın) alınmasın, aman psikolojisi bozulmasın onun telaşına düşcez bide. hayırlısışemşamer bana da bir tuhaf geliyo ya yeniden bebekli olmak. gözümde canlandıramıyorum. ay bende ilk defa anne olacak gibi telaşlanmaya başladım.
nereye uçtu tecrübeler bilmiyorumdelikafadulden
evet onlardan şirvan en fazla onları beğendi babamız bizde onlardan aldık...ben 5 paket aldım toplamda 60 oldu ama sanırım mevlütte dağıtmıcam...hastanede ve eve gelenlere dağıtıcam...mevlüt çok kalabalık olurmuş kayınvalide öyle dedi....herhalde orduyu çağıracak banakaydirigubbakcemile3
kızlar kayınvalidem aradı
bebeğin eşyalarını yıkaadınmı diye sordu
yıkaamadım daha dedim havalar güzel olunca gelcekmiş yıkamaya ,öyle dedi
havalar güzel olunca çarşıyada çıkçaktık ama kaynanama karanlık havada afakanlar basıyordakaydirigubbakcemile3hiç bi iş yapamıyor kaydirigubbakcemile3
yaa zaten çarşıdan alıncak bişey kalmadı gibi gecelikler alıncak benim ihtiyaçlarım var sadece
annem neler aldı kayınvalidem daha bebeğe 1 iğne almadı ya ne rahat kadın heeklava:
ekmek olayına girmicem betülcüm haklılık kavramı çok geniş vallahi....ben dün sabah eşim uyuduğu için hem yürüyüş hem ekmek almak maksatlı dışarıya çıktım döndüğümde uyanmıştı ve elimdeki malzemeleri görünce kendini zor taşıyorsun neden aldın diye kızdı....:dilcikar:
kan hapınıda ben son 2 haftadır kullanıyorum...gyno ferro sanol hapımın adı....
bakkala ben onu gönderiyorum..
zaten bişeyle uğraşmıyor bari gitsin bakkala,,,
oda bazen giidiyor,, bazen cama çıkıp çoçuk bekliyor,,,
sırf bakkala göndermek için çoçuk yaptım diyor....delikafadulden
Bişey sorucam bazı anneler bebişlerin boylarını söylüyor benim dr.ölçemiyoruz diyor bizde mi bi anormallik var acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?